Sayfa 233 / 1204 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
6,961 ile 6,990 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cana çok çok iyi bir transfer bence ve aranılan kan yani direk.. Hayırlı olsun her iki tarafa ve ligimize tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Of ya GS.org'un açılışında kapak resmindeki Cana'nın resmini değiştirmişler birisi daha geldi sandım bi an

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Neill de düşük bonservis ile geldi ama,1-2 ay sonra takımın sevgilisi oldu.Bu işler paraya bakmaz.Oyuncunun yapacağı işe bakar.
    Eğer benim dediğim kısım için bu yazıyı yazdıysan Yunus,benim dediğimle alakası yok.Ben sadece Sunderland'in neden bir sezon önce aldığından az bir paraya göndermiş olduğunu merak ettiğimi söyledim.Var ki bir şey bundan dolayı böyle oldu.Belki de Loric Cana Galatasaray'a gelmek için çok ısrarcı oldu.Ya da başka bir şey.Bilemeyiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Eğer benim dediğim kısım için bu yazıyı yazdıysan Yunus,benim dediğimle alakası yok.Ben sadece Sunderland'in neden bir sezon önce aldığından az bir paraya göndermiş olduğunu merak ettiğimi söyledim.Var ki bir şey bundan dolayı böyle oldu.Belki de Loric Cana Galatasaray'a gelmek için çok ısrarcı oldu.Bilemeyiz.
    ustte ekledigim haberi okuduysan Cana diyorki aileme yakin olmak icin sectim GS yi oncelikle , geldigi gibi kahraman ve kaptan oldugunu Sunderland de yaziyor , ayrica aldiklari ucret 8,25 milyon dolar , sattiklari ucret 4,5 milyon euro cok fark yok arada , bu kadar kisa surede kaptan ve kahraman olan bir oyuncu gitmek isterse izin verirsin gitmesine

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    ustte ekledigim haberi okuduysan Cana diyorki aileme yakin olmak icin sectim GS yi oncelikle , geldigi gibi kahraman ve kaptan oldugunu Sunderland de yaziyor , ayrica aldiklari ucret 8,25 milyon dolar , sattiklari ucret 4,5 milyon euro cok fark yok arada , bu kadar kisa surede kaptan ve kahraman olan bir oyuncu gitmek isterse izin verirsin gitmesine
    İngilizce'm çok iyi olmadığı için okumamıştım eklediğiniz haberi.Eğer 8 milyon dolarsa transfer ücreti o zaman sıkıntı yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucho Gonzalez transferi için kaynak ayırmak için satılmış diye gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu transferi ilk duyduğumda hayal kırıklığına uğradım.o kadar kalström vs. ismi geçerken Cana bana garip geldi.ama kariyerine bakıldığında GS'nin Ernsti olabilir.Umarım hayırlı bir transfer olmuştur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanov View Post
    bu transferi ilk duyduğumda hayal kırıklığına uğradım.o kadar kalström vs. ismi geçerken Cana bana garip geldi.ama kariyerine bakıldığında GS'nin Ernsti olabilir.Umarım hayırlı bir transfer olmuştur.

kalström mc bu dmc dmc için gattusso annan ve sonradan medya tarafından yattı denilen alex song ve m.diarra isimleri geçiyodu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Cana hayırlı olsun ismini ilk kez duydugum bir oyuncu ancak araastırınca kariyeri güzel bir oyuncu gs orta sahasına Cristian Baroniye nazaran katkı yapacağına inandığım bir oyuncu.

Baroni 5 para etmez oyuncu Aziz Yıldırımı kınıyorum !!
    Öyle deme Aziz Yildirim futbol dahisidir Türkiye'de futboldan en iyi anlayan kisidir Baroni'ye 7,5 milyon euro ödemistir. Cana 4,5 Baroni 7,5 birisi Premier Lig'den geliyor digeri 26 yasinda Brezilya'dan geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Her ne kadar endüstriyel futbol kitle imha silahları gibi sokak futbolcularını bitirip yerine mekanik adamları zorunlu kılsa da futbolun büyüsü, çekiliciliği sokaktan gelir.

Vuvuzela illetinden dolayı tribündeki insan faktörünün değerini bir kez daha anladığımız şu dönemde Futbol-Taraftar-Futbolcu bileşimini daha iyi idrak ettik belki de.

