Sayfa 23 / 34 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Lightning View Post
    slayer34 arkaşıma katılıyorum , zaten jerlik oyunu için 3D budur...

Ayrıca ben orada Sistem Gereksinimleri yazan yeride gördüm , yani açıklanmış.
    Ama giremedim çünkü açılmıyor.
    Aa evet şimdi gördüm yaklaşık 15 dk sonra açılır bende yazarım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

30 eylül yada 30 ekimde oyunun demosu çıkacak

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    son olarak bir şey soracağım maçları istersek 2d olarak izleyebilecek miyiz fm 2009 da?

eet 2d izleme secenegi war......ayrıca sunu da söölemeliyim ki insanlar 1-2 resme bakıp neden bu kadar tepki gosterdiler anlayabilmiş diilim.......oyunu oynamadan yorum yapmak sööle olmus bööle olmus bu ne yaa filan die biraz sacma gelio bana......3D cok guzel olmus dienler oyun ellerine gecip oynadıklarında belkide dedikleri kadar guzel olmadıgını anlicaklar yada cok kotu olmus bu ne yaa diyenler oyunu oynamaya basladıklarında 3D den en azından bu oyundaki 3D den hoslanmaya baslıcaklar o yuzden derim ki oyunu bekleyin arkadaslar ondan sonra guzel cirkin diye yorum yapalım bence daha mantıklı......

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

2d ve 3d olması daha güzel olmuş istiyen istediği gibi oyunu oynayacak. ben 3D'den yanayım çünkü artık minik ikonları izlemekten sıkıldım. Artık oyuna bir hava gelmesi bekleniyordu ve SI bunu başardı.

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    oyun mükemmel ne zaman elimize geçer internetten download edebilir miyiz acaba
    oyun yanilmiyosam kasim ayinda cikicak bu sadece fm 2009 un tanitimi arkadasim su an icin eline gecmesi imkaansiz

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Oooof off hep böyle bir oyunum olsun istemişimdir varya

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sanırsam kenarda yine menajerin ikonu yok

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Güzel olacak güzell...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Skin yine aynı,tek kötü yanı bu oLsa gerek...

transfer söylentileri bolumu gercekten hos olmus...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kim ne derse desin ss lere bakarak konuşuyorum 3d hiç olmamış gibi.Son ss de topun kimde olduğunu geç gördüm pek iyi değil gibi geldi bana biliyorum.

Benim PC 256 RAM !

İnanamıyorum , oynayamayacağım :'(

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

geçen yıl eylülün sonunda download linkleri çıkmıştı ortaya bu yıl neden çıkmasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Benim PC 256 RAM !

İnanamıyorum , oynayamayacağım :'(
    nerden biliyorsun ?

pc gereksinimi hakkında bir bilgiye ulaşan buraya yazabilirse sevinirim..

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    oncelikle uslubuna dikkat et ona gore konus bu bir
    ikincisi hakliysam bayramda elimi opmeye gelirsin bir buyugun olarak soyluyorum sana bunu
    ucuncusu hala anlamamak ta israr ediyosun basit bir 3d bu detayli degil
    ve de her mac i 3d izliceksin diye bir kaide yok ve dalayisiyla bir sezonu 2 kati surede tamamlicaksin diye bir mecburiyette yok
    merak etme senden once eli opulecek cok saygıdeger buyuklerim var.
    sırf 2 tane golun kafa mı yoksa vole mi oldugunu anlamak için deger mi bu kadar ugrasa? kac mb buyutecek oyunu? belki cd den dvd ye gecilecek...

görüşlerinizi bildirin fakat kişisel tartışmalar yapılmasın, konu fm 2009 un özelliklerini paylaşabilmek için açılmış

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben de 3D'ye karşıydım ama görünüm tek kelimeyle mükemmel! Yapılan yenilikleri henüz bilmiyorum ama maç motoru ve beraberinde getirdiği menüler vs. harika olmuş. Eğer oyun hızında ve sistem gereksiniminde geriye gitme olmazsa bu gerçekten süper olur. Bu oyuna müthiş yamalar yapılır ve kendine yakışır hale gelir oyun.

