Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
saviola coşmuş Fenerde.. ts de devre dışı kalsa çok süper olacak![]()
GSaray 4-0 Besiktas
mac sonucu...
Detaylar az sonra...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
beşiktaş lige çok iyi başladı ancak derbilerdeki başarısızlıklar çok kötü olmuş takım büyük bir krizde acil çıkış lazım o krizden diğer yöndern yeni sezon çok zevkli ggeçiyor bol gollü olmasından dolayı artı olarak kariyeri takip ediyordum bilgisayar bozulunca 1 hafta bakamadım ancak tekrar bakacağız inşallah
Bu sezon iyi değil çok çok iyiÇekişmeli gidiyor tabi daha çekişmeli olması için bizim oyuna girmemiz lazım
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Dün nerdeydin?Murat gece 1.30'da geldi![]()
2 niz de de Telefonum var biriniz bile mesaj atmadınız Murat geldiğinde.Ben 2 gibi yattım heralde tam saati bilmiyorum ama yattıydım heralde![]()
Neyse boşver geçti artık.
Uefa Avrupa ligi
Jaja çok güzel bir oyun ortaya koydu ve 3 puanı almamızda en çok katkıyı o yaptı..
Yukleresim.com
Trabzonspor mağlup!!!
Namağlup ligde liderken bir anda yaşadığımız bir kayıp bizi liderlikten etti.Rakip 10 kişi maçı bizden aldı.Bunun bir az da hafta içindeki Rangers maçından kalan yorgunluktan kaynaklandığını düşünüyorum.Lig uzun maraton moralimizi bozmadan yola devam.
Yukleresim.com
Haftayı karlı kapadık.Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada aldığımız 3 puanın yanında rakip maçlarından da güzel haberler geldi
Yukleresim.com
Uefa Avrupa ligi
Bale'yi kontrol altına alamadık ve mağlubiyetimizin nedeni oldu.İkinci yarı toparladık golü bulduk ama penaltıyı gole çeviremeyen Teofilo yüzünden maça ortak olma şansını kaçırdık.Son dakikalarda iki oyuncuyu da sakatladılar 3'er hafta uzak kalacaklar.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Tam Sopalıksın Durgutum YavBirde Emanuelsenden Verim Alamıyorum Diyorsun Adam Daha Napsın
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu kadar şanssızlık olmaz ya Gençler'e karşı neredeyse tek kale top oynayıp sayısız gol kaçırıyoruz ancak kornerden yediğimiz golle berabere kalıyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Futbol bu kanka top yuvarlakBu arada seninle aramızdaki puan farkı 10 oldu.
Senın Sivas maçındaki golünü kim atmıştı Turgutçum ha doğru hatırladım Ömer toprak.
Bizimkiler arada bir atıyor Sn Bilek .. Adam 2 defa hatrick yaptı![]()
Yok ilkini yapan Giray'dı birkere![]()
Bide söylüyor yaneyse Murat'a fark atıyoruz ya sıkıntı yok
![]()
Tek rakibim Barca![]()
Süper ligde ilk yarı sona erdi
İlk yarının son maçında depplasmanda Jaja'nın klas kafa golüyle maçı kazandık.İlk yarıyı lider tamamladık.
Yukleresim.com
İlk yarı puan durumu
Yukleresim.com
Helal be Musti çok iyi gidiyorsun...Şampiyon olacağız 2. devrede de devam ettirmemiz lazım çıkışımızı...
Daha Dur Kaan Saraçoğluna gelecek kendileri![]()
Saraçoğlunda ne var ki?