Tebrikler Mehmet...
Tebrikler Mehmet...
tebrikler Mehmet
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
a Ç I K L A![]()
Unutmadık unutmucaz![]()
Tebrikler Mehmet yarı finale yükselmişsin![]()
Gattuso Mu ? Pirlo Mu ?
Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan CHELSEA kulübü İtalyan devi MİLAN'ın 2 orta saha oyuncusundan birisiyle anlaştı.Ancak bu ismi uzun uğraşlar sonucu yine de öğrenemedik.Ancak bu 2 isimden bir tanesinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.Gattuso 29 , Pirlo ise 27 yaşında.
Bakalım yeni sezonda PİRLO mu ? GATTUSO mu ? Chelsea forması giyecek !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gattuso gelsin![]()
İkiside çok iyi oyuncular hadi hayırlısı...
Adriano mu ? İbrahimovic mi ?
Pirlo - Gattuso transfer haberinden sonra bir tane de forvet alması beklenen CHELSEA'de rote yine MİLANO...
Bu kez İnter'de ki 2 süper forvet için girişimlere başlayan Chelsea bu 2 yıldızdan birisini mutlaka kadrosuna katmak istiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence Adriano yu al...![]()
ıkısıde oLur frkmtz
ben arsenaLın ısı zor oLur dıodum ınter karsısında ddgm gıbıde oLmus
bakaLım şL kupasını kım aLcak
Ard arda patlatıyor transfer bombalarını murat abi![]()
Chelsea Zlatanı alsın Manu Etoo yu![]()
mehmet abi süper adamlar bence
pirlo-ibrahimoviç ikilisini al.
Buyuk Transferler Yakinda Cok Yakinda Patlayacak..
mehmet abi
pirlo-zlatan ikilisini al bence
Tabiki de Kaka![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
hayirli olsun
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Resim çok güzel.![]()
çok güzel transferler oluyor devamı gelir inşallah.muhammed abi tabi ki de kaka ama sen van der vaart'ı alsanda olur
birde sizden şöyle bir soru bekliorum messi mi?c.ronaldo mu? diye
arkaplan resmi çok güzel gerçektende