Sayfa 232 / 1204 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
6,931 ile 6,960 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biraz bloglara göz attım, güzel bir hava oluşturdu bu transfer, sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler. Fazla heyecan yapmadan, diğer transfeleri beklemek gerek, basında ismi çıkmayan oyuncular geliyor hep Cana ismi de hiç geçmemişti kaç gündür. Ayrıca unutmamak lazım, her transfer tutacak, süper performans gösterecek diye bir kural yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pardon ya karıştırdım 31 maç oynadığından her neyse yarın da bir transfer bekliyorum hayırlısıyla..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten Cana-Elano-Kallström 3lüsü müthiş olur.. Umarım Baros'u çok aratmayacak genç bir yabancı forvet alırız. Yine bu sene tüm sezon 2 forvete kalmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Lorik Cana harika bir transfer oldu.Keita'nın satışından dolayı yönetime söylediğim sözleri geri alıyorum.Forvet ve Sağ açık mevkilerinede iyi birer yabancı oyuncu alınırsa bu sene kimse bizi tutamaz.Servet bu takımda kalması gereken bir oyuncu...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Lorik Cana isim ve yetenek olarak GS ye uygun gibi... İnşallah lige ve takıma uyum sağlar da ön liberoda iyi bir kesicimiz olur. Diğer 4 yabancının 2 sinin kalite 2 sininse genç ve henüz tam anlamıyla parlayamamış ama parlama ihtimali olan isimler olacağını düşünüyorum. yani ilk 6 yabancı sağlam , fakat diğer +4 de kumar oynanacak galiba...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yavaş yavaş suyu ısınan Mehmet Topal yerine hemen hemen aynı paraya Fransa ve İngiltere ligi tecrübesi olan, kendini kanıtlamış bir ismi almak Galatasaray açısından iyi bir politikadır. Önliberoların biraz sert olması gerektiğini düşünen biri olarak; Cana mevkisinin adamıdır. Marsilya ve Sunderland'de kaptanlık yapmış olması liderlik özelliğinin de olduğunu gösteriyor.

Sertlik konusuna gelecek olursak; kötü niyetli oyuncu hangi ligde olursa olsun hareketinin bedelini görür ama topa sert oyuncularda kart sayısı azalır. Lugano sert bir oyuncudur 6 sarı kartı var, Emre sertlikten ziyade hakemle uğraştığı için 8 sarı 1 kırmızısı var. Servet Çetin de Lugano tarzı bir oyuncu, onun için de sert bir oyuncu diyebiliriz; 0 sarı 0 kırmızıyla oynamış. Yani Cana müdahalelerinde ayarı tutturursa kart konusunda sıkıntı çekmez.

Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfermarkt'a göre 4.5 milyon euroya alınmış . Bu paraya daha iyisi bulunabilirdi en azından genç bulunabilirdi . Cana'ya ne iyi ne kötü transfer diyebiliyorum . Normal bir transfer demek en doğrusu heralde

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Transfermarkt'a göre 4.5 milyon euroya alınmış . Bu paraya daha iyisi bulunabilirdi en azından genç bulunabilirdi . Cana'ya ne iyi ne kötü transfer diyebiliyorum . Normal bir transfer demek en doğrusu heralde
    4,5tan daha aza bu kalitede adamı nasıl bulacaz merak ediyorum . anca kontratı bitiyor olması lazım .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Deniz sana katılmıyorum açıkcası geçen sezon 8.5'a alınan adamı bu sezon 4.5'a aldık bence fevkaledenin fevki bir transfer oldu bizim için üstelik 4.5 Milyon peşin bile değil..Bence bundan iyisini bulamayız zaten o mevkide genç adam bulmak zor Cana'da fazla yaşlı değil zaten ne yaşlı ne genç 26 yaşında..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Ne fazlası yahu ?..Beğenmediğimiz Topal'ı bile 5'e satmışken, Cana gibi kendini kanıtlamış adamı ondan daha ucuza almak başarıdır..Seni bilmem ama ben Marsilya'dayken çok beğeniyordum..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sene yönetimi ayakta alkışlıyorum çok karlı ve akıllı işler yapıyorlar..Devamı gelecektir..Neyse ben kaçar taksime bayrak şhow yapacam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cana kendini kanıtlamış demek çok iddialı olmaz mı Cana neyi kanıtlamış bi söyler misiniz ?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Marsilya gibi takımda 120'nin üzerinde maça çıkıp, kaptanlık yapmak o kadar küçültülecek birşey olmasa gerek .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cana kendini kanıtlamış demek çok iddialı olmaz mı Cana neyi kanıtlamış bi söyler misiniz ?
    Defalarca yılın oyuncusu seçilmiş yeri gelince Marsilya'da kaptanlık yapmış,İngiltere'de oynamış.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cristian'ı 7 Milyon Euro'ya almıştınız..Cana bunun yanında bomba transfer kalır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Cristian'ı 7 Milyon Euro'ya almıştınız..Cana bunun yanında bomba transfer kalır
    Zaten orda da Cristian çok iyi transfer falan denmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sunderland'a gittiği ilk sezon kaptanlığı alması herşeyi anlatıyor sanırım. Tekrar tekrar söylüyorum Cana çok büyük bir transferdir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Zaten orda da Cristian çok iyi transfer falan denmiş

Bu paraya daha iyisi bulunabilir demiş Cana için az bulmuş bunu.Ve iyi transfer bile dememiş.Adam buraya gelene kadar az çok bir şeyler yapmış..Ama kendi takımında Brezilya'da oynamış bir kariyeri olmayan 7 milyon Euro'ya alınmış ve beğenilmemiş bir transferi göz önünde bulundurmamış veya bulundurmak istememiş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Cana transferi hayırlı olsun diyorum.Adını biliyordum ama seyretmiş olduğum bir oyuncu değildi.Videolarına baktım biraz.Sert bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.Defansif ortasaha için olması gereken bir özellik zaten.Fm'deki özellikleri de fena değil.Kariyeri de kötü değil.Transfer ücreti de iyi.Güzel bir transfer olarak duruyor.Tek soru işareti var.Sunderland geçen sezon daha çok paraya aldığı adamı bu sezon daha az paraya neden yolladı acaba.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bu paraya daha iyisi bulunabilir demiş Cana için az bulmuş bunu.Ve iyi transfer bile dememiş.Adam buraya gelene kadar az çok bir şeyler yapmış..Ama kendi takımında Brezilya'da oynamış bir kariyeri olmayan 7 milyon Euro'ya alınmış ve beğenilmemiş bir transferi göz önünde bulundurmamış veya bulundurmak istememiş
    Tabi sende haklısın şu forumdaki durumu göz alırsak Galatasaray'ın yaptığı bir transferi övmesi gerekirdi.Oluyor bazen böyle forumda.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Cana hayırlı olsun ismini ilk kez duydugum bir oyuncu ancak araastırınca kariyeri güzel bir oyuncu gs orta sahasına Cristian Baroniye nazaran katkı yapacağına inandığım bir oyuncu.

Baroni 5 para etmez oyuncu Aziz Yıldırımı kınıyorum !!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyuncu gitmek istemiş olabilir, benim aklıma ilk gelen şey bu oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Mali sıkıntı da olabilir sunderland'in durumunu bilmiyoruz ama sıkıntıda olabilirler ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cristian - Cana muhabbetini tadında bırakırsak sevinirim arkadaşlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence daha flaş bir isi bulmuş olabilir sunderland. ya da ekonomik açıdan sorun yaşıyorsa eldeki para edenleri satayım demiş olabilir. Cana'nın Neill gibi kolay uyum sağlamasını umuyorum.İnşallah diğer transferler de iyi olur yaww
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cana yı hic izlememistim ama videolarından anlasılıyorki TSL icin biçilmiş kaftan rakipler kasap, Cana kasap, eksi eksi artı eder diğer bir deyişle çivi çiviyi söker 4,5M€ da Cana gibi biri için çok fazla değil
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Muhtesem bir transfer agzım acık kaldı , ölümüne savasan , tekn ik lider vasıflı muhtesem bir iş hayırlı olsun camiamıza.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

CAna transferine sevindim. Yararlı olacağına gönülden inanıyorum hayrlı olsun...
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Neill de düşük bonservis ile geldi ama,1-2 ay sonra takımın sevgilisi oldu.Bu işler paraya bakmaz.Oyuncunun yapacağı işe bakar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sunderland midfielder Lorik Cana signs for Galatasaray

Captain moves to Turkey...

Cana, 26, made a big impression on Wearside after joining last summer from French side Olympique Marseille, and was immediately made skipper by manager Steve Bruce. Despite making 35 appearances last season in the centre of midfield, becoming something of a cult hero at the club in the process, he has been allowed to seal a transfer to the Istanbul side.

Speaking to the club's official website, Cana insisted that he had made the move to Frank Rijkaard's team primarily in a bid to be closer to his family in Albania.

"Since the first day I arrived I've had an amazing story with Sunderland. I knew I would find the kind of club and support I needed to play my game," Cana said.

"The people here love their club, they have passion and a proper identity.

"I gave my all for the club and it will always be in my memory. I have been offered the opportunity to play in European competition and the Champions League, and especially to be closer to my family - this was not an easy decision for me though and I hope people understand.

Mesaj Yetkileri