...
Gece çıkan elemanlardan biriside spor müdürü olmuş o başluğa İbo'yu almayı mı düşünüyorlardır.
İbrahim'e bak sen.
Nereye atıyosun ki bu mesajları da yayınlıyolar ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Baroni'ye şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Çok çok akıllıca bir iş yaptı kendisi ve maalesef uzun yıllar daha Fenerbahçe de göreceğiz onu. Şimdiden hayırlı olsun dedim çünkü önümüzdeki 2 maçta muhtemelen Milli olmuş olacak o da.
Sosyal medyadan şimdiden başladı yolunu yapmaya
Allahtan bizlere sabır diliyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İhtiyacımız olan son pozisyon orta saha, takımda zibille orta saha varken gidip bu adamı milli yapmazlar merak etmeyin. Şu an milli takımda oynayabilecek yaklaşık 10 tane kaliteli orta sahamız vardır. Baroni forvet olsa o zaman kesin derdim ama orta sahayken hayatta.Takımda zaten kesilemeycek bir Meireles var, istikrar sıkıntısı yaşamazsa Emre de var bir de Salih'in seneye daha iyi olacağını düşünürsek Baroni konusunda çok korkmaya gerek yok. Benim umudum var güzel günler bizi bekliyor. Seneye gönderilmese bile artık 11'i zor görür, ondan sonraki sene kesin gider. Ben seneye Topal'ın da daha iyi olacağını düşünüyorum.
Keşke bizim oyuncuları hiç almasalar bu Milli Takım'a. Boşuna moral bozukluğu yaşıyorlar. Abdullah Avcı'nın çiftliğinde olmanın hiçbir oyuncuya en ufak olumlu etkisi yok. Milli Takım'da kulüpçülük yapılmasına veya kulübün Milli Takım'dan üstün tutulmasına karşıydım ama sağolsunlar bu hale getirdiler insanları. Özetine bile bakmıyorum artık Milli maçların, Milli takım pişmanlıktır.
u20 dunya kupasinda alpaslan cok guzel gol atmis
http://www.youtube.com/watch?v=eNJ9l...ature=youtu.be
neyse iste artik yanlis yazmisim guzel atmis eleman![]()
Kim bu Alpaslan yahu? Herif Ronaldo gibi vurmuş. Şans falan değil adam şutör resmen. Takibe alacağım bunu![]()
Alparslan Öztürk.
FM 13 serisinin Türk oyuncuları arasında en gözde oyuncularından biri. Demek ki araştırmacısı şişirmemiş. Sadece pozisyonu konusunda muallaktayım. Oyun içinde oynamadığı yer yok (:
...
Gelecekte bu adamı düşünüyorsak U20 dünya kupasından sonra A milli takım kadrosuna almamız lazım. Yedekte oturması lazım abileriyle kamplara gitmesi lazım. Çünkü 19 yaşında bu adam. 15 değil. Milli olarak düşüneceksek ki mevkisi ve fizigi eksik olduğumuz tipten, hemen çalışmak lazım üzerine.
Aynı şekilde Salih. Çoktan A milli olmalıydı e hadi U20 kupası var madem oynasınlar ama bu adamlar A takım ile kamplara gitmesi milli olması lazım yavastan.
Alpaslan güzel atmış gerçekten hazırlık mazırlık olsun![]()
Müthiş gol atmış. Gelecek var bu çocukta attığı golden anlaşılıyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Abdullah Avcı: İbrahim Toraman'ı kadroya çağırsaydım Macaristan maçında Macar forvetlerin beline bile gelemezdi.
![]()
Messi Türk olsa onu da rakip defans uzun diye kadroya almaz herhalde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mesele kadro seçimi değil mesele yaptığı açıklamalar.Mantıklı bir açıklaması yok adamın.
Ama ben hala arkasındayım,başarı için istikrar şart.Ne kadar şu an berbat bir yönetim sergilese de şans tanınması gerektiğine inanıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gökhan Zan'ı süs diye mi aldın o zaman kadroya be adam ?
Canım FEDA olsun sana !
Bence başarılı olabilecek birisi değil. Hayatı boyunca sadece kontra futbolu oynatmış bir antrenör olduğu için Milli takıma uymuyor. Ben en başından beri başarılı olacağına da inanmıyordum, hatta karşı çıkan nadir insanlardandım diyebilirim. Onun yerine Ertuğrul Sağlam olabilir diye düşünüyorum. Birçok kişi karşı çıkabilir ama başka da aday yok galiba. Özellikle büyük takım mentığına sahip ve hücum futbolunu bilen bir hoca, gerektiğinde gençlere şans vermekten de kesinlikle çekinmiyor.
İşte Türk futbolunun hali.
Rakipte uzun forvet varsa uzun defans alalım kadroya.
Millet gelişiyor biz geri gidiyoruz İngiltere'den 1-2 sene içinde 8 yersek hiç şaşırmam.
Allah yardimcimiz olsunbaska hic birsey demicem.
Face'te Ibo'nun cevabi dolasiyor ne kadar gercek acaba
İbrahim Toraman, ''Ben bir çok kez Milli Takım forması giydim. Benim en büyük özelliğim hava toplarındaki hakimiyetimdir. Ben Milli Takım'da oynarken Abdullah Avcı, belki daha antrenör değildi. Bu yapmış olduğu açıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gösteriyor" yazıyor bir facebook sayfasında. doğru olduğunu sanmıyorum.
Zaten önemli olan boyu değil işlevi Abdullah hocam.![]()
Canım FEDA olsun sana !