@bjk4ever zaten kadroda Alex'i saymadım. 1985'den beri aynı taktiğiz, bırakmamız gerek.
@bjk4ever zaten kadroda Alex'i saymadım. 1985'den beri aynı taktiğiz, bırakmamız gerek.
İspanya Milli takımına TSL'de yaptığı işlerden dolayı değil; İspanya milli takımında ne zaman forma verilse iyi iş çıkardığı için çağrılıyordu.
Forlan çok kaliteli bir oyuncu. Özellikle duyumdaki şartlar gerçekse bu işten karlı çıkarız. Duyuma göre Forlan Güiza + 15 m €'ya patlıyor, bu 15 m €'ya Forlan'ın sözleşme süresince alacağı ücret dahil. Yani 3.5 milyondan 3 yıllık sözleşme imzalasa, bu transfer Güiza + 4.5 m € karşılığında gerçekleşmiş oluyor. Ama Forlan gibi bu sezon estirmiş, kaliteli bir oyuncuyu Atletico'nun bırakacağını sanmıyorum, en azından bu şartlar altında zor. Tabi Atletico'yu ikna ettikten sonra bir de oyuncuyu ikna etme meselesi var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Forlan'in 5 milyon euro+Guiza karsiliginda bonservisiyle alinabilecegine imkan ihtimal vermiyorum acikcasi.
Ama Güiza da genç sayılmaz. 29-30 yaşında artık. Bence de Forlan için 5 m € + Güiza teklifinin Atletico için pek bir avantajı yok.Forlan bonservisi düşüktür. Forlan yaşlı oyuncu, alırsak son sahibi olabiliriz. Hooijdonk gibi. O yüzden bu bonservis makul.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Forlan i alirsak mukemmel olur ama yanina bi hizli forvet daha ister o adam ya da kanatlara hizli adamlar. Turkiyede gol krali olur diyorum. Lugano gibi Uruguayli olan Forlan cok arzulu oynuyor. Kesinlikle FB de gormek isterim.
Objektif bakarsaniz imkan ihtimal olmadigini gorursunuz.
Biri yeni 31 yasina yeni girmis, yillarca Premier Lig ve La Liga'da 20+ gol atmis, bu sene neredeyse tek basina UEFA Kupasini getirmis, daha gecen sene Barcelona ve Liverpool tarafindan istenen ve 30 milyon euro deger bicilen bir adam.
Diger tarafta 2 ay sonra 30 yasina girecek olan, kariyerinde R.Mallorca'da 1 sene 27 gol disinda hicbir basarisi olmayan, yillarca anca Ispanya 2. liginde oynamis, son 2 sene Turkcell Zuper Liginde 10 golu ikina sikina atmis vasat bir golcu var.
Bu transferin olmasi icin Fener'in en azindan 15-20 milyon euro ekstra bonservisi icin odemesi gerekir, 5 milyon euro'ya olmasi mumkun degil.
Zaten teklif Güiza+15 m euro deniyor. Bir de Forlan gelmek istemiyormuş. Luganonun ikna çabaları varmış. Bu arada Estudiantes başkanı açıklamış. Fenerbahce yönetimiyle Boselli konusunda görüştük. 7.5 m euro isteniyormus. Transferle ilgilenen Aykut Kocaman..
TariboWest
Çok olmazsa olmaz değil Forlan yaw daha genç yetenekli ucuza futbolcular alınabilir forlna bence 15 M E + Guiza çok fazla.
forlan gelirse çocuğumu keserim.
kurban niyetine.
Semih'in avukatı Kanaltürk'te şunları söylemiş:
- Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik.
- Fenerbahçe isterse Semih kalır.
- Yurtdışından Ajax'la görüşmeler var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
daum giderse semih kalır. aykut td olursa semih kral olur.
(/s)
Çocuğu yoktur onun ondan diyodur öyle,yoksa insan evladını kesermi bunu iddaa konusu yapar mı değil mi![]()
Emre bugün bazı kanallara canlı bağlantı yapmış sanırım ve orada Daum'dan eski hocamız diye bashetmiş, ben duymadım, izleyen var mı bu bağlantıyı? Doğruluğu var mıdır?
"YÜCE ATATÜRK"
Aragones'ten falan bahsetmiyordu değil mi?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok ya bu seneki kaçan şampiyonluğu söylüyordu muhabir de Aykut Kocaman'ın TD liğe gelebilir mi gibisinden bişeyler söyledi o da eski hocamızda olanlara çok üzüldü Aykut Kocaman da iyi bir hoca vs diye devam etti![]()
Forlan harika olur gercekten.Ama Forlan bugun Ispanyol basinina Atletico'da kalacagim diye aciklama yapmis.Insallah aliriz ne diyelim.Hem Guiza'dan da kurtulmus oluruz![]()
Bu arada Semih ile ilgili;
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72819
Tüh ya gittmi Daum ya bak Aziz yıldırım abidik gubidik adam getirme ya madem gönderdin Daumu Rıdvan-Aykut olsun lüttfenn![]()
![]()
Forlan zor transfer fakat olabilirde belli olmaz yüksek bir bonservis + Güiza verilirse Atletico'ya cazip gelebilir.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72818
Bu videonun sonlarına doğru diyor eski hocamız diye.
Fenerbahçe Cumhuriyeti