Sayfa 233 / 569 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
6,961 ile 6,990 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Formaları bilmiyorum da fiyatları çok güzelmiş Bizimki de böyle mi olur acaba?
    İnşallah olmaz biz düştük bu duruma siz düşmeyin Beşiktaş'ın kırmızı forması ne kadarsa sizinkide o kadar olur büyük ihtimalle.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    İnşallah olmaz biz düştük bu duruma siz düşmeyin Beşiktaş'ın kırmızı forması ne kadarsa sizinkide o kadar olur büyük ihtimalle.
    102 lira bizimki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen seneki sarı forma 66 liraya inmiş. Alsak mı napsak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Geçen seneki sarı forma 66 liraya inmiş. Alsak mı napsak
    Geçen sene forma kaç liraydı ya? ben hiç bakmamıştım. Arkadaşlar doğum günümde almıştı parçalıyı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Geçen sene forma kaç liraydı ya? ben hiç bakmamıştım. Arkadaşlar doğum günümde almıştı parçalıyı
    99 liraydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

109 liraydı sanıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu da "ille de açıklama yapsın" diye tutturan kişilere gelsin

Fatih Terim:Ben sözümü yemedim.Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım.

Fatih Terim:Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim : "Elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyonlar verirken, biz 250 bin euroya aldığımız Necati ile şampiyon olduk,

Fatih Terim : "“Melo için 13 milyon eurolardan başladık, yedilere kadar indirdik zarar etmemek için. ‘"

Fatih Terim : "‘Bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalkmamız İtalyanları panikletti. Şimdi birkaç gün daha bekleyeceğiz...”"

Fatih Terim: "Melo transferi için birkaç gün daha bekleyeceğiz, ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil."

Fatih Terim : "Galatasaray TV’nin eksikleri var. 100 bin liralık bir yatırım gerekiyormuş. Bunun sözünü de ben veriyorum "

Fatih Terim “Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım."

Fatih Terim : "2 ya da 3 transfer daha yapacagiz. Gidenlerin sayisi gelenlerden daha cok olacak."

Fatih Terim : ''Ne rüya takımı? Bu sene 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Herkesin yedeği olmalı. Geçen sene yedek mi vardı?''

Fatih Terim : ''Ben Berbatov'u istemedim, üstelik haberi de yalanlattım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Parçalı ve beyaz forma güzel olmuş.Özlemişiz beyazı Yalnız kırmızı forma tek renk olsaydı en güzel formamız olabilirdi bu sezonki.Böyle iki farklı ton pek hoş durmamış.Genel olarak baktığımızda güzel olmuş formalarımız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız parçalı efsane olmuş.10 sınıf birden atlamış desek abartı olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilseydim böyle olacağını geçen sezon forma almazdım Bu sezon uzun kollu antreman formasını alıcam ben. Daha öncede paylaşmıştım burda resmini. O > bütün formalar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bayrak konusu: su an satisa sunulan formalar yaklasik 4 ay once uretime girmisti ve o zaman bayrakli olarak uretilmeleri dogru olmazdi. Gelen forma ile birlikte taraftarin kendisi tarafindan uygulanabilecek ayyildiz dusunuldu ve hazirlandi. Ancak bu ayyildizin uygulanmasi konusunda sorun yasanabilecegini gorduk. Bu nedenle dagitmadik. Bu konuda calismalar devam ediyor. Taraftarimiz en gec 2-3 hafta icinde magazalarimizda ayyildizi ucretsiz olarak uygulatabilecek. Dileyen taraftarlara da gonderilecek. Daha sonra gelecek formalarda ayyildiz onceden uygulanmis olacak. Amacimiz taraftarimizi bir an once bu guzel formalara kavusturmakti. Bu gayret sirasinda yasanan aksaklik icin kusurumuza bakmayin.

Parcalida bayrak yeri: bu forma yakali oldugu icin onde pat var. Bu nedenle buraya bayrak konamiyor, onun icin yeri sagda swoosh ustunde.

Nurettin Kantarelli

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bayrak konusu: su an satisa sunulan formalar yaklasik 4 ay once uretime girmisti ve o zaman bayrakli olarak uretilmeleri dogru olmazdi. Gelen forma ile birlikte taraftarin kendisi tarafindan uygulanabilecek ayyildiz dusunuldu ve hazirlandi. Ancak bu ayyildizin uygulanmasi konusunda sorun yasanabilecegini gorduk. Bu nedenle dagitmadik. Bu konuda calismalar devam ediyor. Taraftarimiz en gec 2-3 hafta icinde magazalarimizda ayyildizi ucretsiz olarak uygulatabilecek. Dileyen taraftarlara da gonderilecek. Daha sonra gelecek formalarda ayyildiz onceden uygulanmis olacak. Amacimiz taraftarimizi bir an once bu guzel formalara kavusturmakti. Bu gayret sirasinda yasanan aksaklik icin kusurumuza bakmayin.

Parcalida bayrak yeri: bu forma yakali oldugu icin onde pat var. Bu nedenle buraya bayrak konamiyor, onun icin yeri sagda swoosh ustunde.

Nurettin Kantarelli
    Buyur Murat abi bahsettiğim yazı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Parçalı gerçekten güzel olmuş kırmızıyıda beğendim Barçanın geçen seneki formasını anımsatıyor hoş olmuş,ancak formalarda Türk bayrağı düşünülmemiş o yüzden bayrağımız ekleme gibi duruyor, 2 formanında bütün ahenkini özensiz bayrak yerleşimi bozmuş,2 formada güzel üretilmiş ancak dizayndan dolayı çirkin gözüküyor şahsen ben gs taraftarı olsam bayraksız olanını alırdım burdaki suç yönetimin bayrağın düşünülmemesi güzelim formalara gölge düşürmüş.

Taraftarın öyle bir şansı var işte bayraksız alabileceğiz hatta bayraklısı yok bayrakları sonradan ekletiyoruz Ben şahsen parçalı almayı düşünüyorum ki alırsam bayrak taktırmayı düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

119 da 102 bu kuüplerin yaptığı nedir böyle ya umarım bizimkiler de 119 yapmaz o fiyata forma afalan almam yemişim takımını bune arkadaş 119 lirayla bir ay mutfak masrafı yapan aileler var bune ya

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

119 liraya ben olsam forma almam.Sevgiyi suistimal etmektir bu.

ben de 119 verip almam açıkçası. ama sağdan soldan böyle harçlıktı bilmem neydi çıkarsa alırım o ayrı 3 sezondur formaları sağdan soldan havadan gelen paralarla alıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bayram yakın, siparişleri hazırlayın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak Yılmaz veya Selçuk İnan yazılı forma alacağım. Bayrak bastırma olayı saçma bayraklı satsalar ya. Ya da bayraklı ve bayraksız satsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Parçalı güzel olmuş.Fiyatı tuzlu olsada artık taksitle felan bir şekilde almak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Şimdi de Türk bayrağı formalara koyulmamış skandalı çıktı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten yetkili kişi açıklamaları yapmış.Formalar 4 ay önceden basılmış.İnsanların ağzı vana değil ki kapatabilesin.Ağzı olan konuşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

4 ay önce formalar basılmış madem şampiyon olalı kaç ay oldu ? O arada o basılan formalara türk bayrakları konamıyor muydu ?

Bence olayda işgüzarlık var. Yani üşenmişler bayrak basmaya isteyenin formasına koyarız diyip geçiştirmişler.

Bu arada Beşiktaş'ın da bana göre forması çok pahalı G.Saray'ında. Yapın şunu kardeşim 50-60 lira herkes alsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    4 ay önce formalar basılmış madem şampiyon olalı kaç ay oldu ? O arada o basılan formalara türk bayrakları konamıyor muydu ?

Bence olayda işgüzarlık var. Yani üşenmişler bayrak basmaya isteyenin formasına koyarız diyip geçiştirmişler.
    Sıkıntı yok ki. İsteyen koydurur isteyen koydurmaz. Bende ilk başta kötü düşündüm ama sakin kafayla düşününce çok da önemli bir sorun olmadığı belli oluyor. 2 dk lık iş basım işi. Ek ücrette almadıklarına göre problem yok.

Sonuçta durum bunu gerektirmiş. İşgüzarlık, üşengeçlik felan değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sıkıntı yok ki. İsteyen koydurur isteyen koydurmaz. Bende ilk başta kötü düşündüm ama sakin kafayla düşününce çok da önemli bir sorun olmadığı belli oluyor. 2 dk lık iş basım işi. Ek ücrette almadıklarına göre problem yok.

Sonuçta durum bnu gerektirmiş. İşgüzarlık felan değil.
    Zaten söylediğim de ücretsiz olması.

Yani ücretli olsa anlayacağım ama ücretsiz basılacağı halde basılmamış olması işgüzarlıktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türkiye'ye ne zaman geldikleri önemli formaların.Belki bir kaç hafta önce geldi formalar ? Ee binlerce forma var bir kaç haftada hepsi biter mi ?

Formalara Türk bayraklari bedava olarak basilacakmis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abicim 4 ay önce basıldı deniyor. Tabiki de TR bayrağı konulamazdı. Anlamadım ki amacın ne Paralı basılsaydı bu seferde çıkarcılık denecekti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abicim 4 ay önce basıldı deniyor. Tabiki de TR bayrağı konulamazdı. Anlamadım ki amacın ne Paralı basılsaydı bu seferde çıkarcılık denecekti
    Yahu Cihan neden artniyet arıyorsunuz bunu anlamıyorum. Bunu ben G.Saray yaptı diye eleştirmiyorum. Beşiktaş ta yapsa aynı şeyleri söyleyecektim.

4 ay önce basılmış ve yurt dışından gelmiş formalar. G.Saray'ın şampiyon olmasından sonra o formalara bayraklar pekala koyulabilirdi ama yapılmamış bunu eleştiriyorum. Ama maşallah siz herşeyden nem kapıyorsunuz.

Mesaj Yetkileri