Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 23 / 45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

6.Maç

Spoiler: ISTATISTIK 

Gruptan Beşiktaş ile beraber çıktık. Kuralar aslında ne çok zor nede çok kolay orta şekerli. Ama eleyebileceğimize inanıyorum. Hedeflediğimiz çeyrek finale çıkabiliriz diye umuyorum. Lakin bu form gragi tedirgin ediyor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kuralar fena değil twenteyi geçersin gibi sonrasına gelince bakarız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

3.Tur

Çıldırmak üzereydim. Bir türlü galip gelemiyorduk. Newcastle maçında da kaleci krul rakip ve formsuzlugumu düşünerek yine dellenmeyim diye asistana verdim yönetsin diye. Saolsun resmen tarumar etmiş fark olacakken 1-0 olmuş oda son dakikalarda ama mühim değil mühim olan 3 puandı. Kritik bir rakip ve kritik bir noktada aldığımız 3 puan ile güven tazeleyip takıma küsmemem gerektiği aksine daha çok didinip çare üretmem ve hedeflerimiz için biran önce takımı toparlamalıydım. Nitekim Evertonu deplasmanda net skorla geçip Fa Cupta zayıf rakip karşısında farkı bulup moral ve güvenleri yeniden yukarıya çektik. Umarım Asistanımın kazandığı Newcastle maçı sezonun dönüm noktası olur.

Dipnot: Ara transfer dönemi açıldı. 11ler yada gollere bakarak 1-2 transferimi görebilirsiniz fakat her zamanki gibi parça parça koyup gidişatı hem maç hem transfer diyerek bölmek istemiyorum. Bunun yerine transfer sezonu bitiminde transferleri tanıtmayı ve fiyatlarını koymayı düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hedefimiz olan şampiyonlar ligi potasından biraz uzaktayız ama sezonun bitimine bir 19 maç daha var. Ben takıma ve kendime güveniyorum. Ve bundan sonra gidişatın çok daha iyi olması için elimizden geleni fazlasıyla yapacağımıza emin olabilrisiniz. Zor maç kaybediyoruz fakat özellikle güçlü takımlar dışnda kalan diğerlerine karşı biraz zorlanıyoruz. Bazı maçlarda konsatrasyon sorunu yaşadığım için puan kayıpları yaşadık. Kendime çeki düzen verip tamamen klüp başarısına odaklanacağım. Bu aralar Crystal kızlardan birine yakınlık hissediyorumda aklım 1 karış yukarda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kuralar fena değil twenteyi geçersin gibi sonrasına gelince bakarız
    Hiçbirşeyin garantisi yok ama her zaman dediğim gibi rakip farketmez ben takımıma fazlasıyla güveniyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Güzel bir galibiyet serisiyle çok rahat yukarı tırmanabilirsin, yeterki diren Juan Diaz.

Twitter da hareket başlatalım beyler; #DirenDiaz

(Bu arada benim kariyerde senin amcaoğlunun profili yayınladım haberin olsun )

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Güzel bir galibiyet serisiyle çok rahat yukarı tırmanabilirsin, yeterki diren Juan Diaz.

Twitter da hareket başlatalım beyler; #DirenDiaz

(Bu arada benim kariyerde senin amcaoğlunun profili yayınladım haberin olsun )
    Takıma olan güvenimde sorun yok kişisel olarak konsatrasyonumu yukarı çektiğim zaman gerisi gelecektir. Biraz gerideyiz ama Cl için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Gideriz yada gidemeyiz mühim değil ama terimizi son damlasına kadar akıtacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

20.Hafta

21.Hafta

Tottenham maçında 1-0 öndeyken stoperim Strandbeg sakatlandı kenarda tedavi edilirken rakip korner kazandı korner taktiğimde 3-4 oyuncu geride duruyordu stoperim kenarda olunca boşta olan oyuncu golü attı. Stradbergin kondisyonu düşünce tamamen sakatlanmasın diyerek oyuncu değiştiriyordum o arada 1 tane daha yedik. Tamemen bala kazandı rakip. Yapacak bişey yok bundanda ders çıkarıp yolumuza devam ediyoruz. Diğer yandan transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fikir alışverişinde bulunmak için soruyoruz 3lü defanslara karşı hangi taktiği uyguluyorsun ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fikir alışverişinde bulunmak için soruyoruz 3lü defanslara karşı hangi taktiği uyguluyorsun ?
    3lü defans derken 3 stoper 4-5 li orta sahamı yoksa 3 stoper 2 ofansif bek li olan mı ? şayet öyleyse zaten ben 3 stoper 2 ofansif bekle oynuyorum . Tam olarak formasyonu yazarsan ona göre fikir beyan edeyim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

22.Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    3lü defans derken 3 stoper 4-5 li orta sahamı yoksa 3 stoper 2 ofansif bek li olan mı ? şayet öyleyse zaten ben 3 stoper 2 ofansif bekle oynuyorum . Tam olarak formasyonu yazarsan ona göre fikir beyan edeyim
    3 stoper , 4 orta sağa( eski tabirler ml mc mc mr) , 1 ofansik orta saha , 2 forvet

adamlar böyle oynadığında maçı bir türlü kazanamıyorum, kazansamda ucu ucuna... Arjantinde genel olarak böyle oynanıyor galiba

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son zamanlarda basında Diaz'ın Manchester Unitedin yeni patronu olacağı söylentileri ayyuka çıkmıştı. Hatta dün gazetelere yansıyan yukardaki fotoğrafların Diaza ait olduğu iddiası Lonrayı şok ederken Diazdan herhangi bir yalanlama gelmemesi hatta yuvarlak cevaplar vermesi kafalarda oluşan kuşkuyu iyice artırmıştı. Çok geçmeden gelen son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü !!

Bundan sonra ne olacak hep beraber göreceğiz. İşin trajik yanı Premier Ligde bir sonraki maç Crystal Palace ile Mancester United arasında !!

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Son maçlar güzel şampiyonluk artık uzak ama şl inşallah olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bunların hepsi yalan haber İNANMIYORUZZZZ

BASINA İNANMIYORUM İMZA ATILMADAN DA İNANMAM

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3 stoper , 4 orta sağa( eski tabirler ml mc mc mr) , 1 ofansik orta saha , 2 forvet

adamlar böyle oynadığında maçı bir türlü kazanamıyorum, kazansamda ucu ucuna... Arjantinde genel olarak böyle oynanıyor galiba
    Senin formasyonu ve oyun mentaliteni bilmiyorum dolayısıyla pres tempo defans çizgisi atak yada kontra gibi mentalite ile oynamak yerine birkaç rütuş yaparsın. Önce geriyi sağlama al sonra rakibin boş bıraktığı kanatlardan kes cezasını. yani şöyle anlatayım;
    rakip AMC kullanıyorsa sende DM koy ve rolü defansif oyun kurucu olsun rakip yükleniyorsa ki formasyona göre yükleniyor olması lazım defansif oyun kurucu ile hem rakip amc yi bozar rahat vermezsin hemde savunmadan çıkarken daha iyi çıkarsın hatta baktın rakip cok zorluyor dmyi 2le ve amcyi marke ettir..AML ve AMR kullan rakip 3lü stoperse kanatlar bomboş olacaktır. Defansa topu kanatlara yolla talimatı verip hem riske girmemelerini sağlar hemde rakibi kanattan zorlarsın
    . Rakip çok boğuyorsa risksiz pas ve ayağa pas talimatıda verirsin top sende kalır topu kanatlara yola talimatı ile stoperlerin hata yapma riskini azaltırsın ve dediğim gibi kontralarla güzel ataklar yapabilirsin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Senin formasyonu ve oyun mentaliteni bilmiyorum dolayısıyla pres tempo defans çizgisi atak yada kontra gibi mentalite ile oynamak yerine birkaç rütuş yaparsın. Önce geriyi sağlama al sonra rakibin boş bıraktığı kanatlardan kes cezasını. yani şöyle anlatayım;
    rakip AMC kullanıyorsa sende DM koy ve rolü defansif oyun kurucu olsun rakip yükleniyorsa ki formasyona göre yükleniyor olması lazım defansif oyun kurucu ile hem rakip amc yi bozar rahat vermezsin hemde savunmadan çıkarken daha iyi çıkarsın hatta baktın rakip cok zorluyor dmyi 2le ve amcyi marke ettir..AML ve AMR kullan rakip 3lü stoperse kanatlar bomboş olacaktır. Defansa topu kanatlara yolla talimatı verip hem riske girmemelerini sağlar hemde rakibi kanattan zorlarsın
    . Rakip çok boğuyorsa risksiz pas ve ayağa pas talimatıda verirsin top sende kalır topu kanatlara yola talimatı ile stoperlerin hata yapma riskini azaltırsın ve dediğim gibi kontralarla güzel ataklar yapabilirsin
    deneyeceğim teşekkür ederim dostum, bu arada sen bize şu Manchester olayını açıklar mısın?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Son maçlar güzel şampiyonluk artık uzak ama şl inşallah olacak
    Sezona başlarken devler arenası parolamız vardı ve halen o umudumuzu koruyoruz. Şampiyonluk için ise ara transfer dönemi sonunda konuşacağım (: lakin işler karışık
    Bunların hepsi yalan haber İNANMIYORUZZZZ
    Quote Originally Posted by TuRuNCu01 View Post
    BASINA İNANMIYORUM İMZA ATILMADAN DA İNANMAM

deneyeceğim teşekkür ederim dostum, bu arada sen bize şu Manchester olayını açıklar mısın?
    Umarım faydalı olur..Manu meselesi ise ince iş Bir sonraki maçta hangi takımın başında kime karşı mücadele vereceğiz hep beraber yarın göreceğiz inş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Umarım faydalı olur..Manu meselesi ise ince iş Bir sonraki maçta hangi takımın başında kime karşı mücadele vereceğiz hep beraber yarın göreceğiz inş

yarın mı ? bugün sabahlamıyor muyuz ya?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood
    yarın mı ? bugün sabahlamıyor muyuz ya?
    Konsatrasyonumuz yüksek olmalı ki doğru kararlar verebilelim uykulu uykulu maç yapmıyorum

Haberler basının uydurması bence Diaz büyük takımları sevmez. Crystal da kalacaktır.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

yalan haberler manu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Manchester United sahibi Malcom Glazer yaptığı basın toplantısında menejer Juan Diaz'ın klübün yeni patronu olacağı konusunu kesin bir dille yalanladı. Hiçbir şekilde kendisiyle ilgilenmediklerini ve bunun söz konusu dahi olmayacağını dile getiren Glazer, takımın başında Guardiola varken Diaz da kim ? Birde Sir lakabı takmışlar eski menejerimize özeniyor heralde diyerek salonda gülüşmelere sebep oldu. Bu sözlerin ardından basın toplantısında sorulara geçildi.

Daily Mirror Muhabiri: Başkanım, Diaz da kim sözünüz biraz ağır olmadı mı ?
    Glazer : 2 yıl önce bilmem kaçıncı Londra takımını championshipten alıp premier lige çıkaran birisi için övgü dolu sözler beklemeyin.

The Guardian Muhabiri: Fakat başkanım bahsettiğiniz menejer geçen yıl ligi sizin üzerinizde bitirip avupa bileti aldı.
    Glazer:
    Bu ligde birçok menejer alt kümelerden gelip premier lige takım çıkardı ama şimdi onların adını hatırlayan yoktur. Geçen yıl için haklarını yemeyim ama tesadüfü bir şekilde avrupaya gitme hakkı kazandılar. Çünkü birçok klüp kötü bir sezon geçirdi. Bunlardan biride bizdik.

Sunday People Muhabiri: Bu sözleriniz karşısında bay Diaz sinirlenebilir. Önümüzdeki hafta karşılaşmasında Londraya gidip Crystal Palace ile karşılacaksınız. Sizce bu sorun oluşturmaz mı ?
    Glazer: (Gülerek) Bu benim sorunum değil sinirlerine hakim olamacak üzülecek diye doğuları gizleyelim mi ? Ayrıca Guardiola hocamıza güveniyoruz biz bu sezon şampiyon olup taraftarlarımızdan geçen yıl için özür dilemek istiyoruz. Açıkcası diğer klüpler bizi ilgilendirmiyor. Dediğim gibi Diaz bu klübün kapısından girecek vizyona ve United'ı çalıştıracak potansiyeli sahip birisi değil. Toplantıyı burada bitiriyoruz arkadaşlar

Manchester United sahibi Malcom Glazer yaptığı basın toplantısında menejer Juan Diaz'ın klübün yeni patronu olacağı konusunu kesin bir dille yalanladı. Hiçbir şekilde kendisiyle ilgilenmediklerini ve bunun söz konusu dahi olmayacağını dile getiren Glazer, takımın başında Guardiola varken Diaz da kim ? Birde Sir lakabı takmışlar eski menejerimize özeniyor heralde diyerek salonda gülüşmelere sebep oldu. Bu sözlerin ardından basın toplantısında sorulara geçildi.

Daily Mirror Muhabiri: Başkanım, Diaz da kim sözünüz biraz ağır olmadı mı ?
    Glazer : 2 yıl önce bilmem kaçıncı Londra takımını championshipten alıp premier lige çıkaran birisi için övgü dolu sözler beklemeyin.

The Guardian Muhabiri: Fakat başkanım bahsettiğiniz menejer geçen yıl ligi sizin üzerinizde bitirip avupa bileti aldı.
    Glazer:
    Bu ligde birçok menejer alt kümelerden gelip premier lige takım çıkardı ama şimdi onların adını hatırlayan yoktur. Geçen yıl için haklarını yemeyim ama tesadüfü bir şekilde avrupaya gitme hakkı kazandılar. Çünkü birçok klüp kötü bir sezon geçirdi. Bunlardan biride bizdik.

Sunday People Muhabiri: Bu sözleriniz karşısında bay Diaz sinirlenebilir. Önümüzdeki hafta karşılaşmasında Londraya gidip Crystal Palace ile karşılacaksınız. Sizce bu sorun oluşturmaz mı ?
    Glazer: (Gülerek) Bu benim sorunum değil sinirlerine hakim olamacak üzülecek diye doğuları gizleyelim mi ? Ayrıca Guardiola hocamıza güveniyoruz biz bu sezon şampiyon olup taraftarlarımızdan geçen yıl için özür dilemek istiyoruz. Açıkcası diğer klüpler bizi ilgilendirmiyor. Dediğim gibi Diaz bu klübün kapısından girecek vizyona ve United'ı çalıştıracak potansiyeli sahip birisi değil. Toplantıyı burada bitiriyoruz arkadaşlar
    çok ağır olmuş. Şimdi bu açıklamanın karşılığı olarak önümüzdeki manu maçında onları yenmemiz lazım.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçtiğimiz basın toplantısında biraz sert tavrıyla dikkat çeken menejer Diaz önlerindeki zorlu mücadele öncesi rakip takım hakkında açıklama yaparken oldukça rahat olduğu gözlemlendi

Geçtiğimiz basın toplantısında biraz sert tavrıyla dikkat çeken menejer Diaz önlerindeki zorlu mücadele öncesi rakip takım hakkında açıklama yaparken oldukça rahat olduğu gözlemlendi

Güveniyoruz takımımıza .
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

23.Hafta

Ne söylenebilir ki !!! Sonucu bir kenara bıraktım oynadığımız takım oyunundan ve verdiğimiz mücadeleden oldukça mutlu ve guruluyum. Zaten gollerin farklı kişilerden olması takım oynumuzun bir işareti oldğunu düşünüyorum. Herşeyden öte mençıstırın kalemizi bulan şutu yok. Hatta 90 dakika içinde sadece 1 şut atabildiler kalemize. Bu gurur bize yeter

Sayfa 23 / 45 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri