Sayfa 23 / 52 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Haberin tarihine bakmak lazım
    01 Haziran 2011 Çarşamba 17:31
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

http://www.mersinidmanyurdu.com/ resmi sitesinde açıklanmış

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    http://www.mersinidmanyurdu.com/ resmi sitesinde açıklanmış
    Dostum en baştan söylesene.Neden uğraştırıyorsun beni o kadar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum en baştan söylesene.Neden uğraştırıyorsun beni o kadar.
    Sonradan aklıma geldi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mersin çok iyi transferler yapıyor. Kale ve forveti sağlama aldılar, Uğur Boral ya da Serdar Özkan da gelirse kanat olarak da çok iyi bir oyuncuya sahip olacaklar. Bu sene Mersin transferleriyle adını duyuracak gibi, bakalım hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Erhan Güven Mersin İdman Yurdu'nda

Mersin İdman Yurdu'muz Beşiktaş'ın 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu Erhan Güven'i renklerine bağladı .
    Erhan Güven'i Tanıyalım

Futbola 1996 yılında Saran Keskinspor'da başladı. 1999'da MKE Kırıkkalespor'a geçti. 2000 yılında ise Gençlerbirliği'nin altyapısına transfer oldu. 2000-01 sezonunda takımın PAF takımında oynadı. Sonraki sezon Gençlerbirliği'nin alt takımı olan 3. Lig takımı Asaşspor'da profesyonel futbola atıldı. Buradaki performansı ile sözleşmesini 2007'ye dek uzattı. 2002-03 sezonunda takımın liderin 2 puan gerisinde kalıp 2. olma başarısında büyük rol oynadı.
    Daha büyük takımların dikkatini çeken Güven, 2003-04 sezonunun ilk yarısında 1. Lig takımlarından Kayserispor'da kiralık oynadı. Sezonun ikinci yarısının sonunda Asaşspor'a dönerek çok kritik maçlarda oynayıp takımının grup birincisi olarak 2. Lig'e çıkmasını sağladı. 2004-05 sezonunun ikinci yarısında ise Gençlerbirliği'nin A takımına kiralık olarak geçti. Burada ilk kez Süper Lig seviyesinde forma oynadı ve başarılı performansı sonucu 2005-06 sezonunda satın alındı. Daha sonra takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. 2007-08 sezonuna dek takımı başarılı bir performans sergilediyse de o sezon düşmekten zor kurtuldular.
    2008-09 sezonunun başında Gençlerbirliği SK'den Ankaraspor'a transfer olan Erhan Güven, neredeyse her lig maçında forma giydi. 5 Haziran 2009 tarihinde Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Erhan'ı Aydın Karabulut Ankaraspor'a vererek karşılığında kadrosuna kattı. İlk sezon bazı maçlarda forma giyen Güven, ikinci yarıda Antalyaspor'a kiralandı. Buradaki performansı ile beğenilen Erhan Güven, 2009-10 sezonunda Beşiktaş'a geri döndü. 1 Haziran 2011 itibariyle sözleşmesinin bitmesiyle serbest kalmıştır.
    Kulubümüz Erhan Güven için Beşiktaş'a bonservis bedeli ödememiştir .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hakan Arıkan ve Erhan Güven'den sonra Aurelio, Fink ve Nobre'yi de yollayabilirsek çok iyi olacak. Mersin için de iyi transferler olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

iyi ki çıkmış Mersin İdman Yurdu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşALLAH transferin dozunu kaçırmazlar, yoksa hüsran olur sezon sonu koç koça maddi sıkıntı gelir duvar gibi karşına.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İnşALLAH transferin dozunu kaçırmazlar, yoksa hüsran olur sezon sonu koç koça maddi sıkıntı gelir duvar gibi karşına.
    Sadece gerekli mevkilere alınacaktı zaten.Sağ bek sıkıntılı idi forvette öyle ben 2 transfer daha bekliyorum önemli diğer transferler yedek için olur.O 2 transferde kanadın birine ve orta saha ya.Belki ön liberöde alına bilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

(Goal.com Özel) Ordu'dan McCarthy bombası
    Orduspor, Güney Afrikalı yıldızı kadrosuna katmaya çok yakın...

Goal.com Türkiye
    02 Haz 2011 10:36:00

Play off final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek 26 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'e dönmeyi başaran Orduspor, Güney Afrikalı Benni McCarthy transferinde sona yaklaştı.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig'de üç sene içersinde Avrupa kupalarına katılmak, beş sene içersinde de şampiyonluğa oynamak istediklerini açıklamıştı. Bu konuda çalışmalara başlayan Karadeniz ekibinin Güney Afrikalı Benni McCarthy'nin peşinde olduğu öğrenildi.

Goal.com'un ismini açıklamak istemeyen kaynağına göre Orduspor ile yıldız oyuncu arasındaki görüşmeler devam ediyor de detaylar konuşulmaya başlandı.

33 yaşındaki oyuncu, kariyerinde daha önce Ajax, Celta Vigo, Porto, Blackburn Rovers ve West Ham United formaları giymişti.
    Orduspor atakta
    SÜPER Lig'in yeni takımlarından Orduspor dış transfer atağı başlattı. Fransa'nın Nancy takımından Kamerunlu N'guemo ve İnter'den İbrahim Magroufi için temaslar sürüyor. Başkan Nedim Türkmen, "Hocamız Metin Diyadin yeni sezonda da bizimle olacak"...

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Kerem İnan , Fuat Onur , Fatih Egedik , Tuna Kaya Göstepe ile anlaştığı sanılıyor.

Özellikle Kerem İnan'ın Hakan Arıkan transferinden sonra bu kararı verdiği düşünülüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Ergiç doğru transfer olabilir. Ama Karabükspor'un başarılı olmasının sebebi Bank Asya'dan gelen oyuncuları doğru ama Karabükspor'un o kadrosu ile Orduspor'un kadrosu kıyaslanamaz...

Aynen,herkes Karabük kadrosunu korudu da öyle başarılı oldu,herkes kadrosunu korusun görüşü hakim şu an futbol medyasında fakat Karabükspor'un kadrosu Bank Asya Ligine göre çok çok üstündü.Bu sene çıkan takımlar öyle fark yaparak çıkmadılar.Çıkan takımlar içinde transfer baya şart.

Artık lige kalıcı olacağız, ileri dönük yatırımlarla adamızı kalıcı kılarız

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Allah Razı olsun yahu Mersin'den Hakan ve Erhan'ı aldılar

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mersin İdman Yurdu Cristian Rodrigo Zurita ile anlaştı. @tribundergi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tribundergi Tribun Dergi
    TRANSFER: Cristian Zurita Mersin İdman Yurdu'nda.

Hayırlısı olsun.Mersin süper lig tecrübesi olan seneye kendilerini ligte tutabilecek güzel bir kadro kuruyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Hayırlı uğurlu olsun bize x)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mersin'in çok transfere ihtiyacı var. Takımın Süperlige çıkması şaşırtmasın kimseyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Mersin'in çok transfere ihtiyacı var. Takımın Süperlige çıkması şaşırtmasın kimseyi.
    Bir Mersinli olarak katılıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Nurullah sağlam brezilyalıları sever bir ikide brezilyalı serpiştirdimi araya tamamdır (:

DETAYLI OLARAK

Mersin İdman Yurdu Zurita ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu bir transfer daha gerçekleştirdi. Kırmızı Lacivertliler bu kez de Cristian Rodrigo Zurita anlaşmaya vardı.

Mersin İdman Yurdu’nda yapacağı transferlerle ses getirmek için çabalamaya devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler bugün yapılan görüşmeler neticesinde Gaziantepspor’un 32 yaşındaki tecrübeli ismi Crıstıan Rodrıgo Zurıta ile anlaşma sağladı. Kulüp binasında yapılan görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanan tecrübeli oyuncu ile anlaşan Mersin İdman Yurdu yönetimi böylelikle bir yabancı oyuncu daha transfer etmiş oldu. Mersin İdman Yurdu’nun renklerine bağladığı Zurita Arjantin vatandaşı 2006’dan bu yana Gaziantepspor forması giyen bir oyuncu.

Zurita kimdir?
    Cristian Rodrigo Zurita (d. 24 Temmuz 1979, Salta) Arjantinli orta saha futbolcusu.
    Zurita kariyerine 1997 yılında Arjantin Premier Ligi ekiplerinden Gimnasia y Tiro de Salta takımıyla başlamıştır. Sonraki sezon klübü küme düşünce kendisi kariyerinin en uzun yıllarını geçireceği takım olan San Lorenzo takımına satılmıştır.

2003 yılında Zurita Club Atlético Independiente iki sezon sonrada Colon santa fe klübüne transferi gerçekleşmiştir. 2006 yazında Zurita kendisini Gaziantepsporlu yapan 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştır.

Zurita geçtiğimiz sezon Gaziantepspor formasıyla 33 Süper Lig maçında görev aldı. Bu maçlarda gol atma başarısını gösteremeyen Arjantinli orta saha oyuncusu toplam 6 sarı 1 kırmızı kart gördü. Türkiye’de oynadığı dönemde 22 Türkiye Kupası ve 140 Süper Lig maçına çıkan başarılı orta saha oyuncusu toplamda 4 gol attı. Zurita önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu’nun başarısı için ter dökecek.

Spor33 Özel Haber

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Transfer politikası güzel gidiyor Mersin'in.

24. Default

Göztepe Mersin İdman Yurdu kalecisi Kerem İnan ve sağ açık oyuncusu Mustafa Tuna Kaya ile önceki akşam saatlerinde İzmir’de görüştüğü ve anlaşmak üzere oldukları öğrenildi.Gazinantep’li olan Kulüp Başkanı İmam’ın hemşehrisi Nurulllah Sağlam ve yine G.Antep’li Başkan Ali Kahramanlı ile 3 oyuncu için görüştüğü öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Göztepe Mersin İdman Yurdu kalecisi Kerem İnan ve sağ açık oyuncusu Mustafa Tuna Kaya ile önceki akşam saatlerinde İzmir’de görüştüğü ve anlaşmak üzere oldukları öğrenildi.Gazinantep’li olan Kulüp Başkanı İmam’ın hemşehrisi Nurulllah Sağlam ve yine G.Antep’li Başkan Ali Kahramanlı ile 3 oyuncu için görüştüğü öğrenildi.
    Aman aman bulaşmayın Abdullah'a. Göztepe akıllı manevralar yapıp Antep Bld. Spor futbolcuları ile ilgilense çok iyi olur. Özellikle Kenan Aslanoğlu, Ramazan Altıntepe gibi isimlerle...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Ç. Rizespor teknik direktörlüğe Sir Hüseyin Kalpar'ı getirmiş.

Ne diyelim. Şimdiden geçmiş olsun..
    Murat kusura bakma ama nankörlük yapmıyor musunuz?

Adamın takımı nerede aldığı nereye getirdiği belli. Hem de kendinden çok daha güçlü takımlara karşı. İlk garantileyen takım oldukları için son haftaları saldılar şampiyon yapmakla ne alakası var. Söylemiyim dedim ama dayanamadım )
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

M.İ.Y renk katacak gibi. Hem şehir olarak hemde taraftar olarak ligde kalmalarını isterim. Yeni yapılacak stadlarıylada futbolumuza katkı yapacaklardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Murat kusura bakma ama nankörlük yapmıyor musunuz?

Adamın takımı nerede aldığı nereye getirdiği belli. Hem de kendinden çok daha güçlü takımlara karşı. İlk garantileyen takım oldukları için son haftaları saldılar şampiyon yapmakla ne alakası var. Söylemiyim dedim ama dayanamadım )
    Burak hocayı sevmemiz ile ilgili; Oyuncu tercihleri, maç içi değişiklikleri, taktik - duran top antrenmanı yaptırmaması vs vs gibi bir çok neden sayabilirim. Ama hep bunları sineye çektik. Takım şampiyonluğa oynuyor köstek olmayalım dedik. Ve böyle düşünen sadece ben değilim. Taraftarın tamamına yakını aynı duygu ve düşünceler içerisindeydi. Ne zaman bu açıklamayı yaptı o zaman ipler koptu.

Mersin'de olmaktan mutluyum!

Mersin İdman Yurdu'nun yeni transferi Yannick Etienne Stanislas Kamanan, Mersin’de çok iyi işler yapacağını belirtti.

Mersin idman Yurdu’nun Sivasspor’dan kadrosuna dahil ettiği Yannick Etienne Stanislas Kamanan Mersin’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı. Spor33 Editörü Volkan Toslak’a transferini değerlendiren Kamanan, bu yıl başarılı bir sezon geçireceğini söyledi.

Mersin İdman Yurdu ile 2 yıllık anlaşma yapan Kamanan, “Mersini çok beğendim. Burada insanların bana olan ilgisi beni çok mutlu etti. Taraftarlarla da bir araya geldim. Taraftarlarımızın da takımını ne kadar sevdiğini biliyorum” dedi.

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”
    Yannick Etienne Stanislas Kamanan, bu sezon Süper Lig’e çıkan Mersin İdman Yurdu’nun başarısı için çalışacağını söyledi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam’ı daha önceden de tanıdığını kaydeden Kamanan, “Mersin önemli bir şehir. Şehrin takımına çok büyük destek verdiğini biliyorum. Bu destekle daha da başarılı olacağız” dedi.

Haber: Volkan Toslak / Spor33 Özel

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mersin İdman Yurdu, Nobre ile de önümüz haftaiçi sözleşme imzalayacakmış sanırım.

Sayfa 23 / 52 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri