Carrusca mı? Carrusca'dan olsa olsa forvet arkası olabilirdi. Kanat için yavaş ve güçsüz bir oyuncuydu. Sadece teknikti.
Carrusca mı? Carrusca'dan olsa olsa forvet arkası olabilirdi. Kanat için yavaş ve güçsüz bir oyuncuydu. Sadece teknikti.
işte diyorum ya biraz fiziki destek verilebilseydi kanatta da oynardı
evet o da vardı ama o çok iyi oynadığı Liverpool maçından sonra bile şans vermediler ona hem Arda biraz daha genç olduğu için sağ kanatada alıştırılabilirdi bu sayede
bende Pollyanna gibi oldum yav![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Carrusca'yı bile değerlendirmek için formül üretir olduk ya vay halimize
Pazar'a kadar 2 transferin açıklanmasını bekliyorum..Biri Kallström diğeri de Annan yada Gattuso olması dileğiyle![]()
Alexis - Vidal olsa takım tadından yenmez![]()
Keita yı sattıklarında taraftardan büyük tepki alacaklarının farkında olmaları gerekir.Bunu telafi etmek içinde iyi bir oyuncu getireceklerdir diye düşünüyorum ama bu sene kanmayacağım hiç birine.Geçen sene başlarkende elano keita falan geldiğinde uçuyoduk noldu? yine hüsran..Kim gelirse gelsin iyi transfer diyebilmek için en az 6-7 lig maçı izlememiz gerek hemen havalara uçmamamız gerektiğini düşünüyorum.Sonra daha çok üzülüyoruz çünkü..
gökhan zan mı oynucak şimdi defansda![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Reykart en son Neill ve Baltayı beraber oynatmış ve memnun kalmıştı stoperde.Bu seneyede öyle başlayabilir.Bu arada servet gitmek istemesine rağmen hala satılamadı o ne olacak acaba ?
Demek istediğim bu işte neden 1 bölgeyi tek oyuncuya bırakıyoruz? Hakan Balta örneği en büyüğü.. Volkan Yaman gittiğinden beri adamı kesecek bir oyuncu kalmadı doğal olarak performansı düştü. Sağ bek'i Sabri'ye emanet etmek 34 maç 90 dakika pimi çekilmiş bombayı sahada tutmak demek. Ne zaman patlayacağı belli olmuyor Sabri'nin bunu hepimiz biliyoruz kademe anlayışı çok zayıf. Serkan 3 senedir sahaya adımını atmadı adamakıllı. Belki bu sene Türk futbolu 1 sağ bek kazanacak o da Serkan ama şimdiden nasıl güvenebiliriz bu kadar Sabri'nin cezasını Uğur'la veriyorduk ama bu adama zamanında hiç güvenmedik. Belki çok karamsarım belki çok şey istiyorum ama madem yolladığın adamların yerini dolduramayacaksın o zaman satma bari takımı koru. Hollanda kampına yetişse bari transferler. Şuan sadece herşeyi umut ediyoruz,bakalım iftihar edebilecek miyiz...
Sağ Bek Arıyorsa Gs Beni GörsünBoştayım Profesyonelim her Takımda Oynarım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
------------------Ufuk--------------------
Sabri-----H.Balta(servet)----Neill-----Çağlar(H.Balta)--
--------------Transfer(mustafa)-------------------
--------Elano-------Transfer-------------
Transfer(serdar)-----------------------Arda---
---------------Baros----------------------
Bence bu şekilde olur kadro..
Orta sahaya adam şart.
Yoksa stoperde Hakan balta-servet ikiliside gayet iyi oynar
Ufuk kaleye iyi gitmez bence kalecide almak lazım güzel bi tane..
Kaç senedir yabancı kaleci gitmiyor bu sefer de Aykut-Ufuk'a şans verelim Leo'dan ve Sanctis'ten daha çok verim alırız..
Aykut'un Steaua maçlarında kaybettiği o güveni Ufuk bu sene kazanacaktır,eminim..Aykuttan çok daha yetenekli bir kaleci..Yabancıya hiç gerek yok güvensinler Ufuk'a..
İyide adamın oturtmaya çalıştıgı sistem Barça'da oynattığı sistemse,bu sistemde Elano'ya yer yok ! Neden ? Çünkü diziliş ve görevler şu şekilde o sistemde..Barça'daki isimlerle yazalım.
.........................................Gk(Victor Valdes)........................................... ....
Wing Back(Dani alves)................DC (pique)..........DC (puyol)...................Wing back (abidal)
..............................................Def. Mid.(S. Busquets)......................................... ..
............................Box to box(Xavi)....................Box to box(iniesta).....................
inside forv(messi)....................................... .....................................inside forv(henry)
........................................comlplete forvard(İbrahimoviç).............................. ..........
bu sistemde AMR ve AML ters ayaklı adamlar ve içe top sürüyorlar. orta sahalar ise hem savunmada hem de hücumda çok etkili çift yönlü adamlar. Bekler ileri çıkabilen,DC ler de pasla oyun kurabilen adamlar olmalı. Zaten sırf bu yüzden Neill-Hakan Balta ikilisi üzerinde duruluyor DC bölgesinde.Solda Çağlar ve sağda sabri mevkilerinde uzman olmasalar da mevkinin gerektirdiği çift yönlülüğe sahipler. ön liberoda kesinlikle oyuncumuz yokorta alana hadi Elano'yu koyduk diyelim (ama savunma yönü zayıf kalır),diğer MC ye mutlaka mükemmel bir oyuncu lazım bu görevi başarabilecek.AML'de Arda içe kat edebilen bir oyuncu.Gerektiğinde çizgiden de gidebiliyor.Sağda Keita iki işi de yapabiliyordu.O gittiğine göre oraya da adam lazım
Yani kale hariç ilk 11'de şu anda 3 tane direk eksiğimiz var. Ama kadroda derinlik için ya da kalitenin artması için sol açık hariç tüm bölgelerde takviye yapılabilir
Mevcut kadroda işini kesinlikle hatasız yapar diyebildiğim sadece 3 oyuncu var... Bunlar da Arda-Neill ve Baros
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
loric cana ve juan pablo pino galatasaray'da
(/s)
hayırlısı ne diyelim![]()
Football is simple,but Football Manager is not
cana iyi gibi duruyor pinoyu çok bilmiyorum
Heryerde bu iki transfer yazıyor gerçek mi acaba sabah ola hayrola
doğruysa cana istenilen türde bir isim ama diğer eleman konusunda yine kumar oynadık sanırım![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
3 saat sonra Adnan Polat'ın basın toplantısı var eğer o 2 isim doğruysa onları açıklar büyük ihtimal..
Lorik Cana tam Galatasaray'ın aradığı türden bir isim ama Kallström de gelirse bu transfer anlamlı olur.
Juan Pablo Pino'yu hiç izlemedim,2.ci Carrusca etkisi yaratmaz umarım Galatasaraylılarda.
Pino hakkında hemen ufak bir araştırma yaptım.Lakabı 'sihirbaz'mış.Bize de her gelen ya büyücü ya sihirbaz oluyor ya neyse.Kolombiya doğumlu,23 yaşında.Monaca forması giyiyor.Sağ kanatta oynuyor ve İTÜ sözlük yorumcularına göre,Keita'nın genç versiyonu.3'e alınıp 9'a satılabilecek bir isim deniyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
http://izlea.com/346043
buyrun size pinobu adam keita2ya çok benzer işler yapar. Ama onun kadar güçlü değil.onun kadar çevik de değil. fakat onu 8 e satıp bunu 1-2 ye aldılarsa iyi. sonuçta genç bir oyuncu ve kendini geliştirebilir. yalnız aynı keita gibi bu da kendisi oynamayı seviyor
![]()
Bu transfer gerçekleşirse içime yatar.Frikik de kullanabiliyor.Gol de atıyor,asist de yapıyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bence ilk izlenim olarak başarısız bi transfer pino . geçen sezon monaco'da bile 14 maç oynayabilmiş 1 asisti var sadece :/ banko ilk 11 oynatacağımız adamın daha farklı olmasını beklerdim . bakalım inşallah haksız çıkarım . gerçi daha açıklanmadı ama bu scoutgs ..
cana'yı tartışmaya gerek yok zaten .