Aahahah deplasman tribününe gittiler Sabri'den de bu takim bu sene seve seve sampiyon sesleri yükseldi seviyorum adami![]()
![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Aahahah deplasman tribününe gittiler Sabri'den de bu takim bu sene seve seve sampiyon sesleri yükseldi seviyorum adami![]()
![]()
Fenerbahçeli arkadaşlar kininizi sanal ortamda dökmeyin de ağız tadımızla sevinelim, hakkımızla aldık işte şampiyonluğu, masa başı oyunlarına başvurmadan hem de!
Sabri : Bu takım bu sene seve seve şampiyon.
bu arada şansal büyükağa diyor ki futbolun içine siyaset karışmasın, yanında oturan Hakan Şükür'ün milletvekili olduğunu unutuyor gerçi Hakan bile bazen kendisini milletvekili olduğunu unutuyor ama.
O Kupa Kadıkoyde KALKTI !!
![]()
Gerçekten guluyorum nereye saldircaklarini sasirdilar![]()
![]()
![]()
O hadi beyler boşaltın diyen kim ya. Galatasaray'dan biri değilse kimse karışamaz kutlamamıza.
Kadıköy'ü tezahüratlarımızla inlettik kupamızı da kaldırdıkO güzel tezahüratları söyleyen tüm futbolcularımızın ağzına sağlık
Işıkları açmasanız da elinizden geleni yapsanız da o kupa orda tezahüratlarla kalktı.
Beyler kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Boşverin istediğimizi yaparız.
Super finalin kupa torenine bak![]()
Tebrikler Galatasaray...
Helal olsun, 6 haftalık gecikme oldu ama hak ettiler...
Canın Sağolsun Fenerbahçe'm.
Fatih Terim bomba espiri yaptı.
Spiker: Hocam bir ilk yaşandı. 5. şampiyonluk vs.
Fatih Hoca: 6 değil mi? 2 defa şampiyon olduk.
World Hollow o1,
Fenerbahçe'linin de senin gibisi be dostum.
Öldüm ya
![]()
Eboue: Semih Kaya benim bebeğim.
Bence bu konuya bir kilit gelsede herkez kendi sohbet alanında konuşmaya devam etse:/
Gerçekten arkadaşlar bu tartışma uzar gider sonuna kadar sevinsin galatasaraylı arkadaşlar hakketiler karşı takıma laf atmadan yapabiliriz bunuda çok iyi...
Fatih Terim'den asrin ayari geldi yine
Işık niye yok arkadaş cidden çok kötü bir kupa töreni oldu Sabri reyiz oynamadan kupa kaldırdı haoh mis gibi
![]()
karanlıkta kupa kaldırmak... çok komik oldu, farkında değiliz....
Allah'tan yine ligtv'nin kablolari kesilmedi.
Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.