Sayfa 230 / 578 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
6,871 ile 6,900 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray ya transfer işlerini bilmiyor yada etik dışı olmayı tercih ediyor ortadaki iddia göre.iddialar:
    1)Burak maç öncesi selçuk inanla görüşüyor daha sonra maçta sakatlık bahanesiyle oynamıyor fakat oynayabilir raporu var.Şimdi şenol güneş riske etmemiş olabilir futbolcusunu gayet mantıklı,selçuk burak buluşması da eski takımdaşlar birbirini özlemiş olabilir ben bunu mantıklı karşılarım fakat bu avrupada türkiyede binlerce kişi tarafından hoş görülmez.
    2)Oyuncu transferi için önce kulüple görüşülür sonra oyuncu ile fakat gs önce amrabatın menejeriyle görüştü(Ashley Cole'un chelseaya transferine benziyor) zaten olaylar başladı bu yüzden amrabat transferini kimse etik olduğunu söylemesin adam sırf gs'ye gelmek için kadro dışı kalmayı göze aldı eğer gsli yöneticiler kayserili yöneticilerle görüşselerdi ilk olarak daha ucuza alabilirlerdi amrabatı.
    3)Culio'nun sözleşmesinde kendi takımına karşı oynayabilir maddesi varsa culio'nun yaptığı etik dışı bir harekettir çünkü maç öncesinde culionun gsde ki yeri garanti terimin gelecek sezon ki kadrosunda yeri var gibi söylemler dolaşıyor bunun üzerine culio maça çıkmak istemediğini iletiyor hocasına bu bence hoş değil.
    Tüm bunlara rağmen emenike'nin sakatlık raporu var ve fenerbahçeye karşı oynamadığı için transfer şikesi denildi.Bana kalırsa amrabat dışındakiler normal stratejik hamleler kimilerine göre etik kimilerine göre değil amrabatta ise kural çiğnenmiştir (önce kulüp sonra futbolcu ile görüştüğünü varsayıyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Galatasaray ya transfer işlerini bilmiyor yada etik dışı olmayı tercih ediyor ortadaki iddia göre.iddialar:
    1)Burak maç öncesi selçuk inanla görüşüyor daha sonra maçta sakatlık bahanesiyle oynamıyor fakat oynayabilir raporu var.Şimdi şenol güneş riske etmemiş olabilir futbolcusunu gayet mantıklı,selçuk burak buluşması da eski takımdaşlar birbirini özlemiş olabilir ben bunu mantıklı karşılarım fakat bu avrupada türkiyede binlerce kişi tarafından hoş görülmez.
    2)Oyuncu transferi için önce kulüple görüşülür sonra oyuncu ile fakat gs önce amrabatın menejeriyle görüştü(Ashley Cole'un chelseaya transferine benziyor) zaten olaylar başladı bu yüzden amrabat transferini kimse etik olduğunu söylemesin adam sırf gs'ye gelmek için kadro dışı kalmayı göze aldı eğer gsli yöneticiler kayserili yöneticilerle görüşselerdi ilk olarak daha ucuza alabilirlerdi amrabatı.
    3)Culio'nun sözleşmesinde kendi takımına karşı oynayabilir maddesi varsa culio'nun yaptığı etik dışı bir harekettir çünkü maç öncesinde culionun gsde ki yeri garanti terimin gelecek sezon ki kadrosunda yeri var gibi söylemler dolaşıyor bunun üzerine culio maça çıkmak istemediğini iletiyor hocasına bu bence hoş değil.
    Tüm bunlara rağmen emenike'nin sakatlık raporu var ve fenerbahçeye karşı oynamadığı için transfer şikesi denildi.Bana kalırsa amrabat dışındakiler normal stratejik hamleler kimilerine göre etik kimilerine göre değil amrabatta ise kural çiğnenmiştir (önce kulüp sonra futbolcu ile görüştüğünü varsayıyorum)
    Evet evet haklısınız.

Ercan Saatçi de kendisini iyi komik duruma düşürmüş takdir ettim

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Evet evet haklısınız.
    19 yaşında ki biri için yazdıkların çok olgun duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    19 yaşında ki biri için yazdıkların çok olgun duruyor.
    Akıl yaşta değil baştadır.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Klasik cevap

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bazı konularda haklılık payı olmakla beraber Galatasaray'ın üzerine kasıtlı olarak geliyorlar.

