Batuhan abi sana katılıyorum 2.sırp vakasını bu taraftar kaldıramaz![]()
Batuhan abi sana katılıyorum 2.sırp vakasını bu taraftar kaldıramaz![]()
Ntvspor Kanoute Fenerbahce'de diye altyazı geçmiş biraz önce.
Evet, CNNTÜRK'de şimdi son dakika haberi olarak yayınladı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Uzun boylu oyuncu lazım diyosunuz Vagner Love diyosunuz
Adamın boyu 1.70 yahu![]()
Muhtemelen Kanoute ve Emre bizdeler. Kezman ile Maldona'da gidici gibi. Bence Vagner Love alınıp sistem çift forvet olmalı. O zaman düşünsenize Kanoute indirir Love Çakar, Love açar Kanoute takar![]()
NTVspor boşa yazmaz![]()
Ntvspor önce Kanoute ile anlaşıldı yazdı.Sonra Fatih-Kezman takası için görüşmelere başlandı dedi.İkiside çok iyi olur bizim için
Evet Emre ve Kanoute'den sonra Tekke'de hayırlı olsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nerde yazıyo bu haberler yahu? :S
Semih Şentürk Sözleşme Yenilemediyse Takımdan Ayrılmalı Artık Takım Hala Onun Değerini Kavrıyamıyor Demekki..
Kanoute bnce fenerin aradığı forvet tamam bir zigic, klose kadar pivot değil fakat çok dengeli bir oyuncu yani hem top süren ve bitirici hemde iyi zıplayıp kafa vuran bir oyuncu tabi bunların hepsini hakkını vererek yapsa şimdi r.madrid'de olması gerekirdi yinede bu stiliyle fenere yararlı olur
Aziz Başkan sabaha kadar Msn'de Zenit'lilerle konuşup o transferi de bitirir.![]()
vay be rüya kadro geliyorama bana sağ kanat problemli gibi geliyor...
Fatih Tekke - Kezman Takası için görüşmeler başlamış daha diyolar resmiyet yokmuş galiba.
Fatih Tekke gelirse Aziz yıldırım'ın uzun süredir devam eden rüyası gerçekleşecek.
Fenerbahçe'nin daha önce MARATON.COM.TR'nin sizlere duyurduğu gibi Sevilla'nın Malili golcüsü Frederic Kanoute transferi için Sevilla ile anlaşmaya vardığı iddia edildi..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yarın bu transferi açıklayabileceği belirtiliyor...
Öte yandan bir diğer haber de Rusya semalarından.. Günlerdir konuşulan takas haberleri gerçek oluyor!.. Fenerbahçe Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit St Petersburg forması giyen Fatih Tekke - Kezman takası için girişimlere başladı!..
önder yedek oturmak istemiyor ama gökhan varken forma şansı zor...
anlaşılan bu gece uyku tutmayacak
İnşallah doğrudur iki haberde doğruysa seneye hem avrupada hem ligde coşarız.
fatih - kezman takası gerçekleşirse 2'li forvet ile oynarız. kanoute hazırlayıcı fatih bitirici olur. geçinip gideriz.
(/s)
Yarın Zico ile anlaşıldığını, Emre transferini kesin açıklar başkan. Diğerleri sürpriz olur. Artık Deivid'in ayrılacağını sanmıyorum, Kanoute ile birlikte Tekke de gelirse, yasa çıkarsa Tümer de dönecek ve başka transfere gerek kalmıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Fatih Alınsa Bile Bu Takım Çift Forvet Oynuyamaz..
ön yargılı davranmamak gerekir, keza emre geldikten sonra alexe topu taşıyacak biri gelmiş oluyor, bu durumda çokta güzel çift forvet oynayabiliriz. emre topu taşıyacak kaçacak alexin pasıyla forvetleri gole sürükleyecek bu kadar basit.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Arkadaşlar orta sahada iki bürücük ve ikiside birbirinden klas Alex ve Emre'yi hayal edebiliyormusunuz ayrıca Aurelio'da tanıyor ikisini. Müthiş müthiş..Bu milli takım içinde iyi olur. Aurelio ve Emre birbirini iyi tanıyorlar..
Ayrıca çift forvet Zico varken zor oynar Fener.. Bizim sistemimize göre transferler yapmalıyız. Defansa da Edu'nun yerine Puyol'u yada Ferdinand'ı getirirsek Ş.L. bizimdir![]()
------------Volkan-----------
---Gökhan--Edu--Lugano--RC3
-------------Aurelio
---------????---------Emre
--------------Alex----------------
-----Tekke-------Kanoute
gibi birşey olabilir mesela. milan gibi.
(/s)
Aurelio'nun Kaldığı Taktirde = Orta Sahada Emre Belözoğlu - Alex - Aurelio - Deivid veya Kazım..
Emre yi Sol Açıkda Oynatmak Zorunda Kalacak Zico ve Yeterince verimi Sol Kanattan Alamıyacak Bence.
Adminim güzel bir sistem fakat benim anlamadığım bu sistem olursa Deivid, Maldonada ve Appi ne olcak. Emre'nin yanına Appi olmaz mı. Maldonado'yu göndersek..
???'li yere Appiah süper gider aslında. Emre ve Alex'in olduğu orta saha çok zayıf kalır. Orayada fizik gücü yüksek oyuncu süper olur.