Endüstriyel futbola inat; Felipeler, Keitalar, Hagiler, Hasan Şaşlar geldi geçti. Hagi sokak futbolunun son büyük yıldızıydı.

Çağdaş futbol denen ve maalesef endüstriyel amaçlar doğrultusunda bir çerçevede oluşturulan futbola uyum sağlayamadık geçtiğimiz yıl. Bloklar arası boşluklar ve sınırlı kalitedeki orta saha elemanlarımızın yanında bu başarısızlığın en büyük nedenini iki kanadımızın çağdaş futbola ayak uyduramamasıydı. Gio zaten uyum sağlayamamışken, Keita’nın bencilliği, Arda’nın form düşüklüğü takımın ritmini bozmuştu. Nitekim yeni sezonda önce Gio’da opsiyon kullanılmadı, akabinde Keita ile yollar ayrıldı. Bir sokak futbolcusu olan Keita “mahallede topu olan tek çocuk” gibiydi. ”Top benim” diyordu. Galatasaray, sistemi sekteye uğrattığı seviyede taraftarları etkileyen, böylesi büyük bir oyuncu ile yollarını ayırırken ciddi bir risk alıyordu. Fakat akıllı bir hamle olarak, Keita hamlesinden önce düşünülmüştü.

Juan Pablo PINO. Nam-ı Diğer “EL MAGO”, yani Sihirbaz.

Galatasaray, gecikmeli gerçekleşen transferlerden birini daha bitirdi. Geçtiğimiz sezon Türkiye ve Fransız basınında sıkça geçmişti Juan Pablo Pino’nun adı.

1987 Kolombiya doğumlu genç oyuncu, 1.76 cm boyunda ve 72 kg. Henüz 16 yaşındayken, Kolombiya 1.Ligi takımlarından Independiente Medellin ile ilk resmi maçına çıkan Pino; burada 3 yılda 40 maça çıkıp, 4 gol kaydetmişti. 2006 yılında Paraguay’da düzenlenen Güney Amerika 20 Yaş Altı Şampiyonası’nda Kolombiya U-20 Milli takımındaki performansı sonucu Avrupa takımlarının dikkatini çeken Pino; özellikle Kolombiya’nın Arjantin ile oynadığı maçta, 7 kişi arasından yaptığı asistle tüm dikkatleri üzerine çekiyordu.

Şampiyona sonrası Chelsea, Boca Juniors, Sao Paulo, Udinese, Porto gibi takımların dikkatini çekmişti. Udinese’ye transferi son anda gerçekleşmeyen El Mago, Fransa devi Monaco’nun teklifini kabul ediyor ve Ocak 2007’de henüz 19 yaşındayken Fransız kulübüne imza atıyordu.

Kolombiya U-20 takımıyla 23 maça çıkıp 13 gol kaydeden Pino, 2007’de düzenlenen Copa America’da Kolombiya kadrosunda yer bulamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşarken, devre arasında geldiği Fransız Kulübünde 8 maçta forma giyme şansı bulabiliyordu. Sonraki sezonda 18 maçta ve kısıtlı sürelerle forma şansı bulan Pino, devre arasında Belçika’dki pilot takım(!) olarak anılan ekiplerden Charleroi’ye kiralanıyordu. Ocak ayında geldiği Belçika ekibinde sadece 4 maç oynayabilen Pino, burada sakatlıklarla boğuşuyordu. 2 sezon art arda sezon öncesi hazırlıkları kaçırmış olmanın yarattığı sorunları aşmak için Monaco’ya geri dönerken, 2008-2009 sezonunda 18. haftada Valenciennes ağlarına gönderdiği gol, Ligue 1′deki ilk golü oluyordu. O sezonda Pino, 25 maçta 6 gole ulaşarak takımına ciddi bir katkı sağlarken, adından da söz ettiriyordu. Geçtiğimiz yıl 14 maçta 1 asist yapan Pino, özellikle tekniğiyle dikkat çekiyor. Oldukça tempolu bir oyuncu olarak hızı, asistleri ve kendine has futboluyla sokak futbolunun zevkini bize yaşatacaktır. Şutları oldukça etkili olan oyuncunun, Keita’dan boşalan mevkide kendine has futboluyla ayrı bir tat bırakacağı konusunda bir şüphemiz yok. Son iki sezondur yaşadığı sakatlıklardan sıyrılan Pino’nun Galatasaray’da muazzam işler yapacağına inanıyorum.

