Cangele bencede para kazandıramaz![]()
Kayserideki sistemi bjkye taşımaya çalışacak bence ... 4-4-2 oynayacak yani
mesaj taşınmıştır...
Doğru yere yazılmamış arada bir yorum olduğu için böyle dedi galiba![]()
Ricardinho ve/veya Delgado varken 4-4-2 oynanmaz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Neyse uzatmayalım.Kusura bakmayın yönetici arkadaşlarım..
Saviola ve Ilan arasında bir karşılaştırma yapsask hangisi ağır basar?Çünkü şiddetle Ilan'ı isteyenlerde var.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ricardinho veya Delgadodan biri yedek kalır bu takımda.Aslında yedek tutulcaklarına biri gönderilse bir forvet düşünülse ama gündemlerine bile almıyorlar.Luis Fabano ismi geçiyordu bir aralar ama şu an forvet için hiç bir girişim yok bu da bana biraz garip geliyor.
Aslında 1 yaş sorun değil ama sonuçta SAVIOLA yani...![]()
Evet adı yeter Saviola![]()
Alex'e laf yok, Alex 5 ise diğerleri 4 daha yeniler de dahil.
Riquelme'yi getirmeyi çok isterdim ama şu an Alex'ten iyisi yok Türkiye'de.
Alex'in tekniği ne Lincoln'de ne de başkalarında.Lincoln belki bir miktar daha hızlı ama dağınık bir stili var.Avrupa seviyesinde de dribblingli bir oyuncu değil ayrıca.Daha çok kanat oyuncusu gibi oynuyor.
Türkiye'de hiç bir playmaker pres yapmıyor.Ne dediğinizin fakında mısınız?
Alex'in üzeri Riquelme'dir,Rivaldo'dur,Zidane'dır,Kaka'dır.
Kıskanma falan değil, sadece değerini anlayın diye söylüyorum Lincoln Alex'in yerini o kadar fazla kapatamazdı.
Alex'in gidişi en az %30 güç kaybettirir.
Bir gün umarım değerini anlarsınız..
Ek yapayım tüm sezon sakat sakat oynadı, bu şekilde gol kralı oldu!..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Riquelme tam gelecek dönemdeydi aslında, çok rahat alabilirdik ama yönetim büyük bir hata etti. Libartadores maçında bile Riquelme nasıl oynuyordu öyle, gerçekten süper bir oyuncu, keşke onu alsaydı yönetim.
Erkan Ferin Eskisehire Kiralandı
Eskişehirspor Kulüp Basın Sözcüsü Av. Okan Cemal Yüksel son olarak Galatasarayın ist BŞB'de oynayan Erkan Ferinle Anlaştıklarını Duyurdu.
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/ha...391&kategori=6
Erkanın gitmesi iyi oldu bu sene forma sansı bulmazdı
Saviola gelmez ne işi var gibi yorumlar yapmayın arkadaslar evet gelmezi zordu ama yöneticiler baya ugrasıyor umudunuzu kesmeyin
Saviola olmasa bile bi tane forvet alıncak galiba Adnan Sezgin transferler devam etcek dedi
Federasyonun kararı bekleniliyor insallah yine ertelemezler olmassa sanırım hemen carusca gıdıcek mıs Savıola Gelirse kimse sasırmasın
kimilerine göre saviola ile anlasmısız bu haber vikipediden degil söylim ua falan da konusuluyor insallah yüzümüz gülecek
Alex Kossa Zaten Adamın Fenerde Ne İşi Var ...
Rico çok yaşlı ama tepki çeker, daha hazır Delgado'dan.
Delgado çok zayıf ama çok etkili.Dokununca düşüyor ama oyun içinde itici güç, oyun zekasında eksiklikler var.Gelecek vadediyor, ileride gelecek paradan olmak da var (bkz. Ribery).
Hangisini göndersen sorun, iki ucu pisli değnek.
Biri giderse forvet değil önlibero alınmalı.Bobo gidecekse santrafor almalılar..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Keşke bu seferde söylediklerin çıksa Emrah..
Flash bir haber Gs nın alt yapısından bır oyuncuyla konustum (tanıdık çıktı) gs yönetimi 7 temmuza kadr butun transferlerını netlestırecek...Suanda Tffnın kararı beklenıor eger 6+2 gelirse Trabelsi , Romehdall ve Saviola gelicek...
6+2 inşallah gelır cunku gelırse tomas veya carrusca yollanıp Trabelsi Saviola ve Romehdall transfer edılcek 3 oyuncuylada prensıp te anlasma saglandı ...
Romehdall suanda gelmek ıstemesıne karsın ( banko) eger Tff yabancı sayısını arttırmassa Saviolayı alamaması gundeme gelebılır dıye Romedahllı bekletıyor ...
Ayrıca Savıolanın Gs ile anlastıgı ve cok ufak puruzlerın kaldıgı soylenıor...Bİ kaç gün içinde Mansetlerde Saviola Galatasarayda die görebilirsiniz ...
Ayrıca Romehdall ıcın son sozun Kallı de olduu soylenıor ıstedıgı taktırde bu oyuncu hemen transfer edılcek ( tffnın kararından sonra)
Eger Tffnın kararı umduumuz gıbı olmazsa ne olur dıyenler ıcın..
Tomas a gıtmesı yonuınde baskı uygulanıcak zaten carrusca nın takım aradıgı soylentıler olduğu için carrusca yı kıralık olarak bır arjantın takımına vericek...Tomas illa da gitmem derse 1.4 milyon dolar odenıp kontratı fesh edılecek...
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şimdi en büyük adayız desek... Burası bedava ekmek dağıtılyo gibi olur... O yüzden adaylarındanız dedim...
----------------Rüştü------------
Serdar-----G.ZaN-------İ.ToramaN----İ.Üzülmez
-----------CiSSe---------Koray(FahRi)
M.Yozgatlı-------Delgado---------Tello
----------------BoBo------------
Fıratcan 12 kişi oldu![]()
----------------Rüştü------------
Serdar-----G.ZaN-------İ.ToramaN----İ.Üzülmez
-----------CiSSe---------Koray(FahRi)
Delgado----Rico-------Tello
-------------BoBo--------NoBre..
Böylede olabilir.
Yönetim bir bomba daha patlamak için ugrasıyor buda saviola ah şu federasyon yokmu bir kerede dogru bir iş yapınya hemen toplantı yapıp kararı acıklayın boyna uzatıyorlar neyse beyler bekleyip görecez ümitli olun sadece
Yarın sabah saat 10 da gstv idmanı yine canlı verecek izleyin
İyi Geceler:::::::::