Cisse taraftarın beklediği yıldız olmasa bile yararlı olacağını düşünüyorum.
Cisse taraftarın beklediği yıldız olmasa bile yararlı olacağını düşünüyorum.
Cicinho haberleri %100 yalan inanmıyorum bile... eğer yönetimin 2 yıldız sözünden biri carew ise biz boşu boşuna heyecanlanmışız
Carew Türkiye'ye geri dönmez diye düşünüyorum ama gelirse de hem Fener için hem de Türkiye için iyi olur..Ligimizde ne kadar çok yabancı yıldız olursa o kadar iyi..
ben Carew'i dünya yıldızı veya çok büyük yıldız olarak görmüyorum... sadece ün yapmış bir futbolcu bnm için ... gelirse fbye hayal kırıklığı olur... zaten fb yömnetiminin bu son olaylardan sonra eski bjkli alacağını sanmıyorum![]()
Karan'a Fener kancası
Galatasaray dün akşam Ümit Karan şokuyla sarsıldı. Sarı-kırmızılı ekibin golcü futbolcusu yönetime Fenerbahçe'den çok cazip bir teklif aldığı mesajını ileterek bonservis bedelinin belirlenmesini istedi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Galatasaray'ın sezonu açtığı günün akşamında Ümit Karan'ın böyle bir taleple gelmesi sarı-kırmızılı yönetimi karıştırdı. Olayı ilk öğrenen yönetici Haldun Üstünel'in talep üzerine "Biz seni kadronun garantisi olarak görüyoruz. Daha birkaç ay önce üç yıllık sözleşme yeniledik. Böyle bir davranış etik olur mu?" diyerek tepki gösterdiği, daha sonra da daha yumuşak bir tavırla golcü yıldızı takımda kalması ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi. Üstünel'in şok telefon konuşmasından sonra gelişmeyi aktardığı diğer yönetim kurulu üyeleri de şaşkınlık yaşadı.
FENER'İN TEKLİFİ 2 KATINDAN FAZLA
Ümit Karan'ın geçtiğimiz sezonlarda yaşadığı bazı tatsız olaylar nedeniyle Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakarak kabul ettiği belirtilirken bugünden itibaren iki kulübün bonservis bedeli için resmen pazarlığa başlaması bekleniyor. Ümit Karan'ın kararını bildirmesinden sonra Fenerbahçe yönetiminin de bonservis için Galatasaray ile temas kurup anlaşma zemini arayacağı bildirildi. Ümit Karan'ın sezon sonunda biten sözleşmesi Ocak ayında karşılıklı anlaşma ile 3 yıl uzatılmıştı. Sarı-kırmızılılardan yıllık 800 bin Euro alan Ümit Karan'a, Fenerbahçe'nin bunun iki katından fazlasını önerdiği iddia edildi. Ancak Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki futbolcuya teklif ettiği cazip para miktarı dışında sağladığı başka şartların da golcü futbolcunun ayrılma kararına varmasına neden olduğu konuşuluyor." 28.06.2007
Kaynak : Sabah
Yorumum:Allah korusun...
Yalan haberdir.Dün güle oynuya Antreman yapıyodu.
bencede yalandır hiç sanmam Ümit Karan'ın F.Bahçeye gideceğini![]()
I'm back...
"Cisse tam bize göre"
Sevilla kaptanı Navarro ve Real Betis'in yıldızı Assunçao'dan bekledikleri yanıtı alamayan ve rotayı Fransa'ya çevirip Paris Saint Germain'den Edouard Cisse'yi renklerine bağlayan Beşiktaş yönetimi, yüzleri güldürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dört dörtlük transferler yaptıklarını belirtirken, Cisse'nin de aradığı adam olduğunu belirtti. Yönetime teşekkür eden Sağlam, "Fransa'nın en istikrarlı futbolcularından birini aldık. Orta sahadaki eksiğimizi kapattık" dedi.
Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in, Cisse'nin işini bitirerek büyük bir transfere imza attıklarını kaydeden Sağlam, "Çok iyi bir ön liberoya sahip olduk. 90 dakika oyun disiplininden kopmayan yapıya sahip. Yardımlaşmayı çok iyi seviyor. Cisse'yi, alt yapı oyunu tarama ekibinin ardından menajerimiz Ali Gültekin de izledi. Verdikleri olumlu raporların ardından, benim de onayım alındıktan sonra, Cisse'yi renklerimize bağladık. İstediğim bir isim daha formamızı giyecek" diye konuştu.
Kilit oyuncum
Beşiktaş'ın yeni sezonda 4-4-2 sistemiyle mücadele edeceğini de sözlerine ekleyen Sağlam, şöyle devam etti: "Tecrübeli oyuncularla, büyük hedeflere varılır. Rüştü, Tello, Mehmet Yozgatlı ve Cisse bize büyük güç katacaklar. Özellikle de Cisse. O bizim kilit oyuncumuz olacak. İki ayağını da çok iyi kullanıyor. Uzaktan attığı sert şutlar ile skora da katkı yapıyor. İyi takımlarda oynadı. Her teknik adamın takımında görmek istediği niteliklere sahip."
Kaynak: Hürriyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Navarro'da sona doğru
Sevilla'nın kaptanıyla her konuda anlaşan Beşiktaşımız, Sevilla kulübünden gelecek kararı beklemeye başladı
İngiltere ve İspanya’daki ilk etap transfer çalışmalarında Fransız Claude Makalele, İspanyol Ivan Helguera’dan olumlu sonuç alamayan Real Betis’li Assunçao için de sıkı pazarlıklar yapan Beşiktaş’ta yeni hedef Sevilla’nın tecrübeli defans oyuncusu Javi Navarro. Yabancı transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, İspanya’da yıldız futbolcunun menajeri ile masaya oturdular.
Cumartesi gecesi Sevilla ile Getafe arasında oynanan İspanya Kral Kupası final maçını izleyen siyah-beyazlı yöneticiler Sevilla’nın kaptanını alabilmek için resmen girişimlere başladı. Sevilla’nın 1-0 kazandığı finalde forma giyen Navarro defansın ortasında ve sağında oynayabiliyor. İlerleyen yaşına rağmen futbol bilgisi ve yerindfe müdehaleleriyle bilinen Navarro, Valencia alt yapısında yetişmiş bir isim. Uzun yıllar yetiştiği takımda ter döken Navarro, 2001 yılından beri Sevilla’da oynuyor. Takımıyla 2006 ve 2007’de UEFA kupası zaferleri yaşayan 33 yaşındaki oyuncu 2006’da UEFA Süper Kupası sevinci de yaşadı.
2008’E DEK MUKAVELESİ VAR
Beşiktaş yönetiminin, Sevilla ile sözleşmesi 2008 yılına kadar süren defans oyuncusu için 3 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği iddia edildi. Tecrübeli defans oyuncusu Navarro’nun menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve İspanyol oyuncunun “Gelirim” mesajı verdiği belirtildi. Sevilla’nın transfere razı olması halinde İspanyol futbolcunun da siyah-beyazlılardan yıllık 900 bin Euro alacağı öğrenildi.
KUPAKOLİK
6 yıldır Sevilla’da olan Navarro, 2 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa ve Cumartesi gecesi de Kral Kupası’nı kaldırma sevinci yaşadı.
Kaynak: Vatan
Navarro'yu alcagımıza Coloccini'yi alsak daha iyi.
Valla hic belli olmaz ama sanmam Gs bırakmaz.
NasıL insanLar durmadan burda beşiktaşı eLeştiren yazıLar yazabiLiyorsa bende durmadan bu yazanLara cevap vermeye devam edicem.Bunu beLirteyimde mesajı aLan aLdı....
Transfer geLişmeLerine de geLince.Orta saha yı da düzenLedik geriye bi tek bence hücum oyuncusu aLmamız kaLıyor.Savunmayı boşverim hücum adamı aLsak çok iyi oLur..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fener gercekten istiyorsaa, hemen satalim!!!!!!!!
NE?Satalım mı?Ne kadar gider ki zaten en fazla?Bence kalsın..Şuan en iyi forvetimiz bence..
30 milyon avro kimin için?
F.Bahçe'nin dün, bir bankadan aldığı teminatın hangi futbolcu için olduğu konuşulmaya başlandı
Fenerbahçe'de yabancı santrfor arayışları devam ediyor. Sarı lacivertli yönetimin, "Bir santrfor bir de sağ kanat oyuncusu arıyoruz" ifadelerinin üzerine dün öğle saatlerinde ilginç bir gelişme yaşandı. Saat 15.00 sularında Fenerbahçe adına HSBC Bank'tan 30 milyon euro değerinde bir teminat mektubu alındı. Bu işlemin ardından kulislerde, "Fenerbahçe John Carew'le anlaştı" haberleri yayılmaya başladı. Ancak Fenerbahçe'nin Aston Villa'da forma giyen Norveçli futbolcuyla görüşmediği ve ilgilenmediği iddia edildi. Fakat 30 milyon euroluk teminatın hangi oyuncuya gittiğine dair söylentiler yayılmaya başladı.
YILDIZLAR YİNE GÜNDEME GELDİ
Daha önce ilgilenilen Makaay'ın büyük ihtimal Feyenoord'a gidecek olması, Morientes için Valencia'ya bir teklif götürülmemesi ve Gudjohnsen'in toplam değerinin 30 milyon euroyu bulmaması dolasıyla kulislerde yine, "Ronaldo mu, Adriano mu?" sorusu konuşulmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimine yakın kaynaklar maliyeti 25 milyon euroyu bulan Nikola Zikic'in isminin de gündemde olduğunu iddia ettiler. Fenerbahçe yöneticileri ise, Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısıyla ilgili kararı kesinleşmeden, yabancı oyuncu transferiyle ilgili herhangi bir girişim yapmayacaklarını söylediler.
Kaynak : Sabah
Ümit Karan geçen sene bir röportajında Tümerin fb'ye gitmesi hakkında konuşuluyordu.Ümit'e de sordular.profosyonel oyuncuyum gidebilirim demiştiama zannetmiyorum gideceğini.Gerçekten Galatasaraylıysa bunu yapmaz
![]()
Bonservisi sizdeyse hiç bi yere bırakmaz Gs onu.
Evet Bobo'nun yanına onun gibi adam lazım.
böle bir transferin olmasına ihtimal vermiyorum![]()
bence Nobreyi iyi kullansanız ne bobo ne başkası... zaten bu yıl kanat oynayacağı için bjk nobre kendisini daha iyi gösterir
Evet gecen sene bizde kanat yoktu.Bu sene kanatlar saglam görcez Nobre'yi
Cisse IMKB'ye bildirildi
Beşiktaş Kulübü, Paris Saint Germain'de forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse ile anlaştığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İMKB'ye gönderilen yazıda, Paris Saint Germain'de oynayan Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse ile yıllık 1 milyon 500 bin Euro karşılığında 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi. Siyah-beyazlı kulüp ayrıca Paris Saint Germain Kulubü ile de bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.
Kaynak: İHA
Nobre'nin yetenekleri sınırlı. Sadece altıpasta etkili.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Carew+ iyi bir sağ bek ile, bunların üstüne iyi bir Türk sağ kanat ile anlaşılırsa Fener'i seneye kimse tutamaz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sağ kanata Ali Bilgin yeterli diye düşünüyorum İlhan abi bir sağ bek iyiolur buna katılıyorum.
Ne NavaRRo su ya Coloccini var ken 33yaşındaki adamı niye alöaya çalışıyoruz...
Bence iyi degil satmaları o adamlar onlara lazım.
Deivid Gönderiliyor..
Bu sıcak gelişmeler üzerine Deivid’in menejeri İstanbul’a çağrıldı ve yeni sezon öncesi futbolcunun kendisine kulüp bulması istendi ve bonservis konusunda ise her türlü kolaylığın yapılacağı belirtildi.
Benim üsteki haberden umudum yok yahu... Carew de hayırlı olsuN...
Carew Fener'de
Sessiz sedasız bitti
F.Bahçe’de bir süredir merakla beklenen golcü bir dönem Beşiktaş’ta da top koşturan John Carew oldu. Roberto Carlos transferiyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken sarı-lacivertliler, Aston Villa’da kiralık olarak forma giyen Norveçli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz hafta Carew’in Hollandalı menajeri Flo’yu İstanbul’a davet eden F.Bahçe Yönetimi, kulüp binasında gizlice yapılan görüşmenin ardından prensip anlaşmasına varmıştı. Bu transfer için Norveçli golcünün bonservisini elinde bulunduran Lyon’a 6, Carew’e ise yıllık 3,5 milyon euro verilecek. Önümüzdeki sezon Avrupa’da başarı sloganıyla yola çıkan sarı-lacivertliler Carew transferini de bitirerek yine adından söz ettirmeyi başardı.
Deivid topun ağzında
John Carew transferinin kamuoyuna açıklanmamasının sebebi olarak ise, Futbol Federasyonu’nun bir türlü yabancı kontenjanı konusuna açıklık getirmemesi ve Başkan Haluk Ulusoy’dan “sınırlama kalkmayacak” doğrultusunda alınan duyumlar gösteriliyor. Ancak Carew transferiyle birlikte elinde toplam 7 yabancı oyuncu bulunduran F.Bahçe Yönetimi B planını hazırlamış durumda. Buna göre yabancı kontenjanının 6’yla sınırlı kalması durumunda öncelikli olarak Deivid gönderilecek. Ardından da Avrupa kulüplerinin gözdesi durumunda olan Appiah satılarak hem kontenjanda yer açılacak, hem de Ganalı yıldızdan gelecek kaynak Carew transferine harcanacak. Kontenjanın arttırılması durumunda ise bütün yabancı oyuncular kalacak.
Kaynak:http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ha...haberid=335900
İnşallah doğrudur.
Yıllık 3.5 milyon euro dünyanın en iyi oyuncularına verilir yada petrol zengini ülkelerin takımları tarafından verilir.
Neden bu kadar yüksek bir rakam ödendi anlamak zor.