Sayfa 228 / 1204 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
6,811 ile 6,840 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    25 m euro cash para verirseniz hazard belki gelebilir.

krasic in de pek farkı yok.. o da 10-15 kağıttan aşağı hayatta gelmez.

bikaç sayfa önce demiştim. transfer için daha biraz daha sabır gerekiyor.. şöyle 3-4-5 gün falan en azından... çok kıl oluyorum böyle durumlara...

ancak cana-kallström+elano tarzında bir orta sahamız olacaksa beklerim... ama öyle bir ışık göremiyorum maalesef...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Hazard'a City'nin bile vereceği en fazla bonservis 20M Euro.Bence henüz parlamamış ve gelişimini tamamlayamamış bi oyuncu için 25M'dan bahsetmek biraz hayalcilik.

Lille 25M Euro isteyebilir ama sadece ister.O fiyata satamaz.Ama 25M TL olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ha bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek tabi.
    Benim sözlerim sizi neden bukadar rahatsız etti anlamıyorum.Aramızdada bir sorun yok biraz sakin lütfen kendi düşüncemi söyledim.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Hazard'a City'nin bile vereceği en fazla bonservis 20M Euro.Bence henüz parlamamış ve gelişimini tamamlayamamış bi oyuncu için 25M'dan bahsetmek biraz hayalcilik.

Lille 25M Euro isteyebilir ama sadece ister.O fiyata satamaz.Ama 25M TL olabilir.
    15 M TL 20 M TL arası verebilir Galatasaray.Ama Henry'i istiyor olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    'Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe' diyen sayın Aziz Yıldırım da oynuyor tribüne.
    Gio dos santos, Jo transferleri bence yönetimin tribünlere oynadığını, taraftarı kandırdığını gösterir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

lille'nin bize biçtiği fiyat ve şartlar.

ayrıca neye güldün bilmiyorum ama krasic için 18 m euro ödüyoruz...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adnan polat; 5 yabancı alacagız!

ama ne zaman?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Benim sözlerim sizi neden bukadar rahatsız etti anlamıyorum.Aramızdada bir sorun yok biraz sakin lütfen kendi düşüncemi söyledim.
    benim kimseyle bir sorunum yok. olmasını da istemem zaten. ayrıca beni rahatsız eden birşey de yok. hazard için 25 m euroyu bir çırpıda, taksitsiz ödeyin. sonra bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek diye şartlarda anlaşın kulübüyle. belki o zaman gelir diyorum. gerçekleri söylüyorum. kaldı ki lille'nin bize (fb) biçtiği fiyat ve şartlar bu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer

lille'nin bize biçtiği fiyat ve şartlar.

ayrıca neye güldün bilmiyorum ama krasic için 18 m euro ödüyoruz...
    anlamadın sen beni... espri tadındaki yorumuna güldüm. ayrıca da burada galatasaray ın hazard ve krasic le ilgisi olabileceği teorileri kuruluyor. ona ithafen yazdım krasic hakkındaki yorumumu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Gio dos santos, Jo transferleri bence yönetimin tribünlere oynadığını, taraftarı kandırdığını gösterir.
    Onlar da tıpkı Baros, Kewell gibi kumardı sadece tutmadılar, tutunca alkış tutmayınca yuha zihniyetini benimsemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Birden öyle arka arkaya mesajlar gelince ne oluyo dedeiim birden tamam anladım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Lille gerçekten o kadar istiyosa bence hiç satmaya heveslenmesin.Zaten o fiyata Hazard'ı satmak değil başka bişeydir Bu paralar çok büüyk paralar ve bu paralar herzaman verilmez.

Başkan Adnan Polat'da Arda için en az 30M Euro istiyodu.Ama şimdi dönen rakamlar 15M Euro.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Eden Hazard 25m olabilir 4 seneye bağlarız ne var bunda

Del Piero_10 Misafir

Fenerbahçe başlığını da yazmıştım ilk defa ismi anıldığında. Hazard'ı beklemeyin arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu arada Eden Hazard 25m olabilir 4 seneye bağlarız ne var bunda
    Galatasaray'ın öyle bi salaklık yapacağını sanmıyorum Kaan 25M Euro bu.Çakıl taşı değil Arda için bile millet 15-20M Euro veremezken Hazard'a 25M Euro verilmesi çok saçma olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada Keita için galiba taksitlerini Katar kulübü ödüyormuş.Çünkü Adnan Polat 1 hafta sonra satsaydık 550 bin euro luk taksidini ödemek zorunda kalacaktık Keita yı yaklaşık 9m euro sattık gibi birşeyler söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 yabancı alıcak olmamaız beni şaşırttı açıkcası.Bence 2 ortasaha,1 tane stoper,1 tane hücum yönü yüksek ortasaha, ve son olarakda kaleci alınacak.Dün ntvsporda kaleci arayışları var denilmişti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaleci alınmaz.Yabancı kontejyanına takılırız.Kaleci alırsak stoper oynatamayız.Sahada 6 yabancı olması gerek.Zaten yabanıcı kaleciye gerek yok.Dünyadı tüm kaleciler 5-6 kişi dışında aynıdır.Kalecilerin performansları yediği goller önündeki savunmaya ve defansif yönlü oyunculara bağlıdır.Ufuk ile Aykut' güvenilmeli artık.

Bence Ufuk Ceylan 1.ci kaleci olmalı Galatasaray'da.Maç tecrübesi muhabbetinden filan da yedek oturmaya gerek yok,Manisaspor'da 1.ci kaleciydi zaten.Kısa sürede kendisini daha da geliştirip Milli Takıma yükselebilecek bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci alınmaz.Yabancı kontejyanına takılırız.Kaleci alırsak stoper oynatamayız.Sahada 6 yabancı olması gerek.Zaten yabanıcı kaleciye gerek yok.Dünyadı tüm kaleciler 5-6 kişi dışında aynıdır.Kalecilerin performansları yediği goller önündeki savunmaya ve defansif yönlü oyunculara bağlıdır.Ufuk ile Aykut' güvenilmeli artık.
    Bencede dediğin gibi kaleci alınmamalı.Ufuk ve Aykut yeter bize.Özellikle Ufuk'dan iyi bir patlama bekleniyor.Genç ve gelecek vaad ediyor.İnşallah uzun yıllar değişilmez kalecimiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch'u hala Fenerbahçe elimizden aldı diye mi düşünüyorlar yahu, hiç mi takip etmiyor Adnan Polat açıklamaları, Haldun Üstünel'i taraftarın önüne atacağım diye ve populist olmak için açıklamalarına devam ediyor.

Ne diyeyim, inşallah bizim olgunlukla karşılamayacağımız bir ismi getirir de, bizim yönetim de bunu olgunlukla karşılamayıp, hırs yapıp, daha büyük bir yıldız getirir. Bu tür rekabetle de ligimizin kalitesi artar.

Bu bahsedilen isim de PSV'den Dzsudzsak olabilir, Fenerbahçe bu transferden vazgeçti çünkü, sol tarafa Stoch alındı, Caner de geldi. Sağ tarafa isim düşünülüyor, Hazard'ın da gelme ihtimali çok düşük ama onun bir ihtimali olursa, sağ sol farketmez Hazard' alınır yoksa sol kanat düşünülmüyor, Dzsudzsak konusunda ciddiyse Galatasaray, alabilir, alınamayacak bir isim değil çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu cana bizim ligde en az 5 maça ceza yüzünden çıkamaz sporx teki video u izledim adam resmen eziyo çok agresif iyi oyuncu aranan kan mücadeleci

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllardır Galatasaray orta sahasında böyle adam yok.Gelirse iyi olur.Cana kasap gibi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yıllardır Galatasaray orta sahasında böyle adam yok.Gelirse iyi olur.Cana kasap gibi

buyüzden lige kısa sürede uyum sağlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Kasap arıyosanız bizim mahalle kasabını verek Galatasaray'a Parada istemez

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch'u hala Fenerbahçe elimizden aldı diye mi düşünüyorlar yahu, hiç mi takip etmiyor Adnan Polat açıklamaları, Haldun Üstünel'i taraftarın önüne atacağım diye ve populist olmak için açıklamalarına devam ediyor.

kimseyi taraftarın önüne atmıyor adnan polat... laflar çarpıtılmasın. adam haldun üstünel le ilgili konuşurken her kelimeyi her cümleyi bekleye bekleye düşüne düşüne kurdu. incitmemek için olumsuz yorumlanmaması için.

adnan polat bir röportajda -hürriyet ya da ligtv ydi- stoch transferine açıklık getirmişti. ama bizim ultra süper zeki basın mensuplarımız 985451815 kere aynı soruyu sormanın ne kadar aptalca olduğunu düşünmeden sormaya devam ediyor. öncelikle adnan polat ın buradaki bakış açısını kendine göre yorumluyor herkes. adnan polat diyor ki " biz bugüne kadar rakiplerimizin ilgilendiği futbolcuya talip olmadık, etik bulmadık. biz de aynı şeyi beklerdik. " . o röportajda da şunu demişti " daha yeni haberim oldu . önceki gün aradılar beni 'başkanım fenerbahçe devreye girdi bizim üstümüzde fiyat veriyorlar biz de yükseltelim mi?" diye sordular. ben de hayır dedim." yani burada suçlu varsa zaten o suçu adnan polat üstüne alınıyor.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu cana bizim ligde en az 5 maça ceza yüzünden çıkamaz sporx teki video u izledim adam resmen eziyo çok agresif iyi oyuncu aranan kan mücadeleci
    aynı ligden mi bahsediyoruz?

lugano oynuyor bu ligde .. kaç kırmızı görmüş? ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ilsinho (shakthar) şuan serbest. bence galatasaray sağ kanadını bu oyuncu ile değerlendirebilir.
    (/s)

Boşta olması da çok iyi Galatasaray için.Şu an sağ kanattaki sorun tamamen hallolur İlsinho ile ama Galatasarayın gündemindemdir orası meçhul.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Lorik Cana gelise müthiş olur..Cana - Kallström - Elano 3lü ortasaha böyle kurulursa ben bu sezondan büyük şeyler beklerim..Birde bence Servet satılıp stopere bir yabancı alınacak..Sağ kanata da yabancı gelecek tabi ki..

Mesaj Yetkileri