Açıklama yapmış bende izledim dün Ntvspor'da.ama artık katalnılması gerek mi onu bilmioyorum.
Açıklama yapmış bende izledim dün Ntvspor'da.ama artık katalnılması gerek mi onu bilmioyorum.
Bu adam atıyor ama takımın herseyınde etkılı oldugundan Fenerbahce daha fazla verimli olamıyor bence.Devid TS maçında bir pozisyonda kendi gidebleceği yerde bekledi bekledi Alex geldi ona verdi o olmasa belki kendi aklındakini yapıp gol yapardı ama Alex'i bekledi böyle çok şeyler var he ama siz mutluyusanız ben ne diyim banane.Bana bir zararı yok.
Daum İstanbul'dan ayrıldı!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, İstanbul'dan ayrıldı. Alman hoca ailesi ile birlikte tatile çıktığı, sarı-lacivertli kulüple olan görüşmesini ise tatil dönüşünde sürdüreceği öğrenildi.
21.05.2010
Kaynak : DHA
Şimdi bu adam nerden baksanız en az 15 gün tatil yapar.Bu da t.d sorunun hallolmayacağı ve belirsizlik içinde geçecek 15 gün demek.Of sıkıntılı bir dönem bekliyor bizleri.
Daum 9 valizle gitti!
FLAŞ! Fenerbahçe Yönetimi ile 2 gündür görüşmeler yapan teknik Direktör Daum, bugün İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-Lacivertli kulüp ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Alman hoca Attatürk Havalimanı'nda bir açıklamada bulunmadı. Ailesi ile birlikte tatile çıkan Daum'un Münih'e uçtuğu, yanında ise 9 bavul birden götürdüğü görüldü.
Fenerbahçe kulübü de Daum ile yapılan görüşmenin detaylarını henüz kamuoyu ile paylaşmadı.
Kaynak : DHA
%85 ayrılır FB'de kupa alamayan hocalar zaten hep postalanıyor..![]()
Bence kalacak gibi![]()
Volkan Şen'e sormuşlar Beşiktaş'ta oynamak ister misin diye, o da normal olarak tabii isterim demiş. Özellikle Beşiktaş'ı istiyorum dediğini sanmıyorum. Ama şu anda transfer olacaksa olması en muhtemel takım da Beşiktaş. Fenerbahçe daha yeni Mehmet Topuz ve Özere 15 milyon eurodan fazla harcadı ki Volkan alınsa direk bu ikisiyle forma savaşı verecek. Kazımın da dönmesi söz konusu. Galatasaray'da zaten bahsi geçen paraları ödeyebilecek kaynak bulunmuyor. Transferin önündeki tek engel Bursaspor'un tok satıcı olması ve şampiyonlar liginde oynayacak olması, o yüzden bu transfere %50 Beşiktaş ya da Bursa gözüyle bakabiliriz.
9 bavulla birden tatile gitmiş olamaz herhalde.Umarım birdaha gelmemek üzere gitmiştir.![]()
Asıl bence Alex ile devam etmek takıma ihanet olur. Alex bağımlılık yaptı. Bırakmak zorunda kaldığında çok sıkıntı, baş ağrısı ile geçen sezonlar yaratır. O yüzden Alex varken Alex'e alternatif formasyon ve buna uygun oyuncular almak gerekir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
haberlere bakın,
radomir antiç - krasic,
luxemburgo - adriano,
martin jol - suarez,
lucescu - mutu,
anlaşılan birileri gelirken yanında birini daha getirecek. bu sene de böyle takılacağız![]()
(/s)
Löw sesleri
21 Mayıs 2010 Cuma * 08:53
Christoph Daum’un biletini kestiği söylenen Fenerbahçemiz’de gündemin bir numaralı maddesi teknik direktör.
Christoph Daum'un biletini kestiği söylenen Fenerbahçemiz'de gündemin bir numaralı maddesi teknik direktör. Sarı-Lacivertli kulüpte başını Mircea Lucescu'nun çektiği birkaç isim konuşuluyor ancak yönetimin aklındaki tek isim Joachim Löw. Almanya ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan başarılı hoca için idarecilerin Başkan Aziz Yıldırım'a yoğun bir baskı yaptıkları iddia edildi.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; finaller sonrasında Löw'ün sözleşmesinin bitecek olmasının diğer kulüplerin de iştahını kabartacağını bilen yöneticiler, Başkan'a, “Almanya'nın şampiyonada alacağı her başarılı sonuç Löw'ün imzasını daha da zorlaştırır. İmzayı finallerden önce attıralım ve transferlere başlayalım” diyerek Yıldırım'dan onay belkiyor.
Başkan'ın ise daha önce Fenerbahçe tecrübesi bulunan ve Türk Futbolu'nu yakından tanıyan 50 yaşındaki Löw'e sıcak baktığı, operasyonun önümüzdeki hafta başlayacağı bildirildi.
FANATİK
löw'ün yeniden türkiye'ye dönecegini sanmiyorum..
