Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
kulüpler birliği değişmesin demedi ki.. sadece şike ile ilgili olan kısmı değişmesin dediler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
6 Temmuz'da TFF internet sitesinde yayınlanan duyuru.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=14255
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...hkim-61-bizdenTFF Yönetim Kurulu'nun yetkisinde bulunan ceza niteliğindeki hükmen mağlubiyet kararı, ihraç, puan tenzili ve küme düşürme cezalarını gerektiren fiillere ilişkin karar yetkisi, evrensel hukuk normları ile FIFA ve UEFA düzenlemelerinin yanısıra TFF Kanun ve Statüsü hükümleri de göz önünde bulundurularak Disiplin Kurullarına devredildi.
Yapılan değişikliklerle, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesi çerçevesinde yarıda kalan müsabakalarla ilgili puan tenzili cezası verme yetkisi, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 22. maddesinin ( i ) bendi çerçevesinde hükmen mağlubiyet cezası verme yetkisi, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin ( e ) bendi uyarınca ihraç cezası verme yetkisi ve Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin ( d ) bendi uyarınca müsabaka sonucunu etkileme eylemleriyle ilgili küme düşürme kararı verme yetkisi Disiplin Kuruluna verildi.
Böylece, kulüpler açısından müsabaka sonucunu etkileme eylemiyle ilgili uygulanacak yaptırımlar hakkında karar verme yetkisi de Disiplin Kuruluna devredildi. Yapılan değişikliğe göre; TFF Etik Kurulu kulüplerle ilgili inceleme yaparak, hazırlayacağı raporunu TFF Yönetim Kuruluna sunacak. Yönetim Kurulu da müsabaka sonucunu etkilediği şüphesi bulunan kulüpleri, gerekli disiplin yargılamasının yapılması için Disiplin Kuruluna sevk edecek. Disiplin Kurulu da yapacağı disiplin yargılaması neticesinde nihai kararını verecektir.
Bir de buna bakın. 2 Temmuz'da TFF seçimleri sonrası yapılan bir görüşme.Dinlemelere göre Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kendisinin gözaltına alınmasından sadece bir gün önce 2 Temmuz'da saat 10:38'de gazeteci Tahir Kum ile görüşüyor. Mosturoğlu bu telefonda "Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde" ifadesini kullanıyor. Bu konuşma, TFF seçimleri sonrası yapıldığı için mevcut kurul için söylendiği ortaya çıkıyor. MHK'ye atanacak üyelerin belirlenmesinde de TFF eski Başkanı Mahmut Özgener'in aralarında 'haberci' olarak kullandıkları Mümtaz Karakaya ile Aziz Yıldırım'dan MHK için bir üye ismi belirlemesini istediği, diğer isimler için de olurunu aldığı tespit edildi.
MAA, Başbakan ile görüşmeden önce Sadri Şener ile görüşmüş. bakalım bizi bu hafta nasıl bir sürpriz bekliyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım : 14 şubat günü TÜRKİYE'yi sallayacağım!!! Kimsenin söylemeyeceklerini söyleceğim!
başkan faik çetiner'e mektup yollamış.
olaylar olaylar.
(/s)
Aziz Yıldırım: "58. madde değişmemeli. Herkes temiz Fenerbahçe mi kirli. 1998'den beri tüm maçlarımız incelensin. Hodri meydan."
Aziz Yıldırım: "Şike yaptığımız söylenen Bucaspor-Fenerbahçe maçı iddianame'de yok, Etik Kurulu Raporu'nda var."
???
(/s)
Aziz yıldırımın açıklamaları
http://www.youtube.com/watch?v=AXBcy...ature=youtu.be
Yusuf Turanlı ile ilgili çok ağır tapelere çıktı. Buraya atmıyorum, okurken kusacaktım. İpucu vereyim, fuhuş var içinde tapelerin.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Pardon da yani o muhabbetin ne işi var medyanın elinde? neden eklersin onu tapelere? Resmen şahsa saldırı demek bu. ayıp denen bişi var cidden, sen kimsin de insanları bu duruma düşürüyosun toplumun önünde..
Can arat'ın konuşmalarını okumadım, okumayacağım da..
hükümetin bakanına bak sen...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19638760.asp
çok çalışırsınız almak için.
