Sayfa 234 / 476 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
6,991 ile 7,020 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlk gördüğümde şok oldum resmen.Fakat daha sonra Hakan Gündoğar NtvSpor'da İbrahim Toraman'a yumruk attı diyince tamam olay ortaya çıktı dedim. Ne diyelim her işte bir hayır vardır,Deli İbo'nun sözleşmesinin birden feshedilmesi biraz üzse de...

Bu olay Bjk'nin degil Ibrahim Üzülmez'in ayibi. Sen Türkiye'nin en önemli 3 kulübünden birinin yillarca kaptanligini yapmissin sonra takim arkadasini yumruklamissin. Ama keske Bjk'de kaptan olarak futbolu biraksaydi .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Daha 2 gun evvel sahtekar, cirkef diyip alay ettiginiz adam bir anda buyuk kaptan, emektar, efendi mi oldu?

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Daha 2 gun evvel sahtekar, cirkef diyip alay ettiginiz adam bir anda buyuk kaptan, emektar, efendi mi oldu?
    İ.Üzülmeze sahtekar diyenini görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İbrahim Üzülmez 15:00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanırsam bu iki oyuncu daha öncede kavga edip affedilmişti. Bu sefer inceldiği yerden tam kopmuş. İBo bu yaşına rağmen takdir edilmesi gereken bir performans gösterdi lakin artık BJK için yeterli bir oyuncu değildi. Bu sebeple yönetim yaşınıda hesaba katarak bu suçu affetmedi... Ama Toraman'ın da ne yaptığı önemli tabi. Tek suçlu İbo mu olayda?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Üzülmez ilk açıklamayı NTV Spor'a yaptı

Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez bugün saat 15:00'te Beşiktaş Ümraniye Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenliyor. Üzülmez, basın toplantısından kısa süre önce NTV Spor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar'a konuştu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü maçında soyunma odasında İbrahim Toraman ile kavga etmesinin ardından sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez tüm ayrıntıları açıklıyor.
    BASIN TOPLANTISINDAN ÖNCE NTV SPOR'A KONUŞTU
    15:00'teki basın toplantısından kısa süre önce NTV Spor'dan Hakan Gündoğar'a konuşan İbrahim Üzülmez, "Yaptığım bir hataydı. Neden bir kişiyle sorun yaşadım? Buna bakmak lazım. Çok üzgünüm. Ben her zaman Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez'im" dedi.
    Basın toplantısında detayları anlatmaya devam edecek olan İbrahim Üzülmez, Hakan'a yaptığı açıklamada, "Gitmeme çok üzülenler olduğu gibi doğru bulanlar da var. Ama unutulmasın ben Beşiktaş'ın kaptanı olarak gidiyorum. Ben taraftarlarımdan ve kulübümden ayrıldığım için çok üzgünüm. Kulübümle, başkanımla ve kimseyle hiçbir sorunum yok. Alınan karara saygı duyuyorum. Bir kırgınlık yok" ifadelerini de kullandı.

NtvSpor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toraman ın maç içerisinde küfür ettiği kesin. Demirören de zaten konuşmasında ''Maç içerisinde herkes bir birine küfür ya da hakaret edebiLiyor, bunLar maç içerisinde oLan şeyLer'' dedi. Demek ki goLden sonra Toraman ın bir tepkisi var. Yanında oynayan Sivok un bunu duymaması normaL, sonuçta anLamıyor. Ekrem de epey uzakta oLduğuna göre bir tek en yakınında ki İbo kaLıyor ki o da duymuş sonuçta ve tepki göstermiş. Ama soyunma odasında yaptığı ve gösterdiği tepkide tamamen hataLı. Bu takıma yıLLarını vermiş, takımın 1.Kaptanı oLan bir kişi tepki vereceksede herkese örnek oLacak şekiLde vermeLi. Toraman ı bir kenara çekip, yaptığın ve söyLedikLerin hiç hoş değiL, bir daha tekrar etmeni istemiyorum diyebiLirdi. Ama terLik muhabbetinden zaten bir yarası varmış demek ki. YoLun açık oLsun DeLinho, seni yaptıkLarın ve yapmaya çaLışıp, yapıyormuşsun zannettikLerin, hırsın iLe sevdik biz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Üzülmez'i severim ancak kaptan kaptan diyoruz, kaptanı böyle göndermek yakışmadı diyoruz ama adam devre arasında gelip küfür etti diye arkadaşını yumrukluyor. Böyle kaptanlık nerede görülmüş? Kendi etti kendi buldu diyelim. Yoksa adam gibi dursaydı Beşiktaş kaptanına en kral jübileyi de yapardı.

(bkz. Mehmet Özdilek)

Nesil
    2006

"Türk solunun değişmez 2 isminden biriydi. Önce Deniz Baykal, sonra İbrahim Üzülmez... "

Akşam akşam koptum.

Beşiktaş 100. yılına şahitlik etmiş tek isimdi, bu forma altında bırakmak yanaşırdı.

Midem bulandı bu olaydan dolayı...İ.Üzülmez'e çok üzüldüm, sinirli bir yapısı var zaten biliyoruz, oyuna gelmiş. Şimdi Toraman daha mutlu olmuş mudur acaba?