Geçmiş ile ilgili fikirlerimi herkes biliyordur ama bugüne baktığımızda şike soruşturması dışında kalan bir Galatasaray var. Bunun yanında sürünen bir takımdan yükselişe geçen, şampiyon olan ve ilerisi için umut veren bir Galatasaray var. Kombinelerde rekor kıran, ürün satışlarına ilgi gösteren bir Galatasaray taraftarı var. Transfer döneminde de hız kesmeyen ve iyi oyuncuları kadrosuna katan bir Galatasaray var.

Olumlu şekilde giden ve her takımda görülen bazı sorunları bulunan Galatasaray'ı kötü manada anmak gerekiyor. Çünkü mali yönden çökmüş, adı şikeye karışmış, Uefa'dan ceza almış ve geleceği belli olmayan bir Beşiktaş var. Çünkü adı şikeyle karışmış, geleceği Uefa'nın kararına bağlı bir Fenerbahçe var. Çünkü kupa savaşı veren, hangi yollarla kendini şikeden kurtardığı bilinmeyen, oyuncularını elinden kaçıran, taraftarının ümidi kestiği bir Trabzonspor var.

Galatasaray'ın sahibi olduğu bir stad var ama bu stadla ilgili Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu, hükümeti, bakkalı, kasabı daha fazla söz sahibi ise durup düşünmek lazım.

Bugün Galatasaray'ın transferlerini gölgelemek için ticari açık hesapları yapılıyorsa ve bunlar haber oluyorsa oturup düşünmek lazım.

Hep düşünmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer şikesi demek, 3 gün giremedik, iyi muhabbet dönmüş.

Güzel güzel, herkes korkmaya başladığına göre, doğru yoldayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne Galatasaraymis Arkadas Diyorum Çekiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Soruşturma konusunda Türk futbolunu Fenerbahçe'yle temizlemeye çalışanlar şimdi de rakip bize neden ilgi gösteriyor diye şikayetçi. Komik.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Soruşturma konusunda Türk futbolunu Fenerbahçe'yle temizlemeye çalışanlar şimdi de rakip bize neden ilgi gösteriyor diye şikayetçi. Komik.
    Asıl komik olan sizin takımınızın şike konusunda tescillenmesi ve sizin hala benim takımımı suçlayacak birşeyler aramanız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asıl komik olan sizin takımınızın şike konusunda tescillenmesi ve sizin hala benim takımımı suçlayacak birşeyler aramanız.
    Burada kimse kimseyi suçlamadı mesajları okumadığınız bir şeyleri ezberlediğiniz için öyle geliyor size.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin gerek etik kurulu gerekse mahkeme kararı ile belirlenmiş bir şike durumu var. Gel seni kırmayalım ve Türk futbolunu Fenerbahçe üzerinden temizlemeyelim. Onu görmezden gelip yolumuza devam edelim.

İlerleyen yıllarda Galatasaray yaptığında onu da es geçelim. Çünkü Türk futbolunu Galatasaray üzerinden mi temizleyeceğiz? Daha da ilerledi Beşiktaş yaptı. Onun da üzerinden temizlemeyelim.

Ee, kimin üzerinden temizleyeceğiz? Gariban bir Anadolu takımını mı bekleyelim?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burada kimse kimseyi suçlamadı mesajları okumadığınız bir şeyleri ezberlediğiniz için öyle geliyor size.
    Ben tüm mesajları merakla okuyorum, gerek transfer alanı konusunda gerek ise burada sürekli Galatasaray'ı yermeye çalışan bir topluluk görüyorum.

Her ne tesadüfse transferler tamamlandıktan sonra ortaya çıktılar ve sürekli bir usulsüzlükten bahsediliyor.

Önceki sayfalarda yeterince açıkladım kendimce, yineliyorum; eğer bir suç var ise cezasız kalmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'nin gerek etik kurulu gerekse mahkeme kararı ile belirlenmiş bir şike durumu var. Gel seni kırmayalım ve Türk futbolunu Fenerbahçe üzerinden temizlemeyelim. Onu görmezden gelip yolumuza devam edelim.

İlerleyen yıllarda Galatasaray yaptığında onu da es geçelim. Çünkü Türk futbolunu Galatasaray üzerinden mi temizleyeceğiz. Daha da ilerledi Beşiktaş yaptı. Onunda üzerinden temizlemeyelim.

Ee, kimin üzerinden temizleyeceğiz? Gariban bir Anadolu takımını mı bekleyelim?
    Yok temizleyelim. Adil olsun da. Sorun orada değil gerçi.

Bu forumda işi gücü bırakıp Fenerbahçe'yle ilgilenip güya şikeye karşıyım deyip sabah akşam aynı şeyi konuşup sonra rakip bunun yarısını başka bir konuda yapınca "Siz de hep bizle ilgileniyorsunuz, korkuyorsunuz."demek komik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben tüm mesajları merakla okuyorum, gerek transfer alanı konusunda gerek ise burada sürekli Galatasaray'ı yermeye çalışan bir topluluk görüyorum.

Her ne tesadüfse transferler tamamlandıktan sonra ortaya çıktılar ve sürekli bir usulsüzlükten bahsediliyor.

Önceki sayfalarda yeterince açıkladım kendimce, yineliyorum; eğer bir suç var ise cezasız kalmazdı.
    Bu da kendi alışkanlığınla alakalı.

Çünkü foruma girdiğinde rakibin bırakın yerilmeyi sürekli asıldığını, sürekli taş atıldığını, dalga geçildiğini görmeye alışmışsın. Sonra burada 2 tane Fenerbahçe'li görünce o 2 kişiyi topluluk zannediyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu da kendi alışkanlığınla alakalı.

Çünkü foruma girdiğinde rakibin bırakın yerilmeyi sürekli asıldığını, sürekli taş atıldığını, dalga geçildiğini görmeye alışmışsın. Sonra burada 2 tane Fenerbahçe'li görünce o 2 kişiyi topluluk zannediyorsun.
    Kimin tüm mesajları ne kadar okuyup, okumadığı bu mesajından anlaşıldı kanımca, teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yok temizleyelim. Adil olsun da. Sorun orada değil gerçi.

Bu forumda işi gücü bırakıp Fenerbahçe'yle ilgilenip güya şikeye karşıyım deyip sabah akşam aynı şeyi konuşup sonra rakip bunun yarısını başka bir konuda yapınca "Siz de hep bizle ilgileniyorsunuz, korkuyorsunuz."demek komik.
    Fenerbahçeli birisi 7/24 Galatasaray başlığında yazabilir. Birisi ortaya bir şey atıyor ve durup dururken forumda kural haline geliyor. Burası Galatasaray sohbet alanı olabilir. Evet, Galatasaray konuları burada konuşuluyor ama Galatasaraylılar konuşacaktır diye bir şey yoktur.

O tarz söylemlerin gereksizliğini tartışmaya gerek yok sanırım.

Birde bu sözlerin neden yazıldığına bakmak lazım. Galatasaray sportif malzeme alsa alışverişinde şike var denip Fenerbahçe ile ilgili şike davasına bağlanıyor. Bunun da olmaması lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu bölümün yöneticisi kim bilmiyorum da gerçekten sıkıldım aynı konuları konuşmaktan şikayet ediyoum sol taraftan bi işlem yapılmıyo hadi bakalım bidaha yapılcakmı daha dün aynı konuyu kaç kişiyle tartıştım nokta koyalım dedik gene bu gün biri çıkıp aynı şeyleri demeye başlamış

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Şimdi benim yazdıklarım galatasarayın üzerine gitmek mi oluyor ? ben sadece iddialar var ve doğru olduğunu varsayarak görüşlerimi yazdım.İddialar kesin doğrudur veya yanlıştır demiyorum ama doğruysa sizce de durum böyle değil mi ? Klasik türk futbolu argümanına başvurulmuş yine benim her zaman söylediğim birşey var fenerbahçe şike yapmışsa ki mahkemece kanıtlandı mahkemeye açıkçası güvenmiyorum fenerbahçe kendi talebiyle küme düşmeli.Lütfen kimse kalkıp oo mahkemelerede güvenmiyorlar falan demesin hepimiz görüyoruz kimleri nasıl içeri atıp katilleri nasıl dışarı çıkardıklarını hele ki bir konuda talip doğan karlıbel ve mehmet baransu'nun parmağı varsa harbiden 33 kere düşünmek lazım.Bir sorum daha var amrabat transferinde önce futbolcuyla görüşülmesi sizce doğru birşey mi yanlış mı ? (iddiayı doğru varsayarsak)

*korkutmuşuz,çok iyiyiz gibi şeylere gerek yok sadece terbiyeli bir şekilde tartışalım empati yapmayı öğrenelim.

Nesil
    2003

Ya beyler bosu bosuna birbirinizi yoruyorsunuz. Bir delil varsa ortaya konsun ve kanunlari cigneyen varsa da yargilansin. Yoksa da dedikodu yapmanin kime, ne yarari var?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsteyen istediği görüşü taşır.Umurumda değil.Trabzon'un saçma sapan bir sözleşme yapması beni ilgilendirmez.Amrabat ile ilgileniyoruz deyince Amrabat'ın küçük çocuklar gibi illede Galatasaray demesi beni ilgilendirmez.Culio'nun da gelecek sene bizde oynamak istemesi beni ilgilendirmez.Ben elimdeki kadroya bakarım ve bakınca da rakiplerimiz için üzülürüm.Bu transferlerden de şüphe duyanlar gelirler buraya iddaalarını söylerler ve tartışırlar veya isteyen gider Galatasaray transfer şikesi yapıyor deyip TFF'ye şikayet eder.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Herkesi kendileri zannediyor adamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Turan - bosman.

Necati - son dakika transferi, niye son dakika çünkü peşinde koşulan isim değildi. Alternatif olarak alındı.

Culio - Fatih Terim ayarı isimli video yeterli, hatta fazla.

Yiğit - konuşulması bile abes. Yiğit ile şike..

Burak Yılmaz - 5 milyon maddesini koyduran kim ? Selçuk gittikten sonra saydırıp, Engin'i Galatasaray'a satan kim ? Geçen sezon biz Trabzondan kaç puan almışız, Fb kaç puan almış ? Burak Galatasaray'a golünü atmış mı ?

5 milyon maddesi olan adama 5.5 + oyuncu teklifi yapmış mıyız ? Sen hem maddeyi koyup, hem de buna rağmen konuşursan, oyuncu da ben Galatasaray'a gidicem derse alırsın 5 milyon euro'nu, sen paranı sayarken biz de oyuncuyu alırız.

Amrabat - Teklif yapıldı resmen, olmadı. Öncesinde her transferimiz için kullanılan ayartma tabiri kullanıldı ama hepinizin kaynağı Bosman kuralını bilmeyen Süleyman Hurma.

Transferlere laf atarken, kaynak basın dimi ? O zaman ben desem şimdi, Egemen fesh etmeden, sabah haberler çıktı Egemen Fb'de diye.. Adam akşamına fesh etti, 1 gün beklediniz ve aldınız. Tamamen sizin mantık, niye ayartıp adamı Bjk'den kopardınız ?

Şimdi bana kalkıp da adam parasını almıyordu demeyin, ben zaten ne Emenike ne Egemen transferinde bir şey aramıyorum. Parayı veren alır oyuncuyu, transferde etik diye bir şey olduğuna da inanmıyorum. Saçmalık.

------------------------------------------

Korkma lafında esas kastım bugünkü damadın yazısı ve öncesinde çanakçısının uydurmasyonlarıdır. Zoruna gidiyor bazılarının bu çok bariz. Bence korku olarak yordum bunu. Keşke damadın tapelerini görebilsek 1-2 günlük, kim ısmarladı acaba bu yazıları.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hocam kusura bakma tekrar ateşlendirmek istemem ama Ali Turan bosman kuralıyla geldi kuralda 6 ay diye birşey var ve oyuncuyla Gs kasım ayı gibi anlaştı (yanlışım yoksa)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mevcut kadroyu düşünüyorum.

Kale - emin ellerde, gerçi elleri biraz küçük ama.

Sağ bek - Eboue kalite, ŞL tecrübesi bu sezon bizim için çok önemli. Yedeği Sabri gibi gözüksede Hamit olacaktır. Bu mevkide sıkıntı yok.

Sol bek - kadrodaki en zayıf bölge bence. Hakan vasat, Çağlar kötü. Lig için sorun yok da, ŞL için bir yabancı alınabilse hiç fena olmaz.

Stoper - Ujfalusi tecrübe, Semih cengaver, Dany iyi olacak, Gökhan Zan sıkıntı. Ama genel olarak iş yapar bu 4'lü.

Sağ kanat - Hamit banko. Büyük karakter, çok güveniyorum. Alternatifleri, Engin, belki Emre, 4-3-3 olursa Burak. Aydın var, Yiğit var, kupa maçlarında oynarlar herhalde.

Sol kanat - Gelirse Amrabat banko oynar. İlk alternatif Culio. Sonra Riera, ama umarım gider. Maliyet / performans dengesi çok düşük. Yine bu bölge için, Emre, Engin, Aydın değerlendirebilir. 4-3-3 formasyonu olursa sol Umut'un olur.

Orta saha - Selçuk - gelirse Melo banko. Buraya alternatif olmayışı sıkıntı aslında. Hamit ilk aday ama performansından emin değilim. Ceyhun daha çok ön libero, sıkıntı. Emre'nin fizik yetersiz, Engin belki oynar sakatlık ceza durumunda.

Forvet - Elmander - Burak ilk adaylar. Elmander banko, Burak ve Umut çekişecek gibi aslında, Necati 4. forvet konumunda şu anda.

Teknik direktör - Bana göre dünyanın en iyilerinden, beğenmeyenlere de saygım var, sadece motivasyoncu diyenlere de. Bana göre İmparator, İtalyanlara göre Grande.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Hocam kusura bakma tekrar ateşlendirmek istemem ama Ali Turan bosman kuralıyla geldi kuralda 6 ay diye birşey var ve oyuncuyla Gs kasım ayı gibi anlaştı (yanlışım yoksa)
    Çıkan haberler hep aralıkta.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mevcut kadroyu düşünüyorum.

Kale - emin ellerde, gerçi biraz küçük ama.

Sağ bek - Eboue kalite, ŞL tecrübesi bu sezon bizim için çok önemli. Yedeği Sabri gibi gözüksede Hamit olacaktır. Bu mevkide sıkıntı yok.

Sol bek - kadrodaki en zayıf bölge bence. Hakan vasat, Çağlar kötü. Lig için sorun yok da, ŞL için bir yabancı alınabilse hiç fena olmaz.

Stoper - Ujfalusi tecrübe, Semih cengaver, Dany iyi olacak, Gökhan Zan sıkıntı. Ama genel olarak iş yapar bu 4'lü.

Sağ kanat - Hamit banko. Büyük karakter, çok güveniyorum. Alternatifleri, Engin, belki Emre, 4-3-3 olursa Burak. Aydın var, Yiğit var, kupa maçlarında oynarlar herhalde.

Sol kanat - Gelirse Amrabat banko oynar. İlk alternatif Culio. Sonra Riera, ama umarım gider. Maliyet / performans dengesi çok düşük. Yine bu bölge için, Emre, Engin, Aydın değerlendirebilir. 4-3-3 formasyonu olursa sol Umut'un olur.

Orta saha - Selçuk - gelirse Melo banko. Buraya alternatif olmayışı sıkıntı aslında. Hamit ilk aday ama performansından emin değilim. Ceyhun daha çok ön libero, sıkıntı. Emre'nin fizik yetersiz, Engin belki oynar sakatlık ceza durumunda.

Forvet - Elmander - Burak ilk adaylar. Elmander banko, Burak ve Umut çekişecek gibi aslında, Necati 4. forvet konumunda şu anda.

Teknik direktör - Bana göre dünyanın en iyilerinden, beğenmeyenlere de saygım var, sadece motivasyoncu diyenlere de. Bana göre İmparator, İtalyanlara göre Grande.

burak ile umut arasında açık ara fark var usta. elmander-burak tahtaya ilk yazılcak isimler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Umut Elmanderin yedegi Cunki bu yil her kulvarda yariscagiz , lig , sampiyonlar ligi , turkiye kupasi elmander hepsini kaldiramaz o yuzden umut cok iyi bir yedek olcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut'un çalışkanlığından bahsediyor herkes, Fatih Terim de çalışanın hakkını veriyor her daim.

Tabii kağıt üzerinde ilk denenecek ikili Elmander ve Burak.

Mesaj Yetkileri