EyvALLAH teşekkür ederim.
EyvALLAH teşekkür ederim.
Abi direk mi çıktın şimdi ole yazıo ama xS
valla helal olsun 4 sezon ugraştın ama sonunda başardın darısı bank asya ve tsl şampiyonluguna bakar![]()
Hocam sanki Yozgatsporla CL yi almis kadar sevindim :d basarilarinin arkasi gelir artik kolay degil 4 sezon boyunca basariya hazirladin takimi yeter bu kadar hazirlik da !
Vay be bravo abi..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İşte budur bee süper süper süper sonunda bank asya
Hashüs hashüs oleeeyyyyysonunda başardın tebrik ederim
tebrikler hasan...bank asya için anlaşılan veya düşünülen oyuncular varmı?
Hadi abi hedef zaman kaybetmeden TSL ve şampiyonluk.
Var mı bomba transfer?
Sonunda kurtuldun ha o rezil ligdenben bu sezon hiç zaman kaybetmeden bank asya'dan da çıkacağını düşünüyorum
Tebrıkler bır ust lıgde bırazdaha zorlanacaksın ama orayıda en fazla yılda gecersın dıye tahmın dıyorum
Bravo Hasan, tebrikler.
Abi tüm gece uyumadım devam edeceksşn diye devam etmedin küstüm![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tebrikler hocam.Büyük başarı!Azim gerektiren bir mesele oyun dahi olsa.Sırf azminden ötürü kutluyorum seni.Başarılarının devamını diliyorum. darısı Şampiyonlar ligi finaline artık![]()
hasan abi peki bütçe falan oluşacak mı sende şimdi birde kutluyorum 4 sezon sonra taraftar(yani bizim) baskısı seni lig atlattıysa biz afyonla rahat Ş.L. ve D.K.Ş. kaldırırız BAŞARILAR...
Şükür oldu.
malatyAdana!
herkese teşekkür ederim arkadaşlar... Bu akşam belki tanıyanlar vardır , Yavuz Bahadıroğlu'nun programı var bizim burda... Onu dinlemeye gideceğim, gece gelince kariyere devam edeceğim. Anlaştıgım ünlü futbolcu yok fakat kalite gençler var her zaman oldugu gibi
Transfer bütçesi konusunda yönetim nasıl bir karar verecek bilemiyorum.Zaten şu anda daha ligin bitimine 3 hafta var... 3 hafta kala şampiyon olduk yani
gece görüşürüz ... kendinize iyi bakın, başlığa da iyi bakın
kapıyı iyi kapatın da kedi falan girip sucuklara göz dikmesin
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi sabırsızlıkla bank asyanın resimlerini bekliyoruz süper olacak
Bende senin açtığın yolda gidiyorum amatör ligden kurtulmak üzereyim
kamilakar muğlanın neresindensn kardeşim bende muğlalıyım (: Bu arada Nannar süper gidiyor.Sessiz kalıyorum ama eve gelince ilk işim senin kariyerine bakmak oluyor.Çok güzel bir anlatış tarzın ve liderlik ruhun var kariyerine çok hakimsin öğretmen olmandan kaynaklanıyo olabilir.
Bank Asya'da Başarılarrrr
Ne Demiş Atalarımız ;
Nannar İyi Futbolcudan Anlar
En iyi gençleri getirmişsindir abi inanıyoruz![]()
Ne bitmez gosteriymis yaa.. seni o kadar adam bekliyo hocam istirham ederim biraz acele edin![]()
Hasan Bey gerçekten Turksportal tarihine geçeceksiniz.Sizinki kadar çok takip edilen bir kariyer hiç olamıştır herhalde![]()
Şampiyonluk Marşını Kim Yazcak ?
abi taktik anlayışı nedir?
bende şuan 2.lig yükselme takımını yönetiyorumda ilerisi için senin kullandığın taktiğin benzerini kullanırsam yararlı olur diye düşünüyorum, birde 2. ligde biraz bilgin var ise ucuz doğrusu beleşe getire bileceğim yetenekli 1 2 isim söylermisin.
teşekkürler.
Polise fiLan mi Haber versek Nerde Kaldi Bu adamkayip filan olmasin ?
)
ŞOK ŞOK ŞOK !!!
26 aralık akşamı oynanılacak yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına takımını çıkarmayan ve nerede olduğu hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan Afyonkarahisarspor'un başarılı teknik adamı Hasan Hüseyin Coşkun,gece yarısı bir bar çıkışında Manken Güzide Duran ile birlikte objektifler tarafından görüntülendi.
Kendisine soru sormak isteyen basın menspularını azarlayan Coşkun'un aşırı alkollü olduğu ve bu şekilde direksiyon başına geçmesi dikkatlerden kaçmadı
Olaydan sonra bazı taraftarlar ajansımızı arayarak Hasan Hüseyin Coşkun'un kendini şöhrete erken kaptırdığı yorumunda bulundular
Yönetimin ise bu durum hakkında ne tepki verecekleri şimdiden merak konusu
Last edited by nikootinn : 27.Aralık.2008 at 03:46
Ayh FenaLik geLdi Ben tahmin ettim ama soyleyemediydiiimAma kesin baba hamdi abinin isidir.. Yoksa Hashüs hocamin yapacagi is degildi bu..
YETER BABA HAMDI YETERRR
Kendi aliskanlikarini boyle temiz huylu hocalarimiza da bulastirma![]()