Bu sezon ile ilgili paylaşımlarımızı bu konudan altından yapabilirsiniz..
Bu sezon ile ilgili paylaşımlarımızı bu konudan altından yapabilirsiniz..
So what?
Saike
her fırsatta robinho gibi bir adamın küstürülmemesi gerektiğini savunmuştum bir çok oyuncu transfer etti madrid . konu kapandı mı kapanmadı mı bilmem ama ronaldo olayı da adamın sabrını taşırdı . sonunda madrid robinho gibi bir oyuncuyu kaybedecek bu gidişle .
ben favorinin yine real madrid olduğunu düşünüyorum... barça yine olmıcak bence... at.madrid'in transferleri takıma uyum sağlarsa onlarda bi sürpriz yapabilirler...villarreal büyük ölçüde kadrosunu korudu yine başarılı olacaklardır...
Para için neler yapıyorlar...
Lizarazuda bask uyruklu fransızdıreklama gelirsekte ne olcak yahu sanki şuç işlediler tamam 110 yıllık gelenek ucuza gitmiş ama takımda ekonomik olarak iyi durumda olmayabilir.. bence sadece ispanyol bile değil sadece bask lı oyuncu alarak bu ligte tutunmaları zor yakında yabancı futbolcularda görüceğiz gibime geliyor takımda
Endüstriyel futbola karşı belki kalan son kalelerden biri daha çöktü. Bilbao geleneklerinden asala vazgeçmeyeceğini sürekli söylüyordu.
Bu arada Petronor şirketi Bask kökenli bir petrol şirketidir.
Bu kalenin belki de son temsilcisi Barcelona duruyor ama onlarda gereğinden daha büyük Nike reklamı kullanıyorlar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sevilla`nın yetenekli kanat oyuncusu Diego Capel, Barca`nın kendisiyle ilgilendiğini açıkladı
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24026
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Atletico Madrid, Valencia`nın Arjantinli orta sahası Ever Banega`yı kiralık olarak transfer etmek üzere.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24027
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Atlético Madrid`in orta saha oyuncusu Maniche, kötü günleri geride bıraktığını ve sözleşmesinin devam ettiği kulübünde kalmak istediğini belirtti.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24077
Mustafa BudakTurksportal
Marca`nın haberine göre Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, Robinho`yu La Liga şampiyonunda kalmaya ikna etmiş.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/24080
Mustafa BudakTurksportal
FC Barcelona | 08/09 Sezonu Transferleri
1- José Martín Cáceres
Futbol hayatına 2 sezon önce Uruguay'ın Sporting takımında başlayan 21 yaşındaki Caceres, İspanyol araştırmacıların kısa sürede ilgisini çekmiş ve geçtiğimiz sezon Villarreal'e transfer olmuştu.Villarreal teknik direktörünün isteği üzerine Caceres geldiği sezon Recreativo Huelva takımına kiralanmıştı.Recreativo'da hemen hemen her maçta forma giyen genç defans 2 kere de gol sevinci yaşadı.Ve bu sene Barcelona tarafından Guardiola'nın isteği doğrultusunda 16.5 milyon avro karşılığında takıma katıldı..
Jose Martin Caceres - Video
2- Gerard Piqué Bernabeu
1987 yılında Barcelona'da doğmasına rağmen Manchester United altyapısında yetişen Pique 3 yıl İngiltere'de kaldı.Bu 3 yıllık süre içerisinde United formasıyla 12 maça çıkan defans oyuncusu 2'de gol kaydetti.2 sezon önce Zaragoza'ya kiralanan Pique, Zaragoza'da daha çok forma şansı buldu ve istikrarlı görüntü çizdi.Bu sezon başında oyuncu 5 milyon avroluk bonservis bedeliyle yuvaya döndü..
3- Seydou Keita
Bu sezonun Barcelona açısından bana göre en önemli transferlerinden biri de Keita oldu.Fransa ligi'nde Lens formasıyla gösterdiği istikrarlı ve başarılı performansla geçtiğimiz sezon Sevilla'nın ilgisini çeken ve bu takıma transfer olan Keita asıl patlamayı burada yaptı.Geçtiğimiz sezon Poulsen ile birlikte orta sahanın sigortası olan Malili oyuncu sezon başında Barcelona ve Real Madrid'den teklif almış ve Barcelona'nın teklifini kabul etmiştir.Transfer için Sevilla kulübüne 14 milyon avro ödendiği söyleniyor..
Seydou Keita - Video
4- Daniel Alves da Silva
1983 yılında Brezilya'da dünyaya gelen Alves birgün Barcelona'da forma giyeceğini hayal bile etmiyordu belki.19 yaşındayken onu İspanya'ya ayak bastıran Sevilla'ya çok şey borçlu Alves.Formasını giydiği 5 sezon içinde Sevilla'nın kazandığı 2 UEFA, 1 Süper Kupa, 1 İspanya Kupası şampiyonluğu ve La Liga 3.lüğünde takımın kilit adamlarından olan Alves artık bir Barcelonalı.Sağ bekte görev alan ancak görev verildiğinde sağ açıkta da oynayabilen Alves hızı, tekniği ve uzaktan enfes şutlarıyla göz kamaştırıyor.Özellikle mesafe tanımaksızın uzaktan çektiği şutlar ve attığı gollerle kalecilerin korkulu rüyası olmayı başarmıştır.Son 2 yılda Brezilya Milli takımlar teknik direktörü Dunga'nın da vazgeçilmezleri arasına giren Alves 2 yılda 16 kez milli formayı girdi.Transfer ücretine gelecek olursak; bu ücretin 32 milyon avro olduğunu söyleyebiliriz.Ne diyelim, hayırlısı olsun..
Daniel Alves - Video 1
Daniel Alves - Video 2
5- Alexander Paulavic Hleb
Futbolda pek adı sanı duyulmayan ve bu alanda bir başarısı bulunmayan Beyaz Rusya'nın dünya futboluna sunduğu en önemli isim belkide Hleb.Futbol hayatına Minsk'te başlayıp ardından BATE'ye ve oradanda Stuttgart'a transfer olan oyuncu için herşey burada değişir.5 yıllık gibi uzun sayılabilecek bir zaman zarfında Bundesliga ekibi Stuttgart'ta top koşturan ve burada yaklaşık 150 maça çıkan Hleb ayrıca Almanya'nın en hızlı futbolcuları arasına girmeyi başarmıştı.Hleb'in bu performansını gözünden kaçırmayan yetenek avcısı Wenger, Hleb'i 2005 yazında adaya getirir.Forma verildiğinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan Hleb, Premier Lig'de 3 yıl geçirir 2008 yazında ada macerası Barcelona'ya transferiyle sona erer.Hleb için Barcelona'ya 15 milyon avro ödenmiştir..
Alexander Hleb - Video
Last edited by Cyzio : 19.Ağustos.2008 at 21:29
[SIGPIC][/SIGPIC]
hleb transferleri çok gereksiz bence... cacares'i de pek bilmiyorum ama diğer transferler alves,keita,pique yarar sağlayacaktır...
Agüeroda baneganın gelmesini istiyordu atleticonun o bölgede sıkıntısı var zaten kanımca iyi transfer olur
30 Ağustos'ta başlıyor La Liga..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Real Madrid favorim Atleticoda il5i zorlar
Ersen Martin 3 ay yok
İspanya'nın Recreativo Huelva takımında forma giyen Ersen Martin, hazırlık maçında dizinden sakatlandı. Ersen'in 3 ay kadar sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 12:09 TSİ 19 Ağustos 2008 Salı
İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Recreativo Huelva'da forma giyen Türk futbolcu Ersen Martin'in, sol diz bağlarında meydana gelen sakatlıktan dolayı 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Huelva'nın Motril ile oynadığı hazırlık maçının 44. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanan Ersen'in kontrolden geçirildiği ve tedavisinin 3 ay süreceği belirtildi.
Geçen yıl Trabzonspor'dan Huelva'ya olaylı bir şekilde transfer olan ve sakatlık yüzünden İspanyol takımında çok az forma şansı bulan Ersen, 31 Ağustos'ta başlayacak sezonun ilk haftasında da takımında yer alamayacak.
NTVSpor
Real Madrid menajeri Bernd Schuster, uzun süredir istediği santraforuna kavuşacak gibi.
Katalan gazetesi Sport'un haberine göre, Real Madrid yönetimi Bernd Schuster’in isteği üzerine kadrosunu süper bir forvetle güçlendirmek için harekete geçti.
Alman hocanın Raul ve Ruud van Nistelrooy gibi yaşlı oyuncuların sakatlık veya cezalı duruma düşmesi sonucunda onlara alternatif bir forveti bulunmadığını açıklamasına rağmen herhangi bir girişimde bulunmayan yönetim, dün basında yer alan haberler üzerine sportif direktör Predrag Mijatovic’i bir ‘9 numara’ bulma konusunda görevlendirdi.
Schuster’in Didier Drogba’yı çok istemesine rağmen buna sıcak bakmayan yönetim, Klaas Huntelaar ve Diego Milito isimleri üstünde duruyor.
İkinci opsiyon olarak görülen Milito’nun Schuster’in sistemine daha uygun bir forvet olduğu düşünülüyor. Arjantinli, La Liga’da yıllardır oynaması ve daha hızlı, çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle Huntelaar’a göre tercih sebebi olarak bir adım önde.
İspanya’ya uyum sağlaması da zaman alacak olan Huntelaar’ın ise, Real Madrid’te yedek oturmaya sıcak bakmadığı, gideceği takımda ilk on birde oynamak istediği biliniyor.
Diego Milito mali yönden de alınması daha kolay gibi gözüküyor. Kulübü Zaragoza’nın ikinci ligde oynarken onu elinde tutması zor. Zaten satış listesine koyuldu ve gelecek teklifler bekleniyor. Madrid ise 20 milyon avroya bu işi bitirmek istiyor. Bu teklif Zaragoza tarafından reddedilmeyecek kadar yüksek.
Son dört sezonda Huntelaar 128 maçta 104 gol atarken, Milito 167 maçta 84 kez fileleri havalandırdı.
Huntelaarı tercih ederim ben
Milito'nun La Liga tecrübesi fazla Huntelaar'a göre daha iyi bir seçim olabilri daha olgun bir futbolcu o baskıyı kaldırabilir. Huntelaar için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim baskı altında ezilebilir.
2 si de çok iyi futbolcular ama eğer alternatif olarak alınacaksa bu isim kesinlikle Milito olmalı.
So what?
Saike
FC Barcelona’nın yenilenme projesinde yer alan genç harikası kontratını uzatıp geleceğini garanti altına alacak.
Bojan şu an genş oyuncu sözleşmesine sahip ayrıca maç başına da ücret alıyor. Gelecek sezonlarda Avrupa’nın en iyi forvetleri arasına girmesi beklenen oyuncu, Katalan kulübü ile yeni bir sözleşme imzalamak istiyor.
Çıkan dedikodulara göre İspanya U-21 takımında oynayan oyuncu 2013 senesine kadar sözleşmesini uzatacak ve ayrılma ücretinin ise yaklaşık 80 milyon avro olması bekleniyor.
Bojan’ın yanında bazı oyuncularında sözleşmelerini uzatması bekleniyor. Xavi, Carles Puyol, Rafael Márquez ve Andrés Iniesta bu oyuncular arasında gözüküyor.
goal.com
Barcelona, Hernanes Ohlar için Sao Paulo ile yeniden pazarlık masasına oturdu.
İki kulüp temmuz ayında da bir araya gelmişlerdi. Ancak taraflar bonservis konusunda anlaşamayınca, bu transfer girişimi sonuçsuz kalmıştı.
Sao Paulo, 23 yaşındaki oyuncu için 23 milyon avro isterken Barcelona buna karşılık 14 milyon avro peşin ve koşullu olarak 4 milyon avro daha önermişti.
Pep Guardiola, Brezilyalı oyuncuyu Xavi ve Andres İniesta’nın yanında kadro derinliği amacıyla takımda görmek istiyor.
Şu anda Brezilya Olimpik Milli Takımı'yla beraber Çin’de bulunan Hernanaes’in sözleşmesi 2011’e kadar devam ediyor.
Adı United ile de anılan oyuncu, Brezilya’nın Belçika karşısındaki tek golünü kaydetmişti.
Bojan'ın sözleşmesinin uzatılması doğru bir hamle.Ayrıca Bojan 80 milyon Euro eder diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Bojan yaşına göre çoık yetenekli soğukkanlı ve bitirici vuruşlara sahip ama şuan 80 mn eder demek erken zaman gösterecek ama ben çok ümitliyim..
Başka bir takıma transfer haberleri için daha çok çok erken Bojan çook uzun seneler Barcelona forması giyecek bence
Çok yetenkli bir genç seneye 11de yer almaya başlar kanımca
Madrid’den Huntelaar için 25 milyon Avro
Hollandalı Voetbal International isimli dergide yer alan habere göre La Liga şampiyonu Real Madrid, Ajax’ın kaptanı Huntelaar’ı transfer etmek için 25 milyon Avroluk bir teklifte bulundu.
Teknik direktör Bernd Schuster, daha önce yönetime verdiği raporda forvete takviye yapılmasını istemiş, ancak dedikoduların dışında yönetim tarafında olumlu bir adım atılamamıştı. Daha önce David Villa ve Didier Drogba’yı transfer etmek isteyen Madrid başkanı Ramon Calderon’un bu seferki hedefi 25 yaşındaki Huntelaar oldu.
Ajax teknik direktörü Marco van Basten’in bu oyuncuyu bırakmak istememesiyse transferdeki engellerden en önemlisi olarak görülüyor.
Transferdeki bir diğer engel ise Manchester United olarak gösteriliyor. Dimitar Berbatov’u alamamaları durumunda Hollandalı forvete yönelecek olan United, bir kez daha bir transferde Real Madrid’in karşısına çıkmış bulunacak.
MiLito uygun oLacaktır.
Sevilla’nın golcü futbolcusu Kone, sezonu nerdeyse başlamadan kapattı.
Sevilla'da forma giyen Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Aroune Kone'nin milli maçta ciddi şekilde sakatlandığı ve yaklaşık sekiz ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Kone, Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın Gine ile Paris'te oynadığı hazırlık karşılaşmasında dizinden ciddi şekilde sakatlanırken, sol dizindeki iki kıkırdak kemiğinin kırıldığı bildirildi. Sevilla Kulübü'nden yapılan açıklamada ise, Kone'nin yaklaşık sekiz ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu arada İspanya'da yayın yapan Marca ve AS gazeteleri, Kone'nin sakatlığının ardından Sevilla'nın yeni bir golcü transfer etmek için girişimlere başladığını iddia etti.