Sayfa 233 / 483 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
6,961 ile 6,990 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isinize geldiginde destek veriliyor ama Kac tane aciklama yapti Ali Koc veya Nihat Ozdemir ceza verilmedi. Sadri Sener hergun PDFK'ya sevkedildi, gerci 1 hafta oldu daha sevkedilmiyor bizde hayretler icerisindeyiz.

Insan boyle oluncada ister istemez Mostoroglunun tapelerini hatiyorliyor, PDFK VE TAHKIM de ustunluk sayisini soyluyorya.

Iste takimin Sampiyonlar ligine gittigin icin elestiri yapardin ama sonra mecburi desteklerdin, cunki o renklere gonul vermisin. Hem sen elestirsen ben elestirsem ne olur, kimse Sampiyonlar liginin cazibesini rededemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kapalı kapılar ardından birçok olay dönüyor,biz burda birbirimize sarıyoruz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O zaman siz bizim TFF yi ya sürekli desteklememizi ya da tamamen eleştirmemizi bekliyorsunuz. Yaptığını doğru bulursak destekleriz yanlış bulursak eleştiririz. Normal olan budur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    O zaman siz bizim TFF yi ya sürekli desteklememizi ya da tamamen eleştirmemizi bekliyorsunuz. Yaptığını doğru bulursak destekleriz yanlış bulursak eleştiririz. Normal olan budur.
    İşte sizin yaptığınız hep eleştirmek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşte sizin yaptığınız hep eleştirmek.
    tabi eleştirmemek için de karşı tarafın doğru bir şey yapması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    tabi eleştirmemek için de karşı tarafın doğru bir şey yapması gerek.
    Size kalsa onların her yaptığı yanlış sizinkilerin her yaptığı doğru.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Size kalsa onların her yaptığı yanlış sizinkilerin her yaptığı doğru.
    elbette ki doğru yaptıkları işler vardır onları da desteklemişizdir ama beni aklıma gelmedi sana göre doğru yaptıkları işleri söylesene ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadece Fenerbahçe tarafı da değil, Galatasaray'ın -en azından- yönetimi bile sürekli eleştirirken destek beklemek manidar olur biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bu bazı anlattıklarım için güzel bir örnek. ilk paragraftaki düşünce herkese mal edilmeye de çaılışılsa tamamen kişisel bir fikir, ama ikinci kısımda kişisel fikirlerden doğan kanaatlere eleştiri var. bu ne yaman çelişki?

olaylara tek gözle bakmanın, dünyayı kendi çevresinde dönüyor sanmanın alemi yok. kendi başkanınıza davayla ilgili laf gelmesini bile kaldıramazken Sadri Şenere bunak imaları yapmak, eğlence meselesi yapmak şık değil.
    Benden alıntı yapmışsın ama şık bulmadığın hareketleri yaptığımı düşünmüyorum, bunu reddediyorum. Burada yazılan mesajdan sonra, o mesajı attım. Şampiyon kim belli diye bir mesaj atılıyorsa, ben de evet belli sahada mücadele eden oyuncular derim, ilk söylenen garip değil, benimki garip ha?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Rıdvan Dilmen : Biz Onursuz Insanlar Değiliz .. Fenerbahce için eksi puan pazarlığı yapacagımıza kendimizi asarız

Rıdvan Dilmen : Bizim Kültürümüzde Kulubumuzde Ahlakımızda Böyle Ahlaksız Pazarlıklar YOK

Rıdvan Dilmen:Aykut Hoca 82 puanı alırken saçları beyazladı. Yapar mı böyle bir şey?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ünal Aysal: Galatasaray geçen sene küme düşseydi ne olacaktı? O zaman futbolumuz batıyor muydu?

Ünal Aysal: Galatasaray bir alt lige gidecekti ve kurallara uyarak paşa paşa gidip oynayıp geri gelecekti. Kurallara uymak zorundayız.

Ünal Aysal: Benim hedefim, projem Galatasaray'ı yurtdışında başarılı bir noktaya ve başarılı bir takım haline getirmek.

Ünal Aysal: Eğer federasyonun kararı doğrultusunda Galatasaray'ın yurtdışına çıkışı engellenirse bu ortamda başkanlık yapmam.

Ünal Aysal: Yöneticiler yasaları değiştiremez. Yasaları ancak, yasa koyucu değiştirmeli. Biz yasaları uygulamak ile görevliyiz.

Ünal Aysal: Galatasaray eğer birileri tarafından yurtdışında çıkma hakkını kaybederse Mayıs ayında ben çekilirim, başkaları devam eder.

Ünal Aysal: Gerektiği vakit en ağır kararları almak kaydıyla, menfaatlerimizi korumak zorundayım.

