...
Roma'nın başında ben yoksam rahat geçersin hocam![]()
İyi günler kardeşim. Bende Kayserispor kariyeri yapıcamda. Acaba taktiğini atabilirmsiin ?
hocam kariyerine yorum atmasamda ilk günden beri takip ediyorum ilk taktiğinden itibaren bu kariyerde kullandığın taktikleri banada yollayabilirmisin insan bu kariyeri görünce oyuna bir daha ısınıyo![]()
...
Yıl olmuş 2017 Roma'da hala Borriello oynuyor![]()
Deplasmanda 2 gol demek, tur demek. 18 Dakikada gelmiş tur![]()
Bu maç 3-2 biter hocam.![]()
...
Romayıda devirdik,sıradaki gelsin
Yakarız, Roma'yı da yakarız!
...
off hocam ya ne yapmışşın bi kolpa konserine gittik hemen coşmussun yalnız 5 istiyoduk 4 az geldi biraz
...
...
İbrahim , iş yerinde tam böyle işlerim bitiyor zaman geçmiyor canım sıkılmaya başlıyor aklıma senin kariyer geliyor, açıp okuyorum bütün mesajlarını tek tek
Her zamanki gibi çok iyisin![]()
...
avrupa çok sekteye uğratıyor takımı ilk sezon lig ugruna avrupayı feda ettim avrupaya yedeklerle cıktım ceyrek finali görmüştüm kura şansı yordamıyla (: bu sene ise kura sansı felaket![]()
lig çekişmeli gidyo avrupada ise newcastle geçmeni bekliyoruz
Newcastle mı eler,geçeriz
...
okayın ve sezerin sendeki profili paylaşsana ibrahim
Şampiyonlar Ligi değilde Avrupa Ligi gerçekten takımı çok etkiliyor. Öte yandan ligte Şampiyonlar Ligi biletini almak önemli olacak. Bakalım Avrupa Liginde maceramız daha ne kadar sürecek.
...
Çok çabuk sıkıldım ben yahu... Türkiye'de yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor adamın. Bandırmaspor'la oynarken fark etmemiştim malum yabancı almıyordum![]()
Sezer bende fena gelişti okayın fizigi nasıl geliştirdin ben çift yönlü orta saha verdim 2 sezondur fena gelişmedi..çabuklugunu geliştirirse 10 numara olucak![]()