Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
Sayfa 23 / 25 İlkİlk ... 132122232425 SonSon
661 ile 690 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cok ilginctir, bir sag bekin olmayisi hucumu bu kadar mi etkiler. oyunun basinda sol tarafi etkili kullaninca tamam dedim GG olmasa da sol taraf isler diye dusundum ama Eboue cabuk toparlandi ve o taraf kitlendi. GG varmis gibi sag aciga uzun toplar attik ama Orhan hicbirinde etkili olmayi birak toplari bile kontrol etmekten acizdi. Aykut Kocaman oyunun sonlarindaki degisiklikle saga beke cektigi Topuzu 2.yarinin basinda oraya koysa daha yerinde olurdu.

Aykut Kocaman basin toplantisinda ortasaha ve forvet transferi sorusuna forvet mevkii icin ki beklenen de o negatif konusurken iki yonlu CM icin herhangi bir sey soylemedi. en kisa zamanda cok iyi bir ortasaha katabilirsek kadromuza cok cok iyi olur. bekleyip oynayacaksak eger Selcuk Inan gibi geriden adam gibi pas cikaran birine ihtiyacimiz var demektir.

G.Saray'ın Arda'yı almasını isterim. Arda bu takıma katılırsa Şampiyonlar Ligi'nde harika işler yapar bu takım.

Düşünsenize bu takımda, solda Emre yerine Arda olacak.

Durdurması güç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

FT çıkıp Engin artık GS'nin futbolcusu değil dese en çok ona sevinirim. Daha öncede belirtmiştim. Engin ve Muadili bütün oyunculardan nefret ediyor futboldan vebizlerden uzak olmalarını temenni ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçın benim nazarımda özeti şudur;

F.Bahçe son yıllarda ayağa topu en iyi yapan,set oyununu en iyi beceren Türk takımı.Ki bunu şampiyonlar liginde çok güçlü rakiplere karşı bile becerebilmiştir.Ama gelin görünki bugün sahada gördüğüm F.Bahçe kalecisine geri pas yapma konusunda rekor kırmıştır.G.Saray o derece presli oynadı.Umut ve Elmander,Bekir ve Egemen'in pestilini çıkardı.Egemen-Bekir ikilisi hayatlarındaki en kötü maçlarını oynamışlardır belkide.G.Saray'ın bu presine ve takım oyununa F.Bahçe'nin orta alandaki "servisçi" oyuncu eksikliğide eklenince sahadaki oyunun sebebi rahatlıkla anlaşılabiliyor.

Çok fazla ayrıntıya girmenin gereği yok,hakeminde herhangi bir takımın lehine kararlar verip maçın o takımın lehine sonuçlanmasında etkili olduğunu düşünmüyorum.

G.Saray 10 kişi kaldığında bile daha iyi bir "takım" havası veriyordu.Daha çok istediler ve kupayı aldılar.Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu yeni transferlerin oynatilmama isi niye bi Turkiyede oluyor ?

Butun teknik adamlar icin gecerli. Bizim ne fazlamiz var avrupadan

Gecen sene Nasri imza atti City'ye 1 idmana cikip bi sonraki gun ilk11 cikti sahaya.

Jaja Trabzona geldi, adam oynamaya basliyana kadar kacti gitti

1.mac kadroda yok
    2.mac yedeklerde ama sure almiyor
    3.mac yedeklerde , 15-20 dakika oynuyor
    4.mac yedeklerde , 2'ci yari oynuyor
    5.mac 4'cumactaki performansa bagli iyise ilk 11 baslar ama asla 90 dakika oynamaz.

Zaten zor aliyoruz su adamlari, oynatin bi zahmet.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Engin'in takımdan gönderilmesi gerekiyor. Giydiği formayı kirletiyor.

Bu arada Eboue'nin çalımı

http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

La yeter kaçıncı paylasım bu Eboue'nin çalımı.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu yeni transferlerin oynatilmama isi niye bi Turkiyede oluyor ?

Butun teknik adamlar icin gecerli. Bizim ne fazlamiz var avrupadan

Gecen sene Nasri imza atti City'ye 1 idmana cikip bi sonraki gun ilk11 cikti sahaya.

