Sayfa 234 / 569 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
6,991 ile 7,020 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ohoo o formaları tek tek bir daha mı bastıracaklardı. Sonra yetişmez felan iyice fiyasko olurdu. Emin ol bunların hepsini düşünmüşlerdir baştaki adamlar. Biz bile bu kadar düşünüyorsak onlar hiç geçiştirmez. Bazı şeyler çok basit gibi gözüküyor dışardan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence kırmızı forma çok güzel olmuş en çok onu beğendim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BAYRAK MESELESİ

- Satılan formalarda bayrak mevcut değil. Bayrak olmamasının sebebi bu baskıları üreten firma Lextra ve Nike arasındaki bir problem. Sanıyorum bu kumaşlarda uygulanmasında problem yaşanıyormuş. Bu sebeple bayraksız satılıyor formalar.

- Ancak formalar alındığı zaman, ücretsiz olarak bayraklar da forma ile birlikte veriliyor sonradan basılabilinsin diye. Fakat bir kaç hafta içinde, bayrakların hazır olarak, formaların üzerinde olduğu formalar da satışa çıkacak.
    http://galatasarayformalari.blogspot...-hakkinda.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan yeni transferi Burak Yılmaz Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlıyor.

19 Temmuz 2012 Perşembe - 12:57
    Sporx.com

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan yeni transferi Burak Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çıktığı ilk antrenmanın ardından Galatasaray TV'nin sorularını yanıtladı.

İlk antrenmanı hakkında konuşan Burak, "Burada çok samimi çok değerli arkadaşlarım var. İlk günüm çok heyecanlı oldu. Burada başarının nasıl geldiği belli oluyor. Burada olmak mutluluk verici. İnşallah bu güzellikler devam edecek" dedi.

Transferi hakkında ilk kez GS Tv miktofonlarına konuştuğunu söyleyen Burak, "Trabzonspor'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum ancak bundan sonra hayatıma bu şekilde devam edeceğim. Onlara sitemde falan bulunmuyorum tek sözüm teşekkür etmektir. Çıkışımı orada yaptım. Orası benim için çok özel. Aksini söylersem işhanet etmiş olurdum" ifadelerini kullandı.

Fiziksel gelişimi hakkında sorulan soruyu cevaplayan A Milli oyuncu, "Özel olarak çok çalıştım. Futbolu yavaş yavaş öğreniyorum. Hem değişiyorum hem de gelişiyorum. İnşallah Fatih Hocamla daha iyi yerlere gleceğim. Kafa olarak her şeyini futbola verirsen gerisi geliyor" dedi.

Giyeceği forma numarasının 18 numara olacağını söyleyen Burak Yılmaz, 17 numaranın Tomas Ujfalusi'de olmasından dolayı böyle bir karar aldığını dile getirdi.

Arena'nın atmosferinin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Burak Yılmaz, "Türk Telekom Arena'nın ambiyansını biliyorum. Ben de taraftarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen seneki koreografileri izledim hepsi çok güzeldi. Orada oynayamamak için hiçbir neden yok. Formayla çimlere adım atmak istiyorum"

"Selçuk kardeşim gibi. Beni çok iyi tanıyor. Onunla oynamak beni rahatlatıyor" şeklinde konuşan başarılı oyuncu, "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Hakan Şükür'ün oynadığı takıma ve mevkiye geldim. Onun başarılarını yakalayamayabilirim ama izinden gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a başarılı olmak için geldiğini söyleyen Burak, "Transferim çok sıkıntılı oldu. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Duygularım tarif edilemez" sözleriyle açıklamalarını noktaladı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Allah utandırmasın, umarım kimseyi mahçup etmez Burak gollerine devam eder. Hakan Şükür demiş,mutlu oldum. Dahada umutlandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Formamız böyle olsaydı kötü mü olurdu?

Last edited by DisCo : 19.Temmuz.2012 at 16:22 Reason: 2. forma eklendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray formalarının iç kısmında ne yazıyor? Bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray formalarının iç kısmında ne yazıyor? Bilgisi olan var mı?
    İlklerin ve Enlerin takımı Galatasaray yazıyor olması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birde parçalının içi mor renk mi yoksa sarı mı? Gsstore ile tanıtımlardaki arasında fark var. Eskiden formanın her parçasının gösterildiği tanıtım resimleri olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

beyler bizim hazırlık maçı programı nedir? Blgisi olan?

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    beyler bizim hazırlık maçı programı nedir? Blgisi olan?
    4 gün sonra Endonezya ya gitcez turnuva için bi onu biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    4 gün sonra Endonezya ya gitcez turnuva için bi onu biliyorum
    İptal olma durumu var, net değil organizasyon ve özel uçakla ilgili sıkıntılar varmış.

Bu sene pek organize değiliz hazırlık kampları konusunda.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

hadi yav aslında bi uzak dogu yada amerika turu fena olmaz pazarlama ve itibar açısından hem bi 10 forma daha satsak iyidir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler Saçlar

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beyler Saçlar

çok eski foto bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vurdur 3'e rahat et yazın püfür püfür gezersin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kim vurdursun yahu.Emre'nin bir kaç yıl önceki hali bu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hehe sensın sandım ne bılım yas 16 yazıo senın bu cocukta 16 gıbı durunca

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Amrabat konusunda hesap yapacak olursak normalde 1.750den başlayarak yıllık 100bin artış gerçekleşecekti her sene 75bin x5 sene 3milyon 750bin eder 600 de psvye verildi 8.600-3750=4.850 e gelmiş oluyor burakın bonservisi de 5 milyon peşin hamitin bonservisi 3.5 milyon danynin bonservisi 3.3milyon umutun kiralık anlaşmasıda 300 bin 17 milyon bonservise para eder stancudan 2.5milyon euro kazandık 14.5 a indi zarar melonunda 5 e alınacağını düşünürsek baros+pino+kazım+serkanı satmamızdan zor ama 9.5 milyon kazanırsak sezonu baya karda kapatmış oluruz lig+forma+kombineden bir de şu hisse satışları ve 16 yıllık denizbank a kiralanan viplerden aldığımız 160milyona yakın parayı düşünürsek Galatasaray bu senede başarının(şampiyonluk+havuzdan gelen parayla) 2014 yılında borucumuz 50 milyonun altına iner son bir notta eğer forma satışlarının fazla olunması isteniliyorsa forma fiyatı önceki yıllardaki gibi 87 liraya çekilmeli bu durumda biraz hayal olsa bile 300 bin formadan 21milyon tl kazanırız bunun yanında sezonluk sponsorluklardan gelen parayı da katmak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    hehe sensın sandım ne bılım yas 16 yazıo senın bu cocukta 16 gıbı durunca

Ben böyle bir tipe sahip olsaydım herhalde kendimi bıçaklardım Aslında yine bıçaklasam yeridir ama yemiyor

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben böyle bir tipe sahip olsaydım herhalde kendimi bıçaklardım Aslında yine bıçaklasam yeridir ama yemiyor
    sana gerek yok biz bulur bıçaklardık gene iyi yırtmış o saçlar ne yav emreden soguttun hocam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    sana gerek yok biz bulur bıçaklardık gene iyi yırtmış o saçlar ne yav emreden soguttun hocam
    Ergenlik işte Neyse bizim millet ergenlikten yine iyi çıkıyorda yabancılar pek de iyi değil yani

Bknz: Neymar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten diğer mesajda belirttim bir kaç yıl önce ki hali diye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Müthiş forma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Müthiş forma
    Ah ulan ah formaya bak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burda yapması kolay tabi gerçekte bunları yapamıyorlar maalesef...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kamp ürünleri çıkmış hemde reklamsız, uzun kollusu çıksada alsak

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18979
    Screw you guys, I'm goin' home

İnönü çökerse, sorumlu G.Saray mı?
    2012-07-20 09:47:17
    İnönü Stadı'nın deniz tarafındaki kale arkası tribünleri çökme tehlikesiyle karşı karşıya ve olası olumsuz bir durumda ise sorumlunun Galatasaray olarak gösterileceği belirtiliyor.
    İnönü Stadı'nın deniz tarafındaki tribünü çökme tehlikesi altında. Eğer böyle bir facia seyirci varken gerçekleşirse devlet bunun sorumlusu olarak TT Arena'yı Beşiktaş'a açmayan Galatasaray'ı gösterecek.

G.Saray'ın başı devlette dertte... Bunun sebebi ise sarı-kırmızılıların Seyrantepe'nin kendilerine devri ile ilgili imzalanan protokoldeki bazı hükümleri halen yerine getirmememiş olmasının yanı sıra son olarak Beşiktaş'a Türk Telekom Arena'nın kapılarını açmaması... İşte sarı kırmızılılar ile devlet arasındaki problemler...

STAT HALA YAPILMADI

Vatan'ın haberine göre; Seyrantepe'nin kendilerine devri ile ilgili imzalanan protokolde kimsenin farkında olmadığı yeni bir taahhüt çıktı. Buna göre Seyrantepe Ali Sami Yen takasında G.Saray'ın 15 bin kişilik bir stat yaparak devlete vermesi gerektiği de anlaşıldı. Çoktan yapılarak teslim edilmesi gereken stadın esamesinin okunmaması kafaları karıştırırken, böylece G.Saray yönetiminin, stadın üstünün kapatılmaması yüzünden yaşadığı kargaşadan daha sıkıntı verici yepyeni bir başağrısı daha ortaya çıktı.

1.5 MİLYON TL BORÇ

G.Saray protokol hükümlerine göre devlete stattan ödemesi gereken paranın 1.5 milyon lirasını hâlâ ödemedi. Bu borca karşılık G.Saray'ın "Spor Toto'yla gelirlerimiz karşılığı mahsuplaştık" açıklaması eksik. Mahsuplaşma daha önceki borçları kapsıyor ve devlet kendilerine ödenmeyen 1.5 milyon liranın bir an önce yatırılmasını talep ediyor.

İNÖNÜ'YE YASAK GELEBİLİR

İnönü Stadı'nın deniz tarafındaki kale arkası tribünleri çökme tehlikesiyle karşı karşıya. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptırdığı teknik analiz sonuçlarına göre bu tribünlere seyirci alınması tehlikeli ve yeni sezon öncesi yasak gelmesi kuvvetle muhtemel.

O tribünlerde seyircinin olduğu bir anda çökme meydana gelir ve bundan dolayı ağır bir sonuç ortaya çıkarsa bu işin sorumluluğu şimdiden devlet tarafından G.Saray yönetimine havale edilmiş durumda. Daha açık bir deyişle ölümlü bir olayın tüm faturası "Beşiktaş'a kapılarını açmayan sarı-kırmızılı yönetime" kesilecek.
    (vatan)

Devlete niye para ödüyoruz? Hani hiç para harcamadan devlet bize stad hibe etmişti. Hani bu devlet bize beleşe stad vermişti

Mesaj Yetkileri