Bayern Munich teknik direktörü Atakan Özler bir sol bek birde santrafor bitirdiklerini açıkladı acaba bu flaş transferler kimler?
Bayern Munich teknik direktörü Atakan Özler bir sol bek birde santrafor bitirdiklerini açıkladı acaba bu flaş transferler kimler?
Falcao ve Marcelo(yada Coentrao)
Yok regen değil ama bi kaç regende bitirdim![]()
Diego costa bence![]()
FALCAO VE COENTRAO olduğu çok belli![]()
![]()
Bir daha o şekilde şampiyonluk yaşamak istemiyorum 90+2 'de gelen şampiyonluk
Bombalarda yolda
Yanlız es geçilen bir şey var , son 5 hafta Lewa yoktu , yerine oynayan Matri son 5 hafta;'da 1 gol dahi atamadı , Dortmund'un hiç alakası yokken bi anda potaya girdi
Kaç puan geriden mi gelmişburada bizim şampiyonluğumuzu gölgelemeyelim , hala Dortmund'un kadrosu bizden daha güçlü , ve bizden çok daha zengin bir takım , bence sonuna kadar hakettik
Keşke Bayernde alsaydı , ama seneye daha bomba olacak bayernbu arada teşekkürler
![]()
Halilden bekledeğim bir hareketti,o na gereken cevabı saha da vereceğiz![]()
Wilshere kesin değil,götze satılırsa o da.Kaleye Stegen"i transfer ettim.Üst düzey bir stoper kadromuza katacağız.Damiao Efsane oynadı valla
Teşekkür ederim kardeşim,hakem 9 kişi bırakınca o maçı da şampiyonluğuda kaybetmişti zaten.
Gabbiadini ileride efsane oluyor, mutlaka alsın Halil hoca onu.
ahaha bekirtransferler iyi gidiyor
İnceye dikkat![]()
İnceler çok sağlam![]()
Transfer
Takımın en güçlü olan kısmı olan Ofans'a hiç dokunmadım , Eriksen'e 40 Mn € verdikleri halde , orada ki oyuncuların birbiryle anlaşmasından çok memnunum , genel olarak takımda 3 sezondur orta saha ve defans'ı tam olarak ottuturamımıştık , Fellaini ile orayı toparlayacağımızı düşünüyorum , geçen yıl
7 Mn € verilmeyen Matip'i 20 'ye sattık , Valdesi bonservissiz aldık , aldığı maaş yüksek ama tecrübe yüksek , o gelince Zieler'i 20 'ye sattım , Fucsh'u 13 'e satıp yerine Sandro'yu 11'e aldık , Matri'yi satıp yerine Lewa'nın potansiyeline ulaşacak Gabidiani 'yi aldık ve transferi noktaladık biraz dan 3 takımında ideal 11'ini ekliyicem
Transfer Geçmişi
eski oyuncuların yerine daha iyilerini almışsın üstelik sadece 7m € farkla
Transferler;
barçanın eskilerini toplamışsınızgötze ucuza gitmemiş mi?