Sihirbaza, Scoutgs Ailesi olarak “Galatasaray’a Hoş Geldin” diyoruz.
    Bakalım resmi siteden gelecek mi açıklama..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İnşallah gelmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ScoutGs hatırladığım kadarıyla hiç hata yapmadı transferlerde o zaman hayırlı olsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bikaç karavanaları oldu . sercan falan demişlerdi sanki ama diğer haber sitelerine göre 1000 kat daha güvenilir oldukları kesin . 15dk'da bir siteye bakıyorum artık açıklayın

Cana, "Aileme yakın olabilmek ve avrupa kupalarında oynayabilmek için Galatasaray'a geldim" gibi bir şey söylemiş galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Cana, "Aileme yakın olabilmek ve avrupa kupalarında oynayabilmek için Galatasaray'a geldim" gibi bir şey söylemiş galiba.
    Ailesi nerde ki

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Evet , bir de şampiyonluklar yaşamak için..Bu 3ünü demiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ailesi nerde ki
    Arnavutluk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arnavutluk'ta ya da Kosova'da
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

orda aslında şampiyonlar ligi demiş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arnavutluk
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Arnavutluk'ta ya da Kosova'da
    Ailesini orda bırakması ilginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sunderland midfielder Lorik Cana signs for Galatasaray

Captain moves to Turkey...

Cana, 26, made a big impression on Wearside after joining last summer from French side Olympique Marseille, and was immediately made skipper by manager Steve Bruce. Despite making 35 appearances last season in the centre of midfield, becoming something of a cult hero at the club in the process, he has been allowed to seal a transfer to the Istanbul side.

Speaking to the club's official website, Cana insisted that he had made the move to Frank Rijkaard's team primarily in a bid to be closer to his family in Albania.

"Since the first day I arrived I've had an amazing story with Sunderland. I knew I would find the kind of club and support I needed to play my game," Cana said.

"The people here love their club, they have passion and a proper identity.

"I gave my all for the club and it will always be in my memory. I have been offered the opportunity to play in European competition and the Champions League, and especially to be closer to my family - this was not an easy decision for me though and I hope people understand.

kirmizi ile isaretledigim yerde avrupa kupalarinda (uefa kupasi ) ve sampiyonlar liginde oynama sansi verildi bana diyor, yani biliyor bu sene UEFA da oyniycagini ilerki sezonlardan bahsediyor sampiyonlar ligi derken

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

flaş bir isim değil ama kariyerli ve bence transfer yapılması gereken en ciddi bölgeye geldi, savaşçı ruhlu bir isim sert oynuyor bu özelliğini problem yaratmayacak şekilde ayarlarsa burda başarılı olur kanısındayım ayrıca tecrübeli bir isim fransada üst düzey futbol oynamış, premier lig görmüş.. ismi çok büyük olmasa da bence başarı bu tür oyunculardan gelecek; linderoth'u da ilk geldiğinde çok tutmuştum bence önemli bir bölge dmc bölgesi iyi bir isimle çok şey değişebilir, linderoth gibi şanssızlıklar yaşamazsa bizi taşır diye düşünüyorum, hayırlısı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bizim ligimize böyle adam lazım iyi yapmış GS

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu arada dış kaynakların çogunda pino ve kallström tamam gözüküyor

ntvspor hazard demiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kalstörm tamamda pino gelmesin

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ailesini orda bırakması ilginç.
    Aygün adam her gittiği yere annesini babasını da mı götürcek

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adnan Polat 5 yabancı transfer demiş

Elano da yolcu bende , kaynak için Arda da olabilir , Leo'yu da sutlarlar..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aynen Kallström mutlaka gelsin ama Pino falan gelmesin yaw

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Leo Franco kesinlikle gidecek de Elano'nun gitmesi olayı bıçak sırtı gibi bence. O bölgeye Elano'yu satmadan önce biriyle anlaşır öyle satarlar riske atmazlar. Ama bence gitmesin Elano.. Kallström adeta çocukluk kahramanım gibi birşey 1 Emre Belözoğlu daha sonra da Kallström olmuştu gelmesini inanılmaz isterim Pino'yuysa hiç bilmiyorum ama artık Rijkaard'a güvenmekten başka çaremiz yok. Kesinlikle forvet almalıyız bence hala ve Kewell'la da tekrar anlaşalım sol açığa boşuna bonservis ödemeyelim bu sene..

Mesaj Yetkileri