Evet
Hayır
Last edited by herdenizli : 17.Kasım.2008 at 21:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
http://www.aralgame.com/asp/prd_list.asp?list=99 Gelecek oyunlar kısmından sipariş verebiliyorsun fiyatı 79.99ytl yarın gelecegi yazıyor.
aral ithalat ile görüştüm.oyunun ilk olarak mavi bilgisayar firması ile mağaza zincirlerinin en büyük mağazalarında olacağını söylediler.yarın buralarda olacak.teknosa,bimeks,d&r gibi mağazaların büyük şubelerinde yarın olacak. mavi bilgisayar mağazasıda istanbul için, cevahir alışveriş merkezinin en alt katı ve airport alışveriş merkezinin en alt katında mağazaları varmış.
Arkadaşlar yarın vaktim olmayacak ama çarşamba günü oyunu alıcam. Şu an için 3 kişiyiz ve eğer ortak almak isteyen 2 kişi daha varsa bize dahil olabilirler biz 3'ümüz de istanbul / b.evlerdeyiz bilginize ...
Bu sene orjinal oyun satışları artacak gibi,umarım artarda seneye Türkçe FM oynarız...
biliginiz var mı acaba bugün şimdi teknosa ya da d&r da bulma şansım olur mu oyunu?? bağdat caddesinde oturuyorum suadiyeden alıcam
o mağazaları telefonlar ara bence..
öğleden sonra bi çok yerde olacağını düşünüyorum..
Aral'ın internet sitesinden az önce siparişimi verdim...Heyecanla bekliyorum.![]()
Arkadaşlar sendit.com dan siparişim elime ulaştı. Perşembe gönderdiler, salı elime geçmiş oldu, oldukça başarılı bir süre bence, hem de 61YTL(24pound). İşteyim şuan eve gitmek için sabırsızlanıyorum......
evet arkadaslar benide postacı aradı bi sey için bende paketimi sordum
oda evet geldi yarın getiricem dedi senditten siparis veren arkadaslara duyurulur oyunlar bugün yarın elinize gelir
Last edited by ommix : 18.Kasım.2008 at 17:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bizim burda is yerinde güven die bi adamı soruyor paketi varmıs sizin orda varmı öyle biri die soruyor ondan aramıs bende fırsat bu fırsat sordum benim paketi şimdi elime gecti seninki yarın getircem dedi
Umarım yarın elimize ulaşır.Ben geçen ay pes2009 siparişi verdim o 4 işgününde gelmişti.
bende gecen ay pes siparisi vermistim 2 tane bi hafta sonra elime ulastı yarın eline ulasır merak etme
ya bnm sendit siparişi daha gelmedi :S
arkadaşlar oyun cd satan dükkanlara falan ulaşmılmıdır.bi bilgisi olan veya fm09u cdci den alan varmı yani kopya
Bu oyunu illegal bir şekilde yani korsan kopya olarak almış bile olsanız, bunu burada dile getirmeyiniz. Bu arada aynı şekilde Sendit banda hala göndermedi, siparişi 31 Ekim'de verdim üstelik.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
istanbuldan bi arkadasa ulasmıs bende izmirdenim banada yarın ulasıcak postacının verdiği bilgiye göre sanada yarın ulasır en gec persembe elinde olur ...
Umarım öyle olur, bakalım bugün yeniden soracağım. Bakalım umarım bizim postacı unutmaz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Şimdi Aral İth.Ltd.Şti. web sitesini araştırdım. El İnsaf... Oyunun değeri 139.99 YTL. Pes yani, beklemeye karar verdim. Bu değere kaç kişiye satacaklar merak ettim.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
Arkadaşlar oyunu yarın alıcam . şu an için 4 ortağız ve 5. aranıyor . İstanbul avrupa yakasında oturan varsa irtibata geçelim ortak alalım 80 TL / 5 = 16 TL yani bedava![]()
Arkadaşlar oyunu eline ulaşan nerden sipariş verdiğini ve nerde oturduğunu yazsın lütfen !![]()
arkadaşlar aralgame in sitesinde satın al linkki çıkmıyor bir bilgisi olan varmı
Bende öğlen 12 gibi denediğimde çıkmamıştı.(x) işareti çıkıyordu sepete eklenmiyordu.2 saat sonra denediğim zaman sepete ekleyebildim.Herhalde stok ile ilgili bir sıkıntı oluyor.Fırsat bulduğunda siteye girip kontrol etsen iyi olur.
Mesela şu anda bende kontrol ettim.Satın al linki çıkmıyor.Büyük ihtimalle stok ile ilgili bir sıkıntıdır...
oyunu aldım, bi sorum olacak..çok yerde rastladım, oyunun 2gb civarı oldugunu sölüyolardı.ama bende 1.3 gb..
orjinaldir bu arada...
Arkadaşlar bizim 5 kişilik kontenjan doldu ilginize teşekkürler