foruma girmiyodum bayadır abi tebrik ederim harika gidiyo herşey inşallah kırarsın rekorları![]()
foruma girmiyodum bayadır abi tebrik ederim harika gidiyo herşey inşallah kırarsın rekorları![]()
Ne bileyim en son puan durumunda 29 maç oynanmış gördüm![]()
Manşeti görmüştümHerneyse Nağmağlup şampiyonluk için tebrik ederim
Darısı başıma
![]()
Zouma veya Balanta geliyor![]()
SL'de Munih'i yenerek guzel veda etmisiz. Ligi de artik oyuncu yetistirmek icin kullanirizDefans icin de su wonderkid stoperlerden biri gelse guzel olur
![]()
Şampiyonluk hayırlı olsun , bu lig artık bize çok kolay geliyorKayserispor'u La Liga'ya alsınlar
![]()
Münih maçında parayı vermeyi unuttun şaşırdım.Ligi zaten çok önceden aldin dicek bişey yok , resoag kaşınma.
Abi her şey çok iyi2030'a kadar döktürek
Stopere , Pique'yi isterik![]()
Parejo fena asist yapmış.Genelde 4-3-2-1 li taktiklerde kanat oyuncuları daha fazla asist yapar.Namağlup gitmemiz müthiş.![]()
Şampiyon olduktan sonra Ligi çok sallamadık , bizi ilgilenidren en önemli maç Bursaspor ile oynayacağımız ZTK Finali , geçen sezon Bursaspor ZTK Yarı Finalinde bizi saf dışı bırakıp kupayı Finalde Fenerbahçe'den almıştı bu yıl geçen yılın rovanşı olarak Finalde karşılaşacağız Kupa'dan sonrada Lig'de oynayacağımız 2 maçımız kalıyor ve Euro 2016'nın startını veriyoruz
2014 Dünya Kupası öncesinde olduğu gibi Euro 2016'da da San Marino ile Final öncesi hazırlık maçı oynayacağız
- Yarın ki Güncellemede
- Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Kayserispor - Bursaspor maç sonu
- Kayserispor , Premier Lig'de Nottingham Forest forması ile 2 yıldır banko oynayan hangi eski Kayserispor'luyu renklerine tekrar bağladı
- Türkiye - San Marino ile yapacağı hazırlık maçında bu yıl 2014 Yılındaki 6-1'lik skorun üstüne çıkabalicek mi ?
- vee En önemlisiEnes'li , Koray'lı , Okay'lı ve Gökhan'lı Yeni Türkiye Avrupa Şampiyonasında neler yapacak ?
Ligi sallamadan bile dağıtmışız , bursa maçı da bir şey fark ettirmemiş .
Yarın için ;
ZTK'da , Bursa'yı parçalarsın ,
Nottigham formalı eski Kayseri'li deyince baktım geçmişe de direk oraya oyuncu satmamışız o yüzden sallıyorum , Salih Dursun
San Marino maçı 8-0 biter
Avrupa Şampiyonasında Yarı final bekliyorum![]()
ZTK'yı alırız benceEuro 2016'yı merakla bekliyorum
![]()
Portekiz kadar atma abi![]()
Bambaşka bir heyecan daha.Merakla Euro 2016'yı bekliyoruz.Gerçekten yeni gelen gençlerle bu kadro nasıl oynayacak çok merak ediyorum![]()
Genoa,Tottenham,Shalke,Hereveen şampiyonlukları ilginç olmuş bi de Bursanın Kupayı kazanması ilginç olmuş.
Şuan için pek iyi oynamıyoruz biraz hayal kırıklığı olacak gibi bakalım
Full tek kale oynadık , 105'de öne geçtik 106'da beraberliği yakaladılar , bizdede Gökhan Töre penaltıyı kaçırdı , zaten şansımın tutmadığı tek takım şuana kadar 10 maç yapmışım 4 Galibiyet 3 mağlubiyet almışıım Bursa'dan
Devre arasında takıma katılan Gençlik Sorumlusu
Ve ilk marifetiMoraes bu oyuncuya iyi bir öğretici olacaktır
Tüh be hiç bir şey tutturamamışım , bela oldu başımıza yalnız bu Bursa![]()
Gençlik sorumlusu fenaymışregen de iyiymiş
![]()