Sayfa 226 / 896 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
6,751 ile 6,780 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi ben ikisi beraber derken Rıdvan, Aykut'un görevine gelirse demek istemiştim, diğeri elbette şahane olur ama bu taraftarın güzel fantezisinden öteye gidemez. Aynı anda, kulübede bu 2 isimin olması, düşünmesi bile heyecan verici, gerçekte olsa neler hissederim bilmiyorum.

Ama bunu uygulayacak yönetim ya da akıl edecek ya da buna cesaret edecek, bunu deneme riskini alacak yönetim maalesef ki yok, o nedenle hiç düşünmeden geçelim bunu diyorum, düşününce fena oluyor çünkü insan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezonda takım başına getireceği hocayı buldu...

Aziz Yıldırım'ın Real Madrid'e müthiş bir sezon geçirtse de takımda kalmasına mucize gözüyle bakılan Manuel Pellegrini'yi istediği öğrenildi...

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda son ana kadar giden ancak final maçlarını kaybederek iki kupadan olan Fenerbahçe'de, Aziz Yıldırım fırtınası esmeye devam ediyor...

Özellikle Süper Lig'deki son maçtan sonra şampiyonluğu kaçıran ve locasında sinirinden camları yumruklayan Yıldırım'ın teknik direktör Daum'u kesin olarak yeni sezonda takımın başında düşünmediği bildirildi...

DAUM'LA TAZMİNAT PAZARLIĞI
    Bu gelişmelerin ardından Alman teknik adamın ülkesine gitmesiyle birlikte avukatlarının Aziz Yıldırım ve kurmayları ile sözleşmesindeki tazminat konusunda pazarlık masasına oturduğu kaydedildi.

Transferde her zaman son sözü söylemesiyle ünlü olan Yıldırım ise geçen sezon Galatasaray'ın yaptığı gibi ünlü bir isimle sezona başlamak istediği ve Manuel Pellegrini'yi istediği öğrenildi...

Şilili teknik adamın menajeriyle telefonda görüştüğü ve "Henüz Real Madrid'le görüşmedik ancak herşey olabilir" cevabı aldığı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın, Pazartesi günü İspanya'ya gideceği ve bir görüşme daha yapacağı da gelen bilgiler arasında...

MANUEL PELLEGRİNİ KİMDİR?
    Eski bir futbolcu olan Pellegrini, 13 yıl boyunca ülkesi Şili'nin en önemli takımları arasında gösterilen Universidad de Chile formasını giymişti.

Teknik direktörlük kariyerinde Şili ve Arjantin'de takım çalıştıran ve Arjantin'de San Lorenzo'yu şampiyon yapmayı başaran Pellegrini, ardından Villareal'in başına geçti.

İlk sezonunda ligi 3. sırada tamamlayarak takımını Şampiyonlar Ligi'ne çıkaran Şilili teknik adam, UEFA Kupası'nda da Villareal'i çeyrek finale çıkarma başarısı göstermişti.

Çalıştırdığı 5 sezon boyunca Villareal'i ilk 5 sırada tutmayı başaran Pellegrini bu 2008-2009 sezonunda Real Madrid'in başına geçmişti... Bu sezon Real Madrid'e 93 puan toplatan ve takımını şampiyon yapamayan Şilili teknik adam, Los Galacticos'ta gönderilecekler listesinde ilk sırada yer alıyor...

Haberturk

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şuan transferlerden daha önemli olan teknik direktör seçimi.Eğer Kocaman olmayacaksa ya Pellegrini yada Jol gelsin isterim.İnşallah doğru bir haberdir ve gerçekleşir.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

nedense pellegrini'ye sıcak bakmıyorum.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    nedense pellegrini'ye sıcak bakmıyorum.
    Katılıyorum Aragones gibi olur.

Harry Kewell'ı al başkan!

Ben Harry Kewell'ı çok beğeniyorum, kesinlikle muhteşem bir futbolcu. 32 yaşında olmasına rağmen, bence 1 yıllık kontrat yapılabilir ve takıma çok katkısı olabilir. Başkan, umarım Kewell'ı düşünür, takıma kazandırır. Gelmesini çok isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PVH Lisansını aldıysa, PVH&Aykut ikilisi bu takıma çok yakışır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yabancı t.d almayı bi kenara bıraksa iyi olur FB bence..Kewell oynadığı her takımda sakatlık sorunu yaşadı artık bu saatten sonra FB istese bile Kewell TSL'de oynamaz bence..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Harry Kewell'ı al başkan!

Ben Harry Kewell'ı çok beğeniyorum, kesinlikle muhteşem bir futbolcu. 32 yaşında olmasına rağmen, bence 1 yıllık kontrat yapılabilir ve takıma çok katkısı olabilir. Başkan, umarım Kewell'ı düşünür, takıma kazandırır. Gelmesini çok isterim.
    Fiziği yaşından dolayı çok düşük bence FB'de oynamaz, aynayamaz.

