DisCo
Hellbells
oo umut son 3 maçta 7 puan çok iyi olmuş
ıkınızde ıyı gıdıyorsunuz puan durumunu da koyarmısınız bıdakıne ıyı olur bı sıralamayı gorelım
BARCLAYS PRİMİERSHİP 20.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 1 : READİNG
BARCLAYS PRİMİERSHİP 21.HAFTA
PORTSMOUTH : 1 - 2 : MİDDLESBROUGH
F.A CUP 3.TUR
MİDDLESBROUGH : 4 - 1 : HULL
CARLİNG CUP YARI FİNAL 1.MAÇ
MİDDLESBROUGH : 1 - 2 : CHELSEA
BARCLAYS PRİMİERSHİP 22.HAFTA
BOLTON : 3 - 1 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 23.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 1 : FULHAM
Last edited by The.Crow : 11.Ekim.2008 at 17:37
Bir Dost
Hellbells
burak o ne ya oyle 10 gol bulmussun garıp takımı atmıssın 10 tane![]()
CARLİNG CUP YARI FİNAL 2.MAÇ
CHELSEA : 0 - 0 : MİDDLESBROUGH
F.A CUP 4.TUR
MİDDLESBROUH : 2 - 2 : CHELSEA
2-0 yenik duruma düştüğümüz maçtan beraberlikle ayrıldık. Normalde tek maç üzerinden olan bu kupa 2.maça kalmış oldu. Chelsea bu sene başımızın belası oldu şanssız kuralar yaktı bizi. Carling Cup'ta yarı finalde elendik Chelsea'ye F.A Cup'ta ise 4.turda rakibimiz oldular.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 23.HAFTA PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
umut abı heryerde chelsea karsında![]()
ikinizde boltona yenilmişsiniz.şu anda çok iyi değil ama çokda kötü değilsiniz.başarılar![]()
abi transferlerin cok ama cok guzel rafinha farfan rakitic aimar yani banko oynıcak oyuncular ve sana cok yardımı dokuncana emınım
You'll Never BeatThe Irish !
Vay be 5 sezondur devam ediyor kariyeriniz.Tebrik ederim sizleriÇok güzel transferler Burak abi.
aranızdaki mac'da sanırım Everton oynamıs Boro Kazanmıs.Burak abi cok iyi tebrkler
Valla arkadaşlar ortak kariyer diye başladıydım oyuna ama tek kariyer olarak ilerliyor.
Yarım saattir sürekli ben maç oynuyorum. İşte her kulvarda yarışmak bu olsa gerek![]()
BARCLAYS PRİMİERSHİP 24.HAFTA.
MAN.CİTY : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 25.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 0 : EVERTON
TARANTTULA'NIN FARKI!!!
Ligdeki konumumuz Everton'dan kötü olabilir ancak her zaman Everton'ı yenebilen ve onlardan üstün takımız. Büyük takımları yeniyoruz siz 2 puan çıkardınız diye hava yapıyorsunuz diyen arkadaşa bu galibiyetim CEVAP OLSUN!!!
F.A CUP 4.TUR
CHELSEA : 5 - 2 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 26.HAFTA
ARSENAL : 4 - 0 : MİDDLESBROUGH
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gördüğün gibi maç ortadaydı. Burak beni istatistiklerde asla ezemez !!
Unutanlar için geçen sezona bakmaları tavsiye edilir. Boş boş bekleyen ve sürekli biz maç yaparken nasıl oluyormuş anlasınlar,hatırlasınlar. Ayrıca ballı kura çekememek bizim suçumuz değil..
Last edited by The.Crow : 12.Ekim.2008 at 03:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Uefa Cup 1. Maç
Psv 1 - 3 Everton
FA Cup
Everton 4 - 2 C. Palace
Uefa Cup Rövanş Maçı
Everton 4 - 2 PSV
Bir kaleci bu kadar kurtaramaz denir ya zaten böyle kurtarsa ona kaleci denmez. 26/21 gibi bir oran ve 4-2 skor gerçekten komik
BPL 27. Hafta
Blackburn 0 - 0 Everton
Müthiş oynadık ama 0-0 kaldı. Ne zaman yenmemiz gerekse oyun bir şekilde puan kaybettiriyor.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 27.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 4 - 0 : İPSWİCH
FM2009 çıksa da bu saçmalıktan kurtulsak artık. Tamam anlıyorum bi takımın kariyer başındaki popülaritesi belli ancak hiç mi değişmez ki.. 24 şut attım topa daha çok sahibim her türlü istatistikte ve pozisyonda rakibi ezdim. 24 şutum var rakibin 5 ve skor 1-1 !! Üstelik golümüzü son dakikada attık. Ne yapabilirim ki başka.Sadece saçmalık..
Last edited by The.Crow : 12.Ekim.2008 at 19:30
Bir Dost
Hellbells
BPL 28. Hafta
Everton 3 - 1 Sheff Utd.
Bu sezon şöyle bir sorun çekiyorum. Eviriyorum çeviriyorum 50-60 dk. pozisyon vermiyorum. Rakip ilk şutunda golü atıyor. Sonrada maçı çevirmek için uğraşıyorum. Şimdiye kadar hep çevirmeyi başardım ama bu gollere bir çare bulmam gerekiyor. Vagner Love'da 1 ay kadar sakatlandı. Umarım gol yollarında dahada sıkıntı çekmeyiz.
10-1 biten maç çok ilginç olmuş. Adamların kaleyi bulan şutu yok ve sadece 1 şutları vaeken 1 gol atmış olmaları ilginç doğrusu.
Harika bir kariyer olmuş halada devam ediyor tebrik ediyorum
ne harikası yasozlerle anlatılamaz bu kariyer
![]()
Burak abi UEFA ıcın tebrıkler fakat Lıg macı ve FA cup macı uzucu olmus
burak abi uefada çok iyi gidiyor bir kupa neden olmasın
Ligte puan durumunu görebilirmiyiz