Yok hocam siyaseti sevmem, Futbol iyidir![]()
Yok hocam siyaseti sevmem, Futbol iyidir![]()
Girince bakarım oda yarın akşama doğru olabilir. Yarın baya iş yoğun olacağım.
Ben ilk defa duydum,Kayseri ile karıştırıyor olabilir misin. Her neyse bunlar kişiye göre değişir,ile göre değil diye düşünüyorum
Bu arada Man.United ' ı deplasmanda dağıtmışız attığınız yorumlara bakın yav
Artık günceldeyim oh.Ya bu Türkiye Lig'ini hiç sevmiyom ya hiç çekişme kalmıyor 2-3 sene sonra.Yeni yere geçmeden anket aç hocam
![]()
Vay vay Torpile gelTokat'tan Fransa Milli Takımına
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Hocam " Nehuen Paz " profilini paylaşabilir misin çıkarsa ?
Tokatlılar Zaten Cimri Olur Derlerdi de İnanmazdımUleyn Benim Stadım Bile 15.000 Kişilik
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Biz İşimize Geleni Görürüz![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mençhııstır galibyetlerine alıştıksıradan geliyor ama yinede tebrikler
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Buyur hocam kendisi Arjantinden hiç dışarı çıkmamış.
Spoiler: Nehuen Paz
Sağolasın hocam baya tuttum ben bu elemanı ama parlayayamamış senin oyunda demek ki.
Hocam 40-50 şut gömüyon valla.Milan'ıda halleder devam ederiz.
ne yorum yapcam ben sana şimdi ? 5 6 maç bi yenil taktiği değiştirde heycanlanalım konuşcak bişeyimiz olsun![]()
İki gün foruma giremedim bi daha yapma böyle espriTokat' ı bırakmam için çok ısrar ettiniz bende tamam son 2 sezonum Tokatta dedim halen ısrar ediyosunuz
FC United i bıraktığı için pişman mı oldu ne olduysa beni bıraktıracak, Arada bir kaç ss atmaya çalışırım
Yok Rodi, ne seveceğiz seniŞaka yaptım 2 nisan
Bana baskı yapıyorlar yoksa kapatmak aklımın ucundan bile geçmiyor
![]()
Boşuna bize Tokatçı demiyorlar olacak o kadar![]()
Lan olum bak kendi kariyeri bitti sağı solu da kapattırıyor forum yetkilileri neredesiniz bu arkadaşı alın buradan emrecim bakma sen ona vize mize arada girer yapıştırırsın![]()
Bir hafta ortadan kayboldum, millet takır takır kariyer kapatmaya başlamış. Bu kadar mı seviyordunuz beniSöz, bir daha ayrılmam yanınızdan.
Yazık günah ligdeki takımlara bari onlara karşı u 19 ile çık![]()
Hocam Manu falan dememiş tokatlamışsın. Bunların yanında Milanı havada tokatlarsın.
Yaf nedendir bilmiyorum benimde oyuna hiç giresim bile gelmiyor. İkinci sezon başlamak üzere çıkmıştım 3 gündür herhalde girmiyorum.![]()
bu ara herkeste oyun için bir genel isteksizlik seziyorum havadan mı acaba![]()
Aynen ya bende de hiç iştah yok arada olur böyle ama hiç açasım gelmiyor bu aralar bi de heyacanlı yerde bıraktık ona rağmen![]()
Çok terbiyesiz şu [MENTION=297426]Barak[/MENTION] hep onun başının altından çıkıyor