Ada'da daha uzun yıllar varız bana daha çok var onunda sırası gelir şuan ön planda olan Hulk
Bu fm 2013'ü aldığım günden beri ilk oynadığım oyun ilk tecrübem her zaman ki gibi Newcastle bu kariyeri sonlandırdıktan sonra Ada'da Southamton 'la bir kariyer açmak istiyorum yani Ada'da yollarımız daha çok uzun![]()
Türkiye ligi bi saatten sonra mantara bağlıyor Fenerbahçe - galatasar her yıl 25-30 milyon euro transfere para harcıyo burada ise bazen hiç transfer yapmadan sezonu kapatıyolar ingiltere ligi transferde %80 olumlu geçiyor, bu yüzden bu tür ligler daha gerçekçi geliyor bana
Seri galibiyetler başlamış gerçekten.Valencia maçında o istatistiklere az bile atmışsın.
Anderlecht'i hafife almışsın, bileti kesiyormuş nerdeyse, sanırım lig için as kadroyu sürmedin.. Büyük 3 maçtan (Chelsea, ManU, L'pool) 4 puan çıkarmışsın, dünyanın en zor fikstüründe iyi sayılır. Valencia maçında gerçek karakter çıkmış ortaya, hücum girişimlerin muazzam olmuş. Bu arada Fierro nasıl?
QPR maçı kötü olmuş gerçekten Valencia'ya ise deplasmanda 3 atıp gol yememek büyük başarı..Maç mı seçiyor yıldızların yoksa![]()
Formunun zirvesindesin, fikstürde yeşil dışında birşey görmek zor, son 12 maçta 11 galibiyet, dediğin gibi takım deli form tutmuş bu yıl.. Valencia'yı yine harcamışsın aradaGalatasaray Avrupa için yaratılmış oyunda resmen, Sinyor elindeki takımın üzerine koyarak iyi yapılandırdı demek kadroyu.. Bu arada B Grubu'nda Wolfsburg'u da es geçmeyelim
![]()
Nazar değmesin mümkünse Galatasaray'ın kadroyu paylaşırmısın??
Yalnız Selçuk ve Ba'nın performanslar dehşetmiş..
Neyse Newcastle'a dönelim![]()