30 eylül yada 30 ekimde oyunun demosu çıkacak
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
eet 2d izleme secenegi war......ayrıca sunu da söölemeliyim ki insanlar 1-2 resme bakıp neden bu kadar tepki gosterdiler anlayabilmiş diilim.......oyunu oynamadan yorum yapmak sööle olmus bööle olmus bu ne yaa filan die biraz sacma gelio bana......3D cok guzel olmus dienler oyun ellerine gecip oynadıklarında belkide dedikleri kadar guzel olmadıgını anlicaklar yada cok kotu olmus bu ne yaa diyenler oyunu oynamaya basladıklarında 3D den en azından bu oyundaki 3D den hoslanmaya baslıcaklar o yuzden derim ki oyunu bekleyin arkadaslar ondan sonra guzel cirkin diye yorum yapalım bence daha mantıklı......
2d ve 3d olması daha güzel olmuş istiyen istediği gibi oyunu oynayacak. ben 3D'den yanayım çünkü artık minik ikonları izlemekten sıkıldım. Artık oyuna bir hava gelmesi bekleniyordu ve SI bunu başardı.
Oooof off hep böyle bir oyunum olsun istemişimdir varya![]()
Sanırsam kenarda yine menajerin ikonu yok![]()
Güzel olacak güzell...
Skin yine aynı,tek kötü yanı bu oLsa gerek...
transfer söylentileri bolumu gercekten hos olmus...
Kim ne derse desin ss lere bakarak konuşuyorum 3d hiç olmamış gibi.Son ss de topun kimde olduğunu geç gördüm pek iyi değil gibi geldi bana biliyorum.
Benim PC 256 RAM !
İnanamıyorum , oynayamayacağım:'(
geçen yıl eylülün sonunda download linkleri çıkmıştı ortaya bu yıl neden çıkmasın
pc gereksinimi hakkında bir bilgiye ulaşan buraya yazabilirse sevinirim..
görüşlerinizi bildirin fakat kişisel tartışmalar yapılmasın, konu fm 2009 un özelliklerini paylaşabilmek için açılmış
Ben de 3D'ye karşıydım ama görünüm tek kelimeyle mükemmel! Yapılan yenilikleri henüz bilmiyorum ama maç motoru ve beraberinde getirdiği menüler vs. harika olmuş. Eğer oyun hızında ve sistem gereksiniminde geriye gitme olmazsa bu gerçekten süper olur. Bu oyuna müthiş yamalar yapılır ve kendine yakışır hale gelir oyun.
unutma ki her buyuge saygi duyulmalidir 3d yi begenmediysen 2d oynarsin sende oyun sadece 3d den ibaretmis gibi konusuyorsun zaten oyun dvd ya da 2 cd olarak cikicakmis bunda 3d nin payi buyuk olur ama diger teferruatlarinda oyunun boyutunu arttiricagi kesin bir konu fm 2008 750 mb yanilmiyosam ve 3d yoktu
Arkadaşlar ben yazdım ama editledim çünkü bir daha okuyunca SI forumundaki birinin mesajı olduğunu anladım kusura bakmayın 256 ram olayı gerçek değil büyük ihtimal..
Ya yavaş olması önemli değil ben günde 1 maç bile olsa oynamaya razıyım , yeterki çalışsın.
Ben şahsen görüntüleri çok beğendim , bence çok güzel olmuş zamanla geliştirilebilir.
Nedvedmania , sabırsızlıla bekliyorum Sistem İhtiyaçlarını , umarım benim Bilgisayar kaldırır.
Çok yavaş bile olsa oynamaya razıyım.
Sistem gereksinimleri sayfası açıldı ama gene ana sayfa açıldı. Şimdi birdaha tıklıyorum bu sefer sayfanın ortalarına doğru atıyor beni :S
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ekran kartı eskiden önemli değildi ama şimdi önemli olacak galiba. Benim Ati Radeon var yani eski bir ekran kartı, yenileri zaten anakartıma olmuyor. Üstelik 64 mb.. Eğer çalışmazsa oyun çok kötü ki çalışmama ihtimali de yüksek.
Abi CarLosun frikikLeri kaLe arkasından ne biçim oLur yahu ?
Demoyu sabırsızLıkLa bekLiyorum...