Sayfa 231 / 578 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
6,901 ile 6,930 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Umut-Burak bile oynayabilir söylemedi demeyin..
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat Arenayada Gelmis Bugun.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sizce de Amrabat Jean Claude Van Damme'ye benzemiyor mu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bence Benzemaya benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bence Umut-Burak bile oynayabilir söylemedi demeyin..

elmander i naptın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çarşamba forma tanıtımı varmış. Gerçi biliyoruz hepsini
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Formalar istanbul gibi storelar dışına ne kadar zamanda gelecek bunu çok merak ediyorum inşallah hafta sonuna kadar gelir de formamızı alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Formalardan tek beklentim karşıdan bakınca kaliteli durmasıdır. Rengine, şekline o kadar takılmıyorum çünkü 2 sezondur kalite anlamında berbat formalar giyiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çarşamba forma tanıtımı varmış. Gerçi biliyoruz hepsini
    Nerden biliyoruz abi ? Haziran'ın ortasında sızan formalar mı yoksa bu Temmuz için de yeni tasarımlar sızdımı ? Ben biraz Fransız kaldım da yaklaşık 15 gündür
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    elmander i naptın
    Elmander'in yaptığını Umut da yapabilir ve gol sayıları eşit olur... Elmander gol sorunu yaşar bence bu sezon.
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Nerden biliyoruz abi ? Haziran'ın ortasında sızan formalar mı yoksa bu Temmuz için de yeni tasarımlar sızdımı ? Ben biraz Fransız kaldım da yaklaşık 15 gündür
    Parçalı, Beyaz üstü sarı şerit ve kırmızı forma çıkacak. Her yerde dolaşan fotolar yani. %99 onlar çıkacak.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

36 maçta 12 gol atmış Elmander geçen sezon. Maç ve gol sayıları geçen sezon için Melo'da da aynı: 12/36. Necati mesela, Elmander'in yarısından daha az maça çıkmış (16) ama yarısından daha fazla gol atmış (.8). Selçuk desen, bunların hepsinden daha fazla gol atmış (13) sezon boyunca. Velhasıl, Elmander zaten kendi adına gol sorunu yaşıyor hali hazırda.

Elmander tipi bir forvetin değerlendirilme kıstası attığı gol sayısı olmamalı. Adam polyphylla fullo gibi sürekli ve kestirilmesi güç bir hareket halinde ve yarattığı karışıklıktan istifade etmek üzerine kurulu bir sistemi var takımın.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Elmander ortasaha olmalıydı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Elmander'in yaptığını Umut da yapabilir ve gol sayıları eşit olur... Elmander gol sorunu yaşar bence bu sezon.

elmander ile umut arasında tarz farkından ziyade kalite farkı var. umut elmander in yedeği arkadaşım. elmander in oyun zekasının yarısı umut'ta yok. bu 2 li benzer tarzdaki forvet elemanının as olanı tartışmasız elmander. umut elmanderi rahatlatmak, sezon genelinde kondisyonunu sağlıklı tutabilmek adına alındı. gol probleminin nedeni elmander in partnerinin elmanderden daha bitirici olmamasından ve bu nedenle gol sorumluluğunun elmander'e yıkılmasındandı. şimdi burak geldi. finishing problemi ortadan kalktı. gol yükü ağırlığı burak transferiyle burak'a geçti. böylece elmander de asıl niteliklerini daha yoğun ortaya serebileceği oyun yapısına geçmiş oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ultrAslan tepkiyi koymuş:

Nesil
    2007
    Yer
    34

Umut Bulut: "Galatasaray'a 'Hayır' diyemezdim. Yeni bir efsane kadro geliyor. Bu kadro gerçekten efsane olacak."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    ultrAslan tepkiyi koymuş:

Ben yıllardır almıyorum. Sitelerine bile girmiyorum para kazanmasınlar diye. Her sene aynılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben yıllardır almıyorum. Sitelerine bile girmiyorum para kazanmasınlar diye. Her sene aynılar.
    Aynen yıllardır hiç okumadım Hürriyet. Damat orda olduğu sürece okumam da zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

BİLGİ - Galatasaray yeni sezonda 153.1 milyon euro kadro değeri ile Avrupa kulüpleri arasında.

(NOT: Galatasaray Futbol Takımı Cumhuriyet Tarihinin en değerli takımı)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    BİLGİ - Galatasaray yeni sezonda 153.1 milyon euro kadro değeri ile Avrupa kulüpleri arasında.

