Hoca çok güzel basın toplantısı yapmış helal olsun
Hoca çok güzel basın toplantısı yapmış helal olsun
ironi yaptın sanırım
hocanın açıklamaları beni hiç tatmin etmedi.kendisini istifaya davet ediyorum.terim i kişilik olarak hiç sevmesemde teknik direktörlükde 10 sınıf üstünde aykut kocaman ın
kadrosu da kaliteli galatasaray ın en azından ortasahası fark yaratıyor, bu şekilde galatasaray ın arkasında kalırız yıllarca
Güzelim kadroyu yazık edecek hoca 1 tane oyuncu ya 1 tane Appiah bunu görmek zormu hala transfer işin kolayı diyor senin yaptığın transferler yıllardır sorunlu bölgeye değilki bir Topalla olacak işmi bu
Transfer işin kolayıysa yürekli olsun koysun Spartak maçında göbeğe Salih'i, solda Stoch,sağda Krasic, ilerde Kuyt,Sow oynasın. O zaman diyecemki bu adam eldeki kadroyla birşeyler deniyor. Ama yok hep aynı tarz oyun.
Üç hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen Volkan, Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi’nde Spartak Moskova ile yapacağı 2 maçın yanı sıra Süper Lig’deki Elazığ (D) ve Gaziantep maçlarında da forma giyemeyecek.
Geçmiş olsun![]()
Şimdi arkadaş söyleyince "Harbiden ha" dedim bende. Kolundan sakatlanan adam neden serum alıyor anlayan var mı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
geçmiş olsun insan olarak....
mert çok daha geride kalite olarak fenerbahçe acısını çok çeker volkanın eksikliğinin.
Volkan için gerçekten üzüldüm.
Fenerbahçe'nin ileriye transfer yapması kadar saçmalık yok. Koy forvete İbrahimoviç'i , Eto'o 'yu , David Villa'yı hiç birşey yapamazlar.Top ileri gitmiyor çünkü .Fenerbahçe pas yaparak ilerlemek istiyor.Ne defansı buna elverişli ne ortasahası.Bekir-Egemen ikilisi için söylüyorum.Bekir hata yapıyor.Pas yapamıyor.Egemen yavaş kalıyor.Topal-Cristian topu geriden alıp ileriye taşıyamıyor.Ya hata yapıyor yada geri oynuyor.Alex arkaya gelip topu alıyor bu seferde ilerisi işlemiyor.İleriye Krasic , Kuyt , Sow alındıda ne oldu ? Onları beslicek tek adamın var Alex onuda yedek oturtcam diyorsun.Senin takımına 2 tane Alex lazımken sende 1 tane var onuda yedek bırakacak Aykut Hoca.Egemen'in yanına öyle bir stoper alınmalıki Sivok-Egemen uyumunu yakalamalı Fenerbahçe.Bu sefer geriden çıkışlarda defansta sorun yaşamazsın.Mehmet Topal transferi gereksiz olmuş yerine Selçukta oynardı.Mehmet sadece daha iyi şut çekiyor.Arkaya Topuz-Cristian koyarsın kanatlarada ilerde oyuncu bol zaten.Topal yerine Lass gelseydi Fenerbahçe bu sezon harika olurdu.Fenerbahçe'ye Melo , Fernandes gibi adamlar lazım.
Emre yerine Topal alındı diyen yorumcular maç içinde Topalın isabetli pas sayısına bakarak susarlar artık umarım iyice saçmalıyorlar.
Takım 2 gol attı ama vasatın altında oynadık, Baroni eskisi gibi değil ortasaha berbat ancak bunu göremiyorlar yada anlamak istemiyorlar bu böyle sürmez.
Volkan'a çok üzüldüm tek güvendiğim adam Volkan zaten şu koca takımda o da sakatlandı geçmiş olsun.
Ayrıca stoperler neydi öyle ya ?
Hamleler geç kademe hataları kaç tane karşı karşıya verdik rakibe böyle olmaz o kadar para alıyorsun azcık koş iyiki Yobo gelmiş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Volkan'ın sakatlanması demek, Spartak Moskova'nın bizi elemesi demek, hele ki bugün Mert'i gördükten sonra.
Vaslui maçı da Volkan sayesinde döndü, Volkan yoksa tur imkansıza yakın.
Hepimize geçmiş olsun şimdiden.
Bence mert o kadar kötü değildi bugün. Yediği saçma sapan gol kötü kaleci olmasından değil oyuna konsantre olamamasından ve hiçbir zaman oynamayıp pat diye beklemediği bi anda kendini Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde bulan genç bi kalecinin heyecanlanmaması mümkün değildir. Ve oyuna girdiği an böylesine büyük bi hata yapan kalecinin özgüveni gider morali düşer normaldir ilk cümlemi düzelteyim mert bugün kötüydü ama mert kötü kaleci değil. (bence)
Kötü olmuş Volkan'ın 2 maçı da kaçırması...Allahtan Avrupa Ligi garanti...Savunmaya büyük iş düşecek 2 maçta da Mert'e bırakmamaları lazım işi...
Mert bir dahaki maça daha konsantre ve daha hazır çıkacaktır, bende kötü kaleci olmadığını düşünüyorum. Bu kadar yüklenmemek lazım. Genç yedek kaleci, ısınmamış, konsantre olamamış, fizik olarakta, psikolojik olarakta hazır değildi o an maça girmeye. Volkan olsa maç böyle bitmeyebilirdi belki ama artık can sağlığı diyeceğiz.
Burak
Merte güveniyorum bu maça hazırlıksız yakalandı ama orta sahaya güvenmiyorum elenirsek fatura Merte çıkartılırsa hiç şaşırmam bahane şimdiden hazır
Mert Günok iyi kaleci.Önceki maçlarında güven verdi kalede hep
Bugün birden forma geldi kaldıramadı onu basit maç olsa neyse, ama derbi heycanı başka olur.
Birde gol yiyince hepten çöktü psikoloik olarak.
İyice hazırlansın kafasından atsın bu taraftarın ona güvendiğini bilsin Mert kalede güven verir Volkan'ı o kadar da aratmaz.
Aykut kafayı veya Fener Aykut u değiştirmedikce daha çokkkk ahlar vahlar çekerizzaten kendisi maç sonunda sistemde ısrar edeceğini dersler falan çıkaracağını söyledi daha yeni farkına vardı galiba defansın top yapamadığını sadece bu foruma girse görürdü ya neyse.Önde basmadıkca korkmadan oynamadıkca olmaz korkarak nereye kadar Gs nin kadroya bakıyom oldukca ofansif özelikle göbek bize bak onlara bak fark burda ve teknik adamda
Volkan yoksa turda yok diye düsünüyorum.
Fenerbahçe kupayı kaybetti ama maç öncesi herkesi şok eden bir olay yaşandı. Aykut Kocaman, oteldeki maç toplantısında 11’i açıkladı. Sambacı yedekti. Olayı öğrenen Aziz Yıldırım hocayı aradı. Stattaki 11’e Alex yazıldı, tüm futbolcular şok yaşadı
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...ine-alex-krizi
Basın toplantısında baskı yediğimizi ama taktiği değiştirmeyeceğini söylemiş Aykut Hoca. Sorun geçen yılda da vardı ama çözüm yok. Terim geldikten sonraki bütün Galatasaray maçlarında baskı yedi takım, rahat 3-5 pas yapamadı. Çok temposuz paslaşma yapılıyor ve takımdaki oyuncular birbirlerine yardımcı olmuyorlar.
Last edited by Crazycat : 13.Ağustos.2012 at 13:03
Böyle bir şeyin gerçekleşmiş olduğunu sanmam ama böyle bir baskı var. Alex'i ilahlaştıranlar ne yazık ki değişime müsade etmiyor. Aziz Yıldırım'ın bundan yıllar önce bir TV programında "Alex'i Avrupa maçında ıslıkladılar hoca ertesi maç yedek başlattı gitmemesi için zor ikna ettik" söylediğini hatırlarım. Alex bu takım için efsane bence öyle kalmalı doğrusuyla ve yanlışıyla. Mevcut düzen başarısız bir şekilde devam ettikçe bundan nasibini alacakların başında gelecektir, bu da bunca yıllık emeğe karşı hoş durmaz.
...
habertürke inanmayin.. aziz baskani karalama calismalari bunlar hep..
takımın hala orta sahaya ihtiyacı var.Bunu görmemek için kör olmak lazım.Transfer yapmayacaksan o zaman SAlih'i oynat bari.
Tamam iyi oynamadık ama şu Caner efendinin yaptığı akıl alır gibi değil.Taça doğru giden adama niye müdahalede bulunursun.Bırak topla nereye gidiyosa gitsin.2 maç üst üste penaltı yaptırdı.Stoch'tan formayı zor alır artık
Zannetmiyorum Caner'in oynayacağını
caner önümüzdeki maç yine oynarsa fenerbahçeliliğimi askıya alırım.
Salih sakat mı?
Bildiğim kadarıyla Vaslui maçında da kadroda yoktu.
Aykut Kocaman'ın onu çok beğendiği söyleniyordu.Sakatlığı yoksa en azından kadroya alabilirdi.Hatta ondan ümitliyse bu orta sahada oynayabilir.Belki patlama yapar bakarsınız birden orta sahanın kalitesini arttırır.
Gerçi ben Aykut Kocaman'dan beklemem 18 yaşındaki adamı 11'e koymasını.Bunu göze alabilecek kadar cesaretli değil.Selçuk bile oynar ama Salih bu sezon Türkiye Kupası maçları dışında nadir oynar.
Fatih Hoca, Semih Kaya ve Emre Çolak'ı Türk futboluna kazandırdı, iki genç oyuncuyu G.Saray gibi bir takımda oynata oynata yıldız yaptı.
Bizim Aykut Hoca da Allah aşkına Salih'i oynatsın. Madem orta saha top yapamıyor, yeni bir şey denemekte fayda var. Salih Uçan'ı koy orta sahanın ortasına, oynasın bakalım belki adam yıldız olacak, Emre gibi işler yapacak. Adamı oynatmazsan idmanlardaki oyunuyla mı yıldız olacak?
Spartak maçlarında Salih'i oynatmak risktir ama en azından Elazığspor maçında ilk onbir başlasın. Biraz Fatih Hoca'yı örnek almalı Aykut Hoca.