Ayrıca doğru söylüyorsunuz.
    Yineliyorum bu takım Türk Hocaya emanet edilmelli.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Janko sesleri

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Güiza'yla yolları ayıracağı söylenen Fenerbahçemiz'de, santrfor için Avusturyalı Marc Janko'nun ismi ön plana çıktı.

Güiza'yla yolları ayıracağı söylenen Fenerbahçemiz'de, santrfor için Avusturyalı Marc Janko'nun ismi ön plana çıktı. Janko'nun formasını giydiği Salzburg'un teknik direktörü Huub Stevens, Janko'nun bu kulüpte artık geleceğinin olmadığını, oyuncunun gelecek sezon yurt dışında forma giyeceğini resmen açıkladı. Avusturya basını, 1.96'lık golcü için en güçlü adayın Fenerbahçe olduğunu yazdı.

Sarı-lacivertlilerin bonservis olarak 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtilen haberde İngiltere'den Blackburn Rovers ve Birmingham'ın da oyuncuyla ilgilendiği belirtildi. Avusturya'nın Hırvatistan'la oynadığı maçta menajerlerin gözdesi olan Janko ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Yurt dışında oynamaktan korkmuyorum. Benim için macera olacak. Kendimi hazırladım. Ancak gitmem için her şey hazır olmalı" dedi

Sabah

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

"Çok özledim"

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Sezon ortası Toulouse’a kiraladığımız Kazım özlem dolu...

Milli Takım kampında konuşan takımımızın Toulouse'taki kiralık futbolcusu Kazım özlem dolu. “Son maçta şampiyonluğun kaçması beni gerçekten üzdü” diyen Kazım, “Ben kötü bir şey yapmadım. Arkadaşlarımı da çok özledim. Zaten Fransa, Türkiye gibi bir ülke değil. Herkes birbirini çok özledi diye düşünüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum ama gerçekten F.Bahçe'yi özledim. Taraftarı da öyle” sözlerini kullandı.

Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

türk hoca adayım:aykut kocaman
    yabancı adayım:thomas schaff
    kazım kesinlikle dönmeli bence medya çok abarttı ve o yüzden günah keçisi yapıldı takıma türk takviyeler yapılmalı ali bilginler önder turacılar vs takımdan gönderilmeli.salzburg'un forveti ilginçmiş daha önce izlemedim ama fiziği falan çok uygun bize hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağ kanatta muhtemelen Kazım düşünüldüğü için çıkan haberler ve duyumlar hep sol kanat oyuncusundan yana. Zaman zaman Özer, maçına göre Kazım ve Mehmet sağ kanadı sezon boyu götürecektir.

Alex bu takımın vazgeçilmezi ama Alex'in olmadığı sistem de seneye uygulanacaktır ve bu düzende Emre ile beraber, alıcak çift yönlü bir orta saha (mücadelesi, defansif özellikleri daha çok ön plana çıkan) ve Özer (Mehmet) olarak şekillenirse, pivot santraforla birlikte, çizgiye inip, isabetli ortalar açabilecek kanat adamlarıyla, iyi bir takım oluşturulabilir.

Acil transfer bekleyen bölgeler var ama genel anlamda eksik bir kadro değil, çoğunluğun belirttiği gibi, yedekler daha da kaliteli ve alternatifli olmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Janko gelirse ve Fenerbahçe çift forvet oynarsa Janko'nun gollerini çok izleriz çok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gelir Janko çok istiyorum gelmesini

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kazım'ın bu halinden sadece zaman zaman yapacağı patlamalarda yararlanabiliriz. Bu da risk; bilemeyiz hangi maçta iyi oynayacak, patlama yapacak. Ancak; Kazım kafasını futbola verdiği zaman çok önemli bir oyuncu olacaktır. Yeteneklerine ihanet eden oyuncular için üzülüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Janko önemli bir ST...Eğer alabilirse Fenerbahçe,iyi iş yapmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum Almanya'ya indiğinde taraftarlara '' 2 yıl daha sözleşmem var,buradayım '' demiş.

Biraz önce haberler de ise, Aziz Yıldırım'ın Daum'a '' Tüm ekibi baştan aşşağı değiştir, bize gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ni nasıl kazanabileceğimiz hakkında rapor hazırla gerekeni yapalım '' dediği söylendi.
    Last edited by nerazzuri : 22.Mayıs.2010 at 20:38 Reason: yanlış yazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Daum Almanya'ya indiğinde taraftarlara '' 2 yıl daha sözleşmem var,buradayım '' demiş.

Biraz önce haberler de ise, Aziz Yıldırım'ın Daum'a '' Tüm ekibi baştan aşşağı değiştir, bize gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ni nasıl kazanabileceğimiz hakkında rapor hazırla gerekeni yapalım '' demiş.
    Ayhan Tumani gitsin hiç bi oyuncu sevmiyor bildiğim kadarıyla başta Alex ve Emre olmak üzere.Koch kalsın çok iyi hoca.Diğerleri gidebilir.Janko yada Suarez gelirse iyi olur artık Alex'in jubilesini yaptırmak gerekir yine tek forvet ama 1 savaşcı ön libero 2 tane ortasaha göbek 2 tanede sağlam kanat lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bence bu sene hem Daum hem de Güiza takımda kalacak. Eğerki böyle birşey olursa Aziz Başkanın istifa etmesini beklerim. O olmayacağına göre Fenerbahçeliliğimi askıya alırım..
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Guiza nın kalacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ne yıllardır hasreti çekilen Türkiye Kupası'nı almışsın, ne de alacağın 1-0'lık galibiyetle dahil rakibinin 10-0 yenmesinin hiçbirşey ifade etmeyeceği bir durumda son haftaya girmişken, şampiyonluğu kaçırmışsın.Camia Avrupa'da final hedeflerken daha 2. turda elenmişsin.Böyle bir sezon geçirmiş takımın teknik direktörünü göndermesi için daha ne olması gerekir?

Şunu tüm samimiyetimle söylüyorumki eğer Daum hala takımın başında kalırsa,
    ne seneye Fenerbahçe'nin 1 maçını izlerim, nede tutarım.Ve Aziz Yıldırım'da bnim için tamamen bitmiş olur.Taraftar stadı yakmış sayın başkan, daha ne olması gerekiyor senin bu takımda büyük bir revizyon yapman için?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Daumun seçtiği oyuncular ve istediği taktik değildi teknik adam değişikliği saçma olur.Şimdi alsın Daum oyuncuları başarısız olursa sonra eleştirelim.

Alex gitsin ki her teknik adam kendi oyun stilini sahaya yansıtabilsin.Bizler bile FM oynarken şahsen ben ilk senemde Alexe göre taktik yapıyorum sözleşmesi bitip gittiği zaman istediğim taktikte sonunda oynayabiliyorum.Oyun bu sonucta sat gitsin ama vefamız var sonuçta insan bir anda silip atamıyor yönetim adına Alexin kulüpten yollanması çok zor bir iş ancak yapılabilirse gerçekten bizi güzel günler bekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ne yıllardır hasreti çekilen Türkiye Kupası'nı almışsın, ne de alacağın 1-0'lık galibiyetle dahil rakibinin 10-0 yenmesinin hiçbirşey ifade etmeyeceği bir durumda son haftaya girmişken, şampiyonluğu kaçırmışsın.Camia Avrupa'da final hedeflerken daha 2. turda elenmişsin.Böyle bir sezon geçirmiş takımın teknik direktörünü göndermesi için daha ne olması gerekir?

Şunu tüm samimiyetimle söylüyorumki eğer Daum hala takımın başında kalırsa,
    ne seneye Fenerbahçe'nin 1 maçını izlerim, nede tutarım.Ve Aziz Yıldırım'da bnim için tamamen bitmiş olur.Taraftar stadı yakmış sayın başkan, daha ne olması gerekiyor senin bu takımda büyük bir revizyon yapman için?
    Oh be. Benim gibi düşünen birisi daha. Revizyon revizyon revizyon. hemde kökten. yönetim teknik ekip kadro.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bence bu sene hem Daum hem de Güiza takımda kalacak. Eğerki böyle birşey olursa Aziz Başkanın istifa etmesini beklerim. O olmayacağına göre Fenerbahçeliliğimi askıya alırım..
    Bu sene askıya aldık gelecek sezon Guiza takımda olursa belkide uzun süre alırım bende askıya.Daum iyi teknik adam ama yerli ve genç oyuncuları sevmiyor nedense.Bize gelen bütün hocalar öyle ama.

Daum bir an önce şutlanmalı.
    Takımın maaş bütçesini yiyen gereksiz, kaç senedir toplam 30 dk. bile sahada kalmayan gereksiz oyuncularla yollar ayrılmalı.
    Revizyona gidilmeli kısacası.
    Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başına Daum yerine bu siteden bir arkadaşımız olsa bile daha çok desteklerim. Bu isim buradan olmayabilir. Bence hangi Türk T.D. olsa bile bu camia Avrupada Final hedefliyor.
    Eğer Daumla devam edilirse Aziz Başkan'dan istifasını beklerim. Benim içinde Fenerbahçelilik tutkusu askıya alınmış olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

esat dergi'nin twitter'inden,

Milito&Güiza takası var...
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Milito yu alabiliyorlarsa alsınlar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gabriel Milito mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    esat dergi'nin twitter'inden,

Milito&Güiza takası var...
    Bazinga (=
    Milito'nun oyunundan sonra öyle birşey söyledi.

Mesaj Yetkileri