Cok sukur, bizimkiler almadan Eskisehir aldi![]()
Cok sukur, bizimkiler almadan Eskisehir aldi![]()
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
eskişehir servetle anlaşmış galiba
NTVSPOR'un haberine göre Servet Çetin Eskişehirspor'da . 2 yıllık anlaşılmış .
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...et-eskisehirde
Servetin gidişi iyi oldu bizim açımızdan. Bakalım neler yapabilecek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
baslikta servet cetin yazmasini cözemedim aciklarmisiniz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
simdi gördüm konulara tek tek son transferleri yaziyorsunuz az önce sadece eskisehirin konusunda servet yaziyordu ondan sasirdim birden![]()
Servet ve Nuhiu imzayı atmış :
![]()
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26089'Olay adam' Eskişehirspor'da!
Eskişehirspor’un Wisla ****ow’dan transfer ettiği Patryk Malecki, yetenekleri kadar karıştığı vukuatlarla da Polonya’da büyük bir şöhrete sahip.
Polonya’nın önde gelen sitelerinden Futbolnews.pl editörlerinden Tomasz Filonik, Hayatım Futbol’a Es-Es’in yeni yıldızını anlattı.
Uğur Karakullukçu: Eskişehirspor, Wisla’dan Patryk Malecki’yi kiraladı, bize onu anlatabilir misin? Malecki nasıl bir oyuncudur?
Tomasz Filonik: Malecki bundan birkaç yıl önce çok büyük bir yetenek olarak görülüyordu. Wisla ****ow onu aldığında sadece 13 yaşındaydı ve 18 yaşında A takımda oynamaya başladı. O günden bu yana da kulübün ikon oyuncularından biri olarak görülüyor.
Fakat Malecki’nin bir “ama”sı var, o da pek de kolay bir karakter olmaması. Kendini şimdiden birçok belaya soktu. Düşünüp konuşmaktansa önce söyleyip sonra düşünen tipte biri, birçok kişi onu ukala olarak tanıyor. Ocak ayında Middlesbrough’yla denemeye çıkmıştı ve o dönem İngiliz medyası onu “Polonyalı Carlos Tevez” olarak tanımlamıştı.
Ağustos 2009’da Arka Gdyni’nin sportif direktörüyle küçük çapta bir kavgaya karışmıştı. O yönetici Malecki’nin davranışlarından tiksindiğini dile getirmişti. 2009 sonbaharında bir Polonya sitesi ise onu sebepsizce rakip takımlara küfür ettiğini ve rakiplerini provoke etmeye çalıştığını ortaya çıkarmıştı. Medya ve kamuoyu Malecki’yi bu sebeple ağır şekilde eleştirmişti.
2010 yazında Hannover hazırlık maçında ilk 11’de başlamaması üzerine kulübede oturmayı reddedip kendi kendine ısınmaya gitmişti. Mayıs 2011’deyse Cracovia’ya karşı oynadıkları ****ow derbisinde Saidi Ntibazonkiza’ya küfrederken yakalandı. Hatta ırkçı sözler sarf ettiği söylenmişti ama sonradan o konuda aklandı. 2011’de Lechia Gdansk maçında taraftarlar onu ıslıklayınca maçtan sonra “Beğenmiyorsanız gidip Cracovia’yı destekleyin” şeklinde çıkışmıştı.
Anlatmakla bitmiyor ama son olayı Şubat 2012’den. Standard Liege maçında kenara alınınca kenardaki panoları tekmeleyip hocasının elini sıkmadan sahadan ayrıldı. Hocası da onu bir süre kadro dışı bıraktı ve bir ay sonra takıma dönebildi. Hocası Malecki’nin Wisla için oynamak istemediğini açıkladı ama o bunu bu şekilde söylemediğini iddia ediyor. Bu da artık bardağı taşıran son damla oldu ve Wisla onu takımdan göndermek için alternatif aramaya başladı.
"Grosicki'den daha güçlü"
Malecki’nin sağ açık olduğunu biliyoruz ama solda da oynayabiliyormuş. Onu bizler için Sivassporlu Kamil Grosicki’yle karşılaştırır mısın? Nasıl bir oyuncu?
Malecki hızlı bir oyuncu ve Grosicki’den daha güçlü bir isim. Çok hırslı ve istekli bir oyuncu, taraftarlar bu yüzden onu çok seviyordu ve bu yüzden bir ikon olarak görülüyor. Topla oynamayı seviyor, bazen bu konuda aşırıya da kaçabiliyor. Gol atmayı da seviyor, eğer formda bir sezon geçirirse 7-8 gol atabilir.
Bu sezon iyi değildi
Peki Wisla ****ow’da nasıl bir sezon geçirdi?
Sezonu iyiydi diyemem. Başlarda hızını kaybetmiş gibiydi ama sonradan toparladı. Sonra Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı başaramayınca takımdaki diğer oyuncular gibi performansı düştü. Kış döneminde ise az önce söylediğim gibi başını belaya soktu ve ceza aldı. Döndüğünde de çok formdaydı demek zor.
Smuda'nın planlarında değildi
Milli takımdaki durumu nasıl, Franciszek Smuda onu Euro 2012 kadrosuna almadı.
Milli takımın teknik direktörü Franciszek Smuda sorunlu oyuncuları istemiyor, o yüzden onu hazırlık maçlarına bile davet etmedi. Formda olduğu dönemdeyse “Savunmasını geliştirmesi gerek” demişti. O daha çok bahane üretiyor gibiydi. Malecki, “Kimlerin çağrıldığına bile bakmıyorum” demişti çünkü kendisine şans verileceğini düşünmüyordu. 2011 sonbaharında Meksika ve Almanya maçlarına ise çağrılmıştı. İlk maçta 45 dakika oynayıp çok etkili olamadı, o günden sonra Smuda’nın planlarında yer almadığı ortaya çıktı zaten.
'Kötü çocuk' olarak tanınıyor
Aslında yukarıda bahsettin ama Polonya’daki imajı nasıl şu anda?
Aynen, dediğim gibi onu “kötü çocuk” olarak tanıyorlar. Yetenekli, özellikli bir oyuncu ama bunu davranışlarıyla, tavırlarıyla harcıyor.
Kaynak: Hayatım Futbol / Uğur Karakullukçu
Eskişehir Flaş Bir İsimle Antlaşmak Üzere;
Aykut Yıldırım'a Göre Tuncay Şanlı'nın Es Es'e Transferi An Meselesi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlaç olur.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=29078Eneramo: "Eskişehir defteri kapanmıştır"
TRT Spor, Eskişehirspor'un gündeminde yer alan Eneramo'ya ulaştı. Nijeryalı golcü, "Bir Türk takımıyla Avrupa Ligi'nde oynamak istediğimi her fırsatta söyledim. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Şu anki haliyle de olması çok zor" dedi.
Sivasspor ile yollarını ayırdıktan sonra ismi birçok kulüple gündeme gelen Michael Eneramo'nun son olarak Eskişehirspor'la anlaşmak üzere olduğu haberleri basında geniş yer buldu. Bonservisi elinde olan Nijeryalı futbolcu, Eskişehirspor'la anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Her fırsatta Türkiye'de kalmayı ve Türk takımıyla Avrupa Ligi'nde forma giymek istediğimi söylüyorum. Çünkü en büyük hedeflerimden biri de Nijerya Milli Takımı'nın formasını giymek. Ancak yapılan görüşmelerde Eskişehirspor'la anlaşamadık. Şu anki haliyle de zaten bu transferin gerçekleşmesi çok zor" dedi. Futbolcunun tüm görüşmelerini yapan menaceri Ertan Göksu da şunları söyledi: "Eskişehirspor'la anlaşma gibi bir durum söz konusu değil. St.Johnstone ile oynadıkları maçtan önce yaptığımız görüşme olumluydu. Fakat Marsilya maçı öncesinde ise ilk yaptıkları teklifi yüzde 30 aşağı çektiler. Eskişehirspor defterinin kapandığını net bir şekilde söyleyebilirim."
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
tuncay ve necati iyi bi hucum hattına sahip oldular
tuıncayı da özledik izlemeyi umarım eski tuncayı bize izlettirir
Necati tamam da Tuncay ne zaman geldi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hırslı, kaybetmeyi sevmeyen, tekmeye kafa atacak ender futbolculardan biri Tuncay Şanlı. Haber doğruysa hayırlı olsun Eskişehirspor'a.
Canım FEDA olsun sana !
Figen Civan : Necati ates 400bin euro bonservis 1.5 milyon euro ya eskisehirspora imza atmis
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Özgür Çek ile anlaşmışlar, 3.5 yıllık sözleşme.
Dede' den birşeyler kaparsa çok iyi oyuncu olabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
Futbolcu kendi geleceği hakkında doğru kararlar vermelidir. İki mevkiye de yeteneği olan bir oyuncu olan Özgür Çek, ben sol bek oynayacağım deyip ortalama bir performans gösterirse maksimum 1-2 seneye yine büyük bir kulüpte kendine yer bulur, hem kendi kazanır hem de Eskişehirspor'a kazandırır. Sol açık oynayacağım derse iyi bir performansla bile bundan sonra gidebileceği en büyük takım büyük ihtimalle Eskişehirspor olarak kalır. Ülkedeki sol bek sıkıntısını görüp (Hakan Balta forma yüzü göremiyor, İsmail Köybaşı'nın sakatlıktan nasıl döneceği meçhul, elde var Hasan Ali.) bunu fırsata çevirebilir umarım.
Özgür'ün başarılı olmasını çok istiyorum. Hayırlı olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eskişehir Transfer sezonu 2 Sırp oyuncu transfer ederek devam etti.Biri kiralık diğeri satın alındı.Bugün ilk maçlarına cıktılar Goran Causic (ORTA SAHA) Cıktığı ilk maçta gölünü attı.20 metreden tam köşeye attığı şut ağlarla buluştu.Diğer isim Andrej Mrkela (SAĞ KANAT) 90 dakika'da oyuna girdi.
Goran Causic Basit oynuyor.Ayakaları güçsüz biraz ama gelişmeye cok acık.İyi bir topcu olmaya adaylardan.1.000.000 Euro transfer bedeli ödendi.4.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Andrej Mrkela Sağ kanat oyuna girdi.Hava Kar yağışlıydı.Sağ kanattan aldığı topu iyi bir süratla sürdü.Hızlı bir oyuncu.Yarım Sezonluğuna 100.000 Euro bedelle kiralandı.
İkisinin en büyük özelliği 20 yaşında.
Ben iki futbolcuyu kalite acısından beğendim.Hayırlı uğurlu Olsun.
Fm Profilleri.
![]()
Bu Mrkela, zamanında Beşiktaş'ta oynayan Mrkela'nın oğlu olmalı.
Es Es'i her zaman takdir ediyorum, Marsilya maçından sonra elenmelerine üzülmüştüm; umarım artık şu stadı yapıp adını daha çok konuştururlar. Türkiye'ye renk katan en güzel kulüplerden birisi.
Ersun Yanal transferde her zaman verim almıştır. Mutlaka bu transferlerde de kendini gösterecektir.