Jaja Trabzona geldi, adam oynamaya basliyana kadar kacti gitti

1.mac kadroda yok
    2.mac yedeklerde ama sure almiyor
    3.mac yedeklerde , 15-20 dakika oynuyor
    4.mac yedeklerde , 2'ci yari oynuyor
    5.mac 4'cumactaki performansa bagli iyise ilk 11 baslar ama asla 90 dakika oynamaz.

Zaten zor aliyoruz su adamlari, oynatin bi zahmet.
    Kesinlikle. Turşusunu kurmak için alıyorlar herhalde.

Adam 15 dakika-20 dakika kala oyuna giriyor, ayağına ilk top değiyor zaten 5 dakika sonra, ondan sonra birkaç kez daha topla ya oynuyor ya oynayamıyor. Krasic mesela, herhalde ayağında top 1-2 dakika falan durmuştur toplam.

* Bu arada Felipe Melo'lu bir G.Saray düşünemiyorum. Bugün bile çok iyiydi orta saha, Melo katılınca ne olacak, merak ediyoruz.

*** Her şeyden öte G.Saray'ın futbolu zevk veriyor. Bir F.Bahçeliyim ama kendi takımımdan çok G.Saray'ı izlerken zevk alıyorum. G.Saray'ın bir tane oyuncusu geriye pas yapmıyor, kalecisine pas yapmıyor, yana pas yapmıyor, aldı mı dikine oynuyor, hücum varyasyonu deniyor. Başarılı olur veya olmaz, orası ayrı ama adamlar deniyorlar sürekli.

FATİH HOCA'ya helal olsun. Hocaları yer değiştirseydik herhalde bugün F.Bahçe maçtan galip ayrılırdı. Şenol Hoca da mesela, kaliteli hoca olduğunu Trabzonspor'a yansıtıyor, oynattığı futbolla. Bir tek bizim Aykut Hoca'da sorun var. Kendini Mourinho mu zannediyor anlamıyorum, futbolu baştan yaratmak niyetinde mi bilmiyorum. Krasic, Stoch ve Sow, üçünün birden yedek kalması başka türlü izah edilemez. Amerika'yı yeniden keşfetmenin anlamı yok. Bu üçü yedek kalıyorsa eğer, sağda David Silva, solda Ribery, forvette Ibrahimovic falan oynuyor olmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Önceki sayfalara da bakmıştım da gözüme çarpmamış

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır bence söylenildiği kadar kötü değildi. Gayet iyi bir maç yönettigini düşünüyorum. Maçın kontrolünü hic kaybetmedi

Penaltı kararı bence doğru. Çaktırmadan bir hareket yapmaya çalıştı Caner ama yemedi hakemler. O tekme ağır çekimde falan hafif gözükse bile futbol oynayanlar bilir öyle hızlı koşarken ufacık bir şey bile düşürebilir sizi. Topa giden adamı tekme ile düşürmekte fauldür. Ceza sahası içinde ise penaltıdır.

Kuyt'ın pozisyonu bence faul değil. Adam düşmeye programlı bir şekilde dengesizce koşuyor zaten oraya doğru. Semih'in hareketi temiz. Dany'nin teması da adam artık yere kapanmaya başladığı anda geliyor hop adam yerde. Bence buna faul çalınmaz.

Baroni'nin elle aldığı topta net bir çift vuruş. Kasti olsun ya da olmasın saha içerisinde elle müdahale frikiktir. Kasti olup olmamasına ceza sahası içinde bakılır. Bu pozisyonda hakemlerin hatası büyüktü..

Fenerbahçe bu sistemle başarılı olamaz. Bunu görmüşlerdir umarım artık. Orta saha hep yan pas hep geri pas yapıyor. Topu alıp ileri gidecek Emre gibi bir adam cidden lazım bu takıma. Kuyt çok iyi bir oyuncu. Fazla iyi. Bu ligin en iyi oyuncularından biri olacak. Çok kaliteli.. 2-3 pozisyon dısında etkili olamadı Fenerbahçe. Galatasaray oyunun büyük bölümünde hakim olan taraftı. Çok net pozisyonlar harcandı ama sonunda hakettiği bir maçı kazandı Galatasaray oynadığı oyunla.

Engin'i begenmedigimi ben geçen sene çok söylemistim hala da söylüyorum. Bu adam topu aldıktan sonra topu ayagında yiyip bitiren atak öldüren bir oyuncu benim gözümde. Takım oyununa göre değil. 10 maç ceza alsa yeridir. Deli deli hareketler yapmaya kimsenin hakkı yok. Hakeme saygı göstermek zorundasın göstermezsen karsılıgını görürsün.

Ayrıca taraftarlarda oldukca sacmaydılar. Meşale yakarak maçı sogutmak kadar aptalca bir kutlama çeşidi daha görmedim. Fenerbahçeli'lerde maytap attılar kaleye falan. Gereksiz, saçma şeyler. Futbolla dövün birbirinzi taşla sopa ile değil..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    G.Saray'ın Arda'yı almasını isterim. Arda bu takıma katılırsa Şampiyonlar Ligi'nde harika işler yapar bu takım.

Düşünsenize bu takımda, solda Emre yerine Arda olacak.

Durdurması güç olur.

emre yerine ben çıkıp oynasam yine daha hayırlı olur. sıfır oyun zekası sıfır kalite.

umut elmanderin hızlı versiyonu gibi geldi bana sanki. bu takıma daha melo gelecek amrabat alışacak aslında 433 müthiş olurdu bize

----------------------mus.----------
    eboue-------semih------ujfa------balta
    -----------------------melo
    -----------hamit------------selçuk
    umut(elmander)------------------amrabat
    ----------------------burak

Maçın ne tamamını ne geniş bir özetini izleyebildim çalıştığım için ancak kız arkadaşım sağolsun telefondan canlı anlatım yaptı dakika dakika Emre konusunda konuşucam ben. Hiç beğenmiyorum arkadaş ben bu çocuğu bir türlü ısınamadım şu durumda sağ açık olarak Amrabat oynatılırsa engin yerine emrenin solda oynamasını isterim ancak sağ açıkta düzgün biri oynayacaksa solda amrabat oynamalı Emre değil. Ligte rotasyon amacıyla koy oynat ama derbilerde, şampiyonlar liginde oynatma arkadaş bu çocuğu iki adım atıp yere kapaklanan biri bana zevk vermiyor oyun olarak istedigi kadar dikine oynasın. Sol kanadımızda oynayan Emre ve Riera ikiside şişirerek orta açamıyorlar hep yerden kesiyorlar bunu da çözebilmiş değilim inşallah Amrabat iyi gelecek sol kanada. Maç içinde eksiklerimiz olmadığı ve takımın tamamen adapte olduğu bir karşılaşmayı da izlemek için can atıyorum takım o heyecanı veriyor bu sene de.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Muslera yediği gollerde hatalı. İlk golde çok önde, ikinci golde sektiriyor. Direkten dönen topta yine saçmaladı. Ama çıkardıkları da var tabii ki.
    Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ne yazık ki sana katılamıyorum.İlk golde bir yan top kalenin içinde durmak anlamsız önde durarak kendi avantaj sağlamıştı barajı çarpması büyük şanssızlık.2. golde de Muslera'ya suç bulmak anlamsız çünkü oradaki herkes yan hakeme ve orta hakeme bakıyordu o kadar yakında o topu sektirmeden alabilmek zaten büyük başarı Muslera'ya suç bulmak bence çok yersiz çok başarılı bir maç çıkardı 2 gol yemesine rağmen bence illa birilerini eleştirmeye gerek yok
    Ben Evet diyorum.

Musleranın hatası yok. Börk'ün dediği gibi ilk golde önde olması lazımdı. 2. golde de herkes şaşkındı zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Takımımı tebrik ediyorum, Hamit haricinde sahada kötü performans gösteren bir oyuncumuz yoktu.
    Maçın başındaki presli ve baskılı oyun, kaçan pozisyonlar bizi heyecanlandırsa da kazanmasını bildik.
    Pozisyonlar konusunda ise, Kuyt'a yapılan hareket faul, Baroni'nin eline çarpması istem dışı da olsa kendisine avantaj sağlıyor, topun yönünü değiştiriyor. Bu 2 pozisyon da hatalıydı Cüneyt Çakır, o kadarı da olur. Penaltı pozisyonu da gayet açık bence, orada o müdahaleyi yapan Caner'e bu hareketi neden yaptığı sorulmalı, hem de hiç gerek yokken.

Hamit böyle oynarsa, formayı kaptırır. Emre Çolak'da kesinlikle kesik yememeli, bu çocuğu kaybetmemeleyiz. Yetenekli, hızlı, ayaklarına da hakim birisi. Zamanla oyun görüşü gelişebilir, gücü artabilir bunu bilemeyiz. Ama üzerine titrenilmesi gerekiyor. Umut muhteşemdi, takım presi kusursuz. Ayrıca Selçuk Umut'a bu pasları attı, yanında bir de Burak olduğu zaman Umut ve Burak nasıl pozisyonlar bulabilir tahmin edebiliyorum ve tabi ki Fatih Terim'i özel olarak tebrik ediyorum, cesur ve zeki davrandı, iyi hamleler de bulundu. Fenerbahçe bizim üstümüze gelecek diye düşünürken, oyuna Amrabat'ı almak müthiş bir hamleydi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır'dan 2 gol bir de Mert'in armağanı toplam 3 patates gol. Maç 12-11 oynandı son dakikalarda Engin kırmızı kartıyla 11-11 tamamlandı maç. Bu adamı bir daha derbiye vermesinler. Fırat Aydınus > Cüneyt Çakır. Penaltının alakası yok , 2. golden önce faul var aynı faul selçuğa yapıldı verdi. 1-2 tane sarı kartı es geçti galatasarayda. Cristian'ın pozisyonunda vucüttan seken top ele çarparsa devam edilir kural böyledir. Sonuç olarak orta saha transferi şart maç hakkındaysa Cüneyt Çakır iyi iş çıkardı daha fazla yardımcı olamazdı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Cüneyt Çakır'dan 2 gol bir de Mert'in armağanı toplam 3 patates gol. Maç 12-11 oynandı son dakikalarda Engin kırmızı kartıyla 11-11 tamamlandı maç. Bu adamı bir daha derbiye vermesinler. Fırat Aydınus > Cüneyt Çakır. Penaltının alakası yok , 2. golden önce faul var aynı faul selçuğa yapıldı verdi. 1-2 tane sarı kartı es geçti galatasarayda. Cristian'ın pozisyonunda vucüttan seken top ele çarparsa devam edilir kural böyledir. Sonuç olarak orta saha transferi şart maç hakkındaysa Cüneyt Çakır iyi iş çıkardı daha fazla yardımcı olamazdı.
    3 tane patates gol mü haha sizinkilere ne demeli o zaman ? Dur golleri açıklayayım. Mert'in armağanını geçtim orada kafayı Umut'a verdirtmemeleri lazım sonra Kuyt'a yapılan faul değil orada adam kendini bırakmak için uğraşıyor ve Kuyt'a bir müdahale bile yok Dany sadece vucüdünu kullanıyor. Penaltı pozisyonuna ise penaltı demiyorsan artık bir şey diyemem kesin ve net penaltı.

Bu arada Cüneyt Çakır bizim aleyhimize daha çok karar verdi hatırlatayım. Baraj , kırmızı kart verilen saçma fauller vb.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

renktaslarim ve ben farkli maçi izledik galiba emre colak fizik olarak bu yil cok guclu birebir ve 2 adam basinca ayakta kalmaya calisiyor bana bu yil daha iyi geldi ve açtigi ortalarda adrese teslim olmus bu yil emre zaten cok hizli degil o yuzden kanat oynuyamaz emre tam bir 10 numara adamidir , engin konusunda sizlere katilmiyorum evet engin takimi 10 kisi birakti , ama enginin"de hakkini yemeyelim geçen yil sampiyonlugun sahiplerinden biriydi "bana gore" e ozman agrasif futbolcu diye sert diye hakemle ugrasiyor diye yolluyalim mi Hagi"de bole degilmiydi ? ha dogru hagi gol atiyordu ya sesimizi cikartmiyorduk.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hoca Amrabat'ı oynatır zaten Paşa maçında Emre Amrabat'ın yedeği olmalı kesinlikle.Amrabat,Emre'ye göre hem pas yönüyle hem tekniğiyle daha ağır basıyor...Bu arada zaten Emre AMC'de oynuyor ama sol açıktada oynayabilir asıl mevkisi AMC...

Quote Originally Posted by byariff View Post
    renktaslarim ve ben farkli maçi izledik galiba emre colak fizik olarak bu yil cok guclu birebir ve 2 adam basinca ayakta kalmaya calisiyor bana bu yil daha iyi geldi ve açtigi ortalarda adrese teslim olmus bu yil emre zaten cok hizli degil o yuzden kanat oynuyamaz emre tam bir 10 numara adamidir , engin konusunda sizlere katilmiyorum evet engin takimi 10 kisi birakti , ama enginin"de hakkini yemeyelim geçen yil sampiyonlugun sahiplerinden biriydi "bana gore" e ozman agrasif futbolcu diye sert diye hakemle ugrasiyor diye yolluyalim mi Hagi"de bole degilmiydi ? ha dogru hagi gol atiyordu ya sesimizi cikartmiyorduk.
    Hocam Hagi nerde Engin nerde, Hagi kendini kanıtlamış bir oyuncuydu, GS çok şey borçlu Hagi'ye golde atıyordu, takıma her yönüyle çok olumlu katkıları vardı, liderdi, ona çok şeyde tolerans gösterildi kimsede niye gösteriliyor demedi, tartışmadı. Engin ne verdi GS'ye de süper kupa finalinde takımını 10 kişi bırakmasına ve hakemin yakasına yapışmasına göz yumulsun. Yönetmelikteki en ağır cezayı hakediyor, umarım 10 maç alır, umarım takımında da kadro dışı falan kalır. Maçı izlerkende böyle düşünüyordum, sakinleştim hala aynı şeyi düşünüyorum, futbol oynamayı haketmiyor böyle oyuncular. Ki Melo geldi, bir daha forma yüzü göreceğini sanmıyorum. Gerçekten omuzlara falan alındıysa alanlarada helal olsun diyorum. Alex gibi Hakan Şükür gibi efendi insanları omuzlarda görmeye alışkınız biz. Sende bir GS'li olarak bunu tasvip ediyorsan sana da helal olsun ne diyeyim.
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    3 tane patates gol mü haha sizinkilere ne demeli o zaman ? Dur golleri açıklayayım. Mert'in armağanını geçtim orada kafayı Umut'a verdirtmemeleri lazım sonra Kuyt'a yapılan faul değil orada adam kendini bırakmak için uğraşıyor ve Kuyt'a bir müdahale bile yok Dany sadece vucüdünu kullanıyor. Penaltı pozisyonuna ise penaltı demiyorsan artık bir şey diyemem kesin ve net penaltı.

Bu arada Cüneyt Çakır bizim aleyhimize daha çok karar verdi hatırlatayım. Baraj , kırmızı kart verilen saçma fauller vb.
    İyi o zaman ben gidip saçma sapan hareketler yapıp kırmızı kart göriyim sonra hakemi suçlıyım aleyhime karar verdi diye. Saçma faulleri hep bize çaldı Hakan , Krasiç'e müdahalesi direk sarı kart es geçti , Dany topu elle kesti sarı bile vermedi. Kuyt'ın pozisyonunun aynısı Selçuğa oldu baraj mevzusunun olduğu faulde ona neden ses çıkarmadınız ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Engin'in son şansı bence bu yine yaparsa Fatih hoca affetmez gibi kaç kere yaptı bunu ilk değilki...Zaten Engin alternatif olacak Amrabat-Melo-Selçuk-Hamit oynarız büyük ihtimal...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Galibiyetin verdiği sevinci yaşayalım, provoke olmayalım renktaşlar. Gördüğüm kadarıyla şu ana kadar bu GS - FB derbisinde siteden atılan bir üye olmamış, bırakalım böyle kalsın, zaten nadiren oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim'i çok severim.Ne yaparsa yapsın bir bildiği vardır diyip beklerim.Ama engin konusunda farklı görüşteyim.Yani bu adam böyle işte değişmiyor değişmeyecek.Yeter artık ister sıradan bir maç olsun,ister kupa finali olsun delirtmeye yetiyor bu yaptıkları.Böyle yapan adam istediği kadar katkı yapsın takıma istemiyorum arkadaş.Fatih Terim adam eder diye diye piskopatları toplamayalım takıma artık bir zahmet.Bunun gibileri adam etmeye çalıştığımız için gerçekten 'adam' olanları belkide elimizden kaçırıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hocam Hagi nerde Engin nerde, Hagi kendini kanıtlamış bir oyuncuydu, GS çok şey borçlu Hagi'ye golde atıyordu, takıma her yönüyle çok olumlu katkıları vardı, liderdi, ona çok şeyde tolerans gösterildi kimsede niye gösteriliyor demedi, tartışmadı. Engin ne verdi GS'ye de süper kupa finalinde takımını 10 kişi bırakmasına ve hakemin yakasına yapışmasına göz yumulsun. Yönetmelikteki en ağır cezayı hakediyor, umarım 10 maç alır, umarım takımında da kadro dışı falan kalır. Maçı izlerkende böyle düşünüyordum, sakinleştim hala aynı şeyi düşünüyorum, futbol oynamayı haketmiyor böyle oyuncular. Ki Melo geldi, bir daha forma yüzü göreceğini sanmıyorum. Gerçekten omuzlara falan alındıysa alanlarada helal olsun diyorum. Alex gibi Hakan Şükür gibi efendi insanları omuzlarda görmeye alışkınız biz. Sende bir GS'li olarak bunu tasvip ediyorsan sana da helal olsun ne diyeyim.
    tasvip etmiyorum enginin yaptigi tabiki yanlis , hagi"nin kalitesi tabiki tartisilmaz uefa kupasinda vesaire katkisini tabiki tartismam cok yarari oldu ama sunu anliyamiyorum hagide agrasifti hagide sertti hagide hakemle cok tartisirdi , sadece demek istedigim açik ve net ayrimcilik yapmicagiz engin yaptigi hatayi tabiki cekcek geçen yilda çekmisti ama hemen gonderilsin 21321 mac kadro disi birakilsin tff"den sozlesmesi fesh edilsin vesaire yanlis buluyorum

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Galibiyetin verdiği sevinci yaşayalım, provoke olmayalım renktaşlar. Gördüğüm kadarıyla şu ana kadar bu GS - FB derbisinde siteden atılan bir üye olmamış, bırakalım böyle kalsın, zaten nadiren oluyor.
    Hakem hataları görecelidir, herkes objektif olamayabilir, bu konularda en doğrusu herkesi kendi görüşüyle baş başa bırakmak olacaktır, amaç farklı diyorsanız bile cevap vermemeniz en doğrusudur.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

engin geçen sene bu hareketi yapsa sahip çıkılırdı çoğu taraftar tarafından.ama bu yıl kadro derinliği olunca zaten direk 11 oyuncusu olmayınca kelle isteniyor normaldir.geçen sene de farklı bir engin yoktu felsefe olarak.yalan dolandan geçerdi yolu yine.
    bu iki yüzlülüğü kırmak lazım aynı şey fener beşiktaş tarafı içinde geçerli, engin onlardan birinde de direk oyuncu olsa katkı yapsa %90 lık kısımları engin'e bu çıkışı yapamazdı.
    ama olması gereken bu değil.
    8 maç falan ceza alır büyük ihtimal, kupa maçlarında forma giyer ikinci dönem ve eksikliklerde rotasyonda yine kullanır onu f.terim büyük olasılıkla.
    ama ben olsam böyle zengin bir kadro varken sözleşmesini fesh ederdim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="Ev6FARYBtkc"][/YOUTUBE]

. .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Engini hiçbir zaman hiçbir gs taraftarı bağrına basmamış yaptığı hiçbir hareketi meşru göstermeye çalışmamıştır. Üstte videoyu her izlediğimde inanın ben utanıyorum ciddi ciddi. Sen nasıl olurda bir hakemi yaka paça tutup sürüklersin. Engin baytarın bir öfke ahlak ve psikolojik sorunu olduğu çok belli. Ve sen nasıl olurda bu kabul edilemez tutumlardan sonra gelir o kupanın ucundan tutar hiçbirşey olmamış gibi sevinirsin? Yaptıklarının tamamına baktığımızda Neden büyük önderin sporcu tanımının sonuna AHLAK eklentisini yaptığını anlıyoruz. Burdan birkez daha sözlüyorum ve diğer GS taraftarlarınında benimle aynı hisler içinde olduğunu biliyorum. "ENGİN SENDEN NEFRET EDİYORUZ"...

Endişe ve saygılarımla

EDİT: Ayrıca videoyu eklemenin amacını anlamış değilim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu hareketleri Bünyamin Gezer'e yapsa ne olurdu acaba.

Sayfa 23 / 25 İlkİlk ... 132122232425 SonSon

Mesaj Yetkileri