(/s)
Forumda artık siyaset serbest olmalı. Hakarete kaçmadan siyaset konusabilmeliyiz. Yoksa dava ile ilgili söylenecekler tam soylenemiyor havada kalıyor.
Umut bu operasyon hala siyasi değil canimAykut hocanın ince ince si belli oldu demek bundanmis. Adam bildigin kupayı Trabzonspor a vermek ince ayAr yapıyoruz demiş.
Ve bu iste Hukumetten çok cemaatin parmagi olduğunu düşünüyorum
değil tabi (!)
anayasa 38. madde ''suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.''
bu adam neyin hükmünde? yoksa oynanan oyunun sonunu bildiği için mi böyle rahat konuşuyor. kimse kimseyi kandırmasın artık !
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=255655
(/s)
Elimize bu kozu vermeleri iyi oldu. UEFA bilgilendirilmeli bu konuda...
Aziz Yıldırım Şu Sözüyle Noktayı Koymuştur
Fenerbahçe kirlide herkes temiz mi
herkes bunu düşünsün artık forumda sağda solda futboldan anlamayan adam bile fenerbahçeye şikeci yaftası vuruyor belki yapmıştır ama hangi delikanlı gelip de benim takımım hiç şike yapmamıştır diyebilir ki derse de şöyle bi trajikomedya yaşanır
ben hayatımda hiç yalan söylemedim (aha söyledin)
Bakan agzindan kacirmis![]()
ve ayrıca milli savunma bakanı ismet yılmaz neler demiş,
Anadolu'dan böyle bir başarılı kulübün çıkması ile gurur duyduğunu anlatan Yılmaz, "Ben Sivaslıyım ama Sivasspor'dan sonra en çok tuttuğum takım da bir Anadolu takımı olarak Trabzonspor'dur. Bugün de Eskişehirspor'dan 2 puan alarak Eskişehir'i Trabzonspor'a yaklaştırmış olduk." dedi.
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...nspora-ziyaret
(/s)
Fenerbahce ince ince dograniyormu ? hakan unsal bence guzel cevap vermis.
http://www.youtube.com/watch?v=Bz5P1...ature=youtu.be
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ince ince doğranmayı bilmem de, üstümüzde ince ince hesaplar yapılıyomuş baksanıza.. Mümkünse bu aralar ben TC Kimliğimi kimseye göstermeyim, böyle insanlar başımızda olduğu sürece utanıyorum çünkü..
Aziz Yıldırım'ın tv8’de yayınlanan ''Her Şey Futbol''programı yapımcısı Faik Çetiner’e yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü..
HANİ BENİ KURTARACAKLARDI?
6222’de değişikliğe gidildi. Kürsüden çıkıp bu “Aziz Yıldırım’ı kurtarma operasyonu” dediler. Hani nerde, hala tutukluyum. Bunu konuşanlar, yazanlar şimdi niye yorum yapmıyor?
DERSİMİ ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUM
Yaklaşık 6 aydır tutukluyum. Gece gündüz dersimi çalışıyorum. Bu iddianame bizi beraat ettirecektir. 1 yıl ceza alsak bu kadar yatardık. Neden hala tutukluyum bilmiyorum. Bildiğim tek şey birilerinin bizim için düğmeye bastığı.
FUTBOLCULAR NEREDE?
Maçlarda şike var diyorlar. Şike sahada olur ama gel gör ki tek futbolcu tutuklu değil. Bir tek Bülent Uygun var o da teknik direktör. Eskişehirspor – Trabzonspor maçında 7-8 futbolcu teşvik almış diyorlardı, kimseyi sorgulamadılar. İbrahim akın’a 100 bin euro vermişiz. Kim kime vermiş, para nerede?
TARLALAR SÜRÜLDÜ MÜ?
3 maç için “tarlalar sürüldü” deniyordu. iddianamede sürülen tarla sayısı da 1’e inmiş. Sürülen 2 tarlaya ne oldu?
6 MAÇ BUHAR OLDU?
Hani 19 maçta şike yapılmıştı? İddianamede 13 maç var. Medya bu işi sorgulamıyor. 6 maç buhar olup uçtu mu? Bucaspor – Fenerbahçe maçı şikeydi. İddianamede o maç yok, etik kurulu raporunda var. Bunu anlayan varsa bana anlatsın.
