Biliyorum cümlem biraz düşük oldu
Bu arada yeni stilin ile Fb idari menajeri Volkan Ballı'ya benzemişsin sanki abiBiraz da Mourinho'ya..
Biliyorum cümlem biraz düşük oldu
Bu arada yeni stilin ile Fb idari menajeri Volkan Ballı'ya benzemişsin sanki abiBiraz da Mourinho'ya..
So what?
Saike
Yuhhh, herkes birilerine benzetiyor ama kimsenin ki birbirini tutmuyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi Zidane'a benzemişsin![]()
Serkan abi "-ki" ayrı olacak çünkü zamir yapan "-ki" "kimsenin tahmini" olacak ama "-ki" eki tahminin yerini tutuyor![]()
So what?
Saike
Ayrı yazılacak Serkancığım.
Ki cümleden çıkarıldığında cümle okunabiliyorsa yani anlamlı ise ayrı yazılacak. Ayrı yazılan ki bağlaçtır.
Adam bu kafayla bile herşeyi biliyoonları bizde biliyoruz Özkan abi
![]()
Selamlar..
Özleyen var mı beni![]()
Bu durumda yukarıya yazdığım mesaj yanlış oluyor. inki orada zamir görevindedir ve bitişik yazılması gerekir.
ÖSS'ye hazırlanırken ezberlemiştik hep onları. -de kolay da, -ki de zorlanıyorum bazen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Vagner Love'a 50 YTL verdim yahu FM'de. Baktım takım iyice finans olarak batıyor, dedim ben çıkayım FM'den. (: Yoksa ne finans kalacak ne de takım.
Yav deget Aygün sallama
Özkan abi benim söylediklerimde bir hata var mı?Bu sene görmüştük oradan kalmış aklımda
![]()
So what?
Saike
Hayret ettim vallaÖzkan abi demek ki içmediğin birgün profesyonel bir öğretmen gibi edebiyat dersi verebilirsin
![]()
(/s)
Şemsiciğim ki eki orada tahminin yerini tutmuyorki. Zamirin yerini tutuyor ve zamirin yerini tutan ki ayrı yazılmaz.
Dur ben bir gidip bakayım defterime![]()
So what?
Saike
Sağ üstteki Zidane
Çok benziyo Şemsi![]()
De get, Zidane'nın tepesi kel ben bildim bileli.Ben Figo'ya daha çok benzemişim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Uçları bile aynı abiO zaman R.Carlos veya Ronaldo
![]()
Serkan boksör stili yapmış yahu. (:
Gürkan Özkan'a benzemiş![]()
Aaa benzetmeyin la kimseye. Benim işte ben Serkan...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse yahu ben yatıp günün muhasebesini yapayım. Hadi iyi geceler.
Gut nayt şeykit ap şeker![]()
İyi geceler Özkan, yap muhasebeni, aman borçlu çıkma ha...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kim var kim yok ?![]()
Evet İlhan, bu günlerde iyice saldı buraları, kızı buldu bizi unuttu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben gidiyorum size iyi geceler![]()