Sayfa 231 / 896 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
6,901 ile 6,930 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten opsiyonun olduğu, yeni hocanın Semih'i istiyorum demesiyle Semih'in kalacağını düşünürdum. Hocayı umarım 2006'da ve 2008'de olduğu gibi devam eden turnuva sonrası almayız. Tamam oradan hoca almak iyi ama, temmuz sonuna kadar beklemek de çok kötü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bizim Temmuz sonunu beklemek gibi bir alternatifimizin olmaması gerek çünkü Temmuz'un sonunda zaten ön eleme maçlarımız var o zamana kadar takımın hazır olması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yapmaları gereken en mantıklı şey aykut kocamanla yola devam etmektir.ama aykut hoca ne düşünüyo acaba bu konuda yani türk futboluna bir yenilik kazandıran göreve gelmişti sadece 1 senede ordan ayrılması,karakteriyle uyuşmayan bişey olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aslinda ersun yanal getirilebilir.. aykut kocaman ile iyi anlasirlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    aslinda ersun yanal getirilebilir.. aykut kocaman ile iyi anlasirlar.
    hakkaten ersun hocam hiç yazılıp çizilmedi bu sıra.oysaki medya fenerbahçe haberlerinde sever kendisini gelirse o da kabulümdür benim yani şöyle söyleyim aykut kocaman teknik direktör rıdvan dilmen sportif direktör yada daumun yerin ersun yanal gelsin bizim için çok hayırlı olur diye düşünmekteyim.artık türklere güvenmeliyiz bursasporla birlikte ertugrul hocada devrim yapmalı bi zihniyet üzerinde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Forlan harika transfer olur ama hem maliyeti yüksek hem de Güiza takımda kalacağını açıkladı, bu yüzden transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Semih, Daum yüzünden ayrılacak; Daum giderse -ki Emre'nin demecine göre gitmiş bile- ve yönetim gönlünü alırsa takımda kalır. Semih, bana göre en iyi yerli gol silahıdır. Bu yüzden formda Güiza ve Semih, onlara ilaveten yedek bir G.Ünal ile önümüzdeki sezon yola devam edilebilir. Semih-Güiza ikilisinin oynamasından yana gönlüm ama maalesef bu mümkün görünmüyor. İkisi bir dönem beraber oynadıklarında verimli oluyorlardı, iyi anlaşıyorlardı, iyi işler çıkarıyorlardı. Hatta Güiza, Semih ile oynamak istediğini bile söylemişti.

Aykut Kocaman baskıyı kaldıramaz, bence Aykut Kocaman şu anki görevine devam etmeli -ki edecek gibi görünüyor. Aykut Kocaman, yeni hoca seçiminde de etkin rol oynamalı ve yine transferlerde de öyle. Sanıyorum ki Aykut Kocaman, yeni hocayla uyumlu çalışacaktır, zira Daum sorunlu ve kompleksli birisiydi. Kocaman, sorun çıkaran karakterde bir insan değil, yeni hocayla bence takım çok daha başarılı ve uyumlu olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Universal View Post
    15-20 çok yüksek belki 5 olmasada 10 olabilir. Sonuçta iş menajerlerde bitiyor.

Is menajerde sadece bitmiyor, ayni zamanda rakip kulupte de bitiyor. Athletico Madrid keriz degil sonucta en iyi golcusunu, kendisine UEFA kupasini getirmis adami 5/10 milyon icin gondersin. Kaldi ki oyle paraya falan da ihtiyaci yok Athletico'nin, olsa bile elinden cikarabilecegi tonla baska adam var (Aguero, Reyes, Simao).

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Semih'in avukatı Kanaltürk'te şunları söylemiş:

- Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik.

- Fenerbahçe isterse Semih kalır.

- Yurtdışından Ajax'la görüşmeler var.

Semih bu saatten sonra kalirsa ona yedek kulubesi mustahaktir. Hocayla alakasi yok, hicbir hoca oynatmiyorlar iste adami. FB camiasinda bir yabanci hayranligi var ve bu sartlarda bir golcu olarak istedigi mevkide olmasi mumkun degil. Kaldi ki sen gitmek ugruna kulube dava actin, bu saatten sonra nasil samimi bir sekilde kalacaksin? Semih bence artik gitmeli, cunku vakti gelmistir. Bence FB de Semih'i kesinlikle dusunmuyor, ki zaten son maclarda hic oynamadi ve devre arasinda apar topar Gokhan alindi. Hem FB hem Semih icin hayirlisi olan gitmesidir bana gore......

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Semih bu saatten sonra kalirsa ona yedek kulubesi mustahaktir. Hocayla alakasi yok, hicbir hoca oynatmiyorlar iste adami. FB camiasinda bir yabanci hayranligi var ve bu sartlarda bir golcu olarak istedigi mevkide olmasi mumkun degil. Kaldi ki sen gitmek ugruna kulube dava actin, bu saatten sonra nasil samimi bir sekilde kalacaksin? Semih bence artik gitmeli, cunku vakti gelmistir. Bence FB de Semih'i kesinlikle dusunmuyor, ki zaten son maclarda hic oynamadi ve devre arasinda apar topar Gokhan alindi. Hem FB hem Semih icin hayirlisi olan gitmesidir bana gore......
    Semih'in kulübe açtığı dava gitmek uğruna değil, sözleşmesinin kendi bilgisi dışında tek taraflı olarak uzatılmasına karşılıktı. İkisi farklı şeyler. Gitmek istemediğini kendi sitesinden söylüyor zaten.

Bence de Semih kendisi için artık gitmeli. Fenerbahçe'de bundan sonra sürekli 11 oynama garantisi verilse de gitmeli Türkiye'den. Yurtdışında kendisini bu yaşından sonra bile doğru tercihle daha iyi geliştirebileceğini düşünüyorum. Aynısı Arda için de geçerli.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Semih Şentürk'ün dava muhabbetini sanırım pek bilginiz olmadan yazmışsınız..

Kendi isteği dışında işler olduğu için olmuş o olay..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gitmek ugruna olmasa bile sonucta bir sogukluk olur ve samimiyet kalmaz, onu vurgulamak istemistim zaten......

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ersun hoca FB'de başarılı olur aslında Özer'i de sık sık oynatır Türk futboluna Arda ve Selçuk'u o kazandırdı ne de olsa Özer'i de bayağı bi çoşturur milli takıma falanda çağırılır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ersun hoca FB'de başarılı olur aslında Özer'i de sık sık oynatır Türk futboluna Arda ve Selçuk'u o kazandırdı ne de olsa Özer'i de bayağı bi çoşturur milli takıma falanda çağırılır
    özer ameliyat olmasaydı milli takıma çağrılacaktı zaten.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun'u verin Güiza'yı alın

Vederson'u Fenerbahçe'den talep eden Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın 'sürpriz' teklifiyle karşılaştı... Trabzonspor'un genç yıldızını Aykut Kocaman'ın istediği öğrenildi...

Şenol Güneş'in istediği Vederson konusunda Fenerbahçe ile görüşen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın 'Ceyhun Gülselam' manevrasıyla karşılaştı... 'Transfer paketini genişletelim' diyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın Vederson transferinin yanında Güiza, Semih ve Selçuk'la da ilgili olarak Şener'le görüştüğü söyleniyor... Bordo-Mavili takımın genç ön liberosu için Güiza-Semih ikilisinden birini teklif eden Aziz Yıldırım'ın Ceyhun'a Fenerbahçe forması giydirmeyi istediği bildirildi...

SEMİH-SELÇUK DA GÜNDEMDE
    YABANCI kontenjanı nedeniyle Güiza ismini 'mecburen' pas geçen Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta İspanyol oyuncu konusunda olumlu açıklamalar yapmıştı... Ancak 'kontenjan sorunu' nedeniyle Trabzonspor'un Semih'e daha sıcak baktığı belirtildi. Şener'in Semih'in yanı sıra Ceyhun için Selçuk'u da istediği öğrenildi... Trabzonspor'un genç yıldızını Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında ismi öne çıkan Aykut Kocaman'ın telaffuz ettiği belirtiliyor...

Yakup SEVİNDİK
    Akşam gazetesinden =)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Daum'un yerine kesin olarak Sergen getirilmeli..

Mubarek adam öyle bir profki ntv'de sürekli Fenerbahçye sallıyor.Bu ne hırs bu ne ciddiyet acaba kendini kaf dağında mı görüyor..

Eleştirdiği futbolculardan zamanında hiçbir farkı olmayan oyuncu şimdi gelmiş ahkam kesiyor..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hamit iddiaları aldı başını yürüdü. Bazı sitelerde 'camiaya yakın ' kişilerden de anlaşıldığı yönünde duyumlar var. Hadi hayırlısı artık.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hamit gelecek gibi hissediyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hamit kolay kolay gelmez Bayern zor bırakır onu..

