iyi transferler yapdılar
iyi transferler yapdılar
chelsea her sene aynı şeyleri yapıyor iyi adamaları alıp 1-2 sene sonra klübeye zincirliyor yıldızları harcıyor
crouch kaç numarayı giyecek
Tevez yanlış olanı yaptı.Çürüyüp gitmemesi dileğiyle..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Chimbonda Chelsea'ye giderse yedek kulübesinde iyi bi kamp yapar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bence o kadar büyük bi takımda iş yapacagını dusunmuorum.
klasik bir liverpool transferi.beşiktaş-leverkusen maçında izlemiştim.boş kaleye topu gönderemiyordu.yorumsuz.ama hayırlı olsun.
geçmiş olsun bi an once ileşir inş. onun oynadıgı maçları kacırmıodum
o kadar para veriecek oyuncu degil
Drogba ispanya liginde iyi oynar
Beckham gibi olacak buda sanırm
besiktas boboyu satıp crespoyu alsa bobonun parasıylada güzel bi orta saha o zmn kimse tutamaz
Gereksiz bir transfer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz'in söylediği bana çok mantıklı geliyor fakat Ronaldo'nun kişiliği belli. Hiç çekinmeden söyler, ManUtd.'ı gerekirse satar gider.
çok gereksiz bir transfer...
Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Chelsea’nin Kaka için dev bir teklif yaptığını açıkladı.
Pirlo hakkındaki transfer söylentilerine yanıt verirken Kaka için yapılan teklifi de medyaya açıklayan Milanlı yönetici, Brezilyalı yetenek için La Stampa gazetesine şöyle konuştu:
“Kaka için Chelsea’den gerçekten çok büyük bir teklif aldık.”
Kaka için yapılan teklif hakkında yorumda bulunmaktan kaçınan Milanlı yönetici, bu konu hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.
Andrea Pirlo’nun transferi hakkında da konuşan Milan yöneticisi; Pirlo için birçok teklif aldıklarını ve ne Pirlo’nun, ne de kişisel menajerinin de Pirlo’nun kontratı hakkında bir görüşmeye gelmediğini aktardı.
Kaka şu an Milan’da yıllık 7.5 milyon avro, Pirlo ise 4 milyon avro kazanmakta.
goal.com
Aston Villa’dan başarılı oyuncu Gareth Barry’yi alabilmek için çaba gösteren Liverpool, bu oyuncu için 17 milyon pound dolayında bir meblağ isteyen Aston Villa’ya emektar oyuncusu Steve Finnan’ı önerdi.
Transfer dönemi öncesi, Barry’nin, Liverpool’a gitmek istediği yönünde gazetelere demeç vermesinin ardından kulübü Aston Villa oyuncuya konuşma yasağı getirdi. Öte yandan kulübüyle daha birçok konuda anlaşmazlığı bulunan Barry’nin bu sene takımdan ayrılacağına kesin gözüyle balkıyor.
Liverpool’un teknik direktörü Benitez’in, Barry transferi konusundaki ısrarı ve Aston Villa’nın istediği yüksek rakam nedeniyle Liverpool, Steve Finnan’ı önerdi. Steve Finnan’a Aston Villa teknik direktörü Martin O’Neill’in de sıcak baktığı öğrenildi.
Bunun yanında bu transferin Steve Finnan önerisi sonrasında iyice sona yaklaştığı ve yakında Gareth Barry’nin kırmızı-beyazlı formayı giyeceği konuşuluyor.
goal.com
Voroninin hatası, daha düşük seviyeli bir klübe gitmeliydi.![]()
bu yıl liverpoolun hiçbir transferini beğenmedim torres hariç gerçi fazla yapmadı zaten![]()
Ortasaha güçlendi iyice Boa Morte, Parker, Nigel, Benayoun.. Mascherano da gitmeseydi daha iyi olurdu.
ßarry öyle ya da ßöyle L'Pool'da oynayacaktır...
L'pool'un bu adam için neden bu kadar uğraştığını anlamıyorum. Benitez zati ortasaha turşusunu kurdu.
Kaka'yı premier ligde görmek mutlu eder ßeni ama Milan'da hem menejer hemde taraftar nerdeyse ilahlaştırmış durumda...
Gökay doğru dürüst kanat oyuncusu yok... ßaßel var o da forvet adamı.... Kewell,Riise'de ayrıldılar...
Sheffield United'ın Jamaikalı defans oyuncusu Claude Davis, Championship takımlarından Derby ile anlaştı.
Preston'dan sonra 1 sezon Sheffield'ta forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ile 4 senelik anlaşıldığı ve bunun karşılığında da 3 Milyon £ alacağı açıklandı. Davis, sağlık kontrolü ve çalışma izininin alınmasının ardından sözleşme imzalayacak.
2003 yılında Jamaika'da "Yılın oyuncusu" seçilen Davis, bu sezon sakatlıklardan dolayı sadece 18 maçta forma giyebilmişti.
bu sene chelsea ve barça süper transferler y***ak kaka chelsea yakışırrr
İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörü İsveçli çalıştırıcı Sven-Goran Eriksson, beklenildiği gibi Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin başına geçti.
Uzun süredir Manchester City Kulübü'yle pazarlıklarını sürdüren İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson, resmen göreve getirildi. Konuyla ilgili Manchester City Kulübü'nden yapılan açıklamada, Eriksson'la 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 59 yaşındaki Eriksson, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde, İngiltere'nin çeyrek finalde elenmesiyle birlikte görevini bırakmıştı. Eriksson, Ada'da gerek aldığı yüksek maaş gerekse yaşadığı skandallar nedeniyle İngiliz basınının gündemini meşgul etmişti.
Eriksson u İngiltere Milli Takımı dışında bir takımda neler yapıcağını çok merak ediyorum... Bakalım sürekli bol oyuncu alıp gönderen M.City de neler yapıcak...
City iyi bir ismi başa getirdi ... eriksson'un klüp düzeytinde başarılarını merak ediyorum