Toramanan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Bir Basın Toplantısı Düzenlemesi Lazım Yoksa Bu İşin Sonu Deli'nin Gönderilmesiyle Halledilmez.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Toramanan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Bir Basın Toplantısı Düzenlemesi Lazım Yoksa Bu İşin Sonu Deli'nin Gönderilmesiyle Halledilmez.
    Bugün basın toplantısı düzenlemek istemiş fakat Yıldırım Demirören kesinlikle böyle birşeyin olmayacağını ve asla basına bu konuyla ilgili konuşmamasını söylemiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence yönetim konuşma yasağı koymuştur, tüm oyunculara... Zaten yönetim TD ve oyuncuların olaya genel bakış açısını ortaya koydu. Bence açıklama yapması, olayları daha da uzatacaktır. Yok bir şekilde barışabilecekleri bir ortam oluşturulabilecekse, ki Üzülmez kabul etmez diye düşünüyorum, o zaman ancak akıllıca olabilir. Q7 de bugün röportajında, bu olaylardan hiç bahsetmemiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yorumları okudumda şu dikkatimi çekti benim...

Neden 1.Dakikada gol yiyen Hakan'a saldırmıyor veya Ekrem'e saldırmıyorda gidiyor Toroman'a salrıdıyor anlamadım gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serhat, Toraman maç içerisinde Delinho'ya küfür etmiş. Ekrem zaten uzaktı, Sivok'ta anlamamıştır muhtemelen ama Delinho bu affetmez. Ayrıca ben olayın birde soyunma odası kısmı olduğunu düşünüyorum. Orasını kimse anlatmıyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Bobo Lizbon'da" iddiası

24 Mart 2011 17:45 | NTVSpor.net
    Portekiz basınına göre Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, Sporting Lizbon'a çok yakın. Cumartesi günü yapılacak kongrede Godinho Lopes başkan seçilirse Bobo önümüzdeki sezon Lizbon forması giyecek.

Bu sezon ligde attığı 8 golle Beşiktaş'ın en çok gol atan oyuncusu olmasına rağmen, istikrarsız performansıyla eleştirilen Bobo'nun taliplerine bir yenisi daha eklendi.
    Sporting Lizbon'da cumartesi günü yapılacak başkanlık seçiminde adaylardan biri olan Godinho Lopes, seçim kozları arasında Bobo'yu da gösterdi. Portekiz'in en yüksek tirajlı gazetesi "Record", Lopes'in Bobo ve Kopenhag'ın sol beki Oscar Wendt ile kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
    Lopes'in seçimden galip çıkması halinde Bobo ve Wendt'in Lizbon'a geleceği belirtilirken, Braga'lı Rodriguez'le birlikte Alvalade Stadı'nda bir imza töreni düzenleneceği de iddialar arasında yer aldı.
    Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda biten Bobo için bonservis bedeli ödenmeyeceği, Lopes'in listesinde bir başka Beşiktaşlı Hugo Almeida'nın da yer aldığı vurgulandı.
    Bununla birlikte Portekiz basınında bu 2 transferle Lopes'in seçimdeki rakipleri Duque ve Freire karşısında şansını artıracağı yorumları da yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adanaspor yetkilileri Ersan Gülüm için 7 milyon euro istemişler. Quaresma'yı 7 milyon euro'ya almışken Her ne kadar mükemmel bir performans sergileyip milli takım düzeyine kadar yükselmiş olsa da o kadar biraz fazla sanki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adanaspor yetkilileri Ersan Gülüm için 7 milyon euro istemişler. Quaresma'yı 7 milyon euro'ya almışken Her ne kadar mükemmel bir performans sergileyip milli takım düzeyine kadar yükselmiş olsa da o kadar biraz fazla sanki..
    ne kadar fazla koparsak kârdır diyor, beşiktaş almazsa fenerbahçe alır mantığı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    ne kadar fazla koparsak kârdır diyor, beşiktaş almazsa fenerbahçe alır mantığı.
    opsiyon u yokmuydu o çocuğun

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Facx View Post
    opsiyon u yokmuydu o çocuğun
    Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.
    Öyle iş mi olur anlaşmaları sözle mi yapıyolar artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    böyle bir opsiyon varsa-ki var- 4 milyon euro'dan fazla para verilmeden alınır. adanaspor başkanı kıvırmayı bıraksın.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Benim bildigim kadariyla opsiyon yoktu. sadece öncelik Besiktas'da (kagit üstünde birsey yok ama)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla Bjk gidip kimlere paralar sacri, Ersani her turlu takimda tutmalari lazim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fm'de 4 m yazıyor ama başka kaynaktan teyit ettirmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.
    bunu söylerken, elbette öyle bir duyumum yok. ben mantığı söyledim ki mantık gerçekten de böyle. ersan değerli bir oyuncu 10 yabancılı sistemde kabul edersin ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adanaspor başkanı Bayram Akgül Beşiktaş taraftarıdır sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Daha bugün konuşmasını izledim ersan hakkında çıkan herşey yalandır daha bir kuruş para konuşulmadı serdal beye verilmiş bi sözümüz var lig biter bitmez Beşiktaşla masaya oturacağız dedi.link bulduğum anda koyarım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynı şey Galatasaray'ın başınada gelmişdi.Sanırsam dos Santos için 6.5m euro idi opsiyonlu satın alma bedeli.Sezon sonu Tottenham 8 m euro istedi transfer yattı.Rakamdan emin değilim ama Tottenham olağandan fazlasını istemişti.Futbolda böyle şeyler hiç adil olmuyor.Can sıkıcı.Umarım Beşiktaş sorun çıkmadan oyuncuyu alabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri