Merhaba ben geldim![]()
Merhaba ben geldim![]()
So what?
Saike
merhaba Şemsi.
Ben gitmiştim yine geldim heran yine gidebilirim ama gidersemde hemen gelebilirimde birdaha gelmeyebilirimde ama gelsemde gelmesemde ben hiç gelmemzlik yapmam hep buralardayım.![]()
Yok canım neyi affedeyim de ben geldim herkes gitti![]()
So what?
Saike
Şemsi sen gelince bütün herkes gitmişte olabilir gitmemişte ama gitmişlers gelme gitmemişlerse gitme ihtimalleri olduğundan buradaki insanlar gitmişte olabilirler gitmemişte.
Offff sıcaklar offff![]()
![]()
Beyler Haydi Emre abi tatile kampanyasını başlatmış bulunuyorumSıcaktan çok çekti Emre abi. Şimdi tatil onunda hakkı. Sloganımız; Yerli malı, yurdun malı herkes tatil hakkını kullanmalı. Hayırlı olsun pamuk eller ceplere
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Valla Alican sana bu duyarlı davranışın için teşekkür ederim.Siz paraları toplayın ben bir hesap numarası veririm size oraya yatırırsınız. Artık bende artık tatile mi giderim başka bir atraksiyon mu yaparım bakarız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eee gayet normal kim anlattı![]()
![]()
Emre abi 1 Kuruş benden![]()
Damlaya damlaya göl olur. Göller birleşir denizleri onlar birleşir okyanusları oluşturur...1 olmadan 2 olmaz.
![]()
Para mı? Hani nerede?![]()
So what?
Saike
Selamlar ben geldim![]()
Öldüm öldüm dirildim..
Selamun Aleykum.
Geldim,gittim,geldim,gidebilirim...
A.s Erdem abi bizim gruba bir bak![]()
Sıcak, çok sıcak, sıcak daha da sıcak olacak..(bkz. Emre Altuğ) Yanıyorum söndürelim mi? Tabii tabiii çıktı ateşim indirelim mi? Tabii tabiii (Bkz. İbrahim Tatlıses)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bakarız mAyg...
Ah yanıyorumm yanıyorumm yar yine bana haram geceler..(Bu şarkı aşk şarkısıydı galiba ama neyse)![]()
Anahtarı kapının üstünde unutmayın bi daha![]()
GünaydınLar
Aygün o mavi yazıyı sen mi yazdın? yoksa yöneticiler mi?![]()
So what?
Saike
Hangi mavi yazı Şemsi![]()
Ben yazdım ŞemsiEmre abinin msn nickinden alıntı yaptım
Bu msnde her Dk. kopuyoo
![]()
Evet bukez alıntı oldu sanırım.![]()
Milletin iletisini (ç)alıntı yaparsan tabii kopar![]()
So what?
Saike
Alıntı yaptım bu sefer..(Ç)alıntı değil![]()
Karnemi aldım 2 tane 4 var, diğerleri 5![]()