sağ bek sıkıntısı bir türlü çözümlenemiyodu Chelsea da D.Alves harika bir transfer oldu...
sağ bek sıkıntısı bir türlü çözümlenemiyodu Chelsea da D.Alves harika bir transfer oldu...
abromovich chelsea yi satin aldıkdan snraki transfere harcadıgı parayı toplasak, afrikada 1 yıl insanlar açlık çekmezdi.
cok büyük bir iş yapmışlar bravo................
Daniel Alves geçmiş olsun..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Wigan 1-0 Middlesbrough maç skoru...
Tuncay çıktı oyundan 70_dk...
Boro çok kötü gidiyor seviniyorum açıkcası
Bu arada Manchester United Portsmouth deplasmanında da 1 puan alabildi...
Chelsea ise 2 de 2 yaptı.
Portshmouth 1-1 ManU
Reading 1-2 Chelsea
Birmingham 2-2 Sunderland
arsenal şampiyonlar ligi ön eleme maçında saparta prag'ı fabregas ve hleb'in golleriyle deplasmanda 2-0 yendi.
herkes arsenali sezon sonunda premier lig kupasını alırken görecek.herkes tükürdüğünü yalayacaktır.bu kadar basit.bazıları hala arsenal'in 4.mü 5.mi olacak hesaplarını yapsın.
Manu nedense iyi başlayamadımı...
eduardoya sakin biraz fazla para harcandı gibi geldi henryden aldıkları parayı son kuruşuna kadar eduardoya verdiler
http://www.transfermarkt.de/de/aktue...sel/index.html
Transfer bitti galiba
Mark Delaney futbolu bıraktı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen savunma oyuncusu Mark Delaney, birkaç yıldır boğuştuğu ciddi sakatlıkların ardından futbolu bırakma kararı aldı.
Son maçını 11 ay önce, Galler'in Çek Cumhuriyeti'yle yaptığı ve kaybettiği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçıyla oynayan Aston Villa'nın 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Mark Delaney, futbol kariyerine nokta koydu. Son birkaç yıldır sürekli sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü eski başarımını yakalayamayan Delaney, sekiz buçuk yıllık Villa Park kariyerinde 193 maça çıkmıştı.
36 kez de Galler Milli Takımı'nın formasını giyen Delaney, bundan sonraki dönemde antrenörlük yapmayı düşündüğünü ifade ederek, "Bu benim için çok üzüntü verici ve hafife alınamayacak bir gün. Kendim ve ailem için doğru kararı verdiğimi düşünüyorum" dedi.
Araştırdım bulamadım..İNŞ.Yoktur böyle konu..
Manchester'da kayıplar devam
Premier Lig'de 2. maçlar geride kalırken, Manchester United, 2. karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.
Portsmouth'a konuk olan Kırmızı Şeytanlar, 15. dakikada Paul Scholes ile öne geçerken, 53. dakikada Mwarwari'nin golü ev sahibi ekibe 1 puanı getirdi.
Cristiano Ronaldo, 85. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalırken, ev sahibi ekipte Sulley Muntari ise çift sarı karttan takımını 1 kişi eksik bırakan isimdi.
Premier Lig'in şampiyonluk adaylarından Chelsea ise ilk maçta Manchester United'la golsüz berabere kalan Reading'e konuk oldu. Reading ilk yarıyı 29. dakikada Andre Bikey'in golüyle 1-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda Frank Lampard ve Didier Drogba'nın golleri Chelsea'ye 3 puanı getirdi.
Premier Lig'de Çarşamba gecesi alınan sonuçlar:
Manchester City 1 - 0 Derby County
Fulham FC 2 - 1 Bolton Wanderers
Portsmouth FC 1 - 1 Manchester United
Birmingham City 2 - 2 Sunderland AFC
Wigan Athletic 1 - 0 Middlesbrough FC
Reading FC 1 - 2 Chelsea FC
Açık ara şampiyonluk beklenen ManU'ya bakın.City inşallah geçer şunları..
Bu arada Boro'da işler kötü ofans hattında dün Yakubu çok bozuktu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dün Middlesbrough FC maçının son 35 dakikasını seyrettim Middlesbrough FC çok kötü oynuyordu yenik olmasına rağmen batıran taraf wigandı geçen sene west hamın başına gelen bu sene Middlesbrough FCnun başına gelebilir
chelsea en büyük problemlerinden birini çözmüş oldu
ManU çok kötü başladı gerçekten.Nazar değdi herhalde.
Chelsea'de aksine çok iyi başladı.Geçen seneden çok etkilenmişler herhalde.
Man City ve Everton çok iyi başladı..Özellikle City bu sene damgasını vuracak Lige
Tuncay'ın oynadığı maçlarla ilgili haberleri ve yorumları buraya yazalım.Her maç için başlık açmamıza gerek kalmasın.
Tuncay dün Wigan'a karşı oynadı. İlk11'de sahaya çıktı. 70 Dk sahada kaldı.Vasat bir oyun sergiledi bence.Kendini gösteremiyor bir türlü.
Tuncay'lı M'Boro yine mağlup
İngiltere Premier Ligi'nde ilk hafta Blackburn'e yenilen Tuncay Şanlı'nın forma giydiği Middlesbrough, dün de Wigan'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Maça ilk onbirde başlayan ve özellikle ikinci yarıda etkili olan Tuncay, teknik direktör Southgate tarafından 70. dakikada oyundan alınırken, yerine Adam Johnson girdi. Wigan'a galibiyeti getiren golü 55. dakikada Sibierski attı.
Kaynak : Milliyet
İnşAllah formunu artırır ve takımını daha yükseklere taşır.
Tuncay'ın maçlarınıda Premier Lig başlığında konuşuyoruz.Eğer Tuncay ile ilgili önemli bir gelişme yoksa yeni başlık açmayalım.
o takım düzelmez tuncaya yazık olur o takımda
Tuncay Şanlı´nın da forma giydiği İngiltere´nin Middlesbrough takımının teknik direktörü Gareth Southgate, daha önce açıklandığı gibi Mısırlı golcü Mido´yla anlaştıklarını doğruladı.
Middlesbrough takımın dün gece aldığı Blackburn yenilgisinin ardından Mido konusuna değinen Teknik Direktör Gareth Southgate, "Mido sağlık kontrolünden geçti, her konuda anlaştık ve bu gece de maçı izlemek için buradaydı. Şimdi bu transferi sonuçlandırmak kaldı. Kadromuzu güçlendirmeye devam etmeliyiz. Takım olarak oynamasını becerebilmemiz lazım ki bu akşam bunu yapamadık" diye konuştu.
18 ay boyunca Tottenham’da kiralık olarak forma giyen Mısırlı oyuncu geçen yaz Roma’dan bonservisiyle birlikte alınmıştı. Mido, M´Boro takımına 10 milyon Avro´ya malolacak.
Benim sıram arkadaşımda Arsenal taraftarıdır.Sürekli atışırız onunla
Arsenal ŞL'ye kaldı artık geçen sene çok kötü bir sezondu özellikle sakatlıklar çok fazlaydı.Geçen sezon hiçbir maça tam kadro çıkmadılar.Hep 3-4 kişi eksik olurdu genelde.Bu sene Henry'siz ilk sezon.Fulham ve Prag'ı yenerek iyi bi giriş yaptılar sezona.Umarım devamı gelir..Silahşörler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Her zaman Arsenale bir sempatim olmuştur..Bu sene yeni bir yapılanmya gidiyorlar kadro tamamen genç böyle genç kadronun başarı yakalamasını çok isterim![]()
Boronun gol konusunda bariz sıkıntısı vardı 2 maçta böle gözüktü zaten aliadiere çok tecrübesiz iyi transfer olmuş
Mido yerini bulmuş,iş yapar Boro'da...