(NOT: Galatasaray Futbol Takımı Cumhuriyet Tarihinin en değerli takımı)
    Kaynak nedir, bir de bu değere sanıyorum ki Melo, Burak ve Amrabat da dahil ediliyor.

Şu andaki değerimizin 120 civarı olması gerek. Melo, Burak, Amrabat hariç. Bu isimler gelecek ama gidenler de olacak. En fazla 130-135 civarı bir piyasa değeri olur bu sezon bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

o degerlerin bir gecerliligi yok transfermarkt sitesinde kullanicilarin oylamasi ile oyunculara bonservis degerleri veriliyor atiyorum 1 milyon degeri olan adam 10 milyona transfer olabiliyor transfermarktin bir etkisi yok..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Değerlerin pek bir önemi yok.Önemli olan en çok katkı sağlayacak kadroyu oluşturmaktır.

teşekkürler hürriyet

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir gazete bu kadar mı fiyasko haber yapar yahu

Galatasaray bombaları patlattı,Hürriyet sıfır çekti.

Tabi resimdeki haber fotomontaj değilse.

Edit:Bu arada Riera yeni sol bekimiz olabilirmiş.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ287583SXQ
    Last edited by europeanconquer : 16.Temmuz.2012 at 16:55

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşte Aslan'ın yeni sol beki

Sol beke bir türlü çare bulamayan G.Saray’da dün herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

14:58 | 16 Temmuz 2012
    G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim’in savunmanın soluna adam arayışı içinde olduğunu bilen tecrübeli oyuncu Riera, dünkü taktik çalışmada bu mevkide yıldızlaşıp, teknik heyetin ağzını bir karış açık bıraktı.
    UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönemlerin yıldızları Hakan Ünsal ve Ergün Penbe’nin futbolu bırakmasının ardından sol beke bir türlü çare bulamayan G.Saray’da dün herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Geldiği ilk sene patlama yapan ancak daha sonra bir anda düşüşe geçen Hakan Balta’nın son 2 sezondur gösterdiği inişli-çıkışlı performans özellikle taraftarın tepkisini çekerken, en ihtiyaç duyulan anlarda sorumluluktan kaçan sol bek Çağlar Birinci de sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim’in bir türlü yüzünü güldürmeyi başaramamıştı.

ÜCRETİ HEP?TARTIŞILDI

TRANSFER döneminde bu mevkiye mutlaka takviye yapmak isteyen Fatih hoca, dünkü antrenmanda bu kararından vazgeçme noktasına geldi.. Nedeni, sarı-kırmızılılardan geçtiğimiz yıl 2 milyon 700 bin Euro kazanmasına rağmen (Bu sezon 2.9 alacak, maç başı da 7 bin 500 Euro) beklentileri karşılayamayan Albert Riera’nın sürpriz çıkışıydı. Geçen sene uzun uğraşlar sonrası Yunan ekibi Olympiakos’tan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen İspanyol oyuncu, Nordin Amrabat’ın kadroya katılması ve genç yetenek Emre Çolak’ın başarılı futboluyla sol açıkta pabucun pahalı olduğunu anladı.

ŞU günlerde kimsenin gözünün yaşına bakmayan Terim’in kendisini hiç düşünmeden takımdan yollayabileceğinin de bilincinde olan Riera, dünkü antrenmanda adeta yıldızlaştı. Taktik çalışmada savunmanın solunda oynayan İspanyol Boğası hırsı ve performansıyla teknik heyetin ağzını bir karış açık bıraktı. Yaptığı ortalar, bindirmeler ve ters kademeleriyle alkış alan tecrübeli futbolcunun bu gidişle Hakan Balta’yı ‘taca atması’ bekleniyor.

(Vatan)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha önce burada yazıldı mı, konuşuldu mu bilmiyorum bu günlerde klasik atışmalar döndüğü için belki arada kaynamış da olabilir.

Galatasaray bu ligin son şampiyonu, Son şampiyon olarak sezon hazırlıklarına başladı, Transferde durgundu sonra gerekli mevkilere transfer takviyeleri yaptı. Yapılan takviyelerin vermiş olduğu heyecanla yöneticisi çıktı "Rüya takım kurduk bu sezon Şampiyonlar Ligini kazanacağız" dedi vs buraya kadar her şey hoş güzel de ;

Avusturya kampı için takım yurt dışına gidecek, plan çerçevesinde 4 tane hazırlık maçı yapacak lakin plan o ya bir kere takımlar tam belli değil, oynanacak yerler belli değil ve gerekli izinlerde sıkıntı var. Şuana kadar oynadığı maçlarda sıkıntı yaşandı ve son olarak maçı iptal edildi. Takım geri dönmüş Endonezya'da bir turnuvaya katılacakmış sonra Slovenya'ya gidip hazırlık maçları da yapabilirmiş. vs vs

Belki de futbolcular için en önemli olan bu dönemde plan içinde bu kadar plansız olmak ne yazık ki bizim ulusal olarak bir hastalığımız. Yakın ve sıcak örnek diye buraya yazdım söylediklerim sadece Galatasaray için geçerli değil. Acaba ne zaman adının önüne büyük koyduğumuz bu takımlar büyük gibi hareket edecek çok merak ediyorum. Hayal içinde hayal yaşamaktan ne zaman vazgeçio gerçekçi hedefler peşinde koşacağız ? Planımız programımız ve bu işi profesyonelleştirmemiz ne zaman yeterli düzeyde olacak gerçekten merak ediyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Basının eksik kelime kullanmasından dolayı bu kadar uzun yazılar çıkıyor işte ortaya.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, hedeflerinin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kaldırmak olduğunu belirterek, "Bu bir hedef. Bir senede olmayabilir ama hedefi küçültmemek gerek. Bu sene çeyrek finalleri görebileceğimizi ümit ediyorum" dedi.

Ayrıca kulüplerin kendi içlerindeki plan programı biz nereden bileceğiz ? Kesinleşince internet sitesinden açıklanır öyle bir plan varsa.Yoksa da aceleye gelir.Ayrıca bu plansızlık dediğimiz şey Avusturya ve Alman federasyonlarının hazırlık maçları yapmamızı yasaklamalarından çıkan şey değil mi ? Yönetim haftalar öncesinden planladığı programın alt üst olacağını nereden bilebilirdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@europeanconquer

Çünkü size haftalar önce bu adamlar yasakladığını problem olacağını söylemişti. Bizim "Hallederiz" olan kafalar basmadığı için böyle tekmeyi vurup gönderirler. Ben bunları buraya yazarken ülkedeki büyük bir takımın bu hallere düşürülmesinin vermiş olduğu sinirle yazıyorum, çünkü sinir bozucu bir durum, bile bile lades. Bak bugünde Fenerbahçe Avusturya'ya gitmiş yarın adamlar yallah dese ne diyebilirsin ? Hataya göğüs germek bize bir şey kazandırmaz.

Şampiyonlar Ligi statüsüyle beraber 20 yılı aşkındır olan bir organizasyon, Senin ülke takımların kaç defa grupları aşabilmiş 3 defa. Fenerbahçe 2 transfer yapıp 1 tur geçiyor "Kupa bizim Yarı Final garanti" Keza Galatasaray yine öyle. Ortada hayaller ve gerçekler var. Evet hayaller bizleri mutlu ediyor ama tokadı yeyince olduğumuz yere oturuyoruz.

Bu benim düşüncem çünkü her sene aynı şeyleri görüp aynı hayallere bakmaktan sıkıldım. Yazık, bu takımlarımız bu kadar para dökerken "Hadi bismillah ne yaparsak kârdır" diye yola çıkması ve doğal olarak başarısız olması bende sıkıntı yaratıyor. Aynı duyguları yaşamadığımız için belki söylediklerim kötü şeylermiş gibi gelebilir ama bunlar acı gerçekler.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haftalar önce dediğim,lig bitmeden uzak doğu seferi çıkmıştı zaten ama ülkesi belli değildi.Avusturya kampına da geçen yıl bize uğurlu geldiği için gitmişiz.Ben Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağız demiyorum.Sözleri çarpıtılan yöneticinin gerçek söylediklerini gösterdim sadece.Daha grupta 3. bile zor olacağımızı düşünüyorum ben ne çeyrek finali ? Oradan çok mu umutlu gözüküyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@europeanconquer

Ben senin için demiyorum, sadece Galatasaray içinde demiyorum, ismin önemi yok, biri öbürünün kopyası, Sözlerim Genel.
    ...

Mesaj Yetkileri