Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Lig Bitiminde En Yukarıda Kim Olacak?

Voters
290. You may not vote on this poll
  • Valencia(LaKe)

79 27.24%
  • Barcelona(sherry)

135 46.55%
  • Real Madrid(tosunpasa)

76 26.21%
Sayfa 23 / 27 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 795 sonuç

Konu: İspanya'nın Tepesinde Türkler Var (Ortak Kariyer)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

şu turnuva dolayısıyla biraz yoğun olmalılar ondan gecikmişlerdir biraz sabredelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ARA TRANSFERLERDEN GAZETE BAŞLIKLARI

VALENCIA "BÜYÜK" BİR YILDIZLA ANLAŞTI

Dün sabah saatlerinde yapılan basın toplantısıyla, Valencia şok bir transfere imza attı. Bir ofansif orta saha oyuncusu olan, Finlandiya'lı 35 yaşındaki Jari Litmanen'le 5 Aylık bir sözleşmeye imza attı. İlginç olan ise, AMC mevkiinde; Hugo Viana, Silva, Jorge Lopez gibi oyunculara sahip olan Valencia'nın neden Litmanen'i tercih ettiği.

Takım arkadaşlarına göre, BAYA BÜYÜK bir yıldız olan Litmanen'in forma şansı bulup, bulamayacağı ise merak konusu. Mert Can Uslu, transferden sonra açıklama yapmadı.

REAL MADRID'DEN MÜTHİŞ TRANSFERLER

Lige kötü başlayan, ancak sonradan müthiş bir yükselişe geçip devreyi lider kapatan Real Madrid, 3 bomba transfer yaptı. İlk olarak, 18 yaşında ve Fluminese takımında forma giyen Marcelo ile anlaşan Real Madrid, bu oyuncu için 11 Milyon 500 Bin $ ödedi.

2.bir isim ise yine Brezilya'lı. Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri olan Alex De Souza ile anlaşan Real Madrid, bu oyuncu için, Fenerbahçe'ye tam 13 Milyon $ ödedi. Alex, basın toplantısında: "Yeni kulübümden ve hocamdan memnunum. Bu sene çok iyi şeyler yapacağımızdan eminim. Hocama kendimi fark ettirmeye çalışacağım." dedi.

3. ve en bomba isim ise, 23 yaşındaki Portekiz'li RICARDO QUARESMA. Real Madrid'in 25 Kasım'dan beri izlediği ve birçok problem yaşadığı yıldız oyuncuyla bugün resmen anlaşarak 2 yıllık sözleşmeye imza atıldı. R.Madrid, Quaresma'nın eski kulübü Porto'ya tam 26 Milyon 500 Bin $ bonservis bedeli ödediği öğrenildi.

Şu an da Sevilla ve Valencia'nın transfer girişimleri sürüyor. Gelişmelerden haberdar edeceğiz...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert 35 yaşında adam.Çok şaşırdım .

Bombalar patlamış ara transfer döneminde.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Mert Can Uslu dan Litmanen açıklaması bekliyoruz çok gereksiz bi transfer kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

EL STADIUM, TRANSFER DOSYASI BÖLÜMÜYLE GELİYOR!

20.Hafta programına Adnan Aybaba'yı çağıran El Stadium, 2.devreden önceki son programına TRANSFER DOSYASI ÖZEL ile geliyor. Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu programda, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç, İspanyol Takımlarının transferlerini yorumlayacak. İlk kez maçlar dışında bir formatla ekrana gelecek olan El Stadium'un bu bölümü, merakla bekleniyor...

Bizden ayrılmayın...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok meraklandım şimdi

8. Default

Transferler gerçekten daha da renklendirecek

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

madrid ikinci yari coscak gibi gelio

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Bombalar patlamış ara transfer döneminde.
    Aman Türkiye de bomba patlamasın da Şaka bir yana transferler muhteşem..Valencia'dan da bekliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

El Stadium, transfer dosyası özel programıyla BU AKŞAM bu başlıkta. Bekleyin...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

sabırsızlıkla bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

EL STADIUM "TRANSFER DOSYASI ÖZEL"