58. MADDE DEĞİŞMEMELİ
Üstüne basa basa söylüyorum 58. Madde değişmemeli. Bunu bizi kurtarma operasyonu olarak gösteriyorlar. Ben bunu istemiyorum. Herkes temiz, Fenerbahçe mi kirli? 50 yılın faturasını bize çıkaramazlar. 1998 yılında göreve geldim o günden bu güne tüm maçlar incelensin. Hodri meydan.
ŞENOL GÜNEŞ YANMIŞTI!
Urfa’da Trabzonspor ile yaptığımız ve 3-1 kaybettiğimiz kupa finali töreninde Şenol Güneş bana “başkanım üzülme siz de şampiyon olursunuz” dedi. Daha sonra lig maçı oynadık. Berabere kaldık ve şampiyonluğu kaybettik. Trabzonspor’u yenseydik Şenol Güneş’te o sözleri bana telefonda söyleseydi hem o hem Trabzonspor yanmıştı. Böyle şey olur mu?
GALATASARAY’A DESTEK VERDİM
Türk Telekom Arena’nın yapılması aşamasında Galatasaray’a destek verdim. Türk futbolunun lokomotiflerinden Galatasaray’ın büyük bir stada ihtiyacı vardı. Bunu bizzat başbakanımıza söyledim, kendisi de bunu bir toplantıda dile getirdi. Stadın yapımına köstek değil, destek olduk.
3 YIL DEĞİL, HER YIL ŞAMPİYON OLURDUK
13 yılda yaptıklarımı 5-6 ayda bitirmeye çalışıyorlar. Türk futboluna büyük hizmetler verdim. 30 milyon dolar cebimden para harcadım. Stat yaptım, kapalı salon yaptım, tesis yaptım 2000 amatör sporcuyu barındırdım. Tek gün tek çalışanımın ya da sporcumun maaşını ödememezlik yapmadım. Bütün bunları yapmayıp, parayı transfere yatırsaydım 3 yıl değil, her yıl şampiyon olurduk. Geçen seneki takıma bir de Emenike’yi koyun, bizi kim yenebilirdi?
BAŞBAKAN İLE ARAMIZA GİREMEZLER
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin şansı. Benim O’nunla problemim olduğu söyleniyor. Telefonda hakaret ettiğim ve ihaleler konuşuluyor. Bunların gerçekle alakası yok. Başbakan ile aramıza kimse giremez.
TÜRKİYE’Yİ SALLAYACAĞIM
İlk duruşmayı iple çekiyorum. Bütün bilgi ve belgelerimle mahkemeyi bekliyorum. Beni herkes iyi dinlesin. 14 şubat günü Türkiye’yi sallayacağım. Bugüne kadar kimsenin söyleyemediği, söylemeye cesaret edemediklerini Aziz Yıldırım açıklayacak. Sonra herkes şapkasını önüne koyup bir daha bir daha düşünecek..
siyasetçilerin söyledikleri üzerinden davaya yorum yapmak demek, seçim zamanı her şehirde o şehrin atkısını boynuna takan adama kanmak demektir. o bakanın kendisi Galatasaray kongre üyesidir.
Orduspor baskanı da Galatasaray kongre üyesi ona bakacak olursak..
Neyse bunu öğrenmek iyi oldu, kulüp gerekenleri yapar
Fenerbahçe klübü açıklama yapmış bunu kabul etmemiz mümkün değildir diye.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
dediğim zaten bu. elma ile armutu karıştırmamak. bir olaya tek taraftan 3. tekil kişileri karıştırmamak. o bunun, şu şunun kongresi üyesi diye başlarsak yine en zararlı Fenerbahçe çıkar. şu anda Fenerbahçeden teşvik aldığı iddaa edilen bir anadolu klübü başkanı, eski Fenerbahçe kongre üyesi.
tekrar söylüyorum o bakanın dedikleri ne Trabzonu ne Trabzonsporu bağlar. yılların ülkemize getirdiği siyasetçi modelini ilk kez görmüş gibi davranmanın anlamı yok. biz gittiğimiz deplasmanda stada helikopter ile gelen bakan görmüş bir takımız. alışılageldi bunlar artık. adamın her dediği olsa ben geçtim kupadan en azından iyi bir stadımız yapılmış olurdu.