Yavas yavas basladin sende
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Yavas yavas basladin sende
Ne baslaması olm Antalya ligde 3. sırada ve deplasmanda yapıyorum![]()
Fenerbahçe 4 - 2 Ç.Rizespor (TURKCELL SüperLig 21. Hafta)
Goller: Carlos Vela ( 3 ), Necati Ateş, Altan Aksoy (pen), Anderson
90'da yemişsin hahaha.![]()
TURKCELL SÜPERLİG PUAN DURUMU
![]()
Elder Granja Galatasaray’da
Galatasaray Futbol A.Ş. 1982 doğumlu Brezilya'lı sag bek oyuncusu Elder Granja ile anlaşmaya varmıştır.Elder Granja'nın kulübüne bonservis bedeli olarak 1.8 mn pound ödenecektir.
Elder Granja, 1 Temmuz Çarşamba akşamüstü saat 17:30'da Rio'dan Atatürk Havalimanı'na gelecek, 2 Temmuz Perşembe sabahı saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek basın toplantısıyla basın mensuplarına tanıştırılacaktır.
Basın mensuplarına duyurulur.
[IMG][/IMG]
![]()
Fenerbahçe 3 - 1 Feyenoord (UEFA Kupası 1. Tur 2. Maç)
Goller: Carlos Vela, Mehmet Topuz (pen), Cenk İşler, van Hooijdonk (pen)
iyi bir transfer bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tebrikler fb ceyrek finalde
Fenerbahçe Teknik Direktörü Egemen Işık, Feyenoord zaferini sadece FBTV'ye anlattı.
Maç öncesi muhteşem bir atmosfer vardı. Deplasmanda 1-1'lik bir skorla avantaj elde etmiştik. Bu maçımızı da zorlanmadan kazanacağımızı umuyordum ve yanılmadığımı düşünüyorum. Son derece rahat bir galibiyet aldık ve turu geçen taraf olduk, gerçekten çok mutluyum. İkinci turda da bu güzel futbolumuzu sergileyip çeyrek finale adımızı yazdırmak istiyoruz.
Maçı kısaca özetleyecek olursak; maça iyi başladık. Tehlikeli ataklar geliştirdik ve dakika 34'te Vela ile öne geçtik. Bu skor bize yetiyordu ancak futbolcularım daha çok atmak istiyorlardı. İlk yarıyı 1-0 önde kapattık. Tuncay muhteşem oynuyordu, soldan bindirmeler yapıyordu. Devre arasında aynen böyle devam etmelerini söyledim, onlar da direktiflerimi yerine getirdiler. 47. dakikada Vela topu çok iyi alıp defansın arasından sıyrıldı ve gole gidiyordu ve rakip defans oyuncuları tarafından ceza sahası içinde düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Bana göre bu pozisyon kırmızı karttı ama hakem sarı kart gösterdi. Penaltıyı da Mehmet Topuz kullandı ve 2. golü bulduk. Topuz'un Fenerbahçe formasıyla ilk golü oldu bu böylece. 2-0'dan sonra daha da rahatladık, rakip de iyice ofansif oynamaya başlamıştı artık. Sağdan Vela çok iyi gitti yine, hızıyla rakip defansı alt üst etmeyi başardı ve ceza sahasının hemen arkasında, sağ çaprazda düşürüldü, gole giderken ve hakem son adam olduğu için rakip takım defansına kırmızı kart gösterdi. Artık rakip 10 kişiydi, bu bizi iyice rahatlatacaktı. Ama bir şeyi unutmuştuk, oradan frikik kazandığımızı ve Cenk'in çok iyi frikik kullandığını... Ve Cenk çıktı sahneye, frikikten muhteşem bir gol attı ve 3-0 yaptı skoru. Eski futbolcumuz Van Hooijdonk oyuna girdi alkışlar arasında ve Feyenoord'un kazandığı penaltıyı da gole çevirerek durumu 3-1'e getirdi ve maç sona erdi.
Şimdi 2. turda rakibimiz Villarreal. İspanya'nın Villarreal takımıyla eşleştik ve umarım bu turu da geçeceğiz.
Bir diğer temsilcimiz Kayserispor'u da tebrik etmeden geçemeyeceğim. Kayserispor da 2. tura çıktı ve Chievo'yı eledi. 2. turda rakibi ise Valencia. İki Türk takımı iki İspanyol takımıyla eşleşti, umarım yolumuza devam eder, ülkemizi temsil ederiz.
*** Fenerbahçe-Feyenoord maçını izlemek isteyenler buraya tıklayarak maçın kasedini indirebilirler.
iyi transfer yapmisin
Sivasspor 0 - 4 Fenerbahçe (TURKCELL SüperLig 22. Hafta)
Goller: Taiwo, Vela, Appiah, Necati
devamini bekliyorum
Fenerbahçe 2 - 0 Ankaraspor (TURKCELL SüperLig 23. Hafta)
Goller: Alex ( 2 )
Timaothy Derjick şu anda bende Fulham'da Milan istiyor.Gerçekten iyi bir oyuncu
Carvalho almış 3 puanı hemde 90.dakikada tebrikler.
Beşiktaş 2 haftadır 90'da attığı golle galip geliyor. Gerçekten çok şanslılar ve böyle giderse şampiyon olurlar, bu şanslarıyla. Antalyaspor maçında da son dakika golüyle galip geldiler, Ankaragücü maçında da...
Bir tane gol yedin 90'da, o da Konyaspor maçıydı. Onun dışında hep 90'da attın, bana bile attın ligin 3. haftasında![]()
Mertcan ile takim cikisa gecti vallahi.Her macini kazandi GalataSaray![]()
Bravo Mertcan
kadroyu görebilirmiyim?