Unal Aysal: Galatasaray blof yapmaz. Gerekirse en agir kararlari aliriz.

Ünal Aysal: 26 Ocak'taki Genel Kurul'da neyi oylayacağımızı bilmiyoruz. Aziz Yıldırım'da bizim görüşümüzü destekliyor. Tebrik ediyorum.

Ünal Aysal: 'Şu Kulübe, şu ceza verilsin' gibi bir yaklaşımımız hiçbir zaman olmadı. Ben Galatasaray'ın menfaatlerine bakıyorum.

Unal Aysal: Oyun oynanırken kural değiştirilmez. Oyun bittikten sonra kuralları değiştirebilirsiniz.

Geçen sene GS küme düşseydi batacak mıydık? Juventus düştü, 1 sene sonra geri döndü.Biz düşseydik arkamızdan ağlayacaklar mıydı?

Ünal Aysal: Bugün göndermiş olduğumuz yazıda benim onayım var, imzam yok. Kulüp avukatımız hazırladı ve kaleme aldı.

Unal Aysal: A.Yildirim'in basina gelenler benim basima gelmezdi. Ama gelseydi kendimi kulubumden soyutlardim ve mucadelemi kendim verirdim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benden alıntı yapmışsın ama şık bulmadığın hareketleri yaptığımı düşünmüyorum, bunu reddediyorum. Burada yazılan mesajdan sonra, o mesajı attım. Şampiyon kim belli diye bir mesaj atılıyorsa, ben de evet belli sahada mücadele eden oyuncular derim, ilk söylenen garip değil, benimki garip ha?

söylediklerimin ilk paragrafı senin için geçerli. o yüzden diğer kısmı ayrı yazdım zaten. o msj ile eleştirdiğim kişiler ortada.

ikinci olarak ilk söylenen de ikinci söylenen de garip veya değil ama ikisi de kanaat. toplum kanaatine eleştiri yapıyorsun ama söylediklerin de kanaat. ben doğru yanlış bunun muhasebesini yapmıyorum. şampiyonun kim olacağı, oynanan maçlarda kimin mücadele ettiği, kimin haklı olacağı belli olacak. kendi kanaatimiz (bir anlamda önyargı) varken, başka kanaatleri eleştirmek doğru değil bunu eleştirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir suçlama var ve bunun savunması yapılacak, olay yargıya intikal etmiş ve bu konuda biz kanaat belirtemeyiz.

Diğeri ise futbol sever olarak yapılan yorum, sahada oynanan oyunu yorumlamak kesin bir yargıya varmak değildir. Ek olarak ilk bahsedilenle bu yorumu aynı kefeye koymak da doğru değildir. Pek çok takım şampiyonluğu hakedebilir ama 1 şampiyon çıkıyor ligimizde ve bu şampiyonluk kazanılırken ortaya konan mücadele hiç görülmeyip, verin şampiyonluk bizim demek, o adamların emeğine saygısızlık olmuyor mu? O sınırladıklarını zorladıkları, her hafta üstün gayret gösterdikleri emeklerine?

Trabzonspor emek vermedi mi, haketmedi mi? Hayır böyle bir durum yok, onlar da haketti ama 1 şampiyon çıkıyor ligimizde.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın, suç varsa cezası zaten verilsin, ortada suç varsa bunlar emek sarfetmişti diye ceza vermeme durumu çok abes olur. Ben daha ortada hiçbir şey yokken, şike yapıldığı ispatlanmamışken, şampiyonluk bizim diyenlere karşı sergilenen mücadele örneğini verdim, ispatlanır ve suçlu bulunursa zaten bu emekten söz etmek dediğim gibi abes olur.

Ünal Aysal ayrıca, federasyon başkanından ve yönetiminden çok memnunuz, süreci çok iyi yönettiler, tedbirli davranmaları, bu şekilde acele etmemeleri çok doğru da dedi. Federasyonun bir an önce karar alması gerektiğini söyleyen Galatasaray değil miydi yoksa bu söylem taraftarlar tarafından söylenen, kulübün resmi duruşu değil miydi? Kaçırmış olabilirim Galatasaray cephesini takip etmediğimden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Piyasada dolaşan saçma sapan bir senaryo var. Neymiş başta play-off öncesinde puan silme cezası verilecekmiş. Ardından mahkemede suçlu bulunan kulüp olursa küme düşürülecekmiş. Oldu olacak ilk duruşmada -10, 2. duruşmada -20, 3. duruşmada -30 diye bir derecelendirme yapıp savunma almadan 27 kez ceza ver. O piyasada dolaşan senaryonun altına imza koyacak yönetim Şükrü Saracoğlu'na giremez. Shakhtar maçında basın tribününe yapılan şeref tribününe yapılır. (Gerçi şimdiye kadar yaptıkları açıklamalar başkanla aynı paralelde) Aziz başkanın açıklaması yeterince net. "Ben masumum ama eğer yiyorsa düşür, çıkınca hesaplaşırız" Şuan Fenerbahçe taraftarının %99'u da başkanla da aynı fikirde diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Unal Aysal: A.Yildirim'in basina gelenler benim basima gelmezdi. Ama gelseydi kendimi kulubumden soyutlardim ve mucadelemi kendim verirdim.

