Sayfa 223 / 1204 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
6,661 ile 6,690 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keita'nın alacağı 200 bin dolardan vazgeçildiğini bile açıklayan yönetim, 2 taksidin ödenmesi yapılmayacak açıklamasını da gayet yapabilirdi.

Bana kalırsa yukarıda yazdığım gerçek olabilir, 5.6 üzerine gelecek para Galatasaray'a kalır, Galatasaray günü gelince Lyon'a ödeme yapar. Bu nedenle de yönetim hiç Lyon'a ödenecek tutarı karıştırmıyor işin içine.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

araplar sanchez'i falanda alıverseydi madem eli değmişken
    bence böyle bişey olsa davulla zurnayla duyruldu 14 milyona satıldı çok da iyi oldu diye
    sekopej'in de dediği gibi 200 bini bile açıklayan yönetim 5.6 milyonu kaç defa açıklardı kimbilir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kasasına girmeyen veya girmeyecek olan herhangi bir kuruşun dahi o platformda adının geçmesi olamaz, keza orada yapılan bildirimler mali bütçelerde olduğundan ötürü vergi ödemekten tutunda, o bütçelerden sorumlu tutulmaya kadar devam ediyor.

diyor.. Benim için makul bir sebep

gerçi banane
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

iyide gs nin lyona ödemesi gereken borç var kasasına girmeyecek belki ama kasasından çıkacak bi miktar yani o beyan edilmiş, o nasıl olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de yazı çok açıklamalı, yani Beşiktaş gibi herşeyi bildirmesek de olur diyor, sonra başka şey diyor, kılıfına uydurulmak için fazla bilgi verip, haa demek öyleymiş yorumu yapılsın diye uzatılmış bir yazı olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray'ın o parayı kasasına almasına gerek yok, ödeme yapmayacağız demesi de yeterli.

Gerçi onun için de birşeyler yazmışlar, taksitler geçen sene tarihiyle ödenmesi gerekirdi falan diye, Lyon geçen sene alması gereken parayı 2 sene sonra almayı kabul eder mi?

Bir yöneteci açıklama yapar bu haberlerden sonra mutlaka, orada öğreniriz. Eğer taraftar tepki gösterdi diye, bir şekilde böyle bir haber çıkartıp, aslında karlı iş yaptık gibi göstertmiyorlarsa başarılı bir transfer olmuş olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Millet kafayı Keita'nın ücretiyle bozdu.Allahtan ucuza verdik.20M'a satsak artık forum yıkılırdı heralde Ben hangi oyuncu olursa olsun,Uygun fiyat geldiğinde ve Para ediyoken satılmasına destek veriyorum.Dünyada sadece Keita yok.

Elano'nun da Juventus'a Tiago + Para karşılığında satılması çok mantıklı olur.Bizim MC ve DMC pozisyonuna 2 tane savaşçı ortasaha almamız gerekiyor.Tiago'da bu mevkide oldukça iyi oyuncu.Yanına Kallstromde alınırsa Göbek sorunu hallolur.

AMR mevkisine Alexis Sanchez en uygun isimlerden.Hem yaşı hemde yeteneğiyle geleceğe harika bi yatırım olacağı kesin.Galatasaray 10-15M Euro'yu gözden çıkarırsa Sanchez transferi gerçekleşir.

Kaleci olarakda Leo Franco'nun ne olursa olsun acilen gönderilmesi lazım.Yerine Kameni alınırsa bu takımın sırtı yere kolay kolay gelmez..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray.org'un sayfasına sürekli yenile yapıyorum, bir süredir açılmıyor.

Heyecanlandım valla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat ın basın toplantısı varmış.Onu yazmışlar heyecana gerek yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Marquez Barça'da kalacakmış keşke bize gelebilseydi kötü oldu..

