Tuncay'ın İngiltere futboluna alışması zor olacak ama tuncay üstesinden gelir b
u işi
Tuncay'ın İngiltere futboluna alışması zor olacak ama tuncay üstesinden gelir b
u işi
Ben Tuncay'ın başarılı olacağını düşünüyorum. 1-2 senye kalmaz Avrupa'da daha iyi bir kulübe gider.
Sorunları olmasa dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilebilrdi...
13m € çok fazla.
Önce Eduardo sonra Sagna. İkisi de tanıdığım ve beğendiğim oyunculardı. Wenger'e hayranım...
basında liverpool'un West Ham'danYossi Benayoun'u transferi ile ilgili haberler cıkıyoru...Bu transferin Liverpool'a yakısacagını düşünmüyor,daha büyük transferler bekliyorum
Gerrard varken Benayoun'a gerek yok bence.. yalan haberdir..
Bence de yalan haber bana göre Voronin de yakışmıyor zaten Liverpoola![]()
Liverpool Chelseanin bu senesi gibi böle saçma transferler yapmaz![]()
Berbatov gidicek büyük ihtimalle. Gençlere yönelmeye başladı Tottenham. Hiç şaşırmam bu oyuncuların gitmesine.![]()
I'm back...
Bencede gidebilir iyi simlerde var aralarında ama ramos tottenhamı adam edeck snaırım
Chelseade kar etmeye başladı harbiden![]()
Balon haberden öte olamaz.
zaten sidwell chelsea de oynayabilecek bir oyuncu değil.7milyon euro kar ettiler.her iki taraf içinde hayırlı olsun ama ben sidwellin başarılı olacağını düşünmüyorum![]()
18 gole karşılık 13 MN €. Güzel bir transfer.
2-3 oyuncu dışında büyük hedefleri olan takımlarda oynayamayacak oyuncular.tottenham şu seneyi atlatırsa ileride çok etkili olabilir.
ingiltere liginde bole bısey denemelerı hata olur bence
Yok artık haftada 3 milyon euro![]()
David Villa - Fernando Torres ikilisi mükemmel olur aslında![]()
Bence alamazlar..Valencia hayatta bırakmaz.
Bence Benayoun Liverpool'a çok faydalı olur ama sol kanatta oynarsa.
adını ilk defa duydum walla
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Benayoun' u alıcağını sanmıyom Liverpool üN...
Futbola şahin gözü
Teniste topların içeride mi, dışarıda mı olduğunu belirlemek için kullanılan "şahin gözü" sistemi İngiltere Premier Ligi'nde gol kararları için uygulanacak. Bu teknolojinin Reading'in altyapısında test edileceği açıklandı. Sistemin yaratıcılarından Paul Hawkins, BBC'ye "Premier Lig ile bir sistem geliştirilmesi için sözleşme imzaladık. Bununla sadece hakemlere bilgi verilecek; tenisteki gibi televizyon yayını olmayacak. Test döneminde sorun olmazsa uygulamaya iki yıl içinde geçilir" dedi.
Kaynak : Sabah