Ünal başkanın bu düşüncesini ben de çok begendim. Ben hala Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe kulübü ve camiası arkasına saklanarak kendini savunmaya çalıştığına inanıyorum.Ayrıca Ünal başkan Galatasaray taraftarını da iyi tanımış. Programda "Eğer bunu ben yapmış olsam taraftar 3 gün sorguladıktan sonra, yerime yeni başkan seçerdi" dedi. Gerçekten de öyle yapardık...Bir kişinin aklandıktan sonra tekrar eski pozisyonuna gelmesi çok zor bir olay değil. Fakat eğer aklanamazsa ve suçu kanıtlanıp ceza alırsa Aziz Yıldırım Fenerbahçe kulübü ve taraftarına ödettiği bu bedeli nasıl ödeyecek ?

Bir de bu programlarda çizilen iğrenç bir senaryo var. Bir seferlik küme düşürmeyelim kampanyası iyiden iyiye dillenmeye başladı. Önce play off öncesi puan silme verip sonra da temmuzda 58. maddeyi değiştirip yargı sonunda da 58. madde değişeceği için düşürmeme planları varmış sanırım. Şike,teşvik,teşebbüs hepsi de şu anda küme düşmeyi gerektiriyorsa ve kanıtlanırsa hepsi de düşsün arkadaş. Ondan sonra çıkan geri çıksın. Yoksa zaten kendi kendimizi kandırıp "bakın puan sildik, bakın para cezası verdik" diyerek ligi temizledik ayaklarına yatacaklar. Hiçbir kulüp ya da camia ( GS dahil ) türk futbolundan önemli değildir. Eğer bu iddaa edilen suçları işlemişlerse ve düşürülmezlerse bu kulüplerin taraftarları mutlu olacak mı ? ciddi soruyorum bu soruyu ? Mesela Fenebahçe ya da Trabzonspor'lu arkadaşlar şike ya da teşvik kanıtlanmasına rağmen ligden düşürülmezlerse mutlu olacak mısınız?

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

3 günlük baskanla Aziz Yıldırım i aynı kefeye koymayın. Takımı bu kadar geliştirecek biz de onu yalnız mı birakacagiz? O bıraksa biz birakmazdik onu. Kimsenin böyle bir baskanı olmadıgı için bizi anlamıyorsunuz. Sonuna kadar destek.

Muhammed abi zaten federasyon bunu değiştirip (-) puan uygularsa takımı 2 maca çıkarmama konusuluyor taraftar forumlarında. Biz ne düşünüyorsak yönetimde aynı. Hatta son duruma göre Nihat Özdemir de. Son kulüpler birliği-TFF toplantısında; yarım puan bile vermeyiz diyen isim Nihat Özdemir.

Dün izleyemedim ama Rıdvan Orduspor başkanını hasat etmiş
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ünal Aysal o açıklamayı, camialarının farklılığı anlamında söyledi bence, Fenerbahçe başkanına sahip çıktı, birlik oldu, bizim camiada değişim istenir tarzında. Yani ayrılmasa da böyle bir durum olsa, camia tarafından ayrılmak durumunda bırakılabilir.

Aziz Yıldırım'ın bırakması herkes tarafından bekleniyor amaç da buydu zaten, o sebeple Fenerbahçe taraftarı başkanına sahip çıkıyor. Aziz Yıldırım'ı soyutlarsak, Fenerbahçe'ye ihanet etmiş oluruz çünkü biz aklanacağına inanıyoruz. Suçluysa bedelini ödeyecektir.

Madde değişirse zaten biz düşürürüz dedi Aziz Yıldırım. İnanıyorum ki Fenerbahçe bu konu için genel kurula gitse oradan da 2 maça çıkmayıp küme düşme kararı çıkar. 58. madde değişmemeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKIKA - Cumhuriyet Savciligi, Galatasaray hakkindaki "Tesvik Primi" sorusturmasinda "Görevsizlik" karari verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim hakkımızda teşvik primi soruşturması mı varmış? yeni duydum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Görevsizlik ne oluyor ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Görevsizlik ne oluyor ?
    Görevsizlik kararı: Bir mahkemenin önüne getirilen davanın niteliği bakımından kendi görev alanına girmediğine ilişkin verdiği karar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kisaca savcilik topu Tff'ye verdi , Tff aldi ve . . . .

Gerisini bilemicez cunki MAA'nin ne yapacagini kimse asla kestiremez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maa Uefa'ya gitmis bakalim geri geldiginde neler diyecek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

maa: uefa iç işlerimize karışmayacak.

ee siz kimin zoruyla men ettiniz fenerbahçe'yi?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Karışmayacakmış yok ya? Zaten bunu biliyorduk sadece basın milleti yiyordu. Ortada UEFA'yı ilgilendiren bir durum zaten yoktu ki ?? Karışırsa bir şey çıkarsa Avrupa'ya gdenlere karışırdı zaten onlarada bir şey çıkmayacak.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ilginizi çekmez belki, işinize gelmediğinden.. ama yine de koyalım bakalım...

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-si...ler-2001121200
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hepsi vardi klasorler icinde Haberi yapan yeni biseymis gibi niye yazmis onu anlamadim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tarafsız medyamız da bi kere çıktımı bu haberler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa, Aydınlar'a güveniyor

Geçen sezon küme düşen takımlardan Kasımpaşa'da futbol şube sorumlusu Süha Sidal, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a güvendiklerini belirtti.

Süha Sidal, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa'nın geçen sezon haksız şekilde küme düştüğünü öne sürdü. Bu konuda federasyona hukuki girişimlerde bulunduklarını ifade eden Sidal, Bucaspor ve Konyaspor'un da benzer girişimlerde bulunduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Biz geçen yılki mağduriyetimizin giderilmesi için federasyona başvurularımızı yaptık. Mahkemeye gitme hakkımız da baki. Federasyonun hakkımızı koruyacağına, bizi mağdur duruma düşürmeyeceğine, herkesin içine sinen bir karar vereceğine inanıyoruz. Bunu da bekliyoruz. Ben kişi olarak Mehmet Ali Aydınlar'a güveniyorum. Saygın bir işadamı. Aydınlar, şike iddialarına yönelik kararını oturup tek başına versin, altına biz imzamızı atarız.''

Bu yıl yeniden Spor Toto Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını ifade eden Sidal, ''Takım olarak enerjimizi takımımızın başarısına vermek durumundayız. Süper Lig'e bileğimizin hakkıyla çıkarız. Çıkacağız da; federasyondan beklentimiz, çıktığımızda, kaybettiğimiz gelirlere ilişkin tazminat haklarımızın iadesi. Eğer bu sağlanırsa, bu olaylar nedeniyle kaybettiğimiz sadece 1 yıl olacak'' dedi.

Sezon başında da takımın yeniden Spor Toto Süper Lig'e alınması için başvurduklarını ancak bunun kabul edilmediğini ifade eden Sidal, ''Keşke o dönemde bu iş bitseydi. Kararlar o gün alınsaydı. Bugün yaşadığımız hiç bir sıkıntı olmazdı'' ifadelerini kullandı.

kaynak : http://www.sporbucks.com/haber/15350...lara-guveniyor
    --

bu işin bide bu boyutu var
    Last edited by Facx : 20.Ocak.2012 at 14:07 Reason: kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor şampiyonluğa giderken verilen Siyasi destek nasıl işlediyse Trabzonspor içinde aynısı işledi ama Trabzonspor şampiyon olamadı aradaki tek fark bu.

Örneğin
    "23 Nisan 2011
    Nevzat Şakar'ın, Volkan Canalioğlu'na "yüklenin başbakana yaaaa" demesinden sonra bakın ne oldu?"
    24 Nisan 2011,
    "FB'nin şampiyon olması için hükümet harekete geçmiştir" bunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu
    Kaynak: http://www.trabzonhaber.com.tr/kulis...lendi-h79.html

Şimdi burda Efendim bunları niye basın yazmadı falan diye dertlenmeye gerek yok. Geçen burda da yazdım Bursanın şampiyonluğa çekiştiği sene her hafta Fenerbahçe'yi karalayan haberler gazeteleri süslüyor, Futbol yorumcuları kalecileri Fenerli olmakla suçluyor hatta Bobo penaltıyı Alex'in arkadaşı diye atmadı diyerek her hafta bu takımı töhmet altında bırakmak için elinden geleni yapıyordu. Fener lider götürdükçe kirli olan lig Bursa şampiyon olunca anadan doğma temiz oldu.
    Ben bu olayın başından sonuna kadar siyasi olduğunu düşünüyorum çünkü benim düşüncemi destekleyecek o kadar çok siyasi müdahale oldu ki bunları kamuoyu gündeme getiremiyor !
    Geçen sene Trabzonspor şampiyon olsaydı bunlar başımıza gelir miydi ?
    %50 %50 şans veriyorum
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri