Mevcut kadroyu düşünüyorum.
Kale - emin ellerde, gerçi biraz küçük ama.
Sağ bek - Eboue kalite, ŞL tecrübesi bu sezon bizim için çok önemli. Yedeği Sabri gibi gözüksede Hamit olacaktır. Bu mevkide sıkıntı yok.
Sol bek - kadrodaki en zayıf bölge bence. Hakan vasat, Çağlar kötü. Lig için sorun yok da, ŞL için bir yabancı alınabilse hiç fena olmaz.
Stoper - Ujfalusi tecrübe, Semih cengaver, Dany iyi olacak, Gökhan Zan sıkıntı. Ama genel olarak iş yapar bu 4'lü.
Sağ kanat - Hamit banko. Büyük karakter, çok güveniyorum. Alternatifleri, Engin, belki Emre, 4-3-3 olursa Burak. Aydın var, Yiğit var, kupa maçlarında oynarlar herhalde.
Sol kanat - Gelirse Amrabat banko oynar. İlk alternatif Culio. Sonra Riera, ama umarım gider. Maliyet / performans dengesi çok düşük. Yine bu bölge için, Emre, Engin, Aydın değerlendirebilir. 4-3-3 formasyonu olursa sol Umut'un olur.
Orta saha - Selçuk - gelirse Melo banko. Buraya alternatif olmayışı sıkıntı aslında. Hamit ilk aday ama performansından emin değilim. Ceyhun daha çok ön libero, sıkıntı. Emre'nin fizik yetersiz, Engin belki oynar sakatlık ceza durumunda.
Forvet - Elmander - Burak ilk adaylar. Elmander banko, Burak ve Umut çekişecek gibi aslında, Necati 4. forvet konumunda şu anda.
Teknik direktör - Bana göre dünyanın en iyilerinden, beğenmeyenlere de saygım var, sadece motivasyoncu diyenlere de. Bana göre İmparator, İtalyanlara göre Grande.