Fenerbahçe'nin ki diğerlerine göre daha kolay ama zorlu rakipler.
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Fenerbahçe'nin ki diğerlerine göre daha kolay ama zorlu rakipler.
EN kolayı yine Fenerbahçe'nin rakibi tabii de...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Elenir miyim, elenmez miyim şimdilik bilemiyorum.
İlk maç deplasmanda oysaydı daha iyi olurdu ama olmadı. Şuan tek düşüncem kendi sahamda gol yemeden en az 1 gol atmak ve deplasmanda maça yatmak. Tabi karşımızda Man Utd gibi bir takım var ne kadar bu taktik işe yarar bilmiyorum..
Elersin ama defansına takviye şart Eray![]()
gs kesin elenir![]()
Eray'ın rakibi gerçektende zor.Murat'ında zor ama Murat Sevilla'yı zorlar.![]()
Hatırlarsanız zamanında Manchester'ın en iyi dönemlerinde deplasmanda 3-3 berabere kalıp, kendi sahamızda 0-0 beraberlikle bir üst tura çıkmıştık.
Peki yine neden olmasın?![]()
Eray geçersin turu bence ben sana güveniyorum...
Murat abi Sevilla'yı yakından tanıyor, zorlayacaktır![]()
fener rahat cikar.ama gs nin isi biraz zor
Ve İlk Devre Sona Erdi
Beşiktaş Galibiyetle Tatile Girdi
Beşiktaş evinde bu sefer fazla zorlanmadı ve 2-1 kazandı.
Fenerbahçe İlk Maçın Acısını Çıkardı
İlk maçta Sakarya’ya puan kaptıran Fenerbahçe bu sefer işi sıkı tuttu. 2 forveti sakat olmasına rağmen maçı 3-1 kazanarak devreyi lider tamamladı.
Galatasaray Johnson’la
Galatasaray 10. dakikada bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve devreyi galibiyetle kapattı.
Trabzon Deplasman’da Güldü
Denizli deplasmanında verilen penaltı kararları konuşulsa da Trabzon 3 puanı aldı ve çıkışını sürdürdü.
İlk Devre Ardından Puan Durumu
(Yeni menejerler 2. devre ile takımlarının başında olacaklardır)
"YÜCE ATATÜRK"
Şampiyon biz oluruz.Çağrı abi küme düşer![]()
Yine Aynı Tarife
Türkiye Kupası maçları başladı. Kaç maçtır hep 1-0 kazanan Galatasaray dün gece yine kendi sahasında Konyaspor'u tek golle geçti.
Fortis Türkiye Kupası'nda galibiyetle başladık !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kupada istedigimizi gerçekleştiremedik ama şansımız devam ediyor hakem son dakikada attıgımız golü vermedi ama bu bizim için bir bahane olamaz bu yenilgiden ders alıp daha iyi yerlere gelecegiz...
Kayerispor Basın Açıklaması:
İlk yarı maçlarının tamamlanmasıyla beraber hemen transfer çalışmalarına başlandı. Yerli ve yabancı olmak üzere bir çok oyuncu ile temas halindeyiz yakında transferleri bir bir patlatıcaz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kayseri menajeri Tarık'ın ima ettiği isim Cafu mu? Mehmet Topuz'un gitmesiyle sağ kanatı kırık kalan KayseriTecrübeli oyuncuyu renklerine bağladı mı?
Transfer Sezonu başladı arkadaşlar. Hareketli günler bizleri bekliyor...
"YÜCE ATATÜRK"
4 yerli futbolcu olmak üzere 1 yıldız peşinde koşuyorum. Eğer olursa çok yankı uyandıracak..
eh Fener yada Gs getirir Ronaldinho gibi adamlari artik.
bu arada anketi sıfırlamak daha adaletli olur : )
19 yaşındaki genç oyuncuyu aldık.Çok beğeniyorum işte özellikleri
28 yaşındaki tecrübeli kaleciyle de anlaştık.
İlhan Parlak'ı Delgado'ya karşılık takasla aldık.Bence iyi bir transfer...
Sözleşmesi biten Deniz Barış ile de sözleşme imzaladık.
Servet Çetin ile de anlaştık.
Murat süpersin.Özellikle 19 yaşındaki Ukraynalı süper harika ve muhteşem.Adamın özelliklere bak.Wowww
Matias Delgado Kayserispor'da
Yıldız oyuncu ile her konuda anlaşıldı ve 3 yıllık bir anlaşma imzalandı karşılığında ilhan parlak beşiktaşa gitti
kamuoyuna duyrulur...
Geleceğin takımı yaratılıyor
Delgoda transferinden hemen sonra gelecek yıl transfer çalışmalaırnıda sürdüren klübümüz şu an sakaryasporda kiralık oyanayan Franco Cangele ile her konuda anlaştı. Cangele ile 4 yıllık bir sözleşme yapıldı ve takıma 1 temmuz tarhinde katılması kararlaştırıldı
kamuoyuna duyrulur...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Murat abi! o ne öyle! nerden buldun o 19 yasindaki adami?