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    merak etme senden once eli opulecek cok saygıdeger buyuklerim var.
    sırf 2 tane golun kafa mı yoksa vole mi oldugunu anlamak için deger mi bu kadar ugrasa? kac mb buyutecek oyunu? belki cd den dvd ye gecilecek...
    unutma ki her buyuge saygi duyulmalidir 3d yi begenmediysen 2d oynarsin sende oyun sadece 3d den ibaretmis gibi konusuyorsun zaten oyun dvd ya da 2 cd olarak cikicakmis bunda 3d nin payi buyuk olur ama diger teferruatlarinda oyunun boyutunu arttiricagi kesin bir konu fm 2008 750 mb yanilmiyosam ve 3d yoktu

Umarım 256 RAM'de çalışır.
    256 yla da calısır ama keske calısmasa die dua edebilirsin. cok yavas olur. ben 32 mb ram le fm05 oynuodum. continue 'a basıp 15 dakika bekliodum 8 tane şamp ligi macı için...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Arkadaşlar ben yazdım ama editledim çünkü bir daha okuyunca SI forumundaki birinin mesajı olduğunu anladım kusura bakmayın 256 ram olayı gerçek değil büyük ihtimal..

Ya yavaş olması önemli değil ben günde 1 maç bile olsa oynamaya razıyım , yeterki çalışsın.

unutma ki her buyuge saygi duyulmalidir 3d yi begenmediysen 2d oynarsin sende oyun sadece 3d den ibaretmis gibi konusuyorsun zaten oyun dvd ya da 2 cd olarak cikicakmis bunda 3d nin payi buyuk olur ama diger teferruatlarinda oyunun boyutunu arttiricagi kesin bir konu fm 2008 750 mb yanilmiyosam ve 3d yoktu
    oyun cok uzun suredir tek cd ydi. cift cd olursa bunun tek nedeni 3d olur.oyuna yeni eklenen yorum yazma vs bolumler 2 cd ye gerek duymaz. ayrıca ekran kartınız ne olursa olsun eskiden calısabilen fm artık daa yuksek gereksinimler isteyecek...

Ben şahsen görüntüleri çok beğendim , bence çok güzel olmuş zamanla geliştirilebilir.

Nedvedmania , sabırsızlıla bekliyorum Sistem İhtiyaçlarını , umarım benim Bilgisayar kaldırır.
    Çok yavaş bile olsa oynamaya razıyım.

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    oyun cok uzun suredir tek cd ydi. cift cd olursa bunun tek nedeni 3d olur.oyuna yeni eklenen yorum yazma vs bolumler 2 cd ye gerek duymaz. ayrıca ekran kartınız ne olursa olsun eskiden calısabilen fm artık daa yuksek gereksinimler isteyecek...

eminmisin olmayacagina fm 2008 750 mb idi ve 3d yoktu sen oyunu dvd mi aldin cd mi aldin????

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sistem gereksinimleri sayfası açıldı ama gene ana sayfa açıldı. Şimdi birdaha tıklıyorum bu sefer sayfanın ortalarına doğru atıyor beni :S

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ekran kartı eskiden önemli değildi ama şimdi önemli olacak galiba. Benim Ati Radeon var yani eski bir ekran kartı, yenileri zaten anakartıma olmuyor. Üstelik 64 mb.. Eğer çalışmazsa oyun çok kötü ki çalışmama ihtimali de yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Abi CarLosun frikikLeri kaLe arkasından ne biçim oLur yahu ?
    Demoyu sabırsızLıkLa bekLiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ekran kartı eskiden önemli değildi ama şimdi önemli olacak galiba. Benim Ati Radeon var yani eski bir ekran kartı, yenileri zaten anakartıma olmuyor. Üstelik 64 mb.. Eğer çalışmazsa oyun çok kötü ki çalışmama ihtimali de yüksek.
    Sende 2d oynarsın canım sanki bugüne kadar 3d mi vardı

eminmisin olmayacagina fm 2008 750 mb idi ve 3d yoktu sen oyunu dvd mi aldin cd mi aldin????
    ben fm08 in tek cdlik oyununu aldım. eger fm09 da 3d olmasa idi oyun yine tek cd cıkar ve ekran kartı için yüksek özellikler istemezdi. ama simdi buyuk ihtimalle oyun en az 2 cd cıkacak. umarım yanılırım...

Sayfa 23 / 34 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri