Sayfa 23 / 29 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

]
    Senelerdir fm oynarım ilk defa böyle birseyle karsılasıyorum 8 kere kale direği..

Bugün başıma şöyle bir olay geldi: Trabzonspor ile maç yapıyorum.82. dk'da Sezer topu yerden kesti.Altı pastan Kerim Frei golü attı.Altta formasını çıkardığını yazdı.Ancak gol Sezer Öztürk ofsayt pozisyonunda diye iptal edildi.Kerim'e formasını çıkarttığı için sarı kart gösterdi hakem.Benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Pozisyon da bu şekilde.Ofsayt olmadığı halde ofsayt kararı var.Ben de hakemleri eleştirdiğim için uyarı aldım

Üstelik pozisyonda dikkat ettim yan hakem bayrak falan kaldırmıyor

Arkadaşlar az önce başıma geldi. Tam bir fail. Yaklaşık 5 dk kadar Gökhan Gönül kalede, Volkan sağ açık oynadı Ersun Yanal'ın beni bitirme taktiği

Fatih Terim farkı

2014 ve 2018 Dünya Kupalarını Belçika kazandı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İsmini tek seferde hatasız söyleyene bonservissiz veriyorlarmış

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İsmini tek seferde hatasız söyleyene bonservissiz veriyorlarmış

Hapsirmaya calisir gibi yapinca soyleniyor, denedim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Spiker söyleyene kadar maç biter

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kirmizi kart goren futbolcum haksiz yere gordugu icin federasyona basvurduk, onlarda cezasini kaldirdilar.

ilk defa basima geldi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Kirmizi kart goren futbolcum haksiz yere gordugu icin federasyona basvurduk, onlarda cezasini kaldirdilar.

ilk defa basima geldi
    Ben ne zaman bunu yapsam istisnasız 2 maç üstüne ekliyorlar o yüzden hiç denemiyorum artık

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yardımcının yorumu önemli. Benim bir maçımda Caulker ile Caner kırmızı gördü. Yardımcım Caulker'in kırmızı kartının ağır bir karar olduğunu söyledi ben de cezanın kaldırılması için başvurdum ve ceza kaldırıldı. Ancak Caner'e 5 maç ceza geldi
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Herhalde FM 13 ve 12'de de karşıma çıkmıştı her seferinde karşılaşıyorum bu isimle sıkı futbolcu isminden belli olurmuş

13. Default

İbrahim Hacıosmanoğlu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by canerozaskin View Post
    İbrahim Hacıosmanoğlu

Tam ona gore bir takim olmus

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aldershot ile macim oncesi gorevi sallantida olan t.direktorleri icin "bize de yenilirse artik isinden olabilir" dedim.

Yendik adam isinden oldu hakkaten.

Bir hafta sonra Aldershot bana geldi, gel t.direktorumuz ol diye!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bitmeyen penatılar tam 32 penaltı!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bir FM klasiği... Maç sonu hıncımı klavyeden aldım küçük çaplı bir sorun yaşadık ama klavye şimdi sağlam

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bir FM klasiği... Maç sonu hıncımı klavyeden aldım küçük çaplı bir sorun yaşadık ama klavye şimdi sağlam

Buda bişeymi ben Bursayla oynarken ziraatte Karşıyakayla oynuyoyodum adamların kaleye şutu yok benim 30 tane şut var 1 - 0 yendiler golüde kendi kaleme attım. :ASD

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl fikstür? Son 2 maça dikiz...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by aleekhan View Post
    Bu nasıl fikstür? Son 2 maça dikiz...

Rize seni çok sevmiş
    Acaba ilk yarı maç yaptınmı rize ile?

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Rize seni çok sevmiş
    Acaba ilk yarı maç yaptınmı rize ile?
    ilk yarıdaki maç ertelenmiş büyük ihtimal benimde başıma gelmişti

Arkadaşlar oyunda çeviri hatası pek yok ancak bazıları çok sinir bozucu oluyor. Aslında çoğu kişi bu tarz hataları pek takmıyor ama ben oyundan daha fazla zevk almak adına detayları inceliyorum.

