Sayfa 23 / 51 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nedir ki bu Mersin'in BJK'den adam alma istekleri anlamadım gitti.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Nedir ki bu Mersin'in BJK'den adam alma istekleri anlamadım gitti.
    aynen bende anlamadım gitti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

lincolne verecek paralari varsa lincoln gelir niye gelmesinki yattigi yerden para alacak sonucta.. siz lincoln mersine giderse oynayacak mi saniyorsunuz gs de oynamayan adam mersinde oynarmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln'ü allah düşmanımın takımına nasip etmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Moritz hayırlı olsun kumaşı kaliteli bir isim ama bizde yapamadı MİYde takip edeceğim onu

Mert Nobre Yeniden Mersin'de
    Transferi yılan hikayesine dönen ve geçtiğimiz gün transferin iptali açıklanan Mert Nobre ile Mersin İdman Yurdu yeniden anlaştı.Beşiktaş ile sözleşmesini fesh eden Mert Nobre artık sorunsuz şekilde Mersin’e gelip Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzalayacak.
    NTVSpor televizyonunda yayınlanan Spor Gecesi programına bağlanan Başkan Ali Kahramanlı, Nobre ile tekrar ilgilendiğimizi ve Nobre transferini birkaç gün içerisinde tamamlayacağımızı açıkladı.
    Program sunucusunun, Nobre Türkiye’de Beşiktaş dışında başka takımda oynayamaz maddeli sözleşmesi olduğunu sorması üzerine ise Ali Kahramanlı; ”Türkiye’de oynamasına engel bir madde yok. Bir sıkıntı olmadığını, bize bugün anlaşmasını fesh ettiğini söyledi. Biz de bu transferi yarın, öbür gün gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: miy1925.com

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 gün sonra bir haber daha; Nobre Beşiktaş ile sorunlarını çözemediği için transferden vazgeçtik. Haftaya bu zamanlar bir haber daha; Nobre ile yeniden(3. kez) anlaştık, kendisiyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. vs vs vs... Böyle uzar gider. Ayrıca hani Türkiye'den bir takıma giderse yüklü bir tazminat ödeyecekti Nobre, ne oldu? Alay mı ediyorlar?

O kısmı yazdım ben tamamını yazmamıştım haberin, o kısmı da açıkladı başkan ve ekledim mesaja.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O zaman ntvspor yine patladı. Kendileri diyordu çünkü Türkiye'de başka takımda oynayamaz, oynarsa ağır tazminat öder diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu biz zaten elimizden çıkarmaya çalışıyoruz.Ne Türkiye'de bizden başka takımda oynayamaz maddesi? Bulunmaz hint kumaşı sanki adam.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kontratı bu kadar yüklü olmasa, çok da berbat bir oyuncu değil yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Kontratı bu kadar yüklü olmasa, çok da berbat bir oyuncu değil yahu
    Çok berbat değil,berbat. Tabii Beşiktaş gibi bir takım için.Başka takımlarda kalitesini yansıtabilir.
    So what?
    Saike

Mert Nobre ve Kemal Bersis Çanak Mersin İdman Yurdu'nda .

tribundergi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nobre Mersin İdman Yurdu ile imzalıyor

25 Haziran 2011 11:51 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Mert Nobre, bugün saat 14:00'te Mersin İdman Yurdu ile resmi sözleşme imzalayacak.

DEVRİM ÇETİN - Beşiktaş'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Mert Nobre, bugün saat 14:00'te Mersin İdman Yurdu ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalayacak.
    Daha önce Mersin İdman Yurdu ile görüşen ve imza aşamasına gelen Brezilyalı oyuncunun, Beşiktaş ile arasındaki sorunları çözemediği gerekçesi ile transfer askıya alınmıştı.
    Dün akşam saatlerinde Beşiktaş ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden golcü oyuncu, bugün saat 14:00'te İstanbul Polat Otel'de düzenlenecek imza töreninde ile kendisini kırmızı lacivertli yapacak 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.
    İmza töreninde Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın yanı sıra Mersin İdman Yurdu'nun futbol şube sorumlusu Mehmet Işık ve basın sözcüsü Celal Ata da hazır bulunacak.

Mert Nobre Mersin İ.Y ile İmzaladı .

Görüntülü video ;

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94378

hayırlı olsun bizler için

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne kadar alacak acaba Nobre? 1 milyon avro civarı falandır herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Peki ya Törende bakanın yer alması ? Saçma.Sporla siyaset karışmasın dedikçe hep içiçe gidiyor ikisi bizde.Nese hayırlı olsun mersine.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Peki ya Törende bakanın yer alması ? Saçma.Sporla siyaset karışmasın dedikçe hep içiçe gidiyor ikisi bizde.Nese hayırlı olsun mersine.
    Mersin taraftarı olarak bizlerde bu durumdan çok hoşnut değiliz ama yönetim şöyle düşünüyor: Hakan ve Nobre'yi bakanımızın desteğiyle aldık, napsaydık siyaset karışmayacak diye transfer yapmayacaz mı gibi..
    Bu konu bakana da soruldu. Bakan şunu söyledi: Ben 4 büyüklerin başkanıyla da çok iyi dostum Mersin başkanıyla da. Ben transferde sadece kolaylık sağlıyorum diye.
    Bunu diyen birine de hayır, yardım etme demek olmaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by mersinlivolkan View Post
    Mersin taraftarı olarak bizlerde bu durumdan çok hoşnut değiliz ama yönetim şöyle düşünüyor: Hakan ve Nobre'yi bakanımızın desteğiyle aldık, napsaydık siyaset karışmayacak diye transfer yapmayacaz mı gibi..
    Bu konu bakana da soruldu. Bakan şunu söyledi: Ben 4 büyüklerin başkanıyla da çok iyi dostum Mersin başkanıyla da. Ben transferde sadece kolaylık sağlıyorum diye.
    Bunu diyen birine de hayır, yardım etme demek olmaz herhalde.
    İleride olur ya, takımda iyi oyuncu olur. Gidişi konusunda indirim ya da para tırtıklama olur diye millet uyarıyor. Politikacılarımız da sütten çıkma ak kaşık değiller. İster istemez ayrıntıya bakılıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne yapacağımı bilemedim ki şimdi! Beşiktaş'tan gitti kurtulduk diye sevinsem mi, yoksa memleketimin takımı olan Mersin'e geldi diye üzüleyim mi? Karışık duygular içerisindeyim. Nobre inşallah Mersin'e hayırlı olur.

'Transferler İtalya'ya yetişmeli'

Mersin idman Yurdu'nun Teknik Direktörü Nurullah Sağlam transferin İtalya kampına kadar yeiştirilmesi gerektiğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Şu ana kadar 10 oyuncu ile sözleşme imzalayan kırmızı laciverlilerin 2-3 takviye ile transferi kapatacağı öğrenildi. Yönetimin birkaç oyuncu üzerinde durduğu ve transferlerinin an meselesi olduğu bildirildi.

Sağlam'ın yönetimle sürekli irtibat halinde bulunduğu ve transferlerin İtalya kampına kadar bitmesi gerektiğini yönetime iletti.

Yönetim de Sağlam'ın bu isteğini yerine getirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Önümüzdeki günlerdekırmızı lacivertlilerde transferde hareketli saatlerin yaşanacağı görülüyor.

Aykut Püskül Spor33.com - Özel Haber

Yabancı sınırına bağlı!

Mersin idman Yurdu'nın transfer etmek istediği Fink, Sivok ve Holosko'nun durumu Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği yabancı sınırı kararına göre netleşecek.

Bakan Zafer Çağlayan'ın Beşiktaş Başkanı Yıldırm Demirören ile iyi ilişkileri bulunması bu oyunculardan en az birinin Mersin'e kazandırılacağı yorumlarına neden olmuştu.

Alınan bilgilere göre Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun Fink dışında bütün oyuncuları kampa çağırdığı ve yabancı kararına göre bu oyuncularla yollarını ayıracakları bildirildi.

Yabancı hakkı 6 sahada ve kenarda sınırsız yabancı şeklinde olursa sadece Fink takımdan ayrılacak. Bu durumda Mersin İdman Yurdu için Sivok ve Holosko transferleri de kapanmış olacak.

Ancak mevcut sistem devam ederse (6+2+2) bu durumda Holosko ve Sivok ile de yollar ayrılacak. Ve kırmızı lacivertliler Bakan Çağlayan'ı da devreye sokarak bu oyunculardan en az birini Mersin'e getirecek.

Aykut Püskül Spor33.com - Özel Haber

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fink ve Sivok ilaç olur, Holosko şart değil ama o da iyi olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

MİY beşiktaşın mersin şubesi olacak heralde bu gidişle

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    MİY beşiktaşın mersin şubesi olacak heralde bu gidişle
    Tıpkı; Kayserispor'un Fenerbahçe'nin şubesi olduğu gibi...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mert Nobre harika bir oyuncuydu, Fenerbahçe'de oynarken. Beşiktaş'ta istenileni veremedi fakat oynadığı zamanda atan oyuncudur. Hayırlı olsun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Mert Nobre harika bir oyuncuydu, Fenerbahçe'de oynarken. Beşiktaş'ta istenileni veremedi fakat oynadığı zamanda atan oyuncudur. Hayırlı olsun.
    Evet çok güzel atar, ama dışarı atar. Koskoca sezonda sadece 1 gol atan bir futbolcuya ben golcü demem, Mersin'de de başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Evet çok güzel atar, ama dışarı atar. Koskoca sezonda sadece 1 gol atan bir futbolcuya ben golcü demem, Mersin'de de başarılar dilerim.
    Ahaha dışarı atar esprisinde sesli güldüm abi harikasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bizdeyken oynadığı ile Beşiktaşta oynadığı arasında büyük fark var bizde çalım atabilen ve beşiktaş da ki halinden daha hızlı bir oyuncuydu. Beşiktaştaki hali ise sadece kafa topları ve mücadele.

Sayfa 23 / 51 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri