Bende aynen LaKe'e katılıyorum..ve o doğrultuda menejerliğimi sürdürüyorum..ama her açtığım oyunda bunun için uğraş vermememe rağmen artıyor...
onu tutamıyosun hep düşüo![]()
Sagolun arkadaslar verdiginiz bilgiler icin Demek oranin kotu olmasi lazim
yıl 2013 bende şuan 8 gözüküo
Arkadaslar scouting nasil yapiliyor bir turlu cozemedim. nasil yapildigi konusunda yardimci olursaniz sevinirim.birde fm 2007 de oyuncu sayisi fm5 ve fm6 ya gore daha azmis gibi geldi bana.databaseyi large yaptigim halde . yoksa banami oyle geliyor
genç futbolcuyu eğitmek için nasıl istediğim bi futbolcunun eğitimine verebilirim.yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden tşkler...
Oyuncu porfiline gel "Player İnt... diye başlayan yer var tıkla ona alta görürseün zaten istediğin futbolcuyu seç oradan" şu an fm oynamadğımı için tam olarak yeri söyleyemiyormancak bu kadar kusura bakma
![]()
oyuncu etkileşiminden ayarlanıyor gardaş
Sağolun yahu bunu bende arıyodum...
ya peki arkadaşlar bu Turkiye liginde yabancı sınırı 6 oyuncuları türk statüsüne geçirme fln bişey varmıı
Hayır yok ama 5 sene sonunda Türk statüsünde oynayabiliyor oyuncular.
ya peki arkadaşlar bu Turkiye liginde yabancı sınırı 6 oyuncuları türk statüsüne geçirme fln bişey varmıı
ArkadaŞlar
Ben Formo KulÜp Logolari Yamasini Bİ TÜrlÜ ÇaliŞtiramiyorum
Files ...................logos A Çikartiyorum Rar Dakİ Dosyayi Ama HİÇ Bİ DeĞİŞİklİk Olmuyor
Ben De Mİ Sorun War
Ne Olur Bİ Yardim Elİ Uzatin
Şİmdİden TeŞekkÜrler........
ben ingiltere'den N.forest'i yönetiyorum ve aston villa'nın pilot kulübü oldum.Aston villa'dan ben nasıl oyuncu kiralıyacağım.Yoksa onlarmı bana oyuncu gönderecek.benim onlardan oyuncu kiralama gibi bi imkanım var mı?
Arkadaşlar, ben BJK ile oynuyorum ve 2010 yılındayım. Kadrom oldukça iyi, 2006'dan bu yana şampiyon oluyorum, Türkiye Kupası , Süper Kupa, 1 tane UEFA Kupası ve 2 çeyrek finalim var Şampiyonlar liginde. Buraya kadar herşey güzel.
Yalnız elimdeki oyuncuları büyük takımlar istiyor ama, mesela ben Felipe'yi (DC) 24,5 milyon dolara almıştım. Bende de çok güzel oynuyor, Barcelona istiyor ama bana 8-10 milyon dolar teklif ediyorlar. Ya da "Enquiry" diye fiyat sordukları zaman, ben 30 milyon dolar deyince, vazgeçiyorlar. Bir türlü yıldız oyuncularımı, yüksek fiyatlarla büyük kulüplere satamadım. Oyuncularımda formda, mesela Cesar Delgado, kaç defa Avrupa gol kralı oldu, ama işte bir türlü iyi bir fiyata satamıyorum. Acaba bu ligin popülaritesinde mi kaynaklanıyor?
Hayır sıkıldım aynı yabancılarla oynamaktan artık yani![]()
Takımın ve ligin popülaritesi etkiliyordur
Arkadaşlar, ben BJK ile oynuyorum ve 2010 yılındayım. Kadrom oldukça iyi, 2006'dan bu yana şampiyon oluyorum, Türkiye Kupası , Süper Kupa, 1 tane UEFA Kupası ve 2 çeyrek finalim var Şampiyonlar liginde. Buraya kadar herşey güzel.
Bu kupalara bakarsak Beşiktaş'ın ve TSL'nin popülaritesi yüksek olmalı. Sonuçta diğer Türk takımlarıda armut toplamıyo ya. Onlarda birşeyler yapmışlardır. Popülariteyle ilgili olduğunu sanmıyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
dogru popularıte onemlı
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Şöyle bir örnek vereyim. Oyunda Tottenham takımından daha çok tanınıyorum. Ama FM Genie'den baktım, büyük takımların transfer bütçeleri kuş kadar kalmış. Chelsea de bile para yok. Belki o yüzdendir. Bir de benim oyunumda sadece Türkiye Süper Ligi açık, bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorum. Sanki bir kaç lig açıkken daha çok transfer teklifi alıyordum.
Arkadaşlar örneğin menejer olarak boştayız ve hiçbir takımda menejerini göndermiyor kendimizi takımlara tavsiye edebilmek için ne yapmalıyız??
Her manejerin inişli çıkışlı grafiği vardır. Örneğin ben Bursasporu yönetiyorum ve takımım ikinci yarının başlamasıyla Trabzonspora 3-2 yenildi. Daha sonra medyada yazan bir habere göre " Bursasprun bu puan kaybı kötü gidişe dogru yol açtı" ...
Takımımın temposu ardında ki 4-5 maç çok düştü hatta her maç biterken "çok sıkıcı bir maçtı" yazısını gördüm.
Tempoyu,hücumu,presi arttırıyorum gene atak yapamıyorum, durmadan atak yiyip golde yiyorum. Bu dönem nasıl atlatılır ?
Maç konuşmaları çok önemli, takım içindeki düzen tabiki kalite de önemli bir faktör.Ben özetle şöyle diyeyim, eğer takımına iyi bir taktik belirler oynucları ona göre transfer edersen başarı gelir, başarı gelmesi demek ayrıca takımın uyumda olduğunu gösterir. Zaten bu 3 ünü yakaladımmı geriye yaptığın transferlere vve takım davranışına dikkat etmek kalıyor.
Bursasporla gayet başarılıyım 5 maçtır galibiyet alamama ragmen ligde 4. sıradayım. Düşüşe başladığımda ligde Galatasarayın ardından 2. sıradaydım.
İlk maçı kaybettiğimde cabanız iyiydi dedim. sonra ki 2-3 maçta duygularını paylas butonuna bastım en son maglup oldugum maçta artık basarı icin yetersizsiniz dedim. daha ne kadar yumusak olayımyeni 2-3 oyuncu aldım takıma ondan olabilir kötü gidiş
![]()
Bu Dönemde En önemli şey sabır iyi bi taktik yap ama BEKLE hemen o hafta maç kazanamassın takm konuşmasında duygularını paylaş yada moral verr en fazla 3-4 hafta sonra çıkışa geçersin ha bu arada iyi bir antreman yaptır. cvplarını bekliyoruz
Bazen sert olacaksın işte ama dozunu ayarlamayı da bileceksin![]()