Karşılaştığım çeviri hatası.

ikinci maçı evimde oynuyorum ancak maçın Bernabeu da oynanıcağı yazıyor.

Ayrıca ilk parağraftaki saçmalığı çözebilen varmı ? Anlam karmaşası var GS taraftarları Madrid'den İstanbul'a geliyor

[IMG][/IMG]

Recep Mamur premier lige el atmış

Şöyle açıklayayım oyunun biraz kafası karışmış.Başlığı okursan Real Madrid taraftarı yazıyor.Ondan dolayı Madrid'den İstanbul'a gelen demiş.İkinci hatada bundan dolayı çıkmış sanırım.

Bu neden oluyor bilmiyorum ancak, ne yaptıysam Selçuk yıllık 4.5 milyon euro dan aşağısını kabul etmedi. öyle bir noktaya geldi ki Temsilcisi artık kinlendi bana. 2 miyon euro temsilci komisyonu istemeye başladı... bende sinirlendim serbest kaldı Selçuk. az önce bir baktım ki Aston Villa almış.

Yahu adama sorarlar Aston Villa da ne buldun ki 1.6 milyon euro'ya razı oldun ? kaldı ki 4 milyon euro verdim ben yıllık birde o kadar primde cabası

[IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Bu neden oluyor bilmiyorum ancak, ne yaptıysam Selçuk yıllık 4.5 milyon euro dan aşağısını kabul etmedi. öyle bir noktaya geldi ki Temsilcisi artık kinlendi bana. 2 miyon euro temsilci komisyonu istemeye başladı... bende sinirlendim serbest kaldı Selçuk. az önce bir baktım ki Aston Villa almış.

Yahu adama sorarlar Aston Villa da ne buldun ki 1.6 milyon euro'ya razı oldun ? kaldı ki 4 milyon euro verdim ben yıllık birde o kadar primde cabası

[IMG][/IMG]
    Aston Villa'nın ortalama maaşı senden düşük mü?
    Şimdi şöyle bir şey var ne kadar saçmalıkta olsa.Eski bir oyuncun takımın iyileştikçe artık ucuz sözleşmeleri kabul etmiyor.Çünkü sen sürekli yüksek maaşlı yıldız alıyorsun.Serbest kalıncada bu sefer açıkta kalıyor ve ortalama maaşı daha düşük olan bir takımda düşük ücrete oynamaya başlıyor.Çok karşılaştım bu durumla.Tabi seninki nasıl oldu bilemiycem

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Aston Villa'nın ortalama maaşı senden düşük mü?
    Şimdi şöyle bir şey var ne kadar saçmalıkta olsa.Eski bir oyuncun takımın iyileştikçe artık ucuz sözleşmeleri kabul etmiyor.Çünkü sen sürekli yüksek maaşlı yıldız alıyorsun.Serbest kalıncada bu sefer açıkta kalıyor ve ortalama maaşı daha düşük olan bir takımda düşük ücrete oynamaya başlıyor.Çok karşılaştım bu durumla.Tabi seninki nasıl oldu bilemiycem
    Takımı hatrı sayılır bir şekilde geliştirdim ondanda kaynaklandığını biliyorum ancak bana enteresan gelen 4.5 milyon euro yu reddedip 1.6 milyon euro yu kabul etmek. Teklif barça dan gelmedi ki ? ayrıca oyunun bu konuda sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. takım gelişti diye uçuk ücretler istiyorlar oyuncuların popülerliği artıyor ondanda olabilir ona birşey demiyorum zaten de. oyuncu sonuçta kendi çıkarlarını hiç mi düşünmez ?

Nesil
    2013
    Yer
    Aydın-Nazilli

29. Default

vaay bu çok iyiymiş

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Leicester ile pilot takim anlasmasi yaptik.

Baskanin ismini soyleyebilirsek her sene en az bes genc yildiz yollayacakmis.

Sayfa 23 / 29 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri