Sayfa 225 / 569 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
6,721 ile 6,750 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Ünal Başkan acayip adam yahu.Çilekler,seksiler falan.Futbol muhabbetlerine bambaşka bir boyut getirdi resmen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Galatasaray Sohbet alanında, Fenerbahçe konuşulması bambaşka bir olay.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Amrabat için #53 numaralı forma diyolaar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

babasi rizelimiymis

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Abdürrahim Albayrak Rizeli

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çok para istiyorlar. Ben bu parayı ödemezdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20987559.asp

İbretlik yazı. Sabah sabah kahkahalarla güldüm .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20987559.asp

İbretlik yazı. Sabah sabah kahkahalarla güldüm .
    Adam gerçekleri ortaya koymuş yapacak birşey yok.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fıkrasına gülünen adam, ercan saatçi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ercan bıraksın bu işleri ne zaman biraz geri planda kalsa böyle şeyler çıkarıyor ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Barcelona'yı geçti
    G.Saraylılar öyle bir kenetlendi, öyle bir coştu ki, tutabilene aşk olsun... Dünyanın en büyük spor malzemesi üreticilerinden Nike'tan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama, Cim-Bom'un artık birçok alanda dünya devleriyle yarıştığını hatta hepsini sollayıp birinci sıraya yükseldiğini gösterdi.

09:27 | 15 Temmuz 2012

ARALARINDA Barcelona, Manchester United, İnter, Juventus ve Arsenal'in de bulunduğu onlarca kulübe sponsorluk yapan Nike, 'flagship' diye tabir edilen 'stat satış mağazaları' sıralamasında, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki GS Store'un 1 numara olduğunu duyurdu. Söz konusu sıralama yapılırken Arena'nın hizmete girdiği 15 Ocak 2011 tarihinden bu yana geçen 1.5 yıllık süreç baz alındı. Bu dönemde en çok satış hasılatı yapan 'flagship' Aslantepe'deki GS Store oldu...

G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, şimdiden 40 bin adet kombine bilet sattıklarını söyledi. Kombine satışlarına bir müddet ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Doğan, bunun gerekçesini ise şöyle anlattı:

'SATIŞLARA devam etsek, statta bir tane bile koltuk kalmayacak! Kombine bilet satmak tabii ki güzel bir şey. Sonuçta belli taraftar sayısını ve mali geliri garanti altına almış oluyorsunuz.

SATIŞ DURDURULDU

Ancak, kombine alma imkanı olmayan taraftarlarımızı da dikkate almak zorundayız. Maddi geliri kısıtlı olan, İstanbul dışında yaşayan ya da maçlara arada bir giden taraftarları da düşünmeliyiz. Taraftarımızın kombinelere ilgisi neyi gösteriyor? G.Saray taraftarı doğru yönetime sahip çıkıyor. Geçen sene 26-27 bin kombineden bu sene 40 bin kombine gelmişiz.'

SEDAT Doğan, 'Taraftarın bu ilgisini gördükten sonra, 'keşke stadımızın kapasitesi 70 bin kişilik olsaydı' düşündüğünüz oldu mu?' sorumuza ise, 'Hayır, öyle bir düşüncemiz hiç olmadı çünkü her şeyin bir sınırı var. 50 bin kişilik bir stadı işletmekle 70 bin kişilik stadı işletmek aynı değil. En basitinden statların temizliği bile çok ciddi meblağlar tutuyor' cevabını verdi.

BAŞKANIMIZ İŞİ BİLİYOR

ÖNCEKİ gün GS TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezona yönelik flaş transferleri değerlendiren Doğan, 'Görüldü ki, Sayın Başkanımız transfer olayını çok iyi çözebiliyor ve görülüyor ki, en flaş transferleri kulübümüz yaptı. İnternet siteleri yıkılmış halde. Biz binlerce mail alıyoruz. Diğer şekilde yine storelarımıza talepler yağıyor' dedi. Doğan, şöyle devam etti:

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yalnız taraftarımız ortada daha bir şey yokken çok gaza gelmeye başladı.Biraz sakin olmak herkes için yararlı olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yalnız taraftarımız ortada daha bir şey yokken çok gaza gelmeye başladı.Biraz sakin olmak herkes için yararlı olacaktır.
    Buna katılıyorum, twitter'a girdim ve Los Galacticos GALATASARAY ile karşılaştım.

Ancak bunları yapanlar üyeler değil.Bu face grupları gaza getiriyor taraftarı...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Buna katılıyorum, twitter'a girdim ve Los Galacticos GALATASARAY ile karşılaştım.

Ancak bunları yapanlar üyeler değil.Bu face grupları gaza getiriyor taraftarı...
    Aynen öyle hiç gerek yok böyle şeylere.Sene içinde ne olacağı hiç belli olmaz.Allah korusun bir sakatlık yaşarsın,bir yenilgi alırsın bütün herşey değişir.

Sene sonu şampiyon olursan burdan gelir böyle laflar edersin ama daha şimdiden söylersen şampiyon olan takım gelip bunları yüzüne vurunca kızarırsın olmaz.Bekleyip görmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Aynen öyle hiç gerek yok böyle şeylere.Sene içinde ne olacağı hiç belli olmaz.Allah korusun bir sakatlık yaşarsın,bir yenilgi alırsın bütün herşey değişir.

Sene sonu şampiyon olursan burdan gelir böyle laflar edersin ama daha şimdiden söylersen şampiyon olan takım gelip bunları yüzüne vurunca kızarırsın olmaz.Bekleyip görmek lazım.
    Haklısın

Sevinmeninde bir dozu vardır, takımın arkasında olduğunu belirtmek ayrı böyle iddialı konuşmak ayrı hem boşa rakibi gaza getiriyosun hemde boşa malzeme veriyosun.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar yeter artık. Şu sıcakta sıkılmıyormusunuz yahu laf yetiştirmekten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Açık fake Adamın elinde çay var yağmur yağıyosa çay niye kabak gibi ortada

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fake degil haberi yapildi..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eli ve Bardaktan hersey anlasiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray ya transfer işlerini bilmiyor yada etik dışı olmayı tercih ediyor ortadaki iddia göre.iddialar:
    1)Burak maç öncesi selçuk inanla görüşüyor daha sonra maçta sakatlık bahanesiyle oynamıyor fakat oynayabilir raporu var.Şimdi şenol güneş riske etmemiş olabilir futbolcusunu gayet mantıklı,selçuk burak buluşması da eski takımdaşlar birbirini özlemiş olabilir ben bunu mantıklı karşılarım fakat bu avrupada türkiyede binlerce kişi tarafından hoş görülmez.
    2)Oyuncu transferi için önce kulüple görüşülür sonra oyuncu ile fakat gs önce amrabatın menejeriyle görüştü(Ashley Cole'un chelseaya transferine benziyor) zaten olaylar başladı bu yüzden amrabat transferini kimse etik olduğunu söylemesin adam sırf gs'ye gelmek için kadro dışı kalmayı göze aldı eğer gsli yöneticiler kayserili yöneticilerle görüşselerdi ilk olarak daha ucuza alabilirlerdi amrabatı.
    3)Culio'nun sözleşmesinde kendi takımına karşı oynayabilir maddesi varsa culio'nun yaptığı etik dışı bir harekettir çünkü maç öncesinde culionun gsde ki yeri garanti terimin gelecek sezon ki kadrosunda yeri var gibi söylemler dolaşıyor bunun üzerine culio maça çıkmak istemediğini iletiyor hocasına bu bence hoş değil.
    Tüm bunlara rağmen emenike'nin sakatlık raporu var ve fenerbahçeye karşı oynamadığı için transfer şikesi denildi.Bana kalırsa amrabat dışındakiler normal stratejik hamleler kimilerine göre etik kimilerine göre değil amrabatta ise kural çiğnenmiştir (önce kulüp sonra futbolcu ile görüştüğünü varsayıyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Galatasaray ya transfer işlerini bilmiyor yada etik dışı olmayı tercih ediyor ortadaki iddia göre.iddialar:
    1)Burak maç öncesi selçuk inanla görüşüyor daha sonra maçta sakatlık bahanesiyle oynamıyor fakat oynayabilir raporu var.Şimdi şenol güneş riske etmemiş olabilir futbolcusunu gayet mantıklı,selçuk burak buluşması da eski takımdaşlar birbirini özlemiş olabilir ben bunu mantıklı karşılarım fakat bu avrupada türkiyede binlerce kişi tarafından hoş görülmez.
    2)Oyuncu transferi için önce kulüple görüşülür sonra oyuncu ile fakat gs önce amrabatın menejeriyle görüştü(Ashley Cole'un chelseaya transferine benziyor) zaten olaylar başladı bu yüzden amrabat transferini kimse etik olduğunu söylemesin adam sırf gs'ye gelmek için kadro dışı kalmayı göze aldı eğer gsli yöneticiler kayserili yöneticilerle görüşselerdi ilk olarak daha ucuza alabilirlerdi amrabatı.
    3)Culio'nun sözleşmesinde kendi takımına karşı oynayabilir maddesi varsa culio'nun yaptığı etik dışı bir harekettir çünkü maç öncesinde culionun gsde ki yeri garanti terimin gelecek sezon ki kadrosunda yeri var gibi söylemler dolaşıyor bunun üzerine culio maça çıkmak istemediğini iletiyor hocasına bu bence hoş değil.
    Tüm bunlara rağmen emenike'nin sakatlık raporu var ve fenerbahçeye karşı oynamadığı için transfer şikesi denildi.Bana kalırsa amrabat dışındakiler normal stratejik hamleler kimilerine göre etik kimilerine göre değil amrabatta ise kural çiğnenmiştir (önce kulüp sonra futbolcu ile görüştüğünü varsayıyorum)
    Evet evet haklısınız.

Ercan Saatçi de kendisini iyi komik duruma düşürmüş takdir ettim

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Evet evet haklısınız.
    19 yaşında ki biri için yazdıkların çok olgun duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    19 yaşında ki biri için yazdıkların çok olgun duruyor.
    Akıl yaşta değil baştadır.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Klasik cevap

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bazı konularda haklılık payı olmakla beraber Galatasaray'ın üzerine kasıtlı olarak geliyorlar.

Geçmiş ile ilgili fikirlerimi herkes biliyordur ama bugüne baktığımızda şike soruşturması dışında kalan bir Galatasaray var. Bunun yanında sürünen bir takımdan yükselişe geçen, şampiyon olan ve ilerisi için umut veren bir Galatasaray var. Kombinelerde rekor kıran, ürün satışlarına ilgi gösteren bir Galatasaray taraftarı var. Transfer döneminde de hız kesmeyen ve iyi oyuncuları kadrosuna katan bir Galatasaray var.

Olumlu şekilde giden ve her takımda görülen bazı sorunları bulunan Galatasaray'ı kötü manada anmak gerekiyor. Çünkü mali yönden çökmüş, adı şikeye karışmış, Uefa'dan ceza almış ve geleceği belli olmayan bir Beşiktaş var. Çünkü adı şikeyle karışmış, geleceği Uefa'nın kararına bağlı bir Fenerbahçe var. Çünkü kupa savaşı veren, hangi yollarla kendini şikeden kurtardığı bilinmeyen, oyuncularını elinden kaçıran, taraftarının ümidi kestiği bir Trabzonspor var.

Galatasaray'ın sahibi olduğu bir stad var ama bu stadla ilgili Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu, hükümeti, bakkalı, kasabı daha fazla söz sahibi ise durup düşünmek lazım.

Bugün Galatasaray'ın transferlerini gölgelemek için ticari açık hesapları yapılıyorsa ve bunlar haber oluyorsa oturup düşünmek lazım.

Hep düşünmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer şikesi demek, 3 gün giremedik, iyi muhabbet dönmüş.

Güzel güzel, herkes korkmaya başladığına göre, doğru yoldayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne Galatasaraymis Arkadas Diyorum Çekiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Soruşturma konusunda Türk futbolunu Fenerbahçe'yle temizlemeye çalışanlar şimdi de rakip bize neden ilgi gösteriyor diye şikayetçi. Komik.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Soruşturma konusunda Türk futbolunu Fenerbahçe'yle temizlemeye çalışanlar şimdi de rakip bize neden ilgi gösteriyor diye şikayetçi. Komik.
    Asıl komik olan sizin takımınızın şike konusunda tescillenmesi ve sizin hala benim takımımı suçlayacak birşeyler aramanız.

Mesaj Yetkileri