Luganoyu alalım yahu. 3buçuk milyona serbest kalıyormuş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Daha önceden keita alındı şimdi de kallström belki LYon bir indirim yapar. Çok sık gider olduk
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Siz alırsınız da Lugano gelir mi?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lugano'yu almaz yönetim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Daha önceden keita alındı şimdi de kallström belki LYon bir indirim yapar. Çok sık gider olduk
    ondan öncede baros

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu hafta içine kadar bi adam alırsak iyi olur h.sonu zaten borsa kapalı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gs borsaya bildirmiyor.. beşiktaş onu yapıyor.. gs KAP (Kamuyu Aydınlatma Platformu ) a bildiriyor.. o yüzden hafta sonuda açıklanabilir..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

minimum 1 hafta falan transfer olmayacak yüksek ihtimalle. işler karışık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

UEFA Oyuncu Kayıtlarına kadar süreleri var.Ama transferlerin biran önce yapılması çok daha iyi olur..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

.................................................. .......sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şakacı çocuk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

olursa bunu yollucam maille..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

CS5 mi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayır eski cs cs5 olsa daha iyi olurdu..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Haldun üstünel gizliden transfer yapınca onu seviyordunuz,keita'yı hiç duyurmadan 8 milyona Adnan baba satınca herkes tepkili

Belki çogu kişi bana kızacak ama haldun üstünel'in görevden ayrılması bir yana da transfer politikası son derece iyi gidiyor kanımca. Galatasaray'dan ayrılanları bir düşünelim...

Emre Güngör : Yeterince şans bulmasına ragmen bireysel hatalarla bir çok maçı kaybetmemize sebep oluyordu ve bir türlü istenilen formu yakalayamadı

Uğur Uçar : Sağ bekte fena değildi ama hücum yönü çok zayıf kalıyordu. Günümüz futbolunun olmazsa olmazı haline gelen çift yönlü bek özeliiği olmadıgı için satılması iyi oldu

Mehmet Topal : 1 sezon çok iyi oynamasına rağmen son 2 sezonda çok pas hatası yapıyordu. Yaşı genç oldugu için ilerleyen yıllarda açıklarını kapatıp kendini geliştirebilirdi ama 5 milyon iyi para. Sonuçta kaybolup gitme ihtimali de vardı kalsaydı

Caner Erkin: Sol bekte kesinlikle oynamaması lazım. Sol açıkta ise 15 ortada 1 isabet ancak buluyor. Yetenekli ama oyun zekası neredeyse sıfır.bonservisinin alınmamasına sevindim.

Jo : Zaten GS de olmaması gerekiyordu ve kendisi de kaçtı

Dos Santos : Seyir zevki var ama halı saha topçusu gibi. Yani adam süper oynuyor diyorsun ama üretemiyor.Bal yapmayan arı gibiydi... alınmaması iyi oldu

Keita: Saman alevi gibi parlıyor ve parladıgı anlarda da skora etki ediyordu.Fiziksel anlamda çok iyi durumdaydı. Ama oyunda mental açıdan yeterli değildi.Kolay sinirleniyor ve hakemleri çok aldatmaya çalışıyordu. Her ne kadar izlemeyi sevsem de GS de olmasını istemediğim türden bir oyuncuydu ve kar edilerek satılması çok iyi oldu.

Serdar Özkan tamamen bir kumar.... tutarsa yeni Arda olur. Tutmazsa Okan Koç olur.Mehmet Batdal sabırla bekleyen iyi bir yedek olur. Musa Çağıran formayı kapabilir. İlk 11 izlerseniz şaşırmayın. Çağlar bence Gs de kendini çok geliştirecek.Yeni bir Servet örneği olabilir.ali Turandan da umutluyum. orta alana yapılacak olan 2 tane çift yönlü oyuncu ve bir de kanat oyuncusu bizi başarıya götürür inşallah.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence de en az 3 transfer şart .. 2 orta saha 1 sağ kanat ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de sol açık lazım ve forvet de..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence yarınki basın toplantısında transferler açıklanacak.. Çünkü hiçbir zaman Adnan Polat basın toplantısını resmi siteden duyurduğunu hatırlamıyorum yanlışım varsa heyecanıma verin

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Haldun üstünel gizliden transfer yapınca onu seviyordunuz,keita'yı hiç duyurmadan 8 milyona Adnan baba satınca herkes tepkili

Belki çogu kişi bana kızacak ama haldun üstünel'in görevden ayrılması bir yana da transfer politikası son derece iyi gidiyor kanımca. Galatasaray'dan ayrılanları bir düşünelim...

Emre Güngör : Yeterince şans bulmasına ragmen bireysel hatalarla bir çok maçı kaybetmemize sebep oluyordu ve bir türlü istenilen formu yakalayamadı

Uğur Uçar : Sağ bekte fena değildi ama hücum yönü çok zayıf kalıyordu. Günümüz futbolunun olmazsa olmazı haline gelen çift yönlü bek özeliiği olmadıgı için satılması iyi oldu

Mehmet Topal : 1 sezon çok iyi oynamasına rağmen son 2 sezonda çok pas hatası yapıyordu. Yaşı genç oldugu için ilerleyen yıllarda açıklarını kapatıp kendini geliştirebilirdi ama 5 milyon iyi para. Sonuçta kaybolup gitme ihtimali de vardı kalsaydı

Caner Erkin: Sol bekte kesinlikle oynamaması lazım. Sol açıkta ise 15 ortada 1 isabet ancak buluyor. Yetenekli ama oyun zekası neredeyse sıfır.bonservisinin alınmamasına sevindim.

Jo : Zaten GS de olmaması gerekiyordu ve kendisi de kaçtı

Dos Santos : Seyir zevki var ama halı saha topçusu gibi. Yani adam süper oynuyor diyorsun ama üretemiyor.Bal yapmayan arı gibiydi... alınmaması iyi oldu

Keita: Saman alevi gibi parlıyor ve parladıgı anlarda da skora etki ediyordu.Fiziksel anlamda çok iyi durumdaydı. Ama oyunda mental açıdan yeterli değildi.Kolay sinirleniyor ve hakemleri çok aldatmaya çalışıyordu. Her ne kadar izlemeyi sevsem de GS de olmasını istemediğim türden bir oyuncuydu ve kar edilerek satılması çok iyi oldu.

Serdar Özkan tamamen bir kumar.... tutarsa yeni Arda olur. Tutmazsa Okan Koç olur.Mehmet Batdal sabırla bekleyen iyi bir yedek olur. Musa Çağıran formayı kapabilir. İlk 11 izlerseniz şaşırmayın. Çağlar bence Gs de kendini çok geliştirecek.Yeni bir Servet örneği olabilir.ali Turandan da umutluyum. orta alana yapılacak olan 2 tane çift yönlü oyuncu ve bir de kanat oyuncusu bizi başarıya götürür inşallah.

keita benim içimde ukde olarak kaldı. gücüm-vaktim olsa sabaha kadar tartışırım. keita bu lige gelebilecek en yetenekli 3-4 futbolcudan biridir. ayrıca 9 milyon avroya aldık 8.15 e sattık. 1 yıllık ücreti de cabası. neyin karından bahsediyoruz?

bir de, bence aşırı iyimsersin... bir kere serdar özkan gece klüplerinden barlardan çıkmayan bir adam. galatasarayda da şuanda tümüyle bir disiplin problemi var. geçen seneki başarısızlığın en büyük nedeni kesinlikle buydu. hal böyle olunca, serdar özkan ın düzelmesini nasıl bekleyebilirz??..

sonra.. mehemt batdal, musa çağıran.. bu adamlar anadolu klüplerinden çıkma, istanbul'a ilk defa gelen genç bekar adamlar... gençliklerinin ve istanbul un tadını çıkartmak isteyeceklerdir. e hali hazırda klüpte müthiş bir disiplin boşluğu varken bu adamların kendilerine hakim olmalarını kendilerini bırakmamalarını nasıl bekleyebiliriz? popo-göbek salan arda ya bir dur demeyen hesap sormayan sayın rijkaard mı frenleyecek otorite kuracak bu adamlara?... ya da eli ayağı birbirine dolaşmış karmakarışık adnan polat yönetimi mi ilgilenecekler?.. hiç huyları değildir, söyleyeyim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

keita 9 a değil 7.75 e alındı diye biliyorum ben
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    keita 9 a değil 7.75 e alındı diye biliyorum ben
    yok, öyle değil...

ilk geldiğinde herkes tarafından biliniyordu 8,5 milyon avroya alındığı ama nasıl çevirdiler şimdi anlamıyorum.

l’olympique lyonnais informe du transfert de l’attaquant international ivoirien abdul kader keıta au club de galatasaray pour un montant net minimum de 8,5 m€ équivalent à la valeur résiduelle du contrat, auxquels pourront s’ajouter 500 000 € en fonction des performances sportives du club d’ıstanbul.
    lyon resmi sitesi ... vakti zamanında, yani keita bize geldiğinde yazdıkları açıklama.
    8,5 milyon avro + 500 bin avro da performansa bağlı olarak. keita nın performansını biliyoruz. toplamda 9 milyon avro bonservis ödendi kısacası işte...

Mesaj Yetkileri