Katılıyorum, geçtiğimiz günlerde buna benzer şeyler söylemiştim ben de. Taktiksel olarak 6 yıldır tek taktiğe bağlıyız, üstelik 3 farklı hocaya rağmen. Bu bence pek iyi bir şey değil. Alex gidince sudan çıkmış balığa döneceğiz zaten, orası kesin, taktiksel anlamda uyum süreci çok sıkıntılı geçecek gibi, ancak bence hayırlı olacak.
Löv,Aykut Kocaman yada Jol bunlardan birini istiyorum.
Lucescu gelirse yine Daum'un oynattığı istemi oynatacak. Ben Jol'ü istiyorum en azından değişik bi sistem, sürekli atağı düşünen bi takım olalım.
Aykut Kocaman takımın başında kalsın.İlla yabancı ant sanki bi şey var yabancıda.
Eğer çok istiyorsak huzur evinden bi yaşlı amca alalım hem sevaba girmiş oluruz.
Ne yediğini hatırlamayan insanlara dünyaları vereceğimize sevap işleyip 2 gün mutlu edelim huzur evindeki yaşlı amcalarımızı.Taktiksel açıdan pek bi fark göremiyorum zaten aralarnda.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Luce'nin Shaktar'daki kurulu düzeninden döneceğini pek sanmıyorum ama bence bu kulübe sevdalı olan bir Aykut Kocaman gelirse Fenerbahçe adına hayırlı olacağını düşünüyorum.
Aykut Kocaman'ın da sonu Rıdvan Dilmen gibi olur göreve gelirse, olası en ufak bir başarısızlıkta yüklenilir ve daha sonra çok uzun yıllar Aykut tekrar kulüpte görev yapsa diye bekleriz. Sportif direktörken bile nasıl üzerine gelindiyse, teknik direktör olsa çok daha fazla üzerine gidilir.
Aykut'u takımın başında görmek istesem de katılıyorum. Eğer Fenerbahçe şampiyon olmuş olsaydı ve sonrasında bir değişiklik takımın başına gelseydi, daha rahat olurdu, şimdi önümüzdeki sezon Fenerbahçe için daha önemli, Fenerbahçe tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyon olamamış, rakiplerimiz uzun yıllar olamamasına rağmen.
Kupada geçen yıllar artık rahatsız etmese de, önümüzdeki sezon hedef mutlak şampiyonluk olmalı, bu kadar ara yeter, bu da takımın başına kim gelirse gelsin, üzerinde bir baskı oluşturacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu baskıyı da medyanın önünde kredisi olan bir teknik direktör kaldırabilir. 100. yılda nasıl takımın başına Zico geldiğinde eleştirilerin hedefi olduysa, aynı hata yapılmayarak Lucescu, Pellegrini, Jol, Löw gibi hocalar getirilebilir. Zira bu hocalar kariyerleri yerinde olan isimler, hem baskıyı da kaldırabilirler hem de kredileri çabuk bitmez. Aykut Kocaman gelse, ilk maçta berabere kalınsa hemen homurdanmalar başlar.
Low bencede birkez daha gelmez buraya.
Fenerbahçe avrupada başarı istiyorsa Daumla devam etmemelidir.
Ayrıca kaç yıldır o kadar hocaya rağmen aynı sistemde oynuyoruz.
Alex gidince halimiz ne olacak kim bilir.
Ya yeni bir Alex bulunmalı ya da yeni bir sistem oturtulmalı.
Hocaya değinmişken niye Aykut Kocaman çalıştırmasın ki. Çoğu gelişmemiş ülkenin teknik direktörleri avrupada takım yönetiyor. Bizim hiçbir teknik direktörümüzün şuan yurt dışında takım çalıştırmıyor çünkü en başta biz onlara güvenmiyoruz...
Aykut kocaman gelsın takımın basına
aykut hocayı harcamak kolay değil rıdvandan sonra çok şey değişti özellikle son bi kaç senede.yönetim eski gücünde değil ve aykut kocaman'ı kolay vazgeçebilecek biri konumuna düşürdüklerinde taraftarları karşılarında bulurlar.illa yabancı olacak diyolarsa tabi Thomas Schaaf olsun bu isim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu da var tabi, Rıdvan o dönemki haliyle, Aykut'un şimdiki hali arasında fark var. Rıdvan hiç yenilmeden kovulan tek teknik direktör olarak zaten tarihe geçti herhalde.
Eğer Rıdvan ile beraber bu işi yapacaklarsa, kolay kolay yıkılmazlar çünkü ikisi de takımda göreve gelse, taraftarın güvenini büyük ölçüde kazanmış olurlar ve ufak tefek kayıplarda tepki almazlar.
"YÜCE ATATÜRK"
rıdvan teknik analiz yapar, aykut hoca transfere. götürürler bu işi. acaba başkan düşünüyor mudur![]()
(/s)
Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman bu takımı beraber yönetse 2 kupayıda alır FB cidden..Avrupa'da da bi Ç.Final falan neden olmasın ki? Bu takımdan en iyi Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen anlar..