Hamit gelmez. Van Gaal'le onca soruna rağmen takımda yerini korumayı başardı, takımın as oyuncusu, bu yüzden takımdan ayrılacağını sanmıyorum, orada mutlu. Gökdeniz ve F.Tekke bile Türkiye'ye dönmemişken, Hamit'in dönme ihtimalinin %1 olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hamitin cok az bi ihtimalda olsa gelebilecegini dusunuyorum.

Onu istiyen baska kulup cok bu tek desavantaj

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hamit ve Krasic ile ilgileniyormuş. Ama tabiki sadece duyum..
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Semih'e de en ciddi teklif Ajax'tanmış NtvSpor'da okudum..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Hamit ve Krasic ile ilgileniyormuş. Ama tabiki sadece duyum..
    yeni duyum degil bunlar zaten 2 aydir var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Semih'e de en ciddi teklif Ajax'tanmış NtvSpor'da okudum..
    Semih gidicekse Ajax'a gitsin 30 tane atar yıldız olur bari.

Nesil
    2006

Semih, umarım Ajax FC'ye gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ajax'a gitmez Semih, mumkun degil. Ajax Pantelic'e 2.5 milyon euro'yu cok gordu, Semih'e 1.5 milyon euro'dan fazlasini vermez. Bonservis konusunda Hollanda kulupleri cok bonkordur, gerekirse oderler, ama maas konusunda dengelere ve kontrole dikkat ediyorlar, yani Semih ile anlasmalari bence cok zor Semih geri adim atmadigi surece.

Ayrica dun Hamit'in Hollanda basinina yaptigi aciklamalari okudum. Kendisi Bayern disinda Ingiltere ve Ispanya'dan teklifler oldugunu, Turkiye'den cok cazip bir teklif aldigini ama kendisi icin Bayern disinda tek ciddi alternatif oldugunu belirtti, ki bana gore de bu teklif FB'nin teklifi. Hamit zaten Bayern icin vazgecilmez degil, Ribery formsiz olmasa bu sene forma sansi goremezdi de, bence FB'ye gitme ihtimali hic de ufak degil....

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ajax'a gitmez Semih, mumkun degil. Ajax Pantelic'e 2.5 milyon euro'yu cok gordu, Semih'e 1.5 milyon euro'dan fazlasini vermez. Bonservis konusunda Hollanda kulupleri cok bonkordur, gerekirse oderler, ama maas konusunda dengelere ve kontrole dikkat ediyorlar, yani Semih ile anlasmalari bence cok zor Semih geri adim atmadigi surece.

Ayrica dun Hamit'in Hollanda basinina yaptigi aciklamalari okudum. Kendisi Bayern disinda Ingiltere ve Ispanya'dan teklifler oldugunu, Turkiye'den cok cazip bir teklif aldigini ama kendisi icin Bayern disinda tek ciddi alternatif oldugunu belirtti, ki bana gore de bu teklif FB'nin teklifi. Hamit zaten Bayern icin vazgecilmez degil, Ribery formsiz olmasa bu sene forma sansi goremezdi de, bence FB'ye gitme ihtimali hic de ufak degil....
    Türkiye'ye gelirse hata etmis olur ama yönetim kesinlike iyi para teklif etmistir aklini celmislerdir.. gelirse iyi olur.. yeni gelecek antrenörün hamiti kullanmayi bilmesi gerek yoksa sag beke veya sag kanata koyarsa hamit yalan olur.. orta sahada emreyle birlikte iyi bir ikili olabilirler.
    Last edited by DisCo : 25.Mayıs.2010 at 23:51 Reason: İmla !

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Niye gitmesin ki belkide vericek sonuçda Suarez'in ayrılcağı garanti isteyini çok.Gelen parayla Semih'e yıllık 2.5 milyon mu veremicek ? Bence Semih Ajax yada Mallorca'ya gidicek.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

İngiliz Daily Mail gazetesi F.Bahçe’nin, Premier Lig ekipleri Liverpool ve West Ham ile birlikte Atletico Mineiro’nun golcü oyuncusu Diego Tardelli’e talip olduğunu yazdı.
    Fotomaç'ta okudum bi kaç yerde daha gördüm.CNN'de galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fotomacta okuduysan unut sen o transferi

Mesaj Yetkileri