Sayfa 23 / 32 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Bende aynen LaKe'e katılıyorum..ve o doğrultuda menejerliğimi sürdürüyorum..ama her açtığım oyunda bunun için uğraş vermememe rağmen artıyor...
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onu tutamıyosun hep düşüo

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sagolun arkadaslar verdiginiz bilgiler icin Demek oranin kotu olmasi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yıl 2013 bende şuan 8 gözüküo

Arkadaslar scouting nasil yapiliyor bir turlu cozemedim. nasil yapildigi konusunda yardimci olursaniz sevinirim.birde fm 2007 de oyuncu sayisi fm5 ve fm6 ya gore daha azmis gibi geldi bana.databaseyi large yaptigim halde . yoksa banami oyle geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    V.İ.P.

Default Genç futbolcuyu istediğin futbolcunun eğitimine verme?

genç futbolcuyu eğitmek için nasıl istediğim bi futbolcunun eğitimine verebilirim.yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden tşkler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncu porfiline gel "Player İnt... diye başlayan yer var tıkla ona alta görürseün zaten istediğin futbolcuyu seç oradan" şu an fm oynamadğımı için tam olarak yeri söyleyemiyorm ancak bu kadar kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

http://www.turksportal.net/makale/fm/468/
    buraya bakmanı tavsiye edebilirim..
    <')))))>-<

oyuncu etkileşiminden ayarlanıyor gardaş

Sağolun yahu bunu bende arıyodum...

11. Default

ya peki arkadaşlar bu Turkiye liginde yabancı sınırı 6 oyuncuları türk statüsüne geçirme fln bişey varmıı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hayır yok ama 5 sene sonunda Türk statüsünde oynayabiliyor oyuncular.

ya peki arkadaşlar bu Turkiye liginde yabancı sınırı 6 oyuncuları türk statüsüne geçirme fln bişey varmıı

13. Default

ArkadaŞlar
    Ben Formo KulÜp Logolari Yamasini Bİ TÜrlÜ ÇaliŞtiramiyorum
    Files ...................logos A Çikartiyorum Rar Dakİ Dosyayi Ama HİÇ Bİ DeĞİŞİklİk Olmuyor
    Ben De Mİ Sorun War
    Ne Olur Bİ Yardim Elİ Uzatin
    Şİmdİden TeŞekkÜrler........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben ingiltere'den N.forest'i yönetiyorum ve aston villa'nın pilot kulübü oldum.Aston villa'dan ben nasıl oyuncu kiralıyacağım.Yoksa onlarmı bana oyuncu gönderecek.benim onlardan oyuncu kiralama gibi bi imkanım var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

galiba onlar yolluyolar.....
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by gorkemkebir View Post
    ArkadaŞlar
    Ben Formo KulÜp Logolari Yamasini Bİ TÜrlÜ ÇaliŞtiramiyorum
    Files ...................logos A Çikartiyorum Rar Dakİ Dosyayi Ama HİÇ Bİ DeĞİŞİklİk Olmuyor
    Ben De Mİ Sorun War
    Ne Olur Bİ Yardim Elİ Uzatin
    Şİmdİden TeŞekkÜrler........

cache klasörünü sil.....

Default Oyuncuları İyi Fiyatlara Satmak

Arkadaşlar, ben BJK ile oynuyorum ve 2010 yılındayım. Kadrom oldukça iyi, 2006'dan bu yana şampiyon oluyorum, Türkiye Kupası , Süper Kupa, 1 tane UEFA Kupası ve 2 çeyrek finalim var Şampiyonlar liginde. Buraya kadar herşey güzel.

Yalnız elimdeki oyuncuları büyük takımlar istiyor ama, mesela ben Felipe'yi (DC) 24,5 milyon dolara almıştım. Bende de çok güzel oynuyor, Barcelona istiyor ama bana 8-10 milyon dolar teklif ediyorlar. Ya da "Enquiry" diye fiyat sordukları zaman, ben 30 milyon dolar deyince, vazgeçiyorlar. Bir türlü yıldız oyuncularımı, yüksek fiyatlarla büyük kulüplere satamadım. Oyuncularımda formda, mesela Cesar Delgado, kaç defa Avrupa gol kralı oldu, ama işte bir türlü iyi bir fiyata satamıyorum. Acaba bu ligin popülaritesinde mi kaynaklanıyor?

Hayır sıkıldım aynı yabancılarla oynamaktan artık yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımın ve ligin popülaritesi etkiliyordur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Takımın ve ligin popülaritesi etkiliyordur
    Arkadaşlar, ben BJK ile oynuyorum ve 2010 yılındayım. Kadrom oldukça iyi, 2006'dan bu yana şampiyon oluyorum, Türkiye Kupası , Süper Kupa, 1 tane UEFA Kupası ve 2 çeyrek finalim var Şampiyonlar liginde. Buraya kadar herşey güzel.

Bu kupalara bakarsak Beşiktaş'ın ve TSL'nin popülaritesi yüksek olmalı. Sonuçta diğer Türk takımlarıda armut toplamıyo ya. Onlarda birşeyler yapmışlardır. Popülariteyle ilgili olduğunu sanmıyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

dogru popularıte onemlı
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Şöyle bir örnek vereyim. Oyunda Tottenham takımından daha çok tanınıyorum. Ama FM Genie'den baktım, büyük takımların transfer bütçeleri kuş kadar kalmış . Chelsea de bile para yok. Belki o yüzdendir. Bir de benim oyunumda sadece Türkiye Süper Ligi açık, bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorum. Sanki bir kaç lig açıkken daha çok transfer teklifi alıyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by BJKKKKK View Post
    Şöyle bir örnek vereyim. Oyunda Tottenham takımından daha çok tanınıyorum. Ama FM Genie'den baktım, büyük takımların transfer bütçeleri kuş kadar kalmış . Chelsea de bile para yok. Belki o yüzdendir. Bir de benim oyunumda sadece Türkiye Süper Ligi açık, bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorum. Sanki bir kaç lig açıkken daha çok transfer teklifi alıyordum.
    Zaten açık olmayan liglerden teklif alabiliyormusun oyuncularına ?

Sorun burda bence

Quote Originally Posted by noescape85 View Post

Sorun burda bence
    Evet alabiliyorum, Barca,Real Madrid,Chelsea. Ama dediğim gibi hep teklifler düşük. Ben adama 24,5 milyon dolar vermişim, sana 10 milyon dolara neden satayım ki değil mi?

Belki de İspanya ve İngiltere gibi büyük ligleri açıp, oynarsam, iyi teklifler gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by noescape85 View Post

Sorun burda bence

Tabii ki açık olmayan liglerden de oyuncular için teklif alabiliyorsun. Liglerin açık olmaması oyuncular için değil, menajerler için etkilidir.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Bence o konuda oyun bize gıcık...Saçmasapan bir adamı çok uçuk bir fiyata alan takım..ondan daha iyi olan oyuncuma değerinin çok çok altında teklif veriyo...Bende ulen git işine yaww diyorum..
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar örneğin menejer olarak boştayız ve hiçbir takımda menejerini göndermiyor kendimizi takımlara tavsiye edebilmek için ne yapmalıyız??

Question Kötü dönemi nasıl atlabiliriz ?

Her manejerin inişli çıkışlı grafiği vardır. Örneğin ben Bursasporu yönetiyorum ve takımım ikinci yarının başlamasıyla Trabzonspora 3-2 yenildi. Daha sonra medyada yazan bir habere göre " Bursasprun bu puan kaybı kötü gidişe dogru yol açtı" ...
    Takımımın temposu ardında ki 4-5 maç çok düştü hatta her maç biterken "çok sıkıcı bir maçtı" yazısını gördüm.
    Tempoyu,hücumu,presi arttırıyorum gene atak yapamıyorum, durmadan atak yiyip golde yiyorum. Bu dönem nasıl atlatılır ?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.
    Bursasporla gayet başarılıyım 5 maçtır galibiyet alamama ragmen ligde 4. sıradayım. Düşüşe başladığımda ligde Galatasarayın ardından 2. sıradaydım.

İlk maçı kaybettiğimde cabanız iyiydi dedim. sonra ki 2-3 maçta duygularını paylas butonuna bastım en son maglup oldugum maçta artık basarı icin yetersizsiniz dedim. daha ne kadar yumusak olayım yeni 2-3 oyuncu aldım takıma ondan olabilir kötü gidiş

Bu Dönemde En önemli şey sabır iyi bi taktik yap ama BEKLE hemen o hafta maç kazanamassın takm konuşmasında duygularını paylaş yada moral verr en fazla 3-4 hafta sonra çıkışa geçersin ha bu arada iyi bir antreman yaptır. cvplarını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bazen sert olacaksın işte ama dozunu ayarlamayı da bileceksin

Sayfa 23 / 32 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri