Last edited by Hoffman : 26.Temmuz.2014 at 21:34 Reason: Yanlış yazım
Çok zevkli bir kariyer oluyor kardeşim, eline sağlık. Takipteyim.![]()
Arkadaslar Hücum,Taktik ve Savunma 4,5 yıldız üstü antrenör tanıdığı olan varsa ofisine beklerim![]()
Neden buraya göz atmıyorsunhttp://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1418
YENİ SEZON FORMALARIMIZ
3D FORMALARIMIZ DA HAZIR
toplam sponsorluk geliri ne kadar onuda bi yazarmısın? bu arada yeni formalar on numara olmuş![]()
6 küsür milyon,geçen sezonun iki katı fakat sanki az geldi bana daha önce bakmamıştım.
YÖNETİM
elde ettiğin başarılara rağmen sponsorluk geliri çok az geldi bana
FM'de kolay değil sponsporluk öyle
Yönetim de şahane para vermiş hadi bakalım (:
Antröner seçimini burdakine göre yapabilirsin. Ordaki Motovisyon-Kararlılık ve Disipline önem ver. Zaten yıldızları ayarlarken kendinde hangi özelliklerin nereye yaradığını çözersin.
http://bonzollm.vze.com/fmcc
Son bir şey daha anladığım kadarı ile bu sezonun sonunda Avrupa şampiyonasına gideceksin. Sana tavsiyem benim yaptığım gibi yapma. Turnuvanın başlangıcı zamanı çok hazırlık maçı ayarlama ve bunları gün aşırı falan yapayım deme çünkü tüm takım turnuva boyunca çok yorgun oluyor. Bu yorgunluk hem maçta kondisyonun düşmesine sebeb oluyor hemde sakatlık riskini çok artırıyor. Ben bu yüzden son maçıma 5 sakat 1 cezalı oyuncumdan eksik çıkmak zorunda kaldım.
Birde zaten hazırlık maçları ile taktiğin oluyor o yüzden maç hazırlığı olarak en güzeli takım çalışması olsun. Ve Kendi taktiğini kullanman yararlı olacaktır. Mersindeki.
Verdiğin linki değerlendirecem güzele benziyor.Çok iyi bir öneri sezon başında bütün büyükülkelerle hazırlık maçı ayarladım onlarda bi denicem takımı.Söylediğin çok mantıklı valla gaza gelip oynardım ben yoksa.Taktik olarakta mersindeki taktiği kullanacam zaten belki bazı maçlarda ofansıfı defansıf ortasaha yaparım okadar.
Hep bi şekilsin![]()
Ronaldinho kadar eski değilim ama onu biliyorum hocam hala daha FM 08 oynarım sıkıldıkça. Bu arada 2D firmaların çok iyi olmuş tebrik ederim
Bereketli bir sezon geçirdin ama ŞL yi alsaydın daha makbule geçerdi.
![]()
![]()
Samsunspora bu sezon için hazırladığım formalar mesela hocam
Otadaki güzel pijama gibiYa çok güzel formalar oluşturulabilir ama bunların 2dsini yapmak çok uzun sürer.Baya zorlar.Ama ben genelde 2d forma arşivinden karışım yapıyorum 2dye uyarlıyorum.Daha basit oluyor.Ama renk değiştiriken formanın kıvrımları kayboluyordu bu sorunu halletmek için kullanacam.
REDDEVILS CUP AVRUPANIN EN BÜYÜK 4 TAKIMINI BİR ARAYA GETİREN GELENEKSEL BİR HAZIRLIK KUPASIDIR.
ŞAMPİYONLAR LİGİ VE UEFA AVRUPA LİGİ FİNALİSTLERİNİ BİR ARAYA GETİREN KUPA ŞİRİN SAHİL KENDİ MERSİN'DE ORGANİZE EDİLİYOR.
MAÇLAR 25.000 KİŞİLİK MERSİN ARENA STADINDA OYNANACAK.
1.GELENEKSEL REDDEVILS CUP FİNALİSTLERİ