Ersin Düzen: El Stadium Transfer Dosyası özel programıyla karşınızdayız. Siz ekran başındaki sayın seyircilerimize, transferler hakkındaki detayları aktaracağız.
    Ahmet Çakar: Özlemişim stüdyoyu be kardeşim. Hatta Ersin’in şu monoton ve tekdüze sesi bile hoş geldi bana.
    Ersin Düzen: Evet ilk başta Valencia Transfer Yorumlarını alalım. Söz sizde Sayın Kanat.
    Kazım Kanat: Valla biz ilginç bir transfer yaptık. Jari Litmanen iyi bir oyuncu ama yapacak pek şeyi kalmadı artık. Malum 35 yaşında. O bölgede Silva ve Viana’da iyi iş görüyor. Umarım hayırlı olur.
    Ahmet Çakar: Bırak Kazım Efendi! O Uslu, bedava diye kapmıştır adamı. Albelda’yı 13 milyon dolara kakalamaya çalışıyo zaten. Mezara mı götürcek bu adam bu parayı be kardeşim? İnsan birazcık harcar.
    Kazım Kanat: Zor günler için saklıyoruz onları biz Ahmet. Sizinkiler de harcıyorlar harcıyorlar da ne olacakları belli değil. Bir de liderlik giderse, o zaman görürüm ben seni.
    Ahmet Çakar: Gürcan hayrola, hiç konuşmadın neyin var?
    Gürcan Bilgiç: Depresyondayım…
    Ahmet Çakar: Depresyon mu? Neden?
    Gürcan Bilgiç: Öyle değil hocam. Depresyon Dayım, Stres de Amcam. Tanıştırayım dedim puhahahahahaha… Espri yapmayı özlemişim be!
    Ahmet Çakar: Bir an da keşke şu program 19.Hafta da bitmiş olsaydı diye geçti içimden…
    Ersin Düzen: Evet, devreye flaş transferlerle başlayacak olan R.Madrid’in yorumlarını Ahmet Çakar’dan alıyoruz.
    Ahmet Çakar: Şimdi, Madrid adam olmaya başladı. Alican Tosun, başlarda ilginç ilginç, abuk abuk, birbirinden saçma birbirinden salakça taktiklerle, kadrolarla çıktı, puan kaybettik.Ama sonra, bu çocuğa bişeyler oldu. Bir an da yükseldiler…
    Kazım Kanat: O çocuğa bir şey olmadı. Valencia’ya bir şey oldu. Biz 4 hafta üst üste puan kaybettik.
    Ahmet Çakar: Kaybetmeseydin kardeşim. Allah Allah. Biz mi dedik size kaybedin diye. Herneyse, Marcelo çok iyi tercih. Yalnız bu R.Madrid’de bir Brezilyalılaşma görüyorum ben. Zaten böylelerdi, gittikçe öyle oluyor. Yakında Samba Kursları açacaklar. Kardeşim SİZ İSPANYOL TAKIMISINIZ! İlk 11’de İspanyol oyuncu 1-2 tane var. Böyle takım mı olur? Dikkat edin biraz. Alex de Souza’ya gelelim. Tosun Efendi, sen manyak mısın ki gidip Alex’e 13 Milyon Dolar veriyorsun. O adam kim ki? Ne görmüş ki? Adam sırf Fener’liyim diye, fanatiklik yapıyor, maksat takımım para kazansın. O takımda OFANSİF ORTASAHA mı yok? Bu arada dikkat edin yine Brezilya’lı. Ve 3.transfer: RICARDO QUARESMA. Bak bak bu da Portekiz’li. Brezilyalı değilse, yakın medeniyerlerden kültürlerden olsun. Pes doğrusu. Ama ne diyim, bu transfer taraftarın gözünü boyamak için. O kadar para verdik Alex’e unutun onu demek için. Fena değil. Yararlı olur heralde…
    Gürcan Bilgiç: Ahmet Abi, ne konuştun be. Helal olsun. Bir de şunu yanıtla bakayım: Zencinin biri denize düşerse ne olur?
    Ahmet Çakar: Ne olur?
    Gürcan Bilgiç: Islanır eheheehehehe
    Kazım Kanat: Bunun neresi komik şimdi? Zenci, değil beyaz da olsa ıslanır.
    Ahmet Çakar: Ne demek bu şimdi Kazım? Zenci ıslanamaz mı? Beğenemedin mi? Irkçılık mı yapıyosun?
    Kazım Kanat: Ne alakası var kardeşim?
    Ahmet Çakar: Eyyyy…Kazım Efendi! Sen değil miydin, Aurelio TÜRK olunca. İleri geri konuşan. Yok o Brezilyalı Mırezilyalı diye öten. Sabıkan yok mu senin? Hatta seni o kel bi tane adam vardı. Adını unuttum. Avrupa Yakası’nda oynuyo hani…
    Gürcan Bilgiç: Yavuz hocam…
    Ahmet Çakar: Ha Yavuz işte ya. Bingöl
    Gürcan Bilgiç: puhahahaaha. Ne Yavuz Bingöl’ü hocam. Türkücü o.
    Ahmet Çakar: Kimse kim lan! O Yavuz seni nasıl kafalamıştı. Nasıl seni protesto etmişlerdi. Ağzın dilin kurumuştu. Kitlemiştin kendini arabanın içine. Ne çabuk unuttun Kazım Efendi! Hala ders almamışsın.
    Kazım Kanat: O bir kere yanlış bir anlaşılmaydı. Sen bunu da farklı taraflara çekiyorsun!
    Ahmet Çakar: Sen bittin Kazım. Hiphopçılar artık sana küfürlü şarkılar yazacak. 50 CENT’in diline bi düşte gör sen.
    Gürcan Bilgiç: ehehehehehee
    Ersin Düzen: Öhmm… Programımızın gidişatından sapmayarak, devam edelim. Sevilla, 2 transfer yaptı. Son yorumları, Sayın Bilgiç’ten alalım.
    Gürcan Bilgiç: Burdisso ve Naismith adlı oyuncuları transfer ettik. Burdisso Arjantin’li. Pek tanınmamışta olsa, Savunmanın Sağ tarafına adam gibi bir oyuncu gerekiyordu. Burdisso, özellikle zihinsel olarak fena değil ama biraz yeteneksiz bir futbolcu. 2.isim Naismith ise Ofansif Orta Saha Sol – Sağ ve Forvet oyuncusu. Şimdi Murat Özdemir bu adamı nerede oynatır bilemem ama bence bu oyuncudan pek bir şey olmaz. Yeri doldurulabilir. Gereksiz bir transfer. Yani uzun lafın kısası U.L. ehehehehehe
    Ahmet Çakar: Gürcan, sen esprinin yeri ve zamanını bilmiyorsun. Bak yorumlar falan bitti. Şimdi rahatız. Size bir şey anlatacağım. Geçen bindim Madrid’den bi otobüse, Barcelona’ya gidiyorum. Hep Madrid hep Madrid olmuyo tabi. Sonra yanıma bi küçük çocuk oturdu. Meyve suyu vardı elinde. Acele acele içiyo. Dedim, evladım yavaş iç şunu, son kullanma tarihine daha çok var…
    Tüm Stüdyo: eheheehehehe
    Gürcan Bilgiç: Yavaş yavaş öğrencez hocam. Eyvallah.
    Ersin Düzen: Evet, bir El Stadium programının daha sonuna geldik. 20.Hafta programıyla görüşmek üzere, hoşçakalın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper olmuş yine .

Cok komik olmus gene

Ahmet Cakar´in son esprisi süper ya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Her zamanki gibi çok komik Ahmet çakar son noktayı güzel koymuş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Transferler değişik. R.Madrid çok iyi transferler yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cooooooook Guzel

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

harika olmuş yine saolun gürcan bilgiçin esprileri yakıyo
    yaw adnan aybaba gelecekti ne oldu ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağolun arkadaşlar. Şu an transfer görüşmeleri devam ediyor. Haberleri aktaracağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    harika olmuş yine saolun gürcan bilgiçin esprileri yakıyo
    yaw adnan aybaba gelecekti ne oldu ..
    O 20.Hafta programına geliyor. Bu TRANSFER DOSYASI ÖZEL programıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

gurcan bilgic bitirdi ya harikaa

23. Default

Güzel olmuş gene

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine komik..Hep komik.. Devamını bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağolun. Bu aralar baya bir duraksadık. Bunun nedeni turnuva işlerinin yoğun olması ve Tosun'un OKS'si (). Yakın zamanda eski aktifliğimize geri döneceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gürcan Bilgiç'i özledim, eski esprileriyle hasret gideriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Gürcan Bilgiç'i özledim, eski esprileriyle hasret gideriyorum.
    Ben de arada bir nostalji yapıyorum...İyi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, bayadır maç yapamıyorduk. Bir araya gelemiyorduk. Bugün müsaitiz ve birazdan maçlarımızı yapacağız. EL STADIUM 20.HAFTA bölümü akşama burada olur sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Oh bee sonundaa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zamanki gibi" Bekleme Modu "ndayız..